- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
-
LOGOUT
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
Aki panaszkodott a gesztusvezérlés miatti akadásra...nem Samsung hiba, hanem Google. A saját promóanyagukban is akad a gesztusvezérlés animáció...gáz, de ez van.
-
PACSA75
őstag
Minden frissítésnél kipróbálom, mert azért kíváncsi vagyok, hogy javul e a helyzet, de sajnos nem.
iPhoneon megszoktam / megszerettem. Szóval, ha jól működne, maradna. De amint írtam, tudok élni nélküle. Csak gáz, hogy kell kössek kompromisszumokat. Az A szériánál ez igy megfelelne, de S nél, néha kibuggyan belőlem, hogy nem kellene ez így legyen.
Ma ilyen napom van (mittom én, talán megjött).
-
PACSA75
őstag
válasz
SztiviVander #8291 üzenetére
Évekig használtam a Novat, imádtam, de a OneUI már tud minden funkciót, amit anno a Novaval pótoltam.
De lehet, hogy akkor mégis valamit jobban tud.
Viszont annyira nem fontos a gesztusvezérlés, hogy csak ezért használjak 3 ik fél appját.
Csak egy megjegyzés volt, hogy ez sajnos nem tökéletes (nálam). Persze lehet, hogy valóban van softbeli különbség (szolgáltatói vagy nélküli). -
vg
addikt
A store miért lett olyan, hogy nem lehet normálisan scrollozni le-fel? Ugrik, nem gördül. Ha kiürítem és törlöm az adatokat jó lesz, aztán egy idő után újra ugrik ha görgetem. Miért?
-
SztiviVander
addikt
válasz
janosibaja #8285 üzenetére
Telefononként 3usd bírság? Az is csak ausztraliaban? És a csori vásárló aki dobhatta a kukába az 1000usd-s telefonját az semmit se kap? Azt a mindenit micsoda bírság meg ösztönzés hogy többet ilyet ne csináljon. Világ vicce ez, nem fogyasztóvédelem
Én arra kötelezném (telefononként 100usd büntetés mellett) hogy fizesse vissza az emiatt meghibásodott telefonok árát. Azt lehet hogy komolyabban vennék és nem sírva röhögnének ott koreaban...
-
PACSA75
őstag
válasz
Burt1793 #8283 üzenetére
Pörgős a teló, ez nem vitás. De őszintén, vannak laggok, ami egy ilyen drága csúcskategóriás telefonnál nem lenne szabad, hogy létezzen.
1. Ha pl behúzom bal oldalról a Google hírfolyamot (t.köm tudja mi a neve) majd home gombbal lépsz a telefon kezdő képernyőjére, csúnyán laggol minden alkalommal.
2. A gesztusvezérlés pedig kb használhatatlan :(. Akkorák a laggok, hogy inkább használom a 3 gombos megoldást.Ennél gyengébb márkáknál (pl Oneplus, Realme) ilyet nem tapasztaltam. Az iPhone t nem hozom fel, mert más kategória.
De Samun legalább van Dex (sose használtam).Szóval jó teló ez, de ennyi pénzért vannak itt gondok, és ez gáz.
Ettől függetlenül rekord ideje van meg (fél éve). De csak azért, mert még nem sikerült jó áron beszerezni egy Pixel 5 öt😉.
-
Burt1793
veterán
válasz
janosibaja #8285 üzenetére
Pedig vízálló volt az s7, sokat merült el és 5.5 évet bírt, akkor is egy esés tett be neki.
Azt látom, hogy az s21 szigorúbb, rögtön szól, ha vizet érzékel, tiltja a töltést, kéri, hogy rázd ki a vizet belőle stb.
Klór után mindig lemostam, tengervízbe nem került. -
MadMancs
veterán
válasz
hódmaci #8284 üzenetére
Medencébe, klór és társai miatt, illetve sós vízbe én se vinném.
Langyos szappanos folyó csapvízben viszont havonta le szoktam mosni immár másfél éve. Eddig nem lett baja. Illetve volt hogy úgy elkapott a vihar hogy mindenhonnan víz folyt belőlem. Telefon is kapott értelem szerűen.
-
janosibaja
őstag
-
hódmaci
senior tag
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat.
Megfontolom. -
Burt1793
veterán
válasz
hódmaci #8277 üzenetére
Szia,
Bírja a vizet, én néha megfürdetem.fahrii: nem tudom miről beszélsz, nagyon pörgős a teló, egy-két helyen megröccen pár app, de az nem a teló hibája, csak a 120Hz miatt zavaróbb lehet, mint a pixelnél. Az iphone talán hibátlan ilyen téren, ha ott jobban megírják az app-okat.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Galaxi s21 5G
Mennék strandra. Nyugodtan bevihetem a vízbe víz alatti fotók készítéséhez? -
-
slice14
veterán
Használj egy hétig egy Galaxy A5 2017-et és megtudod hogy mi a lag. Pár hete kézbe vettem és nyomkodtam egy kicsit az anno két évig használt telómat. Akadás, akadás hátán. Legalábbis egy csúcskategóriással összehasonlítva borzasztó. Mondjuk a 60 és 120Hz közti különbség is rátesz egy lapáttal.
egy kicsivel jobb az S21Fe.
Az mondjuk SD 888 SoC, de az sem sokkal jobb. Főleg 6GB-al.
Alma 60hz is jobb mint szinte bármilyen Android.
Ha ennyire sz@r, akkor használj almát. Senki nem nyom a tarkódhoz pisztolyt, hogy márpedig ezt kell használd.
ui. Amúgy én nem érzek sok problémát. A Chrome bugot (de ez nem a telefon hibája) leszámítva minden jól fut.
-
kutga
félisten
válasz
gainwardgs #8272 üzenetére
Az jó mert iOS alatt nem tudod állítani.
-
Thom!
veterán
Google pixel 5 után az S21 brutálisan laggol.
Majdnem használhatatlan, egy kicsivel jobb az S21Fe.
Alma 60hz is jobb mint szinte bármilyen Android. -
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #8267 üzenetére
-
sgeza
veterán
válasz
csorbajeno #8263 üzenetére
Nekem alapból szép sima a bőröm!
Meg nem szokásom stresszelni, annak semmi értelme.
Amúgy, ha tudnád, hogy irritál ez a kifejezés engem! Egyrészt nem szoktam magamat fényképezgetni, másrészt, ha mégis így teszek, azt én önarcképnek hívom. -
válasz
janosibaja #8258 üzenetére
Ezt de jó, hogy írtad! Eddig nem jöttem rá, hogy hogy, de végigbe volt kapcsolva. Nem is egyszerű kikapcsolni, külön meg kellett keresni az ominózus beállítást. Csak az látszott, hogy sárga az ikon.
-
janosibaja
őstag
válasz
csorbajeno #8259 üzenetére
Érdekes, nem volt bekapcsolva, de miután írtad, bekapcsoltam, elhúztam a tolókát nullára, kikapcsoltam, s helyrejött. Köszi!
-
csorbajeno
veterán
válasz
janosibaja #8258 üzenetére
A jobb felső sarokban ha kikapcsolod a varázspálcát, az nem segít?
-
janosibaja
őstag
Ki lehet kapcsolni valahogy a szelfimódban (Ultrám van) a szépítő-lágyító effektet? Olyanok lesznek az arcok tőle, mint a viaszbábuké, ennél még a valóság is jobb. Van kapcsoló, amivel ki tudnám iktatni
-
sgeza
veterán
válasz
TODI1111 #8255 üzenetére
Így igaz!
Én személy szerint úgy állítottam be, hogy szinte hozzá sem kell nyúlni, mindenhol a megfelelő beállítás aktualizálódik: autó bt kapcsolat -> autós profil, autó bt kapcsolat megszűnik -> utcai profil, munkahely vagy otthon cellák alapján -> beltéri profil.
De rengeteg beállítása van még. Kiváló cucc. -
TomPack
őstag
Fórumtárs fotóján én is látom, hogy neki nincs semmi a kivételezett alkalmazások alatt, de én nem tudom kivenni az órát onnan. Nincs olyan opció, beállítás, stb. Ha hosszan nyomok rá, akkor sem történik semmi. Egyre több a rejtély. Vagy lehet ennek is ahoz van köze, hogy beakadt nálam valami.
Újrarakni nem akarom a telót, az hótziher... -
TomPack
őstag
válasz
MadMancs #8252 üzenetére
Igen, ugyanígy van nekem is beállítva.
Egyébként ezt a beállítást nem is piszkáltam, mióta megvan a telefon nem is volt vele probléma, rendesen ébresztett.
Ma reggel vettem észre, hogy nincs a riszatásnak hangja, és nem is rezeg a teló.
Semmit nem módosítgattam rajta, egyik napról a másikra lett ilyen.
A múlt héten vettem egy Watch4 Classic-ot, lehet az kavar bele valamibe. -
sgeza
veterán
válasz
TomPack #8248 üzenetére
Az adott ébresztésen belül be van állítva, hogy jelezzen? És milyen hangerővel?
Amúgy gyárilag nincs hozzáadva az óra. Szerintem nem azt nézed, amit írtam. Pontosan olvasd el mégegyszer!
Ez egyébként ugyanaz a beállítás, amit a ne zavarjanak beállításain belül a kivételeknél kezelsz. Ha ott hozzáadod, az alkalmazás értesítési beállításai között bekapcsol az amit írtam, és fordítva.
-
TomPack
őstag
Hozzá van adva a kivételekhez az óra (gyárilag), el sem tudom távolítani onnan. És igazából értesít, mert a kijelzőt felébreszti, ott az óra amit szundira tudok tenni, de hangja nincs.
Eddig volt hanga, rezgett is de most nem.
Galaxy Watch 4 Classicot használok, ott ugyanez. Csak világít rajta az értesítés, ki tudom nyomni vagy szundira tenni, de nincs hangja és nem rezeg az óra.
Már újraindítottam mindent.
Mi a franc lehet? -
sgeza
veterán
válasz
TomPack #8241 üzenetére
A ne zavarjanak mód több, mint egy egyszerű hangbeállítási módosítás.
Egyébként az óra alkalmazás értesítési beállítási között ha bemész az értesítéskategóriákba, majd a jelzések és időzítők riasztásaiba, ott be tudod kapcsolni a ne zavarjanak mellőzését. Ez szerintem segíthet a problémádon.Ugyanakkor vannak profilválasztó alkalmazások, amikkel különböző hangprofilokat hozhatsz létre igényeid szerint, majd ezeket akár különböző feltételek szerint tudod automatikusan aktiváltatni (hely alapján, idő szerint, BT vagy wifi kapcsolódáskor, stb.)
Én erre a PhoneProfilesPlus alkalmazást használom, nagyon jól személyre szabható. A Galaxy Store-ból vagy a saját oldaláról tölthető le, a Playből levette a készítője. A beállításában tudok segíteni. Nagyon sokmindent tud, nem biztos, hogy egyből rájössz a logikájára.
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Ne zavarjanak -módban nem ébreszt a teló. Azaz hanggal nem, csak képpel!
Eddig mintha csörgött is volna.Én csinálok valamit rosszul?
Ezelőtt iPhont használtam, ott este csak félálomban átbillentettem a kapcsolót a telefon oldalán ami lenémított a hangokat és a rezgéseket is kikapcsolta. Viszont hanggal ébresztett.
Itt mit kell használnom, ha ugyanezt szeretném elérni? Tehét lenémítsa, a rezgéseket is, és hanggal ébresszen? Esetleg a Watch4-en ugyanígy, ne kellljen még ott is matatni.
Ne zavarjanak mód befuccsolt.
Alvás mód?
Fókusz mód?
Ha csak lenémítom akkor rezegni fog nekem egész éjjel ha valamit kapok, de repülőmódba sem szeretném tenni. -
realist
őstag
válasz
csorbajeno #8138 üzenetére
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csorbajeno #8229 üzenetére
Igen, jól értetted.
-
csorbajeno
veterán
válasz
slice14 #8227 üzenetére
Én sem szoktam már Odinozni, csak nagyon ritkán, hogy ne felejtsem el
Az S21 óta ez volt a második alkalom, az első egy napos korában volt, amikor megpróbáltam TMH-ról XEH-ra áttenni. Akkor derült ki számomra, hogy a TMH bekerült az OXM csoportba, így nem tudtam megcsinálni.
Ahogy írtad is, általában megjön, előbb vagy utóbb. Akkor izgalmasabb, ha kapunk valami új funkciót, feature-t.
-
sgeza
veterán
válasz
MikeWazowski #8223 üzenetére
Hiába várod meg a következőt, azt sem fogod megkapni otán. Ha most egy a te régiódban nem kiadott kiadáson vagy, akkor onnan csak odinnel tudsz kijönni.
-
slice14
veterán
válasz
csorbajeno #8225 üzenetére
Jó igaz, de akkor is hónap végéig kiadják általában. És ahogy Thom! írta, már kiadták azt is. Szerintem ha hónapon belül vagyunk, akkor nincs sok értelme ennek az egész vacakolásnak. Főleg hogy most pl elrontottak valamit és ki se adták a többi régióra azt a firmware-t, csak a javított verziót.
ui: Lehet ezzel csak én vagyok így, de már nagyon meguntam a mókolgatást. Használni szeretném a készüléket. A frissítés meg jön ha jön. És az általában jön.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csorbajeno #8225 üzenetére
Igen, azért raktam fel csak, mert nagy frissítés volt, így gondoltam megéri, pláne, hogy júni elején mentünk is nyaralni. Amikor látom, hogy 100-300 megás bizt. frissítés van, mindig OTA-zok.
slice14 - láthatod is, hogy a második júniért nem is odinozok, met az csak "kis" frissítés, meg hát mindjárt július. -
csorbajeno
veterán
-
slice14
veterán
válasz
MikeWazowski #8223 üzenetére
Értem én hogy a frissítés örömet okoz.
Viszont azt nem értem hogy miért kel manuálisan vacakolni vele, mikor havonta jön (DBT-től eltérően 1-2 hétre rá az XEH) frissítés. Azt kilehet várni. És az OTA nagyobb örömöt okoz, mint amikor Odin-nal rakod fel.És ugye akkor ilyenbe se futsz bele.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csorbajeno #8222 üzenetére
Igazad van, ez lesz a baj. Mindegy,most nem odinozok emiatt, megvárom a júliusit.
-
csorbajeno
veterán
válasz
MikeWazowski #8221 üzenetére
Ahha, akkor ez a baj, mert ugye az első júniusi update XEH-ra nem lett kiadva, így egy olyan ROM-ra kerültél, ami hivatalosan nem lett kiadva, így nem tudott a telefon frissítést kresni a szerveren. Igen, az Odin meg fogja oldani, nekem 4:33 volt a telepítés
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csorbajeno #8220 üzenetére
Nem, az első júniusit odinnal raktam fel. Dbt volt. Akkor marad az odin, köszönöm.
-
csorbajeno
veterán
válasz
MikeWazowski #8219 üzenetére
Te hónapról hónapra mindig OTA frissítesz, ugye? Véletlen sem lehet ki nem adott szoftververzió a telefonodon? Mert ilyenkor szokott ez előfordulni. Így viszont csak azt tudom elképzelni, hogy a szervert nem tudja a telefonod elérni. Esetleg próbálj meg egy újraindítást vagy az Odint.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csorbajeno #8218 üzenetére
Köszönöm, akkor vajon miért nem jelzi nekem az ota?
-
csorbajeno
veterán
válasz
MikeWazowski #8215 üzenetére
A CVF1 verzió jött TMH-ra és az a masodik, ha logikus a nevezéktan, ugyanis a másik júniusi verzió CVDD volt, ha jól emlékszem.
-
Thom!
veterán
S21 tud-e olyat mint a Pixelek "now playing" megjeleníti a kezdőképernyőn a hallott zeneszámot, amolyan auto Shazam?
-
csorbajeno
veterán
válasz
MikeWazowski #8215 üzenetére
Én időközben feltettem az XEH kóddal, csak ma reggel ránéztem a Frijával. Ott a fájlneve 0610, de nem csomagoltam ki, nem tudom melyik verzió. Ha hazaértem, akkor felteszem és megmondom. De szerintem a második lesz, az elsőt csak DBT-re meg még egy régióra adták ki.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
csorbajeno #8213 üzenetére
Akkor most nektek jelzi ota a frissítést? Ez a második júniusi?
-
vg
addikt
válasz
csorbajeno #8210 üzenetére
Nagyon jó, kellemes öröm ezen a nehéz napon.
-
Thom!
veterán
válasz
csorbajeno #8210 üzenetére
megjött telekomra is
-
csorbajeno
veterán
TMH-ra Frijaban látható a frissítés. Keressetek rá, ha még nem jelezte a telefon. Tényleg kellett neki egy hét
-
csorbajeno
veterán
válasz
SztiviVander #8208 üzenetére
Bocs, az ultra szó fölött átsiklottam. Ezalatt gondolom, hogy a Pitaka vastagságú tokokat érted. Attól valóban vastagabb
-
SztiviVander
addikt
válasz
csorbajeno #8207 üzenetére
Gyáriból nem láttam még ultravékonyt.
-
csorbajeno
veterán
válasz
SztiviVander #8206 üzenetére
A gyári szilikont próbáltad már? Én azon nem találok semmilyen élt.
-
kungzi
veterán
Sziasztok
Galaxy 21+ ra tudtok ajánlani ultra vékony átlátszó tpu tokot? Ne nagyon növelje a készülék méretét ha lehet.
Nilkin nature tpu az milyen? Használ valaki ilyet?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Star Trek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Árak továbbra is! Évtizedes minőség, személyes átvétel is!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó