- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
GalaxyS9
tag
Arra lettem figyelmes, hogy dobálja a mobilnetet a telefon. Hiába van 4G+ maximum erősségen, sokszor csak egy repülőgép üzemmód segít, hogy újra működjön a mobilnet. 2 SIM kártya van bent. Egy Vodafone-os, ami az alapértelmezett, és erről is megy a net, a másik egy szlovák Orange-os, ami a másodlagos SIM. Mindkettő a Vodafone hálózatán van. Emlékszem, anno az iPhone 11-em is csinálta...
-
GalaxyS9
tag
válasz
Psychopeti #6639 üzenetére
Szia!
Facebook alkalmazáson belül a média résznél tudod teljesen kikapcsolni az alkalmazáson belüli hangokat. -
GalaxyS9
tag
Nektek működik a Vodafone VoLTE? (XEH ROM)
-
GalaxyS9
tag
válasz
HoldfenyLuna #6605 üzenetére
Tetszik ez az Samsung Experience stílus. Hogy csináltad?
-
GalaxyS9
tag
Hát én komolyan elgondolkodtam azon, hogy visszamondom a OnePlus 9 Pro előrendelésem. Másodtelefonként vettem ezt az S10e-t, de irgalmatlanul jó minden téren. 89 ezer forintért vettem, hát szerintem best buy volt.
-
GalaxyS9
tag
Sziasztok!
Csatlakoztam hozzátok egy Prism Black S10e-vel.☺
Először egy hibátlannak hirdetett S9-et vettem, de nagyon csúnyán át🙂tak, így eladtam 30 ezer mínusszal, és vettem egy ilyen S10e-t. Eddig nagyon bejön, édesanyámnak egy S10+-a van, szerintem hozza azt az élményt piciben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszazavarná az előző évezredbe az AMD és NVIDIA GPU-kat a Bolt Graphics
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- SSD kibeszélő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Samsung A32 5G Használt,Szép Újszerű Állapot!Packeta Ingyen!
- Új! OnePlus 13R Dual SIM 5G 12GB RAM 256GB - minden szín 212 000Ft
- Új! Samsung S921B/DS Galaxy S24 5G 128GB 8GB RAM Dual SIM - minden szín 194 000Ft
- Samsung Galaxy S24 FE / S24 / Flip6 / Fold6 új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy A13 (Dual Sim)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest