Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
Blueman3333
üzenetére
Ide jössz panaszkodni meg kiabálni (8-10 kérdőjel, felkiáltójel), elmondtam, mit csinálj (downgrade, mivel sz@r lett a frissítéssel, vagy szerviz)... megcsináltad? Nem. De továbbra is csak panaszkodsz, ahelyett, hogy tennéd, amit mondtam. Nem vagy a főnökünk, mi pedig nem vagyunk szeretetszolgálat, kérdeztél, válaszoltam, ennyi, ne csak a szád járjon! Mégis mit vársz ezen kívül? Menjek el, és csináljam meg helyetted? Sört, pizzát ne vigyek? Kicsit vegyél vissza szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest