- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
na ne csak az Exynost szidjam....
[link] bár nem tudom h mind2 nél van probléma?
-
-
Ahhoz vajon minek kell történnie, hogy valaki észrevegye, hogy egyes helyeken nem látják szívesen?
-
polonic
félisten
Nekem jött a levél, hogy össze van készítve a csomag. GLS-től is jött az info, hogy ha ma feladják, akkor holnap kiszállítják és ez a csomagszám . .
Apropó. Ti milyen színűt rendeltetek? Én a kéket. Kiváncsi leszek. Remélem nem nagyon csajos.
A fekete és a szürke nem jött be.
-
Most kaptam sms-t a Telekom-tól, hogy megérkezett a motyó
és szállításra vár
-
retroid
senior tag
Az normális hogy egyetlen egy S20 termék sincs most a Vodafone kínálatába egyáltalán? Még az adatlapjuknak sincs semmi nyoma...
-
szpajk
tag
Most jött az SMS a Telekomtól, hogy rendelése állapota " Készlet megérkezett" állapotra változott.
Alakul ez. -
polonic
félisten
Üdv!
S8-ról váltva csatlakozni fogok a táborhoz egy S20+ - szal. Bravoteles SES-ben esett meg az előrendelés. A feltételekbe belenézve a promóció határideje március 8. 23:59. Szóval ezek alapján még talán korábban is megkaphatom és a Galaxy Buds + - ra is jogosult leszek.
-
<Lacy85>
addikt
Hasonlóan gondolom én is. Az nem gond, ha nem tetszik valakinek, mert nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más az ízlése, más szempontok szerint vásárol.
Na de amikor kb. 1 hónapja!!!! (vagyis igazából évek óta) napi szinten ~30 kommentet ír valaki és próbálja bebizonyítani, hogy mennyire rossz ez a széria, vagy ez a márka...
Erre írtam, hogy ez minden, csak nem normális.Lenyomnák ezt mindenhol. Amerikában is csak valami jogi hülyeség miatt vannak snapival szerelve a mobilok. Ott igazából azzal kell adniuk.
A másik fele meg az, hogyha nincs egymás mellett a 2 telefon, észre sem veszed a különbséget.
A Note 9-re sem panaszkodtam még soha, pedig ebben is a "gyengébb" Exynos van, ráadásul két generációval régebbi a SoC. Mégis hasít a telefon.
Nyilván az S20 is pörög, ahogy azt el is várja az ember. -
NavySeal
senior tag
+1
-
jose999
senior tag
Érdekes dolog ez a két különböző processzor téma... Ha lehetne itthon kapni az olasz Nutellat vagy az eredeti cseh Staroprament(és még bőven hosszú a sor) 100 százalék, hogy senki nem a lengyel illetve a borsodi változatot venné. De nincs. Nem lehet választani.. Megvesszük azt, ami van :/
Ahogyan kis hazánkban a kétféle proci közül sem, ha érdekel a garancia (hogyne érdekelne). Így ez a téma, ha tényleg ez a probléma, nem csak a "na ebbe bele tudok kötni" játszik, meg van oldva. Sajnos nme sajnos ez van. Nincs más.
A Huawei vs Samsung témát sem teljesen értem. Azaz értem, véleménye lehet mindenkinek, pro/kontra. Ezzel nincs is baj. De szerintem nem mi járunk át a Huawei topikba bizonygatni a vélt vagy/és valós bajainkat. Mindkét Samsung s20 topic tele van azzal, hogy ő (te) miért nem veszed meg, szar, csúnya, drága, stb.. Rendben is van ez, ha így gondolja(od). Nade mikor valaki leirja, hogy neki (nekem is) ez így megfelel, miért kell fikázni, hülyének nézni, sőt, azt állítani, hogy ők (mi) védjük a márkát? Védi a f@.zom...csak megfelel. Ezt kéne megérteni(ned) végre! Írom most ezt egy Huawei Mate 20 pro készülékről (fiamnak P20, lányomnak Mate 20 lite feleségemnek p30 van.. Óriási Samsung fan vagyok, aki védi a márkát)
Ja, a nőkről azért ne feletkezzetek meg!
Boldog nőnapot! -
NavySeal
senior tag
válasz
TheBikerider #363 üzenetére
A garin kívül persze egyet értek. Nem szép dolog, de sajnos az élet nagyon sok területén ez van. Azt nem értem, hogy hogyan tudják ezt az egész Eu-ba így lenyomni...
Azért nem kis piac.
-
-
NavySeal
senior tag
válasz
TheBikerider #353 üzenetére
Az a baj, hogy ha már kiadok 300k-t egy telefonért, akkor nem fogom a garanciális feltételeket figyelmen kívül hagyni. Így nálam bukó az SD-s verzió addig, amíg nem lesz hivatalosan elérhető.
-
TODI1111
veterán
válasz
<Lacy85> #357 üzenetére
+1
Aki tisztában van a különbséggel és mégis megveszi azt nem érdekli. Aki nem jártas ezekben a témákban az szintén meg fogja venni mert nálunk ez kapható.
Akit ennyire zavar a téma, hogy nem tud napirendre térni felette (már évek óta) az miért nem nyit egy topikot, például Samsung snapdragon vs exynos cimmel és ott ki tudnák beszélni, hogy mennyire szemét a samsung, hogy két különböző processzorral késziti a készülékeket. Ugyan ezt el tudnám képzelni a Huawei vs Samsung felállásban is és akkor nem a készülék szakmai topikja lenne teleszemetelve. -
NavySeal
senior tag
Nekem még nincs (és nem is volt soha Samsungom), így nem vagyok elfogult (bár előrendeltem az S20+). Azonban tényleg furán jön ki, hogy folyamatosan küldöd itt a jónép idegeit (valaki jobban, valaki kevésbé veszi ezt fel). Pár hónapja, mikor eldöntöttem, hogy lecserélem a Pixel 2-t az S10 és P30 Pro topicokból folyamatosan gyűjtöttem az infókat. Ahogy követtem a felhasználók/tulajdonosonok visszajelzéseit arra jutottam, hogy inkább megvárom a következő generációt és az/azok alapján döntök. De nem írogattam be, hogy ez milyen gyenge, ez milyen gázos, hogy lehet ezt ennyi pénzért stb, mert tudom, hogy csak a tulajok idegeit borzolgatnám, attól meg nem lenne nekem jobb...Gondolom Te sem akarsz rosszat, csak hát feleslegesen borzolod szerinem itt a kedélyeket, ezzel csak ellenszenvet váltasz ki pár emberből.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
davidfeher96 #345 üzenetére
Ez mièrt fontos?
-
-
<Lacy85>
addikt
Ha valaki stopperrel méri, mennyi idő alatt indul el a játék, akkor valóban számít. Amúgy a hétkönapokban pont teszek rá.
Azt a hozzáállást még valahol megértem, hogyha az ember kifizet egy valag pénzt, akkor a legjobbat akarja. De ha ez valakit ennyire zavar, akkor sajnos csak egyetlen megoldás van.
Hanyagolni a Samsungot.
Én egy telefonnál mindig az összképet nézem. Androidos felületek közül jelenleg a One UI jön be a legjobban, meg úgy általában az egész rendszer, szolgáltatáscsomag egyben van.
Nem pusztán a SoC erejéből áll egy mobil.
Összességében a samuval csak 1 gyártó van egálban, de az a "gond", hogy az ő készülékein meg iOS fut. -
-
leslien
nagyúr
válasz
TheBikerider #353 üzenetére
nem hinném h 8 vagy 12 gb ram miatt lenne...
hamarosan kideritem h honnan lehetne venni.. -
leslien
nagyúr
lemaradt...
azonban a Galaxy Fold / Z Flip/ S10 Lite trió a ma is meggyőző, 7 nm-es Snapdragon 855-öt választotta, és most biztos vitát generálok, de ez az első Galaxy, amelyen egy pillanatra nem döccent meg a Samsung felület. [link]tesztelőnk már átessett ezen...
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Schuler888 #350 üzenetére
Nem inkább ti akarjátok bemesélni magatoknak hogy a Samsung elől jár mindenben? Mert nem én fújom folyamatosan a Huaweit itt, hanem ti..
+ csak mellesleg megyjegyzem, ha már nem tűnt fel eddig. Nem én védem foggal körömmel a "márkámat", hanem ti a sajátotokat. De miért is? -
-
<Lacy85>
addikt
válasz
fogtunder #333 üzenetére
"még nem sikerült belefutni abba a helyzetbe, ahol 8 kevés lett volna."
A 6GB sem fogyott még el soha a Note 9-ben.
Sőt, az S8+ is teljesen életképes a mai napig, pedig csak 4 van benne.Mondjul nem igazán értsm, mi ezzel a célod, de egy pszichológus felkeresése szerintem erősen javasolt lenne.
Ekkora utálat, vagy irigység egy fémdarab irányába szerintem minden, csak nem normális.A specifikáción kívül milyen körülmények között mondod meg, hogy nem SD van benne?
Nincs olyan szoftver, vagy játék, amit ne futtatna minden gond nélkül. Ugyanúgy kompromisszummentes lesz évekig a hardver, mintha SD verziót vennél.
A Krin még az Exynos-nál is gyengébb, mégse panaszkodik senki, hogy lassú lenne az 1-2 éve vásárolt telefonja.
Nem kicsit van túltolva ez az Exynos hiszti... -
Ez tényleg vérlázító egyébként, és egyre több cég csinálja, nemcsak a Samsung.
Ott van pl a NatGeo, múltkor néztem Bécsben, és sokkal szebb képek voltak a februári számban! A szöveg is más volt (nyilván jobb), mondjuk ez nem érdekel, mert nem olvasom :)
McDonald's dettó... ettem egy Big Macet Mumbaiban és hát köze nem volt az eredetihez! Pedig elvárom, hogy ha már egy fél havi átlagfizu (ott), legyen is 100% ugyanolyan, mint a 5th Avenue-n...Te azt nem érted, hogy miért nem háborodik fel ezen mindenki más is, mindenki más meg azt nem érti, hogy hogyan lehet ezen ennyit rinyálni - csak azért nem teszik sokan szóvá, mert a szekunder rinya is csak rinya.
-
davidfeher96
csendes tag
Nem hiszem el, hogy egyik gyártó sem tudja megcsinálni már (sajnos az iPhone Xs óta az apple sem), hogy a készülék alja szimmetrikus legyen.
-
glacious
addikt
Az exynos jobb volt sokkal (s6,s7), csak az arm elkezdte kidobni az új designokat, ők pedig valamiért egy évvel később követik azóta is, pedig már az s9-nél egyértelmű volt a hátrányuk. A gpu driverek optimizálatlanságáról ne is beszéljünk, mert az mindenkit sújt, aki nem SD köré épít.
Remélem két év múlva már nem kell ezen töprengeni. -
leslien
nagyúr
válasz
NavySeal #341 üzenetére
azt nem érem h itt a fórumon aki parszor megfordult h tud szemet hunyni ? mert akinek fogalma sincs arról hogy SD vagy Exynos annál érhető, de majdhogyem 400k lista árnál ne legyen egy hajszálnyi különbség sem....most nem kell a duma h nincs annyi különbség, meg h magyarázd meg mivel jobb.. jobb és kész !
-
glacious
addikt
Az első aktiváláshoz, akkor is először amcsi hálózaton kell pár perc hívás, mert ez a régiózár, nem a hálózati zár. Hacsak meg nem szüntették ezt a szokásukat.
(#330) NavySeal : Telekomnál konkrétan fele annyiba kerül most a p30 pro, mint az s20+ 5G a legnagyobb csomaggal.
(#334) NavySeal : én szeretném, ha annyit bírna 120Hz-en akksival, mint az s9+-om, ezért is az s20+-t választottam, pedig méretre a sima 20 ideális.
(#327) fogtunder: Én egy iPhone 5C-vel szívtam, mert elveszett a kártya
#329) lajosx: ha nem lenne az, kötelesek ingyen függetleníteni, főleg, ha kártyással veszed
-
fogtunder
nagyúr
válasz
NavySeal #330 üzenetére
A RAM már abban is több volt, mint amit értelmes körülmények között ki lehet használni, a hangszóró is jobb, de a funkcióját az is betöltötte és amúgy zenehallgatásra szerintem mindkettő alkalmatlan, fülessel meg mindkettő ugyanolyan. A 120Hz is tök jó, csak inkább nem használom, mert akkor fixen töltöm nap közben a telefont. Szóval igen, tök jó, itt vannak, csak éppen a hasznalati értékük megkérdőjelezhető. Lehet ezt más máshogy fogja látni, de én se csak vagizok a telefonokkal, munkaeszköz, használva van és játszok is rajta, utálom, ha lassú, és ez nyilván nem az, de nem érzem indokoltnak a drágulást.
Arra amúgy nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire kell 12GB RAM egy mobiltelefonba, mert eddig még nem sikerült belefutni abba a helyzetbe, ahol 8 kevés lett volna. -
-
Sziasztok! Szolgáltatótól vett s20 ultra másabb mint egy pl media marktban lévő? Mert előrendeltem egyet a telenornál kártyásan 65eft olcsóbb mint a lista ára bárhol. Nincs előfizetés meg semmi,csak sima hello kártyásat rendeltem. Ugyan úgy az is független igaz? és remélhetőleg nem is más semmiben,esetleg egy két előre telepített program kivételéve igaz? Sokat gondolkodtam hol is vegyem de azért 60k nem is pénz. Igaz ha várok kicsit akkor olcsóbb lesz mindenhol,de most járt hozzá egy vezeték nélküli füles gondoltam az is érték. Köszi a választ.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
NavySeal #324 üzenetére
Ezzel mondjuk kicsit vitatkoznék, múlt csütörtökön költöztem át egy P30 Proból egy S20+-ba. A mindennapokban zéró különbség érezhető a kettő között. Kicsit jobb a kamera, kicsit nagyobb a kijelző, de mindkettő gyors és elég mindenre alapvetően, szerintem egyáltalán nem indokolt, hogy idén (megint) drágábbak a flagshipek, mint tavaly. Egyszerűen arról van szó, hogy a gyártók rájöttek, így is ki fogják pont elegen fizetni és ezért felárazzák. Ennek amúgy az Apple volt a nagy úttörője, aztán mindenki szépen eltanulta tőlük.
-
kovilac
tag
A Telekom előrendelőktől kérdezem, hogy nálatok is a rendelés státusza "készletre vár"?
-
-
mihail38
senior tag
válasz
7Heads Drago #309 üzenetére
Szeretem mikor jót tulajdonít valaki egy masik embernek mert az ilyen ember barátságos, de nem csak itt tolta be a cikket, hogy mindenki jól láthassa hogy neki igaza van...de sem az ő véleménye, sem ez a cikk nem változtat a döntésembe és még sokan másnak sem...
Na, de lapozzunk -
mihail38
senior tag
válasz
7Heads Drago #304 üzenetére
Ebben biztos lehet minenki, nem csak a samsung vagy a huawei, ha nem minden gyártó... csak furán jön ki az hogy valaki nagyitó alá veszi a samsungot amikor minden gyártó ezt csinálja aminek mi vásárlók nem nagyon örülünk, de ez van.
-
leslien
nagyúr
válasz
7Heads Drago #303 üzenetére
hamarosan kiderül h van különbség.. és tovább megyek szándékosan szorított a gyeplőn a SD verziókban, h ne legyen nagy különbség az Exynos al szemben...
-
Thom!
veterán
válasz
7Heads Drago #303 üzenetére
exynos+isocell vagy snapdragon+sony imx marhára nem mind1
-
Thom!
veterán
[link] The Exynos Galaxy S20 and S20+ don't use the same main camera sensor as the Snapdragon models
Egyel több ok arra kuka nekem az egész S20 széria 😆
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Revolut
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged