- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
MikeWazowski #488 üzenetére
finom is volt
csak mivel lusta voltam kimérni pontosan az élesztőt, szétnyílt a közepe, nem lett igazán szép. viszont a kamera nagyon jól visszaadta a felületeket, közelieket kifejezetten jól lehet vele fotózni.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Tsebacsi #497 üzenetére
ez az egész benchmarkolás túl van kicsit dimenzionálva, mert azt nem fogod tudni megmondani egy ilyen szám alapján, hogy amúgy elég gyors-e a telefon. hozzáteszem asztali fronton is van egy hasonló helyzet, nyilván kell valami, ami alapján rangsoroljuk a hardvereket, de ezek a számok tudnak azért félrevezetőek lenni.
-
Ateszpapa
addikt
Aki a Telekomtól vette meg tudná mondani, hogy TMH vagy XEH verzió van rajta?
-
mg1992mg
őstag
Hivatalosan is átköltöztem ide, Telenoroshoz nem járt szilikon tok, nem is baj, már várta itthon egy-kettő
-
MCs88
aktív tag
Vodafone hívott már bárkit személyes átvétellel kapcsolatban?
-
polonic
félisten
Ti be tudjátok kapcsolni a samsung fiókban a kétlépcsős azonosítást?
A samsung cloudhoz már azt írja, hogy kötelező.Nekem nem jön meg egyáltalán az sms.
-
hito
nagyúr
Hát, szerintem itt is fényévekkel jobb a 64MP 50%-ra nagyítva, mint a 12MP-es 100%-ra. Nagyjából ugyanakkora részletet kapunk, de a 64MP-es felmossa a padlót a 12MP-essel. Nem is értem ezt a pixel összevonósdit egyik gyártótól sem. Inkább lőne egyből a legnagyobb felbontáson és mentené fele akkorába, 100x jobb az eredmény.
-
xedamen
senior tag
Note 10+-ról én sem biztos, hogy váltok... Kamera tökéletes nekem most is, aksi nem lesz jobb s20+-nál sem. Sőt... 120Hz olyan szépen le fogja zabálni, mint annak a rendje. Amúgy tényleg sokkal jobban kézreáll az S20+
Berendeltem, meglátjuk... Ha meg tud győzni, akkor megtartom.
-
Hát, mint kierült, már nem tiltott, de régebben úgy volt,hogy vag ya hozzászólás számát raktuk elé, vagy a nevet. pl.:
polonic: Igen, voltam én is megnézni, de emiatt nem fogok váltani Note 10+-ról, bár a sima S20+ mindenképp kézreállóbb számomra.
fogtunder: Hát, kár érte, valahogy a régi szabálynak volt értelme szerintem. Meg lehetett oldani,hogy egy hozzászólásban válaszoljunk többre, és nem az volt, hogy akár egy fél oldalt egyetlen ember posztjai tesznek ki, csak mert mindenkire külön hsz-ban "reagál".
-
hito
nagyúr
Sajnos nem tudom megnyitni a HEIC fájlokat, de feltételezem a látottak alapján, hogy i11-en valamivel több részlet lesz, illetve ahogy látom Samsung hidegebbre húzza egy picit a WB-t.
64MP-nél már minden borul. Én abba fotóznék (fontosabb képeket raw-ba és utána PS-ban elbíbelődnék vele) és leméretezném 50%-ra. Úgy elképesztő jó.
-
polonic
félisten
Ez a 120 Hz brutális szerintem. Folyik minden a telefonon.
Inkább ez mint a QHD+ felbontás. -
FіkuszKukіsz
őstag
Van olyan aki átvette és e-SIM-et használ? Müxik? Én csak este tudom átvenni.
-
leslien
nagyúr
gyors kamera teszt.... [link]
-
polonic
félisten
Nézem a számlát.
Nekem ugye előrendelés volt, de csak vasárnap este. Ami a promóciós szabályzat szerint rendben van, március 8. 23.59-ig leadtam.
Szóval a számlán meg március 9-i dátum szerepel. A samsung membersben meg majd fel kell tölteni a számlát a Galaxy Buds+ igénylés miatt. Remélem, nem problémáznak ezen.Nektek milyen dátum van a számlán?
-
atok666
őstag
Szerintem rakjatok ide a csomagkoveto linkjeiteket, mindenki aki rendelt. Valoszinuleg mindenkit rettentoen erdekel, hogy a te megrendelt telod, hol, merre van most eppen, vagy, hogy mikor veszed at...
Atok
-
leslien
nagyúr
ahogy mondtam XEH a készülék és most jön le a márciusi security patch...
-
hito
nagyúr
Így viszont esélyt adsz magadnak arra, hogy ha fény derül valami turpisságra (Samsungnál azért fordult már ilyen elő), akkor kihagyd ezt a kört, vagy legalábbis halaszd. Első hullámba mindig kockázatos készüléket venni. Általában bő egy hónap mire kiderül, hogy minden rendben van-e vele, vagy homokszem került a gépezetbe.
Nálam is érik a készülékváltás, egyelőre ezek vannak terítéken: S20+, Xperia 1 Mark II (ezt várom a legjobban), illetve valamelyik Huawei, P40 Pro, vagy Mate 30 Pro. Azért a Huawei-től kicsit tartok google cuccok nélkül.
-
retroid
senior tag
Sajnos nekem még másfél hónap amíg meg tudom venni...
Ilyenkor érzem azt hogy április 25 mennyire messzinek és távolinak tűnik.....
De a türelem S20+ 5G-t terem.... -
Lajtorja
aktív tag
Általában utálom ha a futár ébreszt, de ma elnézem neki
-
Kaptam mailt a gls-tol hogy dél és 3 között viszik a Telekom boltba. Na azt tuti csak holnap tudom átvenni :(
-
Ateszpapa
addikt
Srácok, gratula aki ma megkapja, én most kimaradok belőle.
Aztán este tessék holdas képeket is csinálni. -
polonic
félisten
szerintetek ideér ma? [link]
Többi gls csomagomnál mindig az volt, hogy szállítás alatt. Itt meg még csak a depóba érkezett meg. -
Sziasztok! Lehet tudni hogy itt is lesz gyárílag felrakott kijelzővédő fólia? Ha nem akkor ti milyet vesztek? Az 10+ már megszívtak fólia terén a gyári nem volt rajta és normálisat sehol sem kaptam pedig már 15eft is néztem.Elvileg Szerdán kapom meg a telefont gyári tok ma már megjön ,de fóliával kapcsolatban semmit sem tudok.Van e gyárilag? ha nincs milyet vegyek amit ti is vesztek? Köszi a választ😊
-
Leonardo91
őstag
válasz
ForRedGlory #418 üzenetére
Ezt akartam irni... Nem lehetne ebből a két fórumból végre kitiltani ezt az embert...
-
Levente07
tag
Szia!
Igazából én nagyon rég óta olvasom a mobilaréna fórumait, de ennyire idegesítő és önfejű palit még nem láttam itt. Oké, neked a Huawei a plafon, az egy gyűrű, az isten... de kérlek menj át bármelyik Huawei fórumba, és ott szajkózd ezt, mert a samsung fórumokban erre senki sem kíváncsi.
Nekem személy szerint soha nem kellene kínai telefon, de mégsem szemetelem tele az összes fórumot a véleményemmel... Kérlek, te is tegyél így, hidd el sokkal több embert boldoggá teszel...
Üdv.
-
leslien
nagyúr
már latom előre h hosszú lesz ez az éjszaka.....
-
válasz
Pythoncobra #405 üzenetére
...aztán az aprón hirdeti, hogy cserélne komolyabbra
-
Pythoncobra
tag
# 399, # 398, #396, stb
Nyugi.
A képlet -- szerintem az alábbi:
1. Vesz valaki egy közepes telot, közepes áron, abban a hitben, hogy marha ügyesen egy világverő telot vett óccsón.
2. Utóbb rájön, hogy egy fenét vett világverő telót, max annyit ér, amennyiért vette.
3. De hogy a saját elkalulált döntését saját maga előtt védje, ezért kifelé kommunikálja azt, amivel saját magát akarja folyamatosan ámítani.
4. Ráadásul utólag sem korrigálható számára a döntés, mert ugyan technikailag lehetne upgrade-elni, ehhez pénzeszközöket kéne megmozgatni. Mindenképpen többet, mint amennyibe napi 10-20 komment beírása kerül. -
lasse001
senior tag
Értesítjük, hogy a(z) LOGMASTER KFT. - VODAFONE B2C partnerünk az Ön részére kézbesítendő, 1 darab csomagból álló küldemény feladását jelezte felénk.
Ez jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest