- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Sziasztok!
Próbálom beállítani a névjegyeket, de sehogy sem jó. Azt szeretném, ha a telefonkönyvben vezetéknév keresztnév lenne a megjelenítési sorrend, ezt be is állítottam, de ilyenkor a vezetéknév után mindig vesszőt tesz. Fordítva nem. Google és Samsung névjegyekkel is próbáltam, ugyanaz a helyzet. A telefonom angolra van állítva, nem tudom, hogy ez befolyásol-e valamit...
Tudnátok segíteni?Köszönöm szépen!
-
zsolez76
tag
Sziasztok! Goondolkodom ilyen készüléken. Mennyire melegszik a telefon? Most S20fe-m van de az nagyon melegszik. Amúgy s10e is megkapta az android 11-et és az u.i 3.1-et?
-
SirRasor
addikt
mobilkell.hu
Tudom, nem valami acélos cég, amit csak 1 éve alapítottak, de hátha nem lesz gond a telefonnal és sose kell kipróbálni a gariztatást.
Bár asszem, ha minden kötél szakad, közvetlenül is vissza lehet küldeni a guglinak és kicserélik szó nélkül, ha tényleg olyan a hiba. -
lohn
tag
Melyik Android System Webview verzió a problémás? Nekem pár napja sok alkalmazás bezárja magát, és mivel most jött hozzá egy frissítés, arra tippeltem, hogy az lesz a gond. De sajnos se a frissítés törlése, se az alkalmazás letiltása nem segít. Most a 83.0.4103.106 verzió van fent
-
raziel01
veterán
válasz
HoldfenyLuna #6687 üzenetére
Ezzel egyet tudok érteni. S4, S7, S10e
Sose volt velük problémám.
S10e-t nem is cserélem pedig most lesz 2 éves. Egyszerűen nincs olyan telefon árban ami megérné helyette. Android vs alma témához annyit, hogy ebbe az irányba megyünk, hogy kb egy árban vannak ha teljes áron vesz valaki. Ott az egyéni preferencia dönt. Aki már 10 éves androidos és elköltött 10 ezreket alkalmazásokra az nehezen vesz almát. -
raziel01
veterán
válasz
kalolaci #6684 üzenetére
Hulladék az A40. Olyan a céges telefonom. A saját topicjában persze én vagyok a hülye, hogy fikázom. Nyilván azért várja 20 másik kolléga, hogy a cég lecserélje a telefonokat.
Lassú, közelségérzékelő senkinek nem működik rendesen ha hívás van. Nem sötétedik el.
Értesítés jelző led nincs rajta de még AOD sem. Így nem látni, hogy jött-e email vagy sms csak ha feloldod. Iszonyú zavaró. -
kalolaci
senior tag
Samsung Galaxy A40 esetleg?
-
SirRasor
addikt
Köszönöm, végül a Pixel 4a mellett tettem le a voksom, mert ~30k-val olcsóbb volt.
De basszus...260€ az 100k alatt van, annyiért (ha tényleg újszerű) inkább ezt választottam volna.
Nem értem miért nem erőltetik meg a gyártól magukat jobban ezen a méretszinten. 6" alatt csak ez a 2 tényleg jó telefon van jelenleg -
trlala
aktív tag
válasz
Petyuska111 #6677 üzenetére
Nálam az akksi kapacitása ilyenkor kezdett látványosan csökkenni. Most elmúlt 2 éves és kb a 60%-át tudja mint új korában. Most úgy érzem megállt a romlása.
-
SirRasor
addikt
Megéri most erre a telefonra váltani 160k környékén?
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Azt hol kell és mit beállítani, hogy a középső gombra a Discovery induljon el és ne a segéd?
(Nekem be van csak elfelejtettem és ismerős kérdezi.)
Köszi
Sfefe -
trlala
aktív tag
válasz
Petyuska111 #6675 üzenetére
Hány éves a telód?
-
Petyuska111
tag
Korábban éjszaka 4-5%-ot merült a telefon (repülő módba téve), most meg 10-12%-ot. Mi lehet az oka? Azt ugye már nem tudom megnézni, hogy melyik app mennyit fogyaszt. Újraindítás megvolt, illetve leszedtem a frissen telepített appokat, de semmi hatás. Tipp?
-
sfefe
addikt
válasz
HoldfenyLuna #6673 üzenetére
Szerintem semmi baj a műanyaggal... Úgyis mindenki tokot tesz az üvegre..
Ha jó minőségű műanyag a hátlap az meg jobb is mert nem kell tok. -
HoldfenyLuna
aktív tag
MI a baj a műanyaggal? Mitől lesz prémium az üveg hátlapú telefon a műanyaghoz képest?
Az alma nem adott el annyit, amennyit várt a miniből, attól még olyan "veszteséges", hogy a 13-as szériából is lesz mini. Arról nem is beszélve, hogy kiadták a 2020-as SE-t.Szóval nem igazán értem, hogy ez honnan jött...
A Samsungra ez nem mondható el. De jön a Zenfone 8 mini, vagy ott vannak a Pixelek, bár nem éppen hozzáférhető kishazánkban.trialboj: nekem a chrome csak fent van, nem használom, így nem alapértelmezett, meg semmi. Da ha keresek egy videót, és rákattintaok, elindítja, de jobb oldalt a videó alatt megjelenik egy kis négyzetszerű, az nekem az appba nyitja meg, ami kell.
Ha ez zavar, akkor esetleg Google appot ajánlom, az egyből ott nyitja meg a találatot. Ott be lehet állítani, hogy az Oldlakat appokban nyissa meg.
-
w.miki
veterán
Sajnos nem gyártanak kicsit, mert a kicsi kínaiaknak nagy kell, az EU meg túl kis piac.
Van a pici, de kétes Qin 2 Pro, a drága Pixel 4a/5, lesz a még drágább Asus ZenFone 8 MiniKicsi almának nemcsak az ára nagy, de a minősége sem olyan, mint a nagyoké
-
trialboj
őstag
válasz
tony_snow #6660 üzenetére
Nekem is ugyan ezek vannak beállítva, mégsem megy
A második ötletednél ezt nem értem "a chrome mit nyithat meg. Nálam semmit."
Miért jó az ha semmit nem nyithat meg? Nem ide kellene beállítani hogy nyissa meg a YT appot? Meg a Fb-ot. Habár előbbi sokkal fontosabb lenne.trala:
"Mondjuk az alma most bukik meg a minijével. Ennyire nincs erre a méretre igény?"Ezt honnan tudod, miért bukik meg, nem veszik, vagy rossz a minőség? Ha ők sem tudják jól optimalizálni a fogyasztást, akkor tényleg lehetetlen ilyen kis telefont jó üzemidővel összedobni.
Az S21-es exynos procikról tudtok valamit? Jobban kezelik az akkut, idle módban volt a legnagyobb hátrányuk a snapival szemben. Nem esedékes, de érdekel, hogy ha cserélném, akkor érdemes azzal próbálkozni, vagy aki samunál akar maradni, és snapdragon procit szeretne annak csak a FE 5g verzió marad.
-
-
trlala
aktív tag
Lesz szerintetek s10e utód? Olyan ami hozza a minőséget (nem műanyag pl), de nem péklapát? Mondjuk az alma most bukik meg a minijével. Ennyire nincs erre a méretre igény?
-
tony_snow
tag
válasz
trialboj #6658 üzenetére
Ilyen nekem is volt regebben, es kiidegelt, ugyhogy aterzem
Beallitasok / appok / youtube app / beallitas alapertelmezettkent / tamogatott linkek megnyitasa, itt nekem 'ebben az alkalmazasban' van.A tamogatott weboldalaknal meg 4 van megadva:
youtu.be
m.youtube.com
youtube.com
www.youtube.comNalad is igy nez ki?
(Bocs angol nyelvu a telefonom, szoval lehet nem pont igy vannak magyarul) -
trialboj
őstag
Király vagy, köszönjük reméem megoldja.
Kérdezek nehezebbet
, arra van lehetőség, hogy ha rákattintok egy yt linkre, akkor magát a yt appot nyissa meg? Ez is valami butaság chrome-on belül? Ha whatsappról klikkelek akkor jól nyitja meg, de a chrome az fb oldalt is egy külön oldalon nyitja meg, nem az appban.
-
Celtis
veterán
válasz
trialboj #6654 üzenetére
De, néha borzalmasan akad egy-egy oldal. Másnap meg jó ugyanaz. Nem tudom min múlik.
Illetve az is előfordul, hogy PH-s válasz szerkesztése közben egyszer csak nem lehet több karatert bevinni. Ilyenkor másik app bezárása segít, még akkor is ha csak nagyon kevés van nyitva. Ezt sem értem, mert RAM van bőven.
-
trialboj
őstag
Nektek nem kezdett el szaggatni a chrome ha görgettek?
Pár napja csinálja, azt hittem túl sok tab van nyitva, vagy rég nem lőttem le az appokat a memóriából, de ezeket megcsináltam, hetente 2x magától újra indul a teló, a beállítások szerint, mégsem javult meg.
Az összes weboldalon ez van, nem csak egy kisebb oldal csinálja. Mi lehet a gond?
-
válasz
milespress #6650 üzenetére
Végül is igen, ha a céges meg meg a magyarországi wifire leprogramozom, akkor mindig tutira ki lenne kapcsolva az LTE. Erre a logikai menetre nem gondoltam. Sajnos az alapértelmezett SIM váltáshoz mindenképp kell keresnem egy 3rd party appot.
-
Vegha
senior tag
A legujabb, hogy miutan engedtem, hogy a Samsung browser frissitse magat azota a youtube videokat bongeszoben nyitja meg automatikusan, nem pedig a youtube appban.
Hogy tudom ezt a beallitast felulbiralni ? Tudja valaki ? -
milespress
csendes tag
válasz
DanielLong #6649 üzenetére
Céges wifi - > lte kikapcsol.
-
válasz
milespress #6648 üzenetére
Most ránéztem, de alapértelmezett SIM állítás nincs a Bixby routinesban, illetve gyenge térerő eset se. Te mire gondoltál?
-
milespress
csendes tag
válasz
DanielLong #6645 üzenetére
Miért nem csinálsz egy Bixby rutint rá?
-
válasz
GalaxyS9 #6643 üzenetére
Nálam ez a hiba mindig is megvolt, mióta ezt a telefont használom. Szerencsére csak ritkán jön elő, de olyankor az van amit írsz, csak a repülős üzemmód használ neki. Szerintem ezen a fronton az Androidnak rengeteget kéne fejlődni. Kedvencem, hogy a jól árnyékolt irodában alig van LTE, de azért foggal-körömmel kapaszkodik bele a telefon, mégha így gyorsabban is merül meg nem működik a mobilnet... Kézzel átrakom mindig 2+3G-re, viszont ha megváltoztatom az alapértelmezett mobilnet SIM-et, akkor ezt is mindig reseteli 4G-re.
-
GalaxyS9
tag
Arra lettem figyelmes, hogy dobálja a mobilnetet a telefon. Hiába van 4G+ maximum erősségen, sokszor csak egy repülőgép üzemmód segít, hogy újra működjön a mobilnet. 2 SIM kártya van bent. Egy Vodafone-os, ami az alapértelmezett, és erről is megy a net, a másik egy szlovák Orange-os, ami a másodlagos SIM. Mindkettő a Vodafone hálózatán van. Emlékszem, anno az iPhone 11-em is csinálta...
-
Vegha
senior tag
Marhara elegem van mar ebbol a 11-es androidbol !
Egy BT fulest hasznalok munka kozben, laptop es telefon egyszerre parositva, csatlakozva. Korabban minden problema nelkul ment a szimultan hasznalat: mikozben meetingben voltam a notebookon, siman tudtam hasznalni a telefont ami csak akkor szakitott felbe egy meetinget ha bejovo hivasom volt.
A 11 ota minden egyes telefon feloldas vagy lezaras hangot szeretne kiadni es minden ilyen 'hangjelzes' megszakitja a masik eszkozzel ebben az esetben a notebookkal valo kommunikaciot. Ez a valosagban azt jelenti hogy egy meetingben megcsak siman kimarad a hang 0,5-1 mp-re, de egy webinar eloadast mar konkretan le is allit automatikusan, nekem kell elinditanom ujra.
Es ez a 11 ota egyre rosszabba es rosszabba valik. Mas is szenved ezzel a problemaval ? A BT kapcsolatoknal valamit nagyon rossz iranyba fejlesztettek mar megint az uj OS verzioban es ha ez nem lenne eleg nemhogy nem javitjak ki, de egyre csak rosszabb lesz. -
GalaxyS9
tag
válasz
Psychopeti #6639 üzenetére
Szia!
Facebook alkalmazáson belül a média résznél tudod teljesen kikapcsolni az alkalmazáson belüli hangokat. -
Psychopeti
senior tag
Sziasztok! Bocsi a láma kérdésért, de a gyári facebook csak hang értesítéseit hol tudom kikapcsolni illetve a hangerejét csökkenteni? Mert elég hangosnak találom!
Köszi előre is! -
kovy79
őstag
válasz
HoldfenyLuna #6634 üzenetére
Én is el szoktam olvasni.....ha már órák óta nem boldogulok valamivel...
-
Vegha
senior tag
A gyari ora app nalatok sem engedi lekapcsolni a kijelzot ? Legalabbis amikor idozitest inditok akkor nekem csak leveszi a fenyerot, de a kepernyo bekapcsolva marad. Ebben vajon mi a logika ?
-
Celtis
veterán
válasz
Pocok256 #6630 üzenetére
Igazad van, rosszat linkeltem.
Ez az S10e-hez való. Mondjuk ez kétszer annyiba kerül. De vettem egy 200 forintosat is. Ez kevésbé tetszik, de tartaléknak jó. -
ha arra vonatkozik, hogy a telefonnal töltesz valamit, akkor passz, nem használom ezt a funkciót, a vezeték nélküli töltéshez (IKEA töltő, Samsung powerbank) viszont nem kell levenni, megy qyorstöltés is gond nélkül.
Celtis: egyáltalán nem vastag, meglepően vékony, talán néhány műanyag tok lehet csak vékonyabb ennél (bár sokat nem próbálkoztam, az elejétől ez jött be legjobban).
-
Celtis
veterán
válasz
ratcache #6618 üzenetére
Nem túl vastag?
Volt egy Spingen thin fit tokom, de pár hónap után elrepedt. Pont annyit bírt mint a hasonló kemény műanyag kínai tokok, csak húszszoros árért.A töltő mellé kíváncsiságból rendeltem egy ilyen tokot, 2 fabatkáért. Meglepően jó és jól néz ki. Szinte olyan, mintha csak körben lenne egy szilikoncsík a telefon élén. Mondjuk a hátlapi üveg kicsit csúszós mint maga a telefon is.
-
zolikaDB
veterán
Pár napja voltak egyéb tokok is olcsón edigitalon, vettem, és most is azt mondom, h a kínai alis tokokhoz képest ég és föld a különbség a gyári Samsung, én 790-ért vettem hátul kitámasztósat és 1590-ért LED-es fliptokot.
Most ezek vannak "olcsón", szerintem megérik az árukat:
[link]
[link] - ez 2db egy csomagban
[link]
[link]
[link]
[link] - ez volt fehérben 790 HUF
[link] -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Most tettem fel a 11-et, a Messengerben hol kell beállítani, hogy ez a kör értesítés ne jelenjen meg? köszi
Sfefe -
weiss
addikt
Kösz, veszek egy kéket, annyi pénzt megér.
-
weiss
addikt
A bőr nem sérülékeny nagyon?
-
ezért konkrétan holnap vagy hétfőn megyek el személyesen, de ha tényleg az eredeti gyári akkor viszont szvsz sokkal jobb.
most is zöld van a telefonon, majd 2 évet kihúzott, csak már a használatból adódó kopások miatt csúnya (alatta fekete), de amúgy mérethez alig tesz hozzá, viszont egész jól véd, kijelző fölé ér így leesésnél sincs gond (volt jópár alkalom) és egyáltalán nem csúszik, nem olyan selymes mint a szilikon (azt 2 nap után visszavittem anno).
-
hátha jól jön valakinek, gyári fekete bőrtok apróért.
próbáltam ugyaninnan zöldet, szilikont és Clear View-t is, azt már nem tudták beszerezni, de feketét még sikerült.
-
tony_snow
tag
válasz
Pocok256 #6616 üzenetére
Hm, ezt jo, hogy mondod, mert en meg pont hogy kikapcsoltam az automata heti ujrainditast kb 3-4 hete, amit meg az s7e korszakbol orokitettem at, mondvan tok jol mukodik minden es felesleges. Hat lehet megsem
. El is felejtettem, hogy kikapcsoltam, es tenyleg nem sokkal ra kezdte ezt csinalni.
-
Pocok256
veterán
válasz
tony_snow #6615 üzenetére
Ne is mond rendesen felbaszott.. egyelőre úgy oldottam meg hogy beallitottam a telefonomnak hogy minden nap hajnali 3 és hajnali 4 között induljon újra automatikusan így egyelőre jó.
Mert ugye a telefon újraindítása is megoldja ezt a problémát nem kell reinstall az appnak. -
tony_snow
tag
válasz
Pocok256 #6558 üzenetére
Ugyanez. Haromszor fordult elo eddig. 4 eve hasznalok Samsungot (ezt masfel eve), kb sosem kellett torolnom es ujratelepitenem appot, viszont az utobbi kb ket hetben ketszer is. Kezdodott a google drive-val, aztan a google fordito nem fogott netet.
Utoljara az instagram csinalta ezt, itt mar csak ujrainditottam a telefont, es helyrejott.
Nem tudom mitol van ez, nem vagyok hozzaszokva, hogy torolnom kelljen es ujraraknom appokat. -
GalaxyS9
tag
Nektek működik a Vodafone VoLTE? (XEH ROM)
-
válasz
zsolesz967 #6610 üzenetére
Akkor dobja fel alapból, ha sokáig nyomod a középső gombot. Egyébként átállíthatod a beállításokban semmire vagy egy másik asszisztensre (Default digital assistant app - nem tudom hogy van magyarul).
-
zsolesz967
aktív tag
Sziasztok!
Navigációs gombokat használok.Ma arra lettem figyelmes,hogy a középső lekerekített kocka ikon nem zárja be az adott alkalmazást,hanem feldob egy google alapú hangvezérlést.Lehet én nyomtam valahol véletlenül meg valamit,de ezt kilehet kapcsolni? -
HoldfenyLuna
aktív tag
Hát, két lehetőség marad:
- veszel egy órát, ami mutatja, ha valami fontos
- keresel egy Lock screen appot, ami úgy működik, ahogy Te szeretnés@GalaxyS9 ez egy korábbi android alatti (talán 9-es) futó One UI Lock Screene, szóval nem én csináltam
De ikoncsomag tölthető le ilyen.
-
Vegha
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #6605 üzenetére
Na, vegre zoldagra vergodtunk : )
Alapbol nem zavarna ez a dolog, de munka kozben mikor online meetengjeim vannak, a munkahelyi Outlook a naptarbejegyzeseket prioritassal legfelulre teszi (logikus), de sajnos nagyon agressziv - ahogy elhuzom ujra megjelenik. S amig az van legfelul addig max. az 1-gyel alatta levo reszleteit latom. Es bosszanto hogy korabban tobbet is megmutatott. -
GalaxyS9
tag
válasz
HoldfenyLuna #6605 üzenetére
Tetszik ez az Samsung Experience stílus. Hogy csináltad?
-
Vegha
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #6600 üzenetére
Nem: az elso kepernyofotodon latszik, hogy Neked is csak ketto alkalmazas reszleteit mutatja, ami azok alatt van azok rejtve maradnak.
Puma K: megmutatod ? Csak hogy ugyanarrol beszelunk-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest