- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Benéztem az árat, úgyhogy marad S3 :-)
(#845) Lipton: nekem még az IP67 is tetszett :-)
-
looser
addikt
Fiúk, lányok, sejtem előre a választ, de megkérdezném: ha most vennétek készüléket és egy árban lenne a kettő, akkor S3 Neo Dual vagy S5 Mini Dual lenne a választott? Ezek között vacillálok
-
looser
addikt
Nincs bajom Emaggal, fekete pénteken rendeltem tőlük, rendben volt :-)
A hazai boltokkal kapcsolatban az izgat leginkább, hogy a legolcsóbb kiszereléshez miért kerül oda az a fura figyelmeztetés, hogy nem minden esetben magyar nyelvű a készülék. Amikor megvettem a Lenovo-t, abban is csak kínai és angol volt, de hogy pld. csak német, az elég fura... S ha nem is update-elhető Kies-sel, az különösen ciki.
-
looser
addikt
válasz
András1980 #546 üzenetére
Őszintén szólva nem tudom :-) Én csak rákeresek időnként és többnyire az Árukereső oldalát dobja be, de míg néhány hete akár tíz forgalmazója is volt, most négyet látok. Ez a papírdobozban a készülék (amiben lehet, hogy nincsen magyar nyelv)+akksi+töltő elsőre nem hangzik túl jól, de igazából másra nincsen szükség. Szerintem ez a 70e körüli ár nem nagyon fog változni, inkább csak eltűnik a készülék a piacról :-) S4 mini árban van, de nekem ez szimpatikusabb. Nekem egy céges, egy magán számom van és nem akarok két telót hurcolni magammal. Most egy Lenovo A820 van, csak magával ragadott az amoled kijelző és belezúgtam :-)
Ilyen feltételek mellett szerintem nyugodtan lehet hazai kis GSM boltot választani, egyszerűbb a garancia intézése, mint EMAG-nál, gondolom.
Nehéz döntés :-( -
looser
addikt
Sziasztok! S3 Neo dual simes verziót nézegetem, de úgy látom, nálunk nincsen hivatalosan forgalomban. A más módon (pld. Emag) beszerzett készülékre nem érvényesíthető a Samsung garancia, ugye? Viszont fáj a szívem eléggé, hogy az egy simes verziót 65e-ért meg lehet vásárolni, míg a dual simes többe kerül nem hivatalosan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest