- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzboxx
senior tag
válasz
janosibaja #9130 üzenetére
És ha bármely ikont hosszan nyomsz, feljön egy ablak, és annak a jobb felső sarkában van egy i (infó) jel, ha ezt megérinted, akkor az app jó sok tulajdonságát állíthatod...
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #9128 üzenetére
Egyébként magára az értesítésre ha hosszan rányomsz, akkor előjön néhány lehetőség. Itt a beállításokra nyomva egyből az adott alkalmazás értesítési beállításaira ugrik. Így biztosan tudhatod, hogy melyik alkalmazás értesít.
A12 esetén ráadásul még azt az értesítéskategóriát meg is villogtatja, amihez tartozik, ez a 13-ban nincsen, szerintem az értesítés átalakítása miatt elfelejtették megoldani. -
slice14
veterán
válasz
janosibaja #9126 üzenetére
Google app értesítési beállításainál.
Jelenlegi időjárásnál, valamint az időjárás figyelmeztetéseknél billentsd off-ra a kapcsolókat. -
slice14
veterán
válasz
janosibaja #9124 üzenetére
A Samu időjárás esetében kapcsold ki az értesítések engedélyezését. Kép
Ha a Google app békás időjárására gondolsz, akkor ott az értesítési beállításoknál a jelenlegi időjárás, valamint az időjárás figyelmeztetéseknél állítsd off-ra a kapcsolókat. -
SztiviVander
addikt
válasz
janosibaja #8285 üzenetére
Telefononként 3usd bírság? Az is csak ausztraliaban? És a csori vásárló aki dobhatta a kukába az 1000usd-s telefonját az semmit se kap? Azt a mindenit micsoda bírság meg ösztönzés hogy többet ilyet ne csináljon. Világ vicce ez, nem fogyasztóvédelem
Én arra kötelezném (telefononként 100usd büntetés mellett) hogy fizesse vissza az emiatt meghibásodott telefonok árát. Azt lehet hogy komolyabban vennék és nem sírva röhögnének ott koreaban...
-
Burt1793
veterán
válasz
janosibaja #8285 üzenetére
Pedig vízálló volt az s7, sokat merült el és 5.5 évet bírt, akkor is egy esés tett be neki.
Azt látom, hogy az s21 szigorúbb, rögtön szól, ha vizet érzékel, tiltja a töltést, kéri, hogy rázd ki a vizet belőle stb.
Klór után mindig lemostam, tengervízbe nem került. -
válasz
janosibaja #8258 üzenetére
Ezt de jó, hogy írtad! Eddig nem jöttem rá, hogy hogy, de végigbe volt kapcsolva. Nem is egyszerű kikapcsolni, külön meg kellett keresni az ominózus beállítást. Csak az látszott, hogy sárga az ikon.
-
csorbajeno
veterán
válasz
janosibaja #8258 üzenetére
A jobb felső sarokban ha kikapcsolod a varázspálcát, az nem segít?
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #8054 üzenetére
Nem is értem, hogy gondoltad, hogy igen, mivel nincs rajta infra.
Egyébként ha nagyon szeretnéd, létezik olyan eszköz, ami wifin csatlakozik a hálózatodhoz, amin keresztül nyilván a telefonhoz is tud megfelelő alkalmazással, illetve van rajta infra, amivel tudja vezérelni a klímát.Szerk.: például ez, de nyilván ezer ilyen található, gondolom akár olyan is, amit ismer a smartthings:
https://vedditt.com/smartzilla-tuya-infravoros-vezerlo
-
obalze
tag
válasz
janosibaja #8049 üzenetére
Ha WiFi-s a Midea klíma, akkor a Google Play-ből letölthető a NetHome Plus app, azzal kell összeszinkronizálni, így működhet.
-
sgeza
veterán
válasz
Wifis? Nincs saját alkalmazása?
-
válasz
A Huawei-en gondolom volt infra, ezért ment egyszerűen. Az S21 már nem fogja tudni kezelni.
-
Luigi962
őstag
válasz
janosibaja #7468 üzenetére
Van azért másik is. Pl. időzítve váltja a watch 4-en a watchfaceket amilyenre akarod vagy a helyalapú routinok is jók.
-
slice14
veterán
válasz
janosibaja #7316 üzenetére
A Google app alkalmazás infó -> Értesítések -> Értesítés kategóriák-nál néz szét. Bár nálam minden aktív, mégsem özönlenek az értesítések. Időjárás esetén a jelenlegi (helyi), reggel / este az aznapi / másnapi, valamint a figyelmeztetések jönnek.
#7317: Köszi!
Berendeltem CZ raktárról, majd ha megjön beszámolok.
-
slice14
veterán
válasz
janosibaja #7311 üzenetére
Nemigazán értem a kérdést. Én a Google app-ban tudod be/kikapcsolni a google értesítéseit. De ezek az értesítési panellen jelennek meg.
Én a KLWP-nél az időjárás hátterénél állítottam be egy érintéshez egy linket, ami a Google Weather-re mutat. Ez KWGT-nél is müxik.dynact://velour/weather/ProxyActivity
#7313: Köszi, közben én is rákerestem. Sajnos nem a Google-t használtam elsőnek, hanem kérdeztem. A pad leírásában a 15w is szerepel.
-
csorbajeno
veterán
válasz
janosibaja #7311 üzenetére
Nem lehet, hogy ahhoz újra angolra kell állítanod a telefont?
-
fzboxx
senior tag
válasz
janosibaja #7204 üzenetére
A smart widget azt tudja, hogy több widget lehet egy widget-ben, és lehet benne lapozni jobbra, balra...
Mint iPhone-on, csak ott fel, le van lapozás -
kutga
félisten
válasz
janosibaja #6994 üzenetére
Ezek a régió kódok. Magyar független az XEH. Olyat is olvasni már, hogy a Samsung felhagy ezzel, és egyszerre adja ki a frissítéseket egész Európában.
-
MadMancs
veterán
válasz
janosibaja #6916 üzenetére
Igen így kivitelezhető a dolog, csak macerás.
Biztos ami biztos kipróbáltam most. -
MadMancs
veterán
válasz
janosibaja #6907 üzenetére
Sehogy. Messenger mindig azt az opciót használja (hátsó kemerak közül is ) amit utoljára használtál kamera alkalmazásban. Messenger nincs ezekre felkészítve.
-
slice14
veterán
válasz
janosibaja #6895 üzenetére
Wifi beállításoknál jobb fent a 3 pöttyre tappints.
-
válasz
janosibaja #6892 üzenetére
Te másról beszélsz, az ez:
Wifi beállítások --> Advanced -> Switch to mobile dataEzt kell kikapcsolni, ha nem akarod, hogy automatikusan átváltson mobilnetre, ha gyenge a wifi.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #6607 üzenetére
Csak lassú. 3.x-et érdemes venni! Bár gondolom az is van gyári Samsung kivitelben.
-
Luigi962
őstag
válasz
janosibaja #6512 üzenetére
IOS-en van ilyen. nyugodj meg nincs értesítési LED.
-
csorbajeno
veterán
válasz
janosibaja #6502 üzenetére
A One UI 4 újítása, az csak azt jelzi neked, hogy a mikrofont és/vagy a kamerát használja egy alkalmazás. De maga a telefon nem rendelkezik értesítési LED-del, az a kijelző egy pixele.
-
Janaboy
veterán
válasz
janosibaja #6508 üzenetére
Nem az, a kijelzo része.
Az a lényege hogy mutassa ha olyat használ a renszer ami képet vagy hangot rögzít. -
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #6508 üzenetére
Dehogy LED. Az a kijelző része. A 12-vel jött. Ahogy a többiek is írják, a mikrofon vagy kamera használatát jelzi, hogy tudj róla, ha egy alkalmazás éppen használja. Ilyenkor húzd le az értesítési sávot, akkor részletesen mutatja!
-
Janaboy
veterán
válasz
Nincs az a kijelzőn túl
Amúgy 12es android újítás.
-
Luigi962
őstag
válasz
Azt jelzi, hogy egy alkalmazás használja a mikrofont illetve a kamerát.
-
válasz
janosibaja #6424 üzenetére
Igen, csak bejövő híváskor van, amíg fel nem veszed.
-
csorbajeno
veterán
válasz
janosibaja #6379 üzenetére
Azt csak a Smart View-val tudod megcsinálni, de az vezeték mentes megoldás. Mivel szó szerint a kijelzőt tükrözi, így nem is logikus, hogy elsötétedjen a kijelző.
-
csorbajeno
veterán
válasz
janosibaja #6369 üzenetére
Ilyenkor a telefonon kapcsold ki a DeX-et és akkor visszaáll képernyőtükrözésre
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #6333 üzenetére
Kolléga megválaszolta, amit én is gondolok. Annyi még, hogy tudtommal ha például zsebre teszed, akkor teljesen ki is kapcsolja.
-
helixP
nagyúr
válasz
janosibaja #6333 üzenetére
Semmilyen beégést nem kell nézegetnünk, még akkor se, ha nem mozog (de eddig az összes elődön mozgott).
Kis fényerőn, szürke szín nem fog beégni, pláne, hogy nem optikai technológia, tehát nem kell magas fényerővel megvlágítani a érintési területet. -
IamTheDog
tag
válasz
janosibaja #6328 üzenetére
Az nem, mivel ujjlenyomatolvasó csak egy helyen van a telefonban.
-
Ateszpapa
addikt
válasz
janosibaja #6324 üzenetére
Változik az, csak picit.
-
helixP
nagyúr
válasz
janosibaja #6310 üzenetére
De-deTartalom elrejtése BE. Bocs. Nekem KI van és csak leolvastam
Persze, értem én, hogy mért kell, csak cinkeltelek.
Nekem pont az kellene, hogy egy tárgyalás alatt csak rátekintsek a képernyőre, hogy mi jött, hátha fontos, de hiába állítom a leghosszabb időre a buborékot, nem elég, plusz kb 10 karaktert tud mutatni.
-
helixP
nagyúr
válasz
janosibaja #6308 üzenetére
Ja, értem.
Beállítások / Zárolt képernyő / Értesítések / Csak ikon. ÉS alatta Tartalom elrejtése KI
Ez így oké?
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #6304 üzenetére
Nekem pont így van (leszámítva a zárolt képernyőn megjelenést, de az is beállítható úgy, ahogy neked kell).
Először is, ha nem kell buborék, akkor állítsd úgy be ahogy már kétszer is írtam!
Akkor hagyományos módon értesít. Alkalmazásonként be tudod állítani, hogy legyen-e egyébként előugró üzenet (nem buborékos), vagy csak jelenjen meg az értesítési sávban.
Ugyanakkor a zárolt képernyőn való megjelenést is egyrészt alkalmazásonként tudod állítani, hogy egyáltalán ott legyen-e, illetve ha igen, mennyire részletesen.
Másrészt a zárolt képernyő beállításai között globálisan is tudod állítani, hogy miként jelenjenek meg rajta az értesítések. -
helixP
nagyúr
válasz
janosibaja #6304 üzenetére
1.: AOD alatt megjelennének az értesítési ikonok, de semmilyen buborék nem jönne fel. Ez a lehetőség létezik: Beállítások / Értesítések / Rövid előugró értesítések beállításai / Mutatás kikapcsolt képernyőnél is / KI
2.: minden szöveges értesítést, miegyebet eltüntetnék
Ez is megoldhjató, bár nagyon ellenséges környezetben élhetsz, ha ennyire esélyes, hogy valaki trollkodik a magánszféráddal
Vagy kikapcsolod az AOD-t, egy az egyben
Vagy Beállítások / Zárolt képernyő / Értesítések / KI vagy
Beállítások / Zárolt képernyő / Értesítések / Mutatás az AOD-n / KI -ha csa az AOD nem akarod láttatni. -
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #6292 üzenetére
De ha már mindegyiket kikapcsolod, akkor miért nem teszed inkább át a másik, Részletes beállításra?
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #6282 üzenetére
Nem a lebegő értesítésekre gondolsz? Esetleg az van bekapcsolva?
-
csorbajeno
veterán
válasz
janosibaja #6282 üzenetére
Beállítások->Értesítésk->Rövid értesítéses alkalmazások. Ezen belül belül kapcsold ki az összes appot. Szerintem ez segít majd. Csak azt nem tudom, hogy ez a felső sávot fogja-e hagyni
-
helixP
nagyúr
válasz
janosibaja #6240 üzenetére
Sajnos nálam a sima 21-esnek nem annyira jó az üzemideje , hogy "el tudjam engedni" azt a 15%-ot.
Amúgy megoszlanak a vélemények a "hányszor töltöm, mivel töltöm, meddig töltöm, meddig merítem" témakörben. Van, aki szerint a töltéselektronika már minden ilyet megold, van aki szerint előbb adod el a készüléket, mint hogy látványos legyen az akksi elhasználódás.
Mindenesetre én időzítem a konektoromat, hogy 3 órát menjen és ébredés környékén kapcsoljon le és mindig 100%-on vagyok. -
MrPetya19
addikt
válasz
janosibaja #6240 üzenetére
Remélem a töltési limitet beteszik gyorskapcsolónak vagy bixby által elérhető funkciónak.
-
helixP
nagyúr
válasz
janosibaja #6232 üzenetére
Megoldás: okoskonnektor, amit ki-be tudsz kapcsolni
Amúgy én nem láttam wireless töltőt még, amit kapcsolgathatsz.
DreaD88: Az a legbiztosabb, ha visszaviszed.
-
artid
aktív tag
válasz
janosibaja #6227 üzenetére
-
kutga
félisten
válasz
janosibaja #6211 üzenetére
Kattints rá, és keress frissítést hozzá. Amikor decemberben megvettem a telefont, még júniusin állt, pedig elvileg ennek automatikusan kellene frissülnie.
-
kengyel
nagyúr
válasz
janosibaja #6211 üzenetére
Nekem is szeptemberi volt, manuálisan frissítettem. Az hogy fog e automatikusan, azt nem tudom. Az hogy szeptemberi, nem hiszem, hogy kárt okozna.
-
kutga
félisten
válasz
janosibaja #6206 üzenetére
Minél frissebb, annál biztonságosabb, nyilván. A Play szolgáltatásokat én a telefonon szoktam frissíteni, ott novemberi a legutolsó.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #6181 üzenetére
Akkor azt szerintem a Spotify-on belül tudod állítani. Önmagában annak nem lenne történnie, hogy csak úgy megjelenik ott. Kimondottan csak a Spotify? Annak az értesítése? Vagy általában média lejátszás értesítés?
-
slice14
veterán
válasz
PIN + ujjlenyomat. Nem kel odaadni a telefont (megadni a PIN-t) senkinek, foglalkozzon a saját telefonjával.
-
TODI1111
veterán
válasz
Téves
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #6177 üzenetére
Oldalra kihúzva eltűnik, vagy nem tudod kilökni?
-
Burt1793
veterán
válasz
janosibaja #6177 üzenetére
Nem lehet, nem fut a spotify, ha bezárod, csak a média mutatja a legutóbbit, ha ezt elhúzod és előtte mondjuk yt music-on zenét hallgattál, akkor az fog megjelenni.
Nem merül jobban/kevésbé, ha foglalkozol/leszarod ezt. -
Luigi962
őstag
válasz
janosibaja #6170 üzenetére
Azt tudja, ha lehúzod a panelt és rajta tartod az újjad az elforgatáson és legördül egy beállítási panel amin a csúszkákat BE-re kapcsolod.
-
Luigi962
őstag
válasz
janosibaja #6165 üzenetére
Nekem sem tudja az autóm csak így mobilról használni. Egy Roidmi BT Car charger van szolgálatban ez tolja ki a telót az autó hifijére. Google Assistanttal jól el tudtam irányítgatni az Android Autót. Most is megy hanggal minden csak ahogy írod Waze nincs csak GM meg még pár anomália van.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #6165 üzenetére
Így világos. Ha az az oka, hogy te így könnyebben használod a szükséges funkciókat, akkor érthető. Én ilyenkor normál módban használom a készüléket, mert akkor mindent tudok rajta csinálni (emellett a navigáció az autó kijelzőn megy Android autóval).
Amúgy szerintem létezik sok autó módos alkalmazás, nem feltétlenül kell a Google-ét használni, ha az nem elérhető (bár az apkmirrorról tuti letölthető). Még talán a Samsungnak is van. -
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #6163 üzenetére
Tényleg csak kíváncsiságból: miért jó autós alkalmazás használni? Számomra az lebutítja a telefont, sosem használtam ilyet.
-
Hzi
aktív tag
válasz
janosibaja #6075 üzenetére
Hali, nekem jelzi számmal az értesítéseket.
Csináltam képernyőképet, de nem tudom, hogy lehet ide betenni (csak linket enged). -
válasz
janosibaja #6097 üzenetére
Érdekes, mert nekem meg nincs ilyen ikon.
-
válasz
janosibaja #6091 üzenetére
Megnéztem, nekem a lehúzható sávban nincs ere szolgáló ikon (android 12), szóval úgy tippelem, hogy te feltelepítettél valami extra távirányító appot, és az tette fel az ikonját. Szóval abban az appban kéne hozzáadni a tv-t. Ha nem tudod hozzáadni, az az app hibája.
-
thomas92
aktív tag
válasz
janosibaja #6088 üzenetére
Ha a TV-t felveszed a kedvenc eszközök közé, akkor az alkalmazás kezdőlapjára is felveszi az eszközt és nem kell a szobák között lapozgatni.
-
thomas92
aktív tag
válasz
janosibaja #6082 üzenetére
Szerintem is csak egyesével tudod beállítani az alkalmazásoknál és az értesítéskategóriákat is csak külön, lehet időigényes, de legalább megvan a megoldás. Ha ez annyira fontos, akkor sajnos rá kell szánnod az idődet és utána úgy fog működni, ahogy te szeretnéd. Vagy amit fentebb javasoltak az is jó megoldás, hogy mindig csak éppen azt állítod be, amitől jön értesítés.
-
válasz
janosibaja #6077 üzenetére
A TV-t add hozzá a SmartThings apphoz.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #6082 üzenetére
Szerintem csak egyesével fogod tudni. De erre lehet az megoldás, hogy nem mész végig minden alkalmazáson, csak ami éppen jelzett, annál beállítod, ahogy akarod. Aztán idővel majd mindegyik be lesz állítva.
Vagy nézd meg a Ne zavarjanak módot, hátha az jó lesz neked. Bár így akkor ez egy állandó beállítás lenne, ami nekem személy szerint nem tetszene, de hátha te el tudod fogadni.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #6075 üzenetére
Minden alkalmazásnál külön-külön részletesen be tudod állítani az értesítési beállításokat.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
janosibaja #6034 üzenetére
Szerintem nem.
Én is imádtam huawei-en, hogy ha jött egy mail és fent elhúztam az értesítését, akkor az appon még mutatta számmal, hogy hány levelem jött. Tehát az alkalmazásokon szeretem látni az értesítéseket számmal, de fent nem. Asszem iphone-nál is így működik, hogy az értesítést bezárod, de az appon marad az értesítések száma. Nem tudom miért nem lehet ezt beállítani... nyilván, ha fent nem zárom be az értesítéseket, akkor ott a szám az appokon, de nem szeretem felül otthagyni az értesítéseket. Bocs a fogalmazásért... -
válasz
janosibaja #6021 üzenetére
Beállítások, Akku- és eszközkarbantaró. Itt látszik a ram is.
-
slice14
veterán
válasz
janosibaja #5990 üzenetére
Se vám, se posta költséget nem kellett itthon érte fizessek, így 17,84€-ra (6743 Ft) jött ki szállítással német amazonról.
-
Luigi962
őstag
válasz
janosibaja #5990 üzenetére
Vám nincs, EU-ból jön 11+6 szóval 17 Euro.
-
MadMancs
veterán
válasz
janosibaja #5962 üzenetére
Webshopot nem ismerem. Én a székesfehérvári üzletben nézelődtem, volt elég sok fajta. De ezek szerint nem egyforma az árukészlet.
-
krisi047
senior tag
válasz
janosibaja #5966 üzenetére
Ennek az az oka, hogy a legtöbb ember nem oda teszi vissza a dobozt ahonnan levette. Nézd végig a takarásban lévőket is és fogsz találni.
-
krisi047
senior tag
válasz
janosibaja #5962 üzenetére
Én 30-án a Westendben és 31-én az Arénában láttam [ilyen] tokot az Ultrára is.
-
MadMancs
veterán
válasz
janosibaja #5960 üzenetére
MediaMarkt van sokféle gyári illetve nem gyári.
-
kengyel
nagyúr
válasz
janosibaja #5954 üzenetére
A frissítés hozta, nem te babráltad el.
-
csorbajeno
veterán
válasz
janosibaja #5942 üzenetére
Én az arcfelismerést nem használom, az ujjlenyomat olvasó nekem 10/10 és mire előveszem már fel van oldva. De a Beállítások-Speciális funkciók->Kéz- és egyéb mozdulatoknál kapcsold be az Ébresztés felemeléssel funkciót. Akkor szerintem úgy fogja csinálni, ahogy te szeretnéd.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #5942 üzenetére
Ez beállítás kérdése. Pontosan hogy is akarod? Lépésről lépésre.
-
csorbajeno
veterán
válasz
janosibaja #5910 üzenetére
Milyen körülmények között vetted fel a mintát? Életszerűen tartottad a telefont, nappal, természetes fényném vetted fel, oldalfény nélkül?
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #5928 üzenetére
Lehet, hogy nálad valami olyan jelenség áll fenn, ami fennakad az algoritmusán.
A betanítás egyébként végigmegy rendesen?Most egy hülyeség jutott még eszembe: Nem lehet, hogy véletlenül be van kapcsolva a maradjon a zárképernyőn a kézzel történő elhúzásig, te meg azt várod, hogy egyből feloldjon? Tehát felismeri az arcod, csak vár, hogy elhúzd a képernyőt.
-
kutga
félisten
válasz
janosibaja #5924 üzenetére
Az arcot próbáld meg jó fénynél 45 fokban tartva felvenni, ahogy ránéznél a telefonra. Alternatívaként én felvettem még sapkában is.
-
dnelb
veterán
válasz
janosibaja #5921 üzenetére
már csak az adblock miatt is megeri a Samsung browser.
-
kutga
félisten
válasz
janosibaja #5921 üzenetére
A böngésző korrekt de én maradtam a Chrome-nál.
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #5918 üzenetére
Szia. Nem emlékszem, hogy nagyon lenne erről szó. Én személy szerint nem nagyon foglalkozom ezzel, általában a gyárit használom, illetve fent van még a VLC player, van amikor azzal nézek filmet esetleg, bár ez elég ritka.
-
kutga
félisten
válasz
janosibaja #5918 üzenetére
VLC?
-
sgeza
veterán
válasz
janosibaja #5914 üzenetére
Simán beteszed a belső tárhelyen megfelelő könyvtárakba, és mutatni fogja a hang kiválasztásakor:
Notifications
Ringtones -
törölt tag
válasz
-
kutga
félisten
válasz
Az arc nálam korrekt, de többször kellett felvinni és alternatív megjelenést is hozzáadtam. A gyorsabb felismerést is be lehet kapcsolni.
A gesztusvezérléshez a Beállítások-Kijelző-Navigációs sáv alatt kapcsold ki a segítséget a kézmozdulatokhoz, és az egyéb opciókat is átnézheted.
-
törölt tag
válasz
janosibaja #5907 üzenetére
Vagy szerzel egy rendes usb-c kábelt vagy egy ilyen átalakítóval használod a gyári kábeled.
-
kutga
félisten
válasz
janosibaja #5907 üzenetére
Nálam Samsung kábellel megy. Nem kellett telepíteni semmit.
-
Ceree
senior tag
válasz
janosibaja #5895 üzenetére
Kabelt cserelj. Sokszor leirtuk itt mar, erzekeny ra, pl. huawei kabellel abszolut nem megy, valamelyik kinaival igen, valamelyikkel nem, gyarival faxan megy.
-
janosibaja
őstag
válasz
janosibaja #5895 üzenetére
Bocs, hogy még egyszer: hogyan lehet számítógéppel összekötni vezetékesen? Nem ismeri föl a PC!
-
kutga
félisten
válasz
janosibaja #5892 üzenetére
Fel kell oldani. Ha tudsz egyébként, használj hátlapi portot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS