- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
-
t72killer
titán
válasz
ADAM1337 #2493 üzenetére
Érdekelne mondjuk, hogy szuperál 70-80% környékére leszabályozott fényerőn, 60Hz-en. Navigációnál kétlem, hogy bármire menne az ember 120Hz-es frissítéssel. Mondjuk az is gáz, ha a dupla SIM miatt eszik sokkal többet, nekemis 2SIM lenne benne
(+nekem nem 1értelmű, hogy miért is coppantja az akksit a második SIM, nejem őskőkori moto g2-je vidáman elvan 2 kártyával)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Tsebacsi #2486 üzenetére
Valószínű hardveraprón fogom, nem nem szolgáltatótól vettem, én is hardveraprón vettem.
Jó a telefon gyorsaság terén tényleg, jelenleg nem is használtam/probláltam még gyorsabbat, de ha visszaáll a rend a cégbe délután 5re tuti lemerül, napi 2 óra navival, és nekem ez érvágás és akkor még csak navigáltam, okés autóba megoldom, hogy töltöm, de nem szeretem kicentizni. -
NFLfan
kezdő
S20+ - nal is olyan rossz az akksi helyzet mint sima S20-nal?
-
ADAM1337
nagyúr
-
t72killer
titán
s20+/ultra veziók vs note10/10+ változatok közötti megbízható akksiösszehasonlítást tud valaki linkelni
? Idén nyugdíjaznám az s7edge-emet egy szintén vízálló jobbféle telefonra.
#2475: nem egészen értem, a notebookcheck-es srácok egyáltalán nem mértek rossz idle fogyasztást az s20+-ra. (+be lehet pakolni más telókat is, pl note10+-t) ahány tesztelő, annyifélét mér
.
-
norrberth
addikt
válasz
Lajtorja #2477 üzenetére
Ezt szomorúan olvasom..
Pedig én is Samu S20 al szemeztem.
Végül ő lett belőle [link]
Ami mellette szólt hogy olcsóbb volt.Kijelzőtől nem estem hanyatt. Ilyet belepakolni..
Meg van pár bosszantó dolog.
Pl értesítési hangot nem lehet külön, csak a csengőhanggal állítani.
Pff a Nokia 3310 be már lehetett külön állítani.
Jó telefon, de nem csinálom össze magam annyira, mint azt sokan írták.
Közel nem lehet annyira személyre szabni mint egy Samut. -
Lajtorja
aktív tag
Az hogy 10 perc sot és jópár óra standby után egy telefon 100%-ot ír azt inkább ne tanulja el Samsung. Te sem gondolhatod (még ha lekerekítünk 99%-ra is), hogy 1000 perc sot és 600 óra stanby van a készülékben. Ez bug, nem feature... egy rosszul kalibrált akksi elektronika vagy szoftver okozza. Ettől függetlenűl nem kétlem hogy az a készülék tovább bírja, mint az S20 széria... csak a példa amit felhoztál egyáltalán nem releváns.
-
Timeola
aktív tag
válasz
eladogeppc #2474 üzenetére
Én is lehidaltam rajta.. nálam 1 napig állt a teló, a ráhelyezett clearpex miatt és durva mennyit merült ennyi idő alatt.. és még be se kapcsoltam első használat előtt.
-
válasz
eladogeppc #2474 üzenetére
iOS híres a nulla közeli IDLE fogyasztásáról, ez nem újdonság, mindig is így volt.
-
eladogeppc
veterán
A Standby idő valahogy katasztrófa. I11 addig nem merült szinte semmit, amíg nem piszkáltam.
S20 plusz sajnos akkor is keményen merül nálam, ha nem használom. -
timirosicka
tag
válasz
ateszapa748 #2307 üzenetére
köszi a választ, végül a kéket rendeltem meg
tokban még mindig nem döntöttem.Remélem tudtok segíteni:
eredeti szines szilikon tok az vékonyabb vagy vastagabb anyagból van? Csak a karcolásoktól véd,vagy az eséstől is?
átlátszós szilikon gondolom csak a karcoktól.
az ütésálló mennyire vastagítja el a telefont?
Köszönöm -
DaDa
senior tag
válasz
#91166208 #2470 üzenetére
Nem az akksival van már baj. Kapacitásban már elég jók ezek. A szoftver és az optimalizálás a gond. Én Mate 20 ról váltottam s10+-ra és azt kell mondjam nem sokkal rosszabb a Samu. Kb. 20 % különbség van Sot-ban a Mate javára. Párom s20-asa is egész jól bírja. S8-ról váltott és az S20 láthatóan jobb akkuban de a Huaweiektől messze van. Az emui sokkal takarékosabb a háttérben. Ezen kéne fejleszteni. Volt olyan napom Mate -el amikor reggel levettem 7kor a töltőről és 13orakor még 100%volt 10 perc képernyővel. Na ezen kéne gyúrni a samunál.
-
crane75
senior tag
Sziasztok, olvasom több helyen, hogy az AOD kiváltja az értesítési ledet. Tudtok esetleg olyan alkalmazást, amelyik úgy teszi ezt, hogy közben mást nem mutat az AOD csak az értesítést? Köszi előre is
-
törölt tag
válasz
Timeola #2469 üzenetére
Hát én ezt most nagyon sajnálom, ne értsétek félre de tényleg nagyon jó telefon mind a kettő Huawei és a Samsung is. S8 óta nem volt samsungom és most úgy döntöttem, hogy váltok de mivel ti azt írjátok, hogy nem valami jó az akksi így még várok vele. Csak azt nem értem, hogy miért nem erősítenek ezen a fronton és most hagyják a kamerát kicsit. Tökéletes képet készítesz egy s20 + al is. Mezei felhasználásra tökéletes ez is. Egy kicsit még várok hátha jön egy frissítés, ha nem akkor az s30 megvárom és talán majd ott belehuznak kicsit jobban az akksiba.
-
törölt tag
Üdv. Hát olvasgatom a kommenteket itt egy ideje és hát nem valószínű, hogy lecserelem a p30 prot. Az akksi ami engem aggaszt. Nalam másfél nap is alhangon a p30 pro és ha nem nyúlok hozzá nagyon akkor 2 nap simán meg van. Igaz akár 1 nap alatt is extrém használat mellett simán lemeritem. Nem jön az s20+ ra valami frissítés amivel tudják javítani a telot? Nagyon bejon főleg a kek színben. Remélem karácsonyig kap valami extrém frissítést és akkor beruhazok egyre ha javítják.
-
eladogeppc
veterán
Valahogy ezt a telefont kezdem nem érteni.
Egyre kevesebbet bír az akku.
Mára a 3,5 óra SOT is alig jött össze -
Kasya
nagyúr
Igen, ADB-bol, PC-rol. Regebben meg irtam egy rovid osszefoglalot, ha erdekel.
-
Chamoro
tag
Üdv! Másnak is belassult a billentyűzet? Olyan lassan reagál :/ pl. amikor átkapcsolnék a síma billentyűzetről smile-ra. (Messengernél) Moslék lassú lett
-
HUNgabus
senior tag
sziasztok
ismer vki ezt a céget?
www.t-dimension.com
Elég jó áron van náluk az S20 5G Snapdragon-os verziója, rendelnék belőle egyet.
A másik kérdésem hogy szerintetek lehet vmi hátránya itthon ( vodafone )? úgy értem nem tud kapcsolódni 4G-5G, vagy bármi ami miatt nem tudom teljesen kihasználni?
köszönöm
-
Thom!
veterán
gyári appokat lelehet gyalulni?
-
-
válasz
Protector #2453 üzenetére
Nem!
Bővebben:
Worldwide: Samsung Exynos 990
South Korea, USA, Canada, China, Japan and Latin America: Qualcomm Snapdragon 865 -
Protector
csendes tag
Sziasztok , olyan kérdésem lenne hogy jelenleg kis hazánkban van lehetőség arra hogy úgy vásároljak S20 at hogy abban snapdragon processzor legyen ne pedig exynos? Köszi előre is
-
DaDa
senior tag
válasz
nightzone #2447 üzenetére
Jó kérdés lehet, hogy jönnek ki az újabb biztonsági szabályok, amik a régiekre nem érvényesek. Az is lehet, hogy a gyárival ennél is megoldható lenne. Lehet valaki megerősíti majd. Bár ha elveszited és egy rossz ember találja meg, aki kikaocsolja a netet akkor nem sokat ér a távoli hozzáférés.
-
Kasya
nagyúr
-
nightzone
aktív tag
Lehet, de az mitől függ hogy elérhető-e ez a feature adott telefonokra? Vagy ez tok függő (mert akkor lehet veszek másikat ami tudja ezt)? A párom régi S9+ telója pl tudja ezt, persze másfajta, eredeti samsung flip tokkal.
Az eltünésre(vagy ellopásra) meg ott a megkeresési szolgáltatás [link].
Ezzel ugye pl távolról le lehet zárni a képernyőt. Nekem be van kapcsolva. -
DaDa
senior tag
-
crane75
senior tag
Smart Switch - csel jöttem át s20+-ra, de a könyvjelzőket a böngészőből sajnos nem rakta át. Van erre vmi trükk esetleg?
-
nightzone
aktív tag
Sziasztok!
Ehhez a flip tokhoz [link] kéne egy kis segítség. Be tudom azt állítani hogy ha lecsukom a tokot akkor kikapcsolja a képernyőt, ha kinyitom akkor feloldja a képernyőzárat és a főképernyőre dob?
Csak a gyári fólia van a készüléken. Lecsukva a tokot az érintést érzékeli a teló.
Amit próbáltam a beállításokban: képernyőzár kikapcsolás, érintésérzékenység bekapcsolása. Mást nem, de ha tudtok vmi beállításról ami ehhez kellene légyszi írjátok meg.
Egyáltalán lehetséges-e az amit szeretnék ezzel a tokkal szerintetek? (elvileg igen, mert a képeken ott van, csak nem működik vmiért)
Thx -
glacious
addikt
Vékony gumikesztyűben simán működik az ujjlenyomatolvasó, vajon az optikaiak is?
-
Juhaszatti
addikt
válasz
crane75 #2438 üzenetére
Időnként kéri a jelszót, ez egyfajta biztonsági megoldás. Ha csak az ujjlenyomatolvasót vagy az arcfelismerést használnád mindig, megvan az esélye hogy elfelejted a kódot. Ezt próbálják megelőzni.
Más kérdés hogy a minden reggel az kicsit gyakorinak tűnik ehhez is, nekem S10-en kb 3-4 naponta kér kódot (ujjlenyomatolvasót és az arcfelismerőt együtt használom egyébként).
-
crane75
senior tag
Sziasztok, mitől lehet az, hogy minden reggel, amikor feloldom a telefont, kéri a jelszót? Nem ujjlenyomat, nem arcfelismerés, hanem a jelszó... Előre is köszönöm a segítséget
-
glacious
addikt
válasz
eladogeppc #2434 üzenetére
Samsungnál az 1% óránként mondható normálisnak, ha minden be van kapcsolva és közepesen gyenge a térerő.
-
polonic
félisten
válasz
eladogeppc #2434 üzenetére
Nem tudom, talán nem annyira.
Nekem repülő módban van éjszaka és a az akkukímélő bixby rutin is automatikusan fut. így 2-3 % a merülés. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Este 8 óra alatt 12% merülés mindenféle akku optimalizáló bekapcsolása mellett normális?
Háttérben semmi nem futott, csak a Google saját beépített szarja -
Wayne
aktív tag
[link] Talán ez megoldás lesz a melegedés/merülés problémára
-
válasz
Juhaszatti #2420 üzenetére
A sima s7 most kapta meg az utolsó biztonsági frissítést 4 év után!
-
válasz
eladogeppc #2426 üzenetére
S20 és Note 10 széria között fél év van, kgy ugyanaddig fogják támogatni őket. Ez nem hiszem,hogy szempont. Kevés ember tartja már meg kb. 4 évig a telefonját, amíg jönnek rá update-k (2 főverzió, plusz a biztonsági és egyéb frissítések ugye).
-
NavySeal
senior tag
válasz
eladogeppc #2426 üzenetére
Nálam sem és úgy gondolom a 120Hz azért nagyon látványos tud lenni.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Chrissjim87 #2425 üzenetére
A ceruza hiányát még megértem, de ha a jövőre gondol az ember, akkor fontosabb a frissítések megléte. A 120hz kikapcsolható, nem kell tőle félni, attól nem melegszik jobban a készülék. Nálam legalábbis.
-
polonic
félisten
válasz
Juhaszatti #2423 üzenetére
Samsung scalable codec van használatban. Buds és Buds+ is azt használja.
Itt részletesebben a weblapon lejjebb. -
válasz
Chrissjim87 #2418 üzenetére
Mivel még nem jelent meg az új és csak hónapok múlva fog, így inkább úgy mondanám,hogy az aktuális csúcsmodell a Note 10 széria (természetesen a Note-ok között).
Tekintve egyébként, hogy az S20-akban lévő legújabb exynos-nál nagyon kijöttek a különbségek, amik messze nem voltak annyira nyilvánvalóak az előbbieknél, én biztosan Note 10-et vennék most is. Hozzáteszem, attól függ, milyen felhasználó vagy, épp tegnap fejtettem ki, hogy részemről, az én szokásaimhoz mérten ahogy eddig sem, úgy a legújabb exynos hátrányait sem "élném meg".
-
polonic
félisten
válasz
Chrissjim87 #2418 üzenetére
A csúcsmodellekre 2 főverzió frissítés szokott jönni, utána 1+ év biztonsági frissítések.
-
bigsee
addikt
válasz
szntodniel #2413 üzenetére
Kell a ceruza, vagy sem?!
-
Chrissjim87
újonc
Sziasztok!
Most tervezek telefont venni. Ha elvonatkoztatok a 120hz-től és a kameráktól, akkor s20+ vagy note 10+ az ajánlottabb, 3-4 évre nézve?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Timeola
aktív tag
válasz
eladogeppc #2411 üzenetére
És melyik ez a bolt? Akár priviben is jöhet..
-
szntodniel
friss újonc
Sziasztok!
Elolvastam a cikket, de megmondom őszintén, hogy nem mozgok otthonosan a mobiltelefonok világában. Szeretnék vásárolni egy új készüléket, a Galaxy Note 10 és az S20 között vacillálok. Főként képek készítésére, videózásra akarom használni a telefont, emellett a kijelző "szépsége" még döntő szempont. Mit tudtok javasolni? Ezen szempontok alapján az S20 tud többet a Note10-nél? A kettő összehasonlításában melyiket javasolnátok?
Köszi! -
Wayne
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2404 üzenetére
Igen lattam.... ez mar egy tragikomedia, ami flagship szinten tortenik. szifon nem kell, szinte mar csak mi10 pro maradt, ami nem melegszik
-
eladogeppc
veterán
Én az S20+-t 245-ért vettem bolti garanciával. 15 éve onnan vásárolok, volt is bajom a készülékekkel, de a bolt mindenben segítőkész volt a mai napig.
Számomra ez a túl hype-olt Samsung garancia semmit nem jelent.
Pontosan azért nem, mert ismerősöm is van a nagy neves Budaörsi szerviznél, aki elmondta, hogy például ázott készüléket szépen visszadobják ha nincs ismerős.
A GSM bolt ahonnan vásárolok, szoros kapcsolatot ápol a szervizekkel, belsős kontaktokkal, így nincs mitől tartanom. -
eladogeppc
veterán
Érdekesen alakul a gépezet.
60Hz kijelzővel sem ment többet a telefonom, nagyjából 5 óra SOT vele. -
Luser2000
addikt
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek? (S20+)
"Rendes" Samsung hazai garija lehet? -
NFLfan
kezdő
Sziasztok!
Váltott valaki Mi 9T Pro-ról? Vélemény?
-
Bazi.Joe
tag
A mai OnePlus 8 Pro tesztből!
"Amiről a hardver kapcsán mindenképpen beszélnünk kell, az a melegedés: ha az alapértelmezett QHD felbontást és 120 Hz-es, egyébként tényleg láthatóan szélsebes frissítésű párosítást választjuk, akkor bizony nagyon gyorsan fogunk a telefon hőmérsékletével kapcsolatos hibaüzenettel és visszafojtott teljesítménnyel találkozni, ekkor már kimondottan kellemetlen érzés kézben tartani a felmelegedett mobilt. " -
PeteePeti
őstag
Állítólag nem saját vezeték nélküli töltővel csak 5 wattot enged, az meg elég gyenge! Jó, mondjuk egy éjjel alatt azzal is feltölt azért! :)
Egyenlőre a gyári fóliát hagyom, amíg nem lesz valami normális üveg rá, esetleg withestone dome!
Tokot a cyan sandstone bumpert vettem Alzáról, holnap hozzák elvileg! Jelenleg a mellé csomagolt szilikon tokban tartom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest