Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz Zolesz007 #6800 üzenetére
Nem a telepítést írtam, azt tudom, hogy fent van. Az a kérdés, hogy be van-e kapcsolva az Android autó alkalmazásindítójában!
(Úgy látom, már tárgytalan.)
Egyébként az Android autón mit telepítettél újra? Az alapból rajta van a készüléken, szerintem rendszeralkalmazásként.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
-
Luigi962
őstag
válasz MikeWazowski #6808 üzenetére
Jó bizony főleg, hogy nem mindent kikapcsolva internetes olvasgatásból áll össze a SOT.
-
csorbajeno
veterán
-
MikeWazowski
veterán
Ja, és azt nem is írtam, hogy a COD alatt majdnem maxon volt a fényerő.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Burt1793
veterán
válasz MikeWazowski #6811 üzenetére
-
LoGeN90
aktív tag
Sziasztok. Masnak is rossz az uj OTP alkalmazas? Tolt az ikon de semmi nem tortenik. Az ujratelepites sem segitett...
-
Luigi962
őstag
Hátha valakit érdekel! Megjött az új carbon fiber/aramid tokom Kínából. Szállítás 17 nap volt úgy hogy beleesett a kínai újév amikor senki nem dolgozott. Tudom ajánlani,nagyon jó minőség, 0,6mm tehát nem lesz egy vaskos bumszli tőle a telefon. Antenna helyek kihagyva ahogy kell. Pitakat néztem, de az 50-60 USD között van, ha éppen van raktáron. Ez 27 dodó volt.
[link] -
s.Oliv3r
senior tag
Members-ön olvastam utána, mert engem is idegesített, hogy akad egy 400ezres telefon. Azt tanácsolták, hogy a fingerprint always on-t kapcsoljuk ki az ujjlenyomatok beállításain belül . Én így tettem, mostmár nem laggol. De kész röhej amúgy, hogy még mindig itt tart a samsung. Én januárban vettem a telefont, 1. Nap az 1. Kérdésem ez volt sgeza-tól, hogy ez normális-e, mert ilyet tapasztalok folyamat. Válasz nem jött rá, de biztos ami biztos -csináltam odinnal egy reinstall-t, utána wipe cache - factory reset recovery modeból, de így.... ezek után is laggolt. Nagyon gáz.
Ui.: alig van pár alkalmazás a telefonon, tehát nem a sok app miatt van.
[ Szerkesztve ]
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
Luigi962
őstag
Tudnátok segíteni hogyan lehet általam letöltött fontot berakni a választható betűtípusok közé? Vagy csak rootolt eszközön lehet?
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
Ez jól hangzik:
"A One UI 4.1 révén a Samsungnak sikerült továbbfejlesztenie a RAM Plust, melynek hála a júzerek rengeteg opció közül választhatnak – 2, 4, 6, vagy akár 8 GB virtuális RAM-ot is alkalmazni lehet, attól függően, hogy milyen alkalmazásokat kívánnak futtatni az okostelefonon.
Az újítás először a Galaxy S22 termékcsaládnál jelenik meg, ám mivel egy széles körű szolgáltatásról van szó, így hamarosan minden egyes Samsung-felhasználó élhet a lehetőséggel."[ Szerkesztve ]
-
LoGeN90
aktív tag
Írnak itt páran lagokrol meg röccenésekről, ami nyilván előfordul, de a feleségem telóját (iphone 12) kézbevéve sír a szemem a 120 Hz-ért..
-
marquuard
veterán
válasz PACSA75 #6824 üzenetére
Kérdés az, hogy az LPDDR5-ös RAM (6,4 Gbps) és a UFS 3.1 (2,1 Gbps) közötti sebesség különbséget mennyire vesszük észre. Szerintem nagyon. Ráadásul ezeket a Samsung Semiconductor weboldaláról szedtem, tehát eleve szándékosan torzítanak mert a valóság nem ennyire ideális.
PSN ID: marquuard
-
LoGeN90
aktív tag
válasz gainwardgs #6830 üzenetére
Ez koztudott. Es? Napi hasznalatban is ennyire odaveri?
-
s.Oliv3r
senior tag
Tehát... ha bekapcsolod a kijelzőt gombbal, olvasol egy ujjlenyomatot, ahogy elindul az animáció, becsúsznak a kezdőképernyő ikonjai, vagy épp ami meg van nyitva, nem akadozik kicsit? Eskü videora veszem, már kicsit hülyének érzem magam. vagy csak a szemem túl érzékeny.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
De kit érdekel a benchmark teszt eredménye?
-
sgeza
veterán
válasz s.Oliv3r #6833 üzenetére
Be sem kapcsolom a kijelzőt. Csak ráteszem az ujjam a leolvasóra, és bejön az asztal. Nincs röccenés. Azonnal előttem van minden. Az animáció be van kapcsolva, és egy pillanat alatt "lefut".
Ha benyomom a kijelzőt, akkor is egy pillanat alatt megjelenik minden. Illetve maga az animáció inkább ez esetben van, kikapcsolt képernyőről azonnal az asztal jön be (vagy épp a legutóbbi alkalmazás, ha otthagytam a képernyőn).[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
Ennek lehet csak én nem látom értelmét. Pont, hogy az almások jönnek mindig azzal, hogy a felhasználói élmény számít, nem pedig a benchmark eredmények. Szerintem már jó pár generációval ezelőtt elértük azt a szintet, amikor a csúcs SOC-k (de még a középkategóriások is) tudják a fluid felhasználói élményt biztosítani.
Tudtommal az újabb bionic chipek sem tudják tartósan tartani azt a fantasztikus csúcsteljesítményüket. Azt pedig végképp nem értem mi szüksége a telefonfelhasználók 99%-ának arra a teljesítményre (semmi...böngészésre, fb és üzenetküldésre használják a telefont). Tudom persze fejlődni kell, meg minden, de értelmetlen. Már sok generáció óta, amit az Apple és Qualcomm is csinál. Az utolsó normális SOC-ja a Qualcomm-nak talán az SD865 volt. Azóta megy a throttling mindkét oldalon 20-30mp után. Jobb lenne, ha a chipgyártók a hosszútávú drivertámogatásra feküdnének rá es a költséghatékonyságra (persze ezt a mai chiphiányos gazdaság felülírja).
Vagy Te lennél az a bizonyos 1%, aki szétgameli az agyát és akinek minden egyes framerate számít? Akkor tekintsd tárgytalannak.
-
PACSA75
őstag
válasz s.Oliv3r #6833 üzenetére
Nem kell bocinak érezned magad. Valóban létezik az amit írsz, én is látom / tapasztalom. De van egy pár elvakúlt Samsung rajongó, aki nem akar tudomást venni róla. Na meg az sem mindegy milyen telefonról jöttünk S21 re.
És valószínűleg az sem mindegy milyen appokat használunk. Különböznek a használati módok / preferenciák. Ha pl csak telefonálásra használod, el tudom képzelni, hogy nem röccen / laggol.
Ettől még fasza kis telefon ez.[ Szerkesztve ]
-
LoGeN90
aktív tag
válasz gainwardgs #6837 üzenetére
Mondjuk én ezt a mindennapi használatra írtam, nem a kamerára. Kicsit nyomogattam és rossz volt a szememnek a 60 Hz.
-
csorbajeno
veterán
válasz PACSA75 #6839 üzenetére
Én mindig Samsung felhasználó voltam, de nem gondolom magam elvakultnak. Abban viszont határozottan egyetértek veled, hogy nem mindegy mit használtál előtte. Te is, és azok, akik látják a mikrolaggokat, jellemzően iPhoneról jöttetek, így összevethetetlen különbségek vannak. Én nem látom ezeket, nem tűnnek fel, de lehet, hogy egy iPhone után én is észrevenném.
-
kutga
nagyúr
válasz csorbajeno #6841 üzenetére
Az iPhone is laggol csak olyan lassú az animáció hogy nem látod.
Let the Zone take me if I am.
-
PACSA75
őstag
válasz gainwardgs #6838 üzenetére
Szerintem is jobb az iPhone, mint egy androidos kütyü, de ne felejtsük el, az iOS t csak a saját készülékeikre kell fejleszteni, ami sokkal egyszerűbb, mint az android esete, ahol minden telefon gyártó bele kell gyúrja a saját felületét.
Egy tiszta android (pl Google Pixel) valószínűleg pariban lehet az iPhone nal. Még nem volt soha Pixel telóm, tehát csak feltételezés.
És azt se felejtsük, hogy ez egy nyitott rendszer, ami sok lehetőséget hordoz magában, amit az iOS soha nem fog nyújtani. -
s.Oliv3r
senior tag
Én S10+ról jöttem, az sosem akadt meg.
-
PACSA75
őstag
Én is szeretem a Samsungot, ez az androidos telefon tartja legjobban az árát (mivel sűrűn cserélem a telefonokat, nekem ez is fontos szempont), de az az igazság, hogy a Oneplus (Oppo, Realme) Oxigen OS rendszere jobban van aktualizálva, mint a One UI.
De biztos vagyok benne, hogy lesz ez még jobb is. -
csorbajeno
veterán
-
Essien
aktív tag
válasz PACSA75 #6844 üzenetére
Volt alkalmam most iPhone 12-t használni 1 hétig(gondolkodtam a cserén), valóban kicsit simább a rendszer az alkalmazasok közti valtaskor meg hasonlók . Viszont sztem s21 gyorsabb és a 60hz a nagyon csúnya már így 120hz után. Egyébként s21-en én is tapasztalok mini akadasokat de ez sokkal kevesbe zavar mint 60hz-en görgetni Kameraban sztem egyik sem jobb a másiknál .
-
aktív tag
Sziasztok!
Nektek van olyan, hogy a telefon spontán csatlakozik egy töltődobozban pihenő bluetooth füleshez?
Egyelőre nem tudom, kinek a hibája ez, a fülesé vagy a telefoné - mindkettő elég új -, de az egyik legidegesítőbb dolog, amit valaha kütyütől láttam. Használat után ugye elteszem a füleseket a töltőtokba - nézetem szerint minden józan tervező úgy kéne programozza a termékét, hogy ilyen esetben leválasztja a gazdakütyüt és nem engedi csatlakozni őket, amíg ismét ki nem kerülnek a töltőből. Vagy nem?
Jön egy hívás, de nem hallok semmit, mert a telefon orvul rácsatlakozott a hat méterre egy fiók mélyén töltődő fülespárra. WTF?
Olyan is nem egyszer előfordult már, hogy megállított - de ki nem lőtt - youtube-video indul el teljesen random, mindenféle beavatkozás nélkül kurva nagy hangerőn, természetesen a legkínosabb pillanatban. Ilyenkor nyilván pont cseszik a fülesekre csatlakozni, ezt kitolja a hangszóróra.
Soha ilyesmik eddigi telefonjaimmal nem történtek. Ez valami perverz samsung-féle fícsör, vagy van valami megoldás esetleg? (Fejlesztői részhez nem férek hozzá).Shit happens. Size matters. Time flies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest