- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #11440 üzenetére
Jól belehúztak a srácok
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #11438 üzenetére
" de azt el tudom hinni, hogy az S25 mellett lassúnak hat a telefon."
Négy év van sz s21, és az S25 között.
Az szomorú lenne ha nem így lenne. -
zombei
aktív tag
válasz
csorbajeno #11418 üzenetére
Hát azt már elvileg nem, de ha ilyen kula lesz a UI7, akkor lehet még a végén tényleg azt adják inkább ki nekünk is.
-
pingwin92
aktív tag
válasz
csorbajeno #11388 üzenetére
Nem, ezen a telón pont nem. A másikon igen
-
kutkut
addikt
válasz
csorbajeno #11389 üzenetére
Szia! El tudod küldeni ehhez a linket? Köszönöm!
-
csorbajeno
veterán
válasz
csorbajeno #11388 üzenetére
Időközben az Indexen olvastam egy cikket, miszerint a YouTube-nál vana tiedhez hasonló probléma és már vizsgálja a Google a megoldást.
-
zombei
aktív tag
válasz
csorbajeno #11369 üzenetére
Én csak azt remélem nem lesz egy rakás kaka az optimalizálás mint a UI 6-nál az elején, mert lehet a 7.1.1-et már nem kapnánk meg.
-
mhydas99
senior tag
válasz
csorbajeno #11301 üzenetére
1 ev mulva mar erosen az lesz az ellenerv az S21 ellen hogy nem kap frissiteseket. A mai vilagban, ahol ezerrel terjednek a csalasok, adathalasz appok egyre kifinomultabb modszerekkel, AI-t is bevetve nalam eros szempont, hogy legyenek biztonsagban az adataim, ha mar a telefonom mindent tud rolam...
-
mhydas99
senior tag
válasz
csorbajeno #11305 üzenetére
Belenagyitva a kepekbe jon elo a kulonbseg az ujak javara. Emellett reszletgazdagabb, szinben telitettebb, elesebb kepeket keszitenek az ujak. Ha csak telo kijelzojen nezegeted nem jon elo a kulonbseg. De amugy van.
Egyebkent mar evek ota nem a Samsung csinalja a legjobb kepeket droidos fronton, sokkal inkabb a Vivo X200Pro, Honor Magic 7 pro, Huawei P szeria. Kinaiak feltortek mar mint a talajviz.
Toltesi sebessegben is, ujtipusu akksik alkalmazasaban is jobbak.
Egyedul a szoftvertamogatas hossza/allandosaga es a lehetseges biztonsagi resek miatt jobbak mar csak egyedul a nagyobb vezeto gyartok. Amugy semmi masban... -
mhydas99
senior tag
válasz
csorbajeno #11315 üzenetére
Csak ovatosan. Hiaba Qi2-esek az uj S25-ok, NEM magnesesek! Maga a QI2 csak az uj tipusu vezetekmentes toltesszabvany, azt jelenti hogy elviekben kepes lenne magasabb aramfelvetelre, gyakorlatilag ez le van szabalyozva az S25-okben. Azt hiszem a Qi2.1 a magneses. De nezz utana. Elegge megcsavarjak a megnevezeseket.
-
Ceree
senior tag
válasz
csorbajeno #11320 üzenetére
Ha meg nincs fem a tokban, akkor nem eleg eros a kapcsolat. Legalabbis i14-nel ezert kellett uj "vasas" tokot vennem, mert a sima tokban csak a lelek tartotta a felesegem kocsijaban. Ha meg a tokkal kapaszkodik, felesleges, hogy a telo is tudja szerintem.
-
SztiviVander
addikt
válasz
csorbajeno #11315 üzenetére
Nekem most is magsafe töltőm van a kocsiba meg az asztalon is. És igen, nagyon szeretem hogy csak oda kell dobni rá a telefont
Nem nagyzolásból van, hanem mert a tactical carbon tokban van magsafe gyűrű, így a sima qi töltők nem is töltik mert úgy érzékelik hogy idegen fém van a telefon meg a töltő között. Szóval muszáj volt beruházni ezekre. De amúgy felragasztható gyűrűt is lehet venni, csak az szvsz elég rondán néz ki. És amennyire tudom nagyjából ennyivel tudnak többet a qi2 (alias magsafe) töltők, hogy nem hisztiznek a fém miatt mert tudják hogy az normális.
-
MrPetya19
addikt
válasz
Hát mondjuk az újabb modellek rendes optikai zoomos kamerája viszont sokkal jobb.
Meg pl az S23 qualcomm és nem exynos, és még kompaktabb. Utóbbi nálam nagy előny volt. -
Ceree
senior tag
válasz
csorbajeno #11309 üzenetére
Nem hiszem. En kikoltoztem SIM-ekkel az s21-bol es az ertesiteseket is kikapcsoltam, de a szinkron maradt otthon az ejjeloszekrenyen, wifin logva.
(Sajnos vannak feladatok amikre nem tudtam meg ravenni az iphonet, pl. kodi bovitmenyek elerese es vezerlese (androidon yatsee) ill. linux disztro torrentek menedzselese (ios-en az ingyenes alternativa csak mutatja de nem tudsz torolni). De emellett neha ezen valaszolok meg uzeneteket is.
Nos, ilyen felhasznalas mellett 4-5naponta kell tolteni. Az eredeti 4eves akksival. Szoval a szinkron onmagaban nem csinakja ezt.
-
Magnat
veterán
válasz
csorbajeno #11309 üzenetére
Sztem igen, én eddig minden telefonommal ezt tapasztaltam, h mikor megvettem őket de még nem költöztem át mert nem volt időm vagy nem jött meg a tok vagy éppen eladás előtt amikor már nem volt rajtuk az összes accountom bekapcsolva wifi kapcsolattal gyakorlatilag 8-10 napot elmentek készenlétben ... és pl az előző telefonom ami Sanpi 855 volt (s10 Lite) szintén ugyanúgy merült kb 1%-ot óránként, mint a mostani S21+
Persze lehet, h ha pontosan kimérném vmilyen tenyésztett környezetben, akkor kiderülne, h a Snapi csak 0.95%, az Exynos meg 1.2 ... -
SztiviVander
addikt
válasz
csorbajeno #11311 üzenetére
De azok meg sokara lesznek vallalhato vekonysaguak meg sulyuak. Az arat leszamitva engem ez a ket tulajdonsag is visszatartana egyelore. Vagy taskaba kellene hordani ahogy a nok
-
SztiviVander
addikt
válasz
csorbajeno #11308 üzenetére
Igen, foldot ertettem en is a kinyithato alatt, a flip az szerintem csajoknak idealis. Sajna a merules tobb dologtol is fugghet, lehet gyenge mobilhalozat meg beragado/bugos app is. Amelyik telefon gyari visszallitas utan nem merul appok nelkul ott egyertelmu hogy valami app szivja. Azzal meg nehezen lehet mit tenni miutan google a13 ota kiszedte az osszes lehetoseget hogy ki lehessen nyomozni mi fogyaszt a hatterben.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Simán elhiszem
Nekem amire egy telefonnal készített kép/video kell arra az s21 is bőven tökéletes. Szóval a 25-nél is a "jobb" kamera az nyilván papíron jobbat jelent. Én a kinyithatóakkal szemezek már egy ideje, mert abban látom az újdonságot meg a bugit, de a samu az még mindig egy vállalhatatlan tégla, a honornál meg a support olyan tipik kínais, azaz 1-2 év után már általában magasról letojják hogy arra költsenek. Igazából ha egy magic v3-at csinálna a samu akkor arra lecserélném a 21-et. Persze nem 0.8-1M -ért mert annyit adni egy telefonért sajnos genetikailag képtelen vagyok
-
Ceree
senior tag
válasz
csorbajeno #11269 üzenetére
En kenyszerbol valtottam ios-re egy iPhone 14-el. Sajnos a ceges policy valtozott es a sajat eszkozt nem engdelyeznek mar, csak ugy, ha nullarol ok konfiguraljak be. Bar tervben volt a csere mar, de hirtelen otlettol vezerelve mondtam, hogy akkor adjatok egy telefont, meglatjuk, hogy az elmult 4,5 evben fejlodott-e annyit az ios, hogy baratok legyunk. Akkor volt ugyanis egy par honapos parhuzamositott hasznalatom, akkor is ceges policy valtozas miatt... De aztan beruhaztam inkabb az S21-re, ami tamofatott volt.
Hat, igy masfel honap hasznalat utan is fogom a fejem. Valamit megszoktam, valamit nem vagyok hajlando, mert okorseg. Meretes a listam.... Ugyhogy en is varom mit gurit az S25 majd januarban, mert hosszutavon en nem szeretnek ios-t hasznalni. Nagyon nem.
-
mhydas99
senior tag
válasz
csorbajeno #11255 üzenetére
Hatha. Bar en 2 even belul mindenkepp cserel az S21-et. Addigra mar elavult lesz nekem es akksicserere mar nem aldozok. Majd lepasszolom a csaladban.
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #11265 üzenetére
Köszi.
-
zombei
aktív tag
válasz
csorbajeno #11265 üzenetére
SEK-re is feldobta.
-
fortune
tag
válasz
csorbajeno #11260 üzenetére
A Game hub bejelentkezést kért a használatához. Miután nem volt regisztráció a samsung account-ba így csinált egyet a feleségem, ahol felajánlotta a lehetőséget a nagyobb biztonság miatt biometrikus feloldás beállítására (eddig nem volt semmi képernyőzár a telon) Be lett állítva az ujjlenyomat viszont a képernyőzárat nem állított be a feleségem (legalábbis nem emlékszik rá, hogy állított valamit is ott.
-
hjanó
csendes tag
válasz
csorbajeno #11256 üzenetére
Itt egy cikk, mikor és mi várható az One UI 7-el kapcsolatban.
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #11248 üzenetére
Nem siették el, de legalább a hónapon belül maradtak.
-
SztiviVander
addikt
válasz
XEH-ra is. És dupla méret mint ami szokott lenni.
-
zombei
aktív tag
válasz
Lehet igen gyúrják a 15-öt, mert A55-re pl. még meg se jött. Csodálkoztam is, hogy az S21 előbb megkapta, és másikra meg nem is jött még.
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #11245 üzenetére
Amennyire élen járt frissítések terén a Samsung, annyira kezd el lemaradni az utóbbi időben.
-
tome0001
senior tag
válasz
csorbajeno #11239 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert a melóhelyen telócserénk volt, és a régi s21-emet meg lehtne venni 67e Ft-ét, 2022. szeptemberi vásárlás.
Nagyon elgondolkoztam rajta, mert szeretem, nem kéne jobb, hibátlan állapotú (mondjuk egy akksicsere ráférne) de hogy érdemes-e megvenni vagy itt az idő mondjuk egy s23-ra váltani esetleg, lévén hogy már csak egy év támogatás lesz az S21-re, így annyira nem jövőtálló, vagy engedjem el, és inkább nézzek egy s23-at (vagy akár mást).
Tudom hogy szubjektív, de kíváncsi lennék, ti hogy gondolkoznátok. -
hódmaci
senior tag
válasz
csorbajeno #11220 üzenetére
" rostoslé "
Az meg mi? -
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #11220 üzenetére
Köszi.
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
csorbajeno #11207 üzenetére
Meglett a hiba oka. Este bekapcsolva maradt a kerékpáros GPS aztán gondolt egyet és magától elindított egy navigációt a szobában. Reggel vettem észre amikor felpattintottam a bicajra, hogy megy a navigáció.
-
duo
addikt
válasz
csorbajeno #11154 üzenetére
hááh. nem könnyű.
az akksi idő persze jó dolog, meg a szupport is, de a hordozhatóság is. kicsit megfogdostam a napokban egy a55-öt. minőségi darabnak tűnik, de tokban az már lehet h törvénytelenül nagy lenne. nem tudom. élhető még az a méret?
Alszom még rá párat. -
Gabesz87
veterán
válasz
csorbajeno #11145 üzenetére
Próbáltam úgy is, de u.a. Mindegy, visszaküldtem, már be is tettem csomagautomatába, ill. rendeltem eredeti Samsungos töltőt. Igaz, nem áll benne a teló, de annyi baj legyen.
-
slice14
veterán
válasz
csorbajeno #11138 üzenetére
Köszönöm!
-
Magnat
veterán
válasz
csorbajeno #11130 üzenetére
Én nem is értem ezt a fóliafétist, persze nem mondom h az itt említett esetben (pofára esik valami hegyes tárgyra) nem ér semmit, szóval ha valaki mondjuk olyan helyen dolgozik ahol a padló tele van felfelé álló 100-as szögekkel akkor jó lehet, de az esetek nagy százalékában az üvegtörés a sarkára esett telefonnál következik be, mert egy pillanatra deformálódik a keret és azt nem viseli el az üveg, de arra meg tökéletes egy olyan tok aminek a sarka ki van párnázva, ráadásul ezek a tokok jellemzően előre is elállnak egy kicsit az üvegtől, szóval sík felületre ejtve még akkor is védenek ha pofára ejted a telefont ... persze mindenki azt tesz rá amit szeretne, nekem sosem volt és azért ejtettem el többször, utoljára 2012-ben az LG P990-em kijelzője tört be, de az is a sarkára esett és tok sem volt rajta
-
SztiviVander
addikt
válasz
csorbajeno #11128 üzenetére
Ha szerencses esetben nagy feluleten (aprokavics, sik viacolor, sima padlo) kapja az utest akkor altalaban siman kibirja, de ha egy kisebb pontban (nagy kavics, egyenetlen beton, stb) akkor meg altalaban pokhalo. Uvegbol is van jo is meg rosszabb is, ahogy foliabol is. De en nem beszelek ra vagy le senkit semmire/rol, csak irtam hogy nekem nincs gondom ezzel az uveggel, 10/9. De foliaval se volt 10/10, azzal se mindig ugy tettem ra az ujjam ahogy elvarta.
-
válasz
csorbajeno #11101 üzenetére
+1
Emlékeim szerint nem minden országban lőtték le a gpay-t, így lehet, a csc kódja sem mindegy, de wallettel szerintem is működnie kell minden esetben. -
tome0001
senior tag
válasz
csorbajeno #11090 üzenetére
Ezzel en is igy vagyok. Szerintem az utobbi par évben lelassult a szeriak közötti többlet, igy nem eri meg minden evben az újra valtani. En is 3-4 évente tervezek telot cserelni innentol, es en soha nem is veszem meg aranyaron a legujabbat, inkább az aktualis elott egyel levo szeriat. Ha most telot cserelnek, az s23-at vennem, es szerintem nem lenne hu de nagy különbség az s21-el szemben.
A 2,5 eves s21-emre egy akksicsere raferne, de huzom meg.
Valaki csereltetett mostanaban akksit? Mennyi egy akksicsere most Samsungéknál? -
Zozo0525
őstag
válasz
csorbajeno #11090 üzenetére
Ó köszi szerintem akkor visszatérek
-
slice14
veterán
válasz
csorbajeno #11075 üzenetére
De még most se tudjuk hogy a Wallet fent volt és úgy futott hibára, vagy nem is volt telepítve (és a Google szolgáltatásoktól vártad el hogy a Wallet nélkül működjön az nfc fizetés)?
Mert nem mondunk ítéletet valamiről, ha úgy próbáljuk működésre bírni hogy nincsen meg hozzá minden feltétel hogy működjön.De korábban, amikor használtam, akkor minden gond nélkül működött.
És ez még a GPay vagy már a Wallet korszakban volt? Mert ha a Wallet-ében akkor az tényleg lehet hiba, de leginkább telepített alkalmazással tanácsos használni.
-
MadMancs
veterán
válasz
csorbajeno #11071 üzenetére
Volt már ilyen hiba hogy frissítés után nem ment Gpay következő frissítésig (XEH).
Úgyhogy én inkább skippelem ezt, és majd következő felmegy.
-
slice14
veterán
válasz
Régebben míg Google Pay volt, addig ment app nélkül is, de gondolom már megköveteli a Google Wallet meglétét a készüléken. Ez szerintem nem hiba, hanem Fícsör.
-
Nimda
addikt
válasz
Nálam működik a frissítés után, elvileg yetteles, de független.
-
slice14
veterán
válasz
csorbajeno #11005 üzenetére
Ebből aztán nem lehet megtudni semmit. A szokásos bla-bla.
-
SztiviVander
addikt
válasz
csorbajeno #11005 üzenetére
a frissítés kiadási statisztikájukat
-
Fehérsólyom
aktív tag
válasz
csorbajeno #11002 üzenetére
Nagyon köszönöm a tok javaslatot, igyekszem
. (Kissé lemaradtam ezzel a feladattal.)
Találtam egy alkalmazást erre a célra a Power Widget személyében, majd amikor a Galaxy-ra is megpróbáltam feltenni, közölte, hogy nem kompatibilis vele
.
Értesítési sávból ahogyan néztem van "szűkebb" és "bővebb" verzió. Előbbi valószínűleg jó lesz a feladatra, köszönöm. -
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #10958 üzenetére
Köszi. Most kúszik felfele.
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #10950 üzenetére
Mégis működik. Most csináltam egy új tesztet, és rendben van.
Lehet az volt a gond, hogy az előzőt a frissítés utáni első bekapcsolásánál csináltam közvetlenül azután hogy felállt a rendszer. Nagyon kíváncsi voltam megcsinálták e és ez volt az első dolgom.
A mostani teszt viszont ilyen lett. -
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #10946 üzenetére
Gondoltam nem várok tovább. Eddig semmi beégés, mostanában viszont rgyre többa napsütés és ezzel a magas fényerő, jobb hát mielőbb frissíteni.
Feltettem a xeh romot odinnal, home CSc használtam. Így maradt TMh de 6.1 ui van.
Nekem nem tűnik úgy hogy javítottak, de lehet hogy nem annyira látványos, így a " régi" módszerrel ( képernyőmentés, 5-6 elforgatás, majd új mentés, és a két kép egymásra pakol) nem jön elő. -
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #10944 üzenetére
Erre akartam rávilágítani.
-
jotzo01
tag
válasz
csorbajeno #10940 üzenetére
Beállítások-Szoftverfrissítés-Utolsó frissítés-Összes módosítás
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #10940 üzenetére
Jó kérdés, erre én is kíváncsi vagyok. Illetve még az is érdekelne, hogy a pixel shifting problémát orvosolták e már.
-
SztiviVander
addikt
válasz
csorbajeno #10931 üzenetére
De, eltuntetheto. Lasd fentebb.
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #10905 üzenetére
Elvileg az is elindult újra. Tehát elvileg megoldották, akármi is volt.
-
SztiviVander
addikt
válasz
csorbajeno #10865 üzenetére
nekem a realistaba meg az is benne van hogy minel kesobb valoszinuleg annal jobb
-
válasz
csorbajeno #10855 üzenetére
Erről nem találtam információt.
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #10855 üzenetére
Majd
Én is várom már. -
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #10826 üzenetére
Annyira pici ( pár pixel) a mozgatása a sávban lévő fix dolgoknak, hogy nem veszed észre, de a beégest kiküszöböli.
Már ha működik. Ha nem akkor mindig pont ugyanazok a pixelek világítanak. -
slice14
veterán
válasz
csorbajeno #10819 üzenetére
Csak a szokásos.
-
Viktor77
titán
válasz
csorbajeno #10819 üzenetére
Standard.
-
válasz
csorbajeno #10804 üzenetére
Csak a szokásos.
-
slice14
veterán
válasz
csorbajeno #10801 üzenetére
Eddig szerencsére nincs vele probléma. Nem vált fel sehol.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
csorbajeno #10786 üzenetére
Köszi
-
MadMancs
veterán
válasz
csorbajeno #10775 üzenetére
e-sim pin alapból inaktív, de ugyanúgy bekapcsolható.
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #10775 üzenetére
Szerintem csak nem volt beállítva alapból.
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #10770 üzenetére
Pin kódja van.
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #10761 üzenetére
Köszi
-
slice14
veterán
válasz
csorbajeno #10724 üzenetére
De lehet hogy csak beragadt az otthoni rutin.
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #10721 üzenetére
Köszi. Már megy is fel.
-
Parallaxis
addikt
válasz
csorbajeno #10704 üzenetére
De biza a Play rendszerre gondoltam:
Sajnos van egy bug és ha beragadtatok júliusban, akkor csak a factory reset hozza onnan ki a rendszert. Ha kézzel megpróbáljátok felrakni a frissítést, akkor végtelen ciklusba kerül a telepítés (mindig talál frissítést, frissít, de marad júliusnál).
-
Pongi1975
tag
válasz
csorbajeno #10680 üzenetére
-
válasz
csorbajeno #10658 üzenetére
Nem az aod, hanem felül az állapotsor érintett.
-
dnelb
veterán
válasz
csorbajeno #10654 üzenetére
nem a beégés látszik, hanem pl csinálsz 3 screenshotot és egymásra rakod őket, akkor mindegyiken máshol van kicsit az óra, akku ikon stb, ez az "elmosódás". 14en meg mindegyiken ugyanott vannak, ebből tudni hogy nem működik.
De nem kell ezen izgulni -
SztiviVander
addikt
válasz
csorbajeno #10622 üzenetére
Én inkább megvárom míg kijön a sajátra
Hétvégén nyilván nem dolgoznak akik kiengednék a többi csc-re, de hétfőn vagy legkésőbb kedden szerintem lesz xeh-ra is.
-
dnelb
veterán
válasz
csorbajeno #10601 üzenetére
mármint milyen újdonság? a mostantól nem 1 kezes quick panel, meg a picit nagyobb ikonok?
-
attila.86
tag
válasz
csorbajeno #10594 üzenetére
A Frija a SM-S (S22-23) szériára elég nyögvenyelősen működik. Legutóbb még egyikre sem talált, most az S901B-re talál, de csak EUX CSC-t. Az S22 nagyobb készülékeire és a teljes S23 szériára 0 találat van jelenleg a Frija-n.
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #10582 üzenetére
Állítólag kamu a lista.
[link]
Kíváncsi leszek rkezik e a jövő héten. -
Guitar14
senior tag
válasz
csorbajeno #10589 üzenetére
artyursus:
teszt menü, ha nem tudnád:
Telefon-> tárcsázás -> * # 0 * # -> LOOPBACK a mikrofonteszt. -
válasz
csorbajeno #10581 üzenetére
Én is rég vártam ennyire frissítést, van egy-két új funkció, amit tudnék használni a mindennapokban.
-
slice14
veterán
válasz
csorbajeno #10568 üzenetére
Nekem tapintasra és minőségre tetszik. Egyébként ilyet rakattam a Watch5-re is két hónapja. Eddig nem sérült a felülete, de elvileg kisebb sérülések (karc) esetén hő hatására regenerálódik.
Szerintem megérte az árát (7 ezer Ft). -
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #10565 üzenetére
Majd kiderül. A lényeg, hogy nem kell sokat várni.
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #10563 üzenetére
Jó kérdés.
De lehet az is, hogy a közelgő nagy (android 14, One UI 6)frissítést készíti elő. -
SztiviVander
addikt
válasz
csorbajeno #10549 üzenetére
voda vowifit persze nem
-
slice14
veterán
válasz
csorbajeno #10549 üzenetére
Gondolom valami javítás. Maradt októberi a biztonsági színt.
-
gainwardgs
veterán
válasz
csorbajeno #10544 üzenetére
Mik azok a hardcore játékok
-
helixP
nagyúr
válasz
csorbajeno #10544 üzenetére
Natív Zoom mindig jobb
Egyébként szerettem az S21 kameráját, nagyon kellemes volt. Jobb, mint a Fold3-é. -
gainwardgs
veterán
válasz
csorbajeno #10537 üzenetére
Megint a Samsung exynos eröltetése szúrja a szemem
, de hát ez van, terelni kell az embereket az ultra felé.
-
gainwardgs
veterán
válasz
csorbajeno #10534 üzenetére
Már 2 napja jónak tűnik
kopp-kopp
-
TomPack
őstag
válasz
csorbajeno #10512 üzenetére
Mikorra lesz kinnt? Arról lehet már valamit tudni?
-
gainwardgs
veterán
válasz
csorbajeno #10528 üzenetére
Nem
-
gainwardgs
veterán
válasz
csorbajeno #10525 üzenetére
Én tegnap este raktam fel, utána egy órán belül 3x kilépett a youtube videózás közben
előtte sosem csinált ilyet, ezért gondoltam hogy valami van a frissítéssel
-
gainwardgs
veterán
válasz
csorbajeno #10521 üzenetére
Szerintem várjatok vele
Nálam azóta kilépked random a youtube -
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #10521 üzenetére
És tényleg. Köszi.
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #10498 üzenetére
Majd kiderül. Tökéletes a mostani, így nem kell mindenáron, csak furcsa hogy nem jött.
-
guifater54
csendes tag
válasz
csorbajeno #10487 üzenetére
Köszönöm
-
guifater54
csendes tag
válasz
csorbajeno #10484 üzenetére
íigen többször is inditottam ujra. Tehát e nem lehet az ok.
-
Ricardo
titán
válasz
csorbajeno #10434 üzenetére
Köszi, hogy szóltál. Le is szedtem, lefrissítettem.
slice14:
Igen, ez is augusztusi. -
slice14
veterán
válasz
Gondolom ez is még augusztusi, mint az új XEH?
-
tome0001
senior tag
válasz
Nekem is megérkezett!
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF