- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdanika
tag
Sziasztok,
én egyre jobban nem vagyok megelégedve a kamera teljesítményével. Video közben nagyon sokat mozog a fókusz, valamint fényképezésnél is nagyon sok esetben nagyon nem sikerül eltalálnia a témát. Én vagyok ezzel csak így vagy másnak is böki a csőrét?
-
rdanika
tag
hol lehet megnézni mi a rom verzio?
-
rdanika
tag
válasz
torrente777 #3512 üzenetére
én most 2 hónapja használom kb. megelégedéssel. Sajnos rózsaszín köd sosem volt, de már amúgy is elmúlt volna.
Amúgy én ha egy negatívumot megjelölnék akkor az az ujjlenyomat olvasó, az valami tragikus. Pedig már minden tippet kipróbáltam amit itt leírtak az emberek.
Ez szerintem még az S10ben elment mert lehetett mondani hogy first gen meg minden. De azért 2 év alatt be kellett volna látni, hogy srácok ezt lehet ne erőltessük addig amíg nem megy rendesen. -
rdanika
tag
Amúgy ahogy olvasom a fele hsz arról szól hogy szar ez a teló. Ehhez annyit tennék hozzá, hogy bár tökéletes teló nincs, viszont ha körbe nézel a piacon igazából nincs más racionális választás androidos csúcskategoriában. Ami megbízható hírnévvel és szoftveres támogatással is rendelkezik. Szóval értek itt azt, hogy ha nem most ment volna tropára a telóm akkor vàrok még egy évet, de aki jelenlgek akar venni nem igazán van más választása.
-
rdanika
tag
válasz
ForRedGlory #2143 üzenetére
Hello, nincs S20am viszont eddig az összes telefonomon külön kellett aktiválni a hívásvárakoztatás funkciót. Szóval gondolom itt is valahol a hívások beállításaiban kell. Kb ott ahol a szám kijelzést is tudod állítani.
-
rdanika
tag
Sziasztok,
Valaki véletlen vett sima S20 fehér verziót? Láttam, hogy egyes GSM boltokban lehet kapni. Valakinek tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- Micro Four Thirds
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest