- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
exynos 2100 nál mar apszolút nincs jelen a túlzott melegedés/készenléti merülés. És SD változathoz képest is elenyésző a különbség.
Aki meg teljesítmény üzemmódban használja fixen meg is érdemli, az olyan mintha PC-dben a CPU órajelét fixen maxra lockolnád ha szükség van rá ha nem. Az is fel akarna szállni egy idő után úgy melegedne. -
jacis
nagyúr
Nem kell semmit gyalulni. Nem oldja meg. Nekem teljesítmény módban van egy ideje és ha 4G-n nyúzom sokat a telefont 3rezbetően felmelegszik és nálam is jön a lag amit Te is említesz. Azt gondolom, hogy a proci teljesítményét is korlátozza hogy ne hevüljön túl. Ahogy visszahűl egy kicsit megint ok minden. Ez a exynos adott szériájának "sajátossága".
Szerintem nincs rá megoldás.
Engem annyira nem zavar mert nem sűrűn jön elő. Általában wifin netezek.
Év végén valszeg váltok S21 ultrára és bízom benne, higy ott már nem lesz ilyen jellegű gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest