Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
törölt tag
válasz ShadowX #1762 üzenetére
Na, ez pont nem jó hír, ezért váltanék részben erre a telefonra, mert pontosabb ujjlenyomatot szeretnék
AoD-t én úgy szoktam, hogy csak eseménykor villantsa fel, meg ha felemelem a telefont, itt nincs már ilyen opció rá?
bluemirage: Az adaptív elvileg nem csak 60ig kellene levigye, hanem akár 24-ig vagy az alá is, szóval átlagban elvileg tudná hozni a fix 60 üzemidejét. De akkor gyakorlatban nem annyira?
-
törölt tag
válasz ShadowX #1768 üzenetére
Függ szerintem attól is, hogy mennyire koszos (sima portól is akár) vagy nedves az ujjad, az is szokta befolyásolni a beolvasás pontosságát. Nekem a mostani telómnál megtörölt, de enyhén nedves ujjat kb egyáltalán nem olvas be (mondjuk ez oldalsó olvasó).
Ez az érintésre aktív jól hangzik, de ez akkor is bekapcsol érintésen kívül, ha értesítés jön?
bluemirage: Igen, erősen használatfüggő. Ha többet olvasol, mint amennyit görgetsz, akkor talán kevésbé meríti az akksit. Amúgy a képernyő polling rate, vagyis érintések érzékenysége is felmegy ilyenkor 120Hz-re? Vagy az állandóan annyi lenne?
Nagy dilemmában vagyok, mert igen jó áron van most szürkeimport 8/256-os, de még így is elég jócskán rá kellene fizessek a mostani telefonomra, ha váltanék, és fene tudja kell-e ez most nekem
-
Richie86
senior tag
válasz ShadowX #1791 üzenetére
Fején találtad a szöget, az a fránya kíváncsiság, és újdonság iránti vágy
Mondjuk ezt még csak-csak le tudom küzdeni, de a kijelző és a 120 Hertz lenyűgöz. De igyekszem magam tartani, mert nem normális ez a fél évenként telefoncsere... Ha meg nem sikerül majd írok még a topikba... -
Richie86
senior tag
válasz ShadowX #1806 üzenetére
Tanúsíthatom, az iPhone működése tényleg vajsima
Még az én XR-em is pöpec, de a feleségem 12-ese meg végképp pazar. De! Nyomkodtam MM-ben az S21-et, és mégis van valami extra benne. Nem tudnám megfogalmazni, de jobb a görgetés sebessége, érzete. Az iPhone is király, és ha nem láttam volna az S21-et azt mondanám az a legjobb. Na mindegy, egyelőre meggyőztem magam, hogy nem cseszek ki a pénztárcámmal (de volt már, hogy nem tudtam ezt tartani)
Mindenesetre én is azt mondom a Samsung amoledjei a legjobbak, nem hiába, talán nekik van ezzel a technológiával a legrégebbi múltjuk. -
Richie86
senior tag
-
őstag
-
csorbajeno
veterán
válasz ShadowX #1882 üzenetére
Nem tudom. Én mindenkit hibátlanul hallok, de engem messziről hallanak. Szerda óta mindenki erre panaszkodik, mindegy melyik szolgáltatónál van a másik fél. Még azt tudom csinálni, hogy visszateszem az S9-be a SIM-kártyát, azzal ki tudom zárni a szolgáltató hibáját. Köszi a tippet.
-
ShadowLac
addikt
válasz ShadowX #1880 üzenetére
A videó témája az esti camera teljesítmény.!! Amiben bemutatjak hogy az exynos gyengébb este.
Vannak a YouTube n teszteliők akik minden frissítés után hasonlítják a snapdragonost és az exynosost.
Profcit,hőfokot,aksit,kamerát. Nincs okunk panaszkodni nagyon felzárkózott az exynos.
Egyedül az esti camerateljesítmén gyengébb. Ezért persze nem vágunk eret.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
válasz ShadowX #1895 üzenetére
Nekem Is pixel 4A 5G volt előtte. Még itthon pihen a fiókba. Még nem tudom mi legyen . S21 plust jobb használni. Az egész egy luxusabb érzés. Nagyon jó a kijelző is. Jó fénynél szerintem is jó a samu. De igen a pixel minden szélsőséges helyzetben jó képet csinál. Majd meglátjuk javít e valamit a májusi frissítés. 1.2 giga lesz.főleg kamerát piszkálják.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
csorbajeno
veterán
válasz ShadowX #1905 üzenetére
Beadtam a szervizbe, amikor elmondtam, hogy miket próbáltam, akkor elismerően mondta a szervizes, hogy én aztán mindent megpróbáltam, nincs több kérdése. Kb. 2 hét, mire elkészül, mert a debreceni szervizben még helyben nem javíthatják az S21-et, Pestre kell küldeniük. Köszönöm az ötleteket
-
Zyelor
aktív tag
válasz ShadowX #1963 üzenetére
Én is Smart switchel jöttem át az S10-ről, de mégis a Messages volt az alapértelmezett alkalmazás. Szerencsére könnyű volt átállítani :) De addig azért okozott némi talányt.
@MadMancs: Hát, én pl. arra használom a DND-t, hogy a hívásokról, SMS-ekről kapjak értesítést, de más fiszfaszokról ha lehet ne. Ez mind hang mind hangnélküli üzemmódra igaz - pl ha alszol de vársz egy hívást, mert a gyerek megkért, hogy menj el érte 3-4 körül a buliba, akkor kifejezetten hasznos, hogy a Messenger, a Gmail, a Viber, stb. nem csipog egyfolytában. :) Persze, az is érthető ha valaki arra használja a DND-t, hogy mindent kiszűrjön, de nekem a hívások és SMS-ek általában azonnali reagálást igényelnek, a többi meg olyan, hogy jó ha nem kapom fel minden értesítésre a fejem, ezért így van beállítva a DND :) Mindenesetre engem meglepett, hogy ennyit kellett reszelni az S10-hez képest, főleg, hogy SmartSwitchel költöztem :) De a lényeg, hogy most már minden pöpi :)
-
Gabesz87
veterán
válasz ShadowX #2005 üzenetére
Wireless módban is? Nekem júniusban jön majd meg a Indiegogo-tól a wireless AA adapter, meg vettem a kocsiba egy wireless töltő pad-ot, kíváncsi vagyok hogy fog működni. Mármint a vezeték nélküli AA. Kábeles megoldással meg ezelőtt, előző telómmal azt csináltam, hogy a szellőzőrácsba dugható tartóba tettem a telót, így nyáron legalább a klíma jól lehűtötte
[ Szerkesztve ]
-
válasz ShadowX #2039 üzenetére
Az a durva, hogy volt amikor az 5 óra SoT is nagyon soknak számított a felső kategóriában, most meg kb az az elvárt.
Emlékszem, a Nexus 4-emmel örültem a 3 órának is, de a Nexus 5 sem volt jobb.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
őstag
válasz ShadowX #2053 üzenetére
Az, hogy a gyenge üzemidős, töredék antutus, jó szándékkal is középkategóriás Pixel 4a, jobb képet csinál, mint egy hasonló méretű Samsung zászlóshajó... azt nem vitatom... Akár még a SD verziósnál is lehet jobb. Ez egyrészt szomorú, másrészt viszont csak egy adott tulajdonságban jobb... minden másban rosszabb és emiatt pl. nem is venném meg a Pixelt. De ha kicsi fényképezőgépre lenne szükséges akkor talán.
Nyilván az Asus Zenfone 8 most egy kicsit felkavarja ebben a méretkategóriában az állóvizet... de ott meg nincs olyan jó supportja az OS-nek, mint a Samunál... Persze van akit meg ez nem fog zavarni.
Más valaki meg a Jack-ért van oda, amit a Samu csak azért sem rak bele az S21-be, hiába rak bele a Sony, az Asus, a Pixel (figyelem igyekeztem hasonló méretű telefonokat mondani)
Szóval nincs tuti vétel még méretkategórián belül sem. Mindenki mást akar, mindenkinek más fontos.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
MadMancs
veterán
válasz ShadowX #2053 üzenetére
Le a kalappal, ilyen összeszedett irományt még nem láttam itt a fórumon ebben a témában. Minden szava igaz. Mondom ezt Samsung Fan ként.
Ha mindenki így fogná fell nem lenne a rengeteg értelmetlen vita hogy ez jobb az jobb, amaz jobb.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest