- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
modd3r
őstag
Telekomtól vásárolt, független S20-ra most jött egy cirka 9 Mb-os frissítés...
-
D@ny7
aktív tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlás előtt állok.
Van pár kiszemelt: köztük s20+ (esetleg ultra)
Jelenleg LG G4-m van 4.-ik éve , ezt váltanám.
Mivel kb ugyanilyen hosszú időre tervezem az új készüléket, mindenképpen 5G képes eszköz kell. Az is kitétel hogy nem szolgáltatótól szeretném vásárolni.
Sajnos S20+ 5G jelenleg csak szolgáltatónál vásárolható hivatalos úton, szürkeimportosan olcsóbban kapni, de nem tudom hogy garancia tekintetében mire lehet számítani.
S20 ultra jelenleg samsung store-ban 400E ft , de ez az ár nekem már nem szimpatikus, láttok rá esélyt hogy ez lejjebb megy még?
Olvasom a túlmelegedés-t ezen fórumon ami viszont picit aggaszt.
Lehetőségként még LG V60 vagy Velvelt lenne. (ezek megjelenése kérdéses még) -
polonic
félisten
válasz
nemeth.akos #3182 üzenetére
Sajnos ez ilyen. A Google erőlteti a segédet az egy korábbi frissítés óta.
A fényképezőnél a 3:4 ikonra kattintva jön elő a 64 mp.
-
nemeth.akos
csendes tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne ha hosszan nyomva tartod a kezdőképernyő gombot nekem eddig a google hírek jött be. Most már vmi google segéd nem tudja valaki hol lehetne vissza állítani ?Másik kérdés fényképező hol lehet állítani fénykép készítéséhez hogy milyen megapixelt hasznaljon 64 vagy kissebb vagy ezt egyáltalán lehet állítani ?
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Zárolt képernyőt feloldok, és az óra mellett, felvillan egy kis piros kocka valami. Mire lehúznám az értesítési sávot, már sehol sincs. Csak egy pillanatra villan fel.
Mi lehet ez szerintetek ?
Eddig nem tapasztaltam, ma vettem észre. -
Ferdzsoo
addikt
Samu gyári szilikon átlátszó tokját használja valaki?
2 hete várok a Ringke tokra, most már meguntam... -
krazo
csendes tag
Kisgyerek kezébe ne adjátok az S20-at! Tegnap az 5 éves lányom megkaparintotta, elkezdett vele fotózni, pár perc múlva elhajította, hogy forró
. Szerencsére puhára esett
-
polonic
félisten
XEH frissítés is megérkezett.
-
kengyel
nagyúr
VDH-ra, megérkezett az update.
-
Ferdzsoo
addikt
AZ normális hogy a 64m-es kamera közelre (30 centin belül) nem képes fókuszálni?
-
krazo
csendes tag
válasz
dobolson #3151 üzenetére
Én Gear S3 Frontiert töltöttem vele, a folyamatot rögzítettem hőkamerával(timelapse): [link]
Nálam nem kapcsolt le melegedés miatt, csak azért mert 30%-ra merült a telefon (69%-ról) a töltés alatt. Az óra ~76%-ig ment fel. Sajnos a hőkamera megunta a dolgot és pont a lényeg előtt lekapcsolt. Az látszik, hogy az óra (aksi?) jobban melegedett mint a telefon.Ez a meredek esés az óra töltés miatt volt, nem valami gazdaságos figyelembe véve az óra aksijának kapacitását:
Én Hua P20 Pro-ról váltottam S20-ra, de megbántam. Mindig lefekvés előtt dugtam töltőre a telefont, a P20 Pro szinte sosem volt ilyenkor 40% alatt, pedig ment Waze is rajta töltő nélkül napközben. A s20-at már korábban etetni kell, mert nem bírná ki lefekvésig. Ugyanúgy használom a két telefont(az S20-at töltőre dugom ha navigálok). Az biztos, hogy felesleges hőleadással veszíti el az energiát, gyakran melegszik.
Lehet, hogy én vagyok itt az első, de a 120Hz-től látványra nem estem hanyatt. Próbálkoztam én is 60Hz-el, de ha 60, ha 120 Titanic effektus ugyanúgy megvan, mindegy mire kapcsolom.
-
silvergod
őstag
-
dobolson
senior tag
Nekem is nagyon melegszik sajnos. És teljesen random módon, de a yt, a chrome, a kamera nagyon bedörrenti. Most sebesség összemérőset játszottam vele egy Mi 9-cel, csak a chrome-ot mérve. Kb negyed óra után most felvettem a hideg asztalról mindkét telót: a mi 9-en tok nélkül sem érezhető semmi, tökre hideg a hátulja, a Samsung tokon keresztül is meleg.
Pár napja próbáltam tölteni a hátulján a galaxy watch active-omat, mert nem volt nálam a töltője. Kb 10 perc után lekapcsolta a töltést, mert a teló túlmelegedett. Na mondom fasza ez így, kb használhatatlam ez a visszatöltés dolog ez miatt. Gondolkodtam, h beadom most már szervizbe, hátha az enyém ilyen fos, de látom, hogy nem, szóval... -
Levente07
tag
Sziasztok!
Júniusban vettem egy sima s20-at. Telenortól vettem, mikor először bekapcsoltam, kiírta, hogy volte (a térerő mellett). Majd ahogy belaktam, volt ugye rá frissítés is. De azt vettem észre, hogy a volte-t már nem írja ki. Akkor ezt most buktam, vagy frissítés után másnak sem írja ki? Köszi előre is.Ja, a frissítés a júniusi...
-
zx6r
aktív tag
amugy ez kurva érdekes...az antutu teszt alatt alig melegedett a telefon..ppsspp-n god of war mev langyos sem volt böngészés közben semmi irritáló melegedés,mikor fotoztam pár képet több módban majd kigyulladt.Ez szoftveres gond azt gondolom és orvosolva lesz..egyébként 3 nap után azt kell mondjam nagyon ott van a szeren imádom a cuccot.
-
silvergod
őstag
válasz
PedroPascal #3140 üzenetére
köszi,ez úgy megvan... ezzel csak az a gond hogy a nála erősebb cpu-k is terheléskor,alacsonyabb hőmérsékleten mennek..mondjuk egy sd865,itt nincs normálisan megoldva a hűtés/hőelvezetés...
papi77 ha annyitól így melegszik,az már tényleg gond...ez egy alap tevékenység,nagyon melegednie se szabadna ilyentől.... -
silvergod
őstag
válasz
glacious #3137 üzenetére
csak van olyan telefon hogy mondjuk egy ilyen antutu teszt után is 35 fokon megáll a csúcs..ha a telefon 40 fokos ott a cpu már 60 vagy felette mint több tesztben is látni,a snapdragonos meg 40 körül van úgy hogy erősebb is kb+20% .ez egy nagyon jó telefon, csak nem exynossal....kár hogy nálunk csak azt kapni.
-
glacious
addikt
válasz
polonic #3135 üzenetére
Viszont egyértelműen látszik, hogy 40 fok alatt/környékén próbálja tartani a telefont (akksit) a rendszer. De ha kiteszi valaki a tűző napra 35 fokban, egyik készülék sem marad hűvös. Persze snapdragonnal könnyebb lenne abszolválnia a feladatot.
Viszont nekem eddig semmi sem melegítette fel jobban, mint a messenger videóhívások, főleg effektekkel.
-
-
polonic
félisten
Én nem mondanám normálisnak.
Én nem mértem meg pontosan a hőmérsékletét
Nálam rendszeresek a skype videó hívások. Nem tapasztaltam túlzott vagy úgy mondom, zavaró melegedést. Igaz nekem tokban van. Gyári bőrtök, ami mondjuk vékony. Nem tudom, ez mennyire fogja vissza a hőátadást. -
Bordoy
újonc
Hali! S20+ 45 perces viber videó hívás útán 46 C fokos a telefon! Lemértem programmal. Erzésre is nagyon forró ez normális?
-
Jappán
tag
Hali! A frissítés után esetleg fotózott/kamerázott valaki ? Van észrevehető változás?
-
Thom!
veterán
S20 T-mobile megjött a Július update, a júniusit kihagyták
-
MPite
tag
Az AOD másnak is elképesztően sokat "fogyaszt"?
Bő egy hete használom az S20-at, végig itthon voltam, max 3-3,5 óra kijelzőidők voltak és soha nem érte meg az estét a telefon, ami számomra elég szomorú, pláne hogy végig wifin lógtam. Ma kikapcsolt AOD-val kezdtem a napot és ~2 óra kijelzőidő után még 60%-on vagyok vagyis tuti hogy az szívta le ennyire.
A másik dolog, hogy nem tudom ki mit használt előtte, de ez a "super fast charge" tényleg ilyen lassan tölt pl a Huawei és Xiaomi megoldásaihoz képest, vagy csak nálam van gebasz? Kiírja, hogy 1 óra alatt feltölt, de a valóság azért inkább a másfél-kétszerese...
Csak hogy valami pozitívat mondjak, ettől függetlenül egészen elképesztően király ez a telefon, volt s7-em előtte, durva, hogy mennyit javult azóta a Samu. Kamera, sebesség, kijelző, minddel nagyon meg vagyok elégedve, csak ez a fránya akku ne lenne...
-
NY_A
őstag
Én S20+ 5G-n nem tapasztalok rendellenes melegedést. Persze, tud meleg lenni de nálam eddig mind hasonló volt.
-
silvergod
őstag
Most hogy irtátok ezt a melegedést,meg jobban kíváncsi lennék egy AnTuTu tesztre...Akinek sima S20 van,csinálna egy tesztet,(8.4 a friss verzió, AnTuTu oldaláròl szedhető) úgy hogy 120hz-en van használva, és látni lehessen a cpu,gpu,mem,ux adatokat és a melegedés görbét is.
köszönöm -
huskrie
újonc
Nos, az első két nap tapasztalatai az S20-al kapcsolatban (s7-ről váltottam 3,5 év után):
Ujjlenyomatos és az arcos feloldás is remekül, gyorsan működik, nem állítottam rajta semmit. Melegedés szokott lenni főként akkor, ha több dolog között váltok gyorsan pl. pár képet elkattintok és rögtön váltok youtubera videót nézni stb. Ez általában inkább csak langyosságot jelent, de volt már, hogy forró volt a telefon, bár ez még első nap a frissítés előtt volt tapasztalható leginkább.120Hz sokat hozzá tesz az élményhez, gyönyörű a kijelző, szép és jövőálló a design. Nekem hiányzik a pulzusmérő én sokat használtam. Jack hiányát még nem éreztem , 2 nap után nehéz is lenne...
Üzemidőt tekintve:
Első nap: 5 óra kijelzőidő 95-1% szupergyors töltéssel töltöttem. 120Hz on, AOD on, Dark mode on, Wfii, 1 sim, optimalizált teljesítménymód, adaptív energiatakarékosság, automata fényerő.
1 óra játék, 45p Youtube a többi szoftverfrissítés, alkalmazások telepítése, facebook, messenger, böngészés, kamera kipróbálás.Második nap: 5 óra 44p kijelzőidő 100-10% sima töltéssel töltöttem (Elvileg accubattery szerint 7:14-ig elment volna). 120Hz on. AOD on, Dark mode on, Wifi és kb. fél óra mobilnet, hely bekapcsolva, 1 sim, optimalizált teljesítménymód, adaptív energiatakarékosság, automata fényerő.
Facebook, instagram, chrome, messenger, 15p navigáció, fotózgatás, fél óra bixby-vel szórakozás.
13,8%-ot merül óránként a telefon kijelzővel és 1,6% körül kikapcsolt képernyővel. -
zx6r
aktív tag
Tapasztalat 1 nap távlatából...s7 edgrle ről váltottam azt nyuzom már 4 éve .A rendszersebesség eszméletlen 120 hz -en,de tenyleg nekem legalábbis.Ami nagyon böki az oldalam az a melegedés,mert ilyen szinten nem vagyok hozzászokva ehhez..azt még elfogadom ,hogy a kijelző meleg..van oled tv-m annak is olyan a panel hogy kurva meleg,de a hatulja tokon keresztül is már kellemetlen ,ami igazán kiábránditó nekem a folyamatos focus vesztés,de ez sem érdekelne annyira csak látom mikor nem veszít és milyen brutál képekre képes a kamera.
-
glacious
addikt
válasz
PedroPascal #3110 üzenetére
Hamarabb, mint XEH
-
válasz
PedroPascal #3110 üzenetére
Nem siették el a srácok, covid van vagy mi
-
PedroPascal
őstag
Telekom most frissít májusiról júliusira. Egy hónap kimaradt?
-
silvergod
őstag
Akinek sima S20 van,csinálna egy AnTuTu tesztet, (8.4 a friss verzió, AnTuTu oldaláròl szedhető) úgy hogy látni lehessen a cpu,gpu,mem,ux adatokat és a melegedés görbét is.
köszi -
zx6r
aktív tag
Ez 15 méterre van tőlem
-
zx6r
aktív tag
Még annyi észrevétel srácok hogy...amúgy tetszik nagyon a telefon sima s20..hogy néztem jópár videót errõl a 30×os zoomrol és elég meggyőző volt,viszont nálam már 15 nél is egy zavaros paca az egész.Én csinálok valamit rosszul vagy esetleg valami beállitas probléma lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest