Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
-
MrBazsi
senior tag
Kinek mi... nekem az s8 volt az etalon, imádtam, 5.8, kézbe simult óriási fejlesztés volt annó az s7 után, értesítési led, príma hátlapi ujjlenyomatolvaso. Na az nem hibazott soha. Majdnem 3 évig megvolt. 7-8ó sot, 2 nap üzemidő. Igaz csak 1sim.
Ha most kiadnák ujra, abban a méretben, egy mai soccal, kicsit nagyobb képernyőaránnyal dual simmel, ért. leddel, na nekem az lenne a fan edition. Kivancsi vagyok az s21fe mekkora lessz. Nagyon nagyok már az uj telók...[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Nem azt mondtam hogy egyik se jó, csak sok a hulladék köztük eddigi tapasztalat alapján. 1000Ft os kinaim is van ami évek óta teszi a dolgát, de azért egy többszázezres telót nem bíznék hamisítványra.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
-
MadMancs
veterán
Szerintem CP attól függ ki rakja fel.
S20+ nál nálunk is mintha ráncos/narancsos lenne. S21 nél tükörsima volt (amíg le nem téptem róla smartview tokkal véletlen).
Utána valami kínai üveget hozattam ismerőssel ami szó szerint noname mert teló típuson kívül semmi más nem volt csomagoláson, azzal is ment (bár újra fel kellett venni ujjlenyomatokat ez tény).
Aztán az törött. Most nincs rajta semmi mert bár hoztak nekem egy UV ragasztós üveget, nem vett még rá a lélek hogy kisérletezzek (nem raktam még fel UV fóliát).Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fujifilm X
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hardcore café
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Beszámítás! Samsung Galaxy S21 5G 128GB/8GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs