- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blueman3333
csendes tag
Te idegbeteg vagy, vagy csak szimplán hülye? :-) Ez nem a te oldalad, a kutya nem szólt hozzád! Kicsit normálisabb viselkedést, vagy menj kezeltesd magad :-) 4 kérdőjel volt, nem 8-10... :-) nehezen megy a számolás is? Amiket mondtál már rég megcsináltam, még előtted, és semmit nem ért! Nem ez az első telefonom, és nem is az első fórum, ahol jelen vagyok, és kérdezek, de ritkán futok össze ennyire idegbeteggel! De tudod mit?? Ha kérdezek, te ne válaszolj, és kész! Attól hogy te nem találkoztál még egy hibával, attól az még létezhet, sőőőt akkor is létezhet, ha te (mint egy főisten) nem találod rá a megoldást! Tudod, van olyan, mikor a te tudásodat meghaladja a probléma! És tudod, ezért kérdeztem tovább is! Nem tudtam, hogy a te engedélyed kell a kérdezéshez is... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- LEGO klub
- Újabb patch, újabb hiba – ezúttal a videólejátszásban
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest