Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
S5 mini és ez között vaciláltam végül úgy döntöttem,hogy nem számomra nem ér meg annyit az ip67 amennyivel többe kerülne....az S5 mini használtan is legolcsóbban 60 ezer... 60-ér már akkor inkább Lg G2, nem pedig egy 1,5 gb ram-os telefon...ezt pedig megvettem gyári függetlenül újba 40-ért

-
szaki04
senior tag
-
András1980
tag
Szia!
Ugyanebben a cipőben járok.
Nekem is az emag szimpatikus, illetve pár helyen láttam még pl. (xxl gsm). Viszont kérdésként merült fel benne, hogy van olyan hely, ahol nem teljes dobozos "csomagot" kapok minden tartozékkal, lehet csak tel. készüléket?Hol érdemes duost venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AliExpress tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 26
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest