Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
válasz PACSA75 #6950 üzenetére
Az a gond, hogy egy jó és megbízhatóan kiépített NAS horribilisen drága, még úgy is, hogy most egész jó áron mennek a nagy kapacitású HDD-k. Ha épp ott is elönt egy-két gyáregységet a víz...akkor meg iszonyat ára van. Nálam csak a Synology jöhetne szóba és sajnos a Synology tudja, hogy adhajta drágán a cuccait.
-
slice14
veterán
válasz Parallaxis #6954 üzenetére
Ez milyen csc, mert magyar xeh-ra nekem még csak januári pach van fent. És nem talál frissebbet.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
MikeWazowski
veterán
válasz Parallaxis #6954 üzenetére
Arra gondol hogy euba nem jött februárig javítás. Usa, pl kapott. Tiéd gondolom xid-es....
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
slice14
veterán
-
Nick Beam
kezdő
Erős a gyanúm, hogy XEH-ra már csak márciusi lesz a OneUI 4.1-el együtt. (Rosszabb esetben februárival jön majd a 4.1 március második felében).
-
kutga
nagyúr
válasz Seraph 16 #6967 üzenetére
Érdekes az S21 miért nem kapta még meg. Én S20 FE-n vagyok, nálam már fent van a februári.
MOD
MrPetya19
Én elégedett vagyok a Samsung tempójával. Ha olyan nagy a baj, akkor úgyis a Google adja ki a frissítést a Playen keresztül.[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
fzboxx
senior tag
válasz csorbajeno #6972 üzenetére
Meglátjuk...
Csak ne legyen hibás. -
MikeWazowski
veterán
Elérhető a februári Google play rendszerfrissítés, valamint fura módon tmh-ra kint a februári patch is...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
kengyel
nagyúr
XEH- re is kint a februári update.
kengyel
-
csorbajeno
veterán
válasz MikeWazowski #6974 üzenetére
És változott is valami vagy csak februári lett a biztonsági frissítés? Ha már ennyit vártak vele....
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #6976 üzenetére
14 MB volt, úgyhogy valami csak volt benne!
-
MikeWazowski
veterán
Semmit nem tapasztalok.
Egyébként már azt hittem jön a márciusi frissítés 4.1-gyel, erre... Lehet egy hónapos csúszással jön ezentúl a frissítés?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Luigi962
őstag
Szerintem semmi pedig azt gondoltam ida tolják a OneUI 4.1-et, de nem.
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #6980 üzenetére
Én a Google Play rendszerfrissítésre írtam. Mert amire válaszoltál, annak az első felében ez volt megemlítve. Lehet, hogy te a TMH-s rendszerfrissítésre gondoltál akkor.
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz MikeWazowski #6978 üzenetére
Én is ebben bíztam, ha lehet így fogalmazni. De azt remélem, hogy ez csak egy egyszeri eset volt az S22 megjelenése okán és a továbbiakban minden rendben megy tovább.
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #6983 üzenetére
Közben javítottam a válaszom.
-
MikeWazowski
veterán
válasz csorbajeno #6982 üzenetére
Reméljük, továbbá azt is hogy a márciusi update-tel jön a 4.1 is.
-
MunezXBK
nagyúr
DBT-re megérkezett, 256.44MB.
-
Medocsabi
addikt
Sziasztok!
A régi s10+ helyett kaptam a cégtől egy új s21-et, amin sajnos nincs jack dugó (ezt az ordas baromságot.... ), így egy normális bluetooth füles után kell nézzek. Ebben kérek tanácsot,segítséget. Home officeból dolgozom javarészt, a hívásokat eddig egy sima jack dugós headsettel oldottam meg, sportoláshoz pedig egy Huawei AM61-es használok/tam. A kettő helyett kellene 1 normális, mert vettem ugyan egy Samsung USB-C -> Jack átalakítót, de a hívottak elmondása alapján nagyon tré a hangja. Van pár kritérium, aminek meg kell(ene) felelnie a fülesnek. AZ első, hogy hangos legyen, jó basszussal, mivel sajnos rossz a hallásom, viszont szeretek szenét hallgatni. A sportolás miatt fontos, hogy stabilan fülben maradjon,emiatzt inkább agybadugós megoldásban gondolkodom, feleségemnek van JBL fülese, az pl nekem kiesik a fülemből. Fontos még, hogy a mikrofon része jó legyen, a jelenlegi Huawei alkalmatlan a telefonálásra. Olyan 30.000 Ft körül szánnék rá, tudtok ajánlani pár lehetséges opciót? Én speciel ezzel szemezek :JBL Tune 230NC TWS -
kutga
nagyúr
válasz janosibaja #6994 üzenetére
Ezek a régió kódok. Magyar független az XEH. Olyat is olvasni már, hogy a Samsung felhagy ezzel, és egyszerre adja ki a frissítéseket egész Európában.
Let the Zone take me if I am.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kupon kunyeráló
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Hardcore café
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Plus gyári független dobozos 12 hónap szavatosság
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen, fehér mobiltelefon + rengeteg tok
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB Pink, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Rózsaszín, Független, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest