- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
milespress
csendes tag
válasz
HoldfenyLuna #6942 üzenetére
Nekem 2 napja a google discover nem működik rendesen, most pl. egyáltalán be sem tölt.
-
Vegha
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #6744 üzenetére
En is igy gondolom, de szerintem ez nem annyira magatol ertetodo. Mindenesetre koszi.
-
raziel01
veterán
válasz
HoldfenyLuna #6687 üzenetére
Ezzel egyet tudok érteni. S4, S7, S10e
Sose volt velük problémám.
S10e-t nem is cserélem pedig most lesz 2 éves. Egyszerűen nincs olyan telefon árban ami megérné helyette. Android vs alma témához annyit, hogy ebbe az irányba megyünk, hogy kb egy árban vannak ha teljes áron vesz valaki. Ott az egyéni preferencia dönt. Aki már 10 éves androidos és elköltött 10 ezreket alkalmazásokra az nehezen vesz almát. -
sfefe
addikt
válasz
HoldfenyLuna #6673 üzenetére
Szerintem semmi baj a műanyaggal... Úgyis mindenki tokot tesz az üvegre..
Ha jó minőségű műanyag a hátlap az meg jobb is mert nem kell tok. -
kovy79
őstag
válasz
HoldfenyLuna #6634 üzenetére
Én is el szoktam olvasni.....ha már órák óta nem boldogulok valamivel...
-
Vegha
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #6605 üzenetére
Na, vegre zoldagra vergodtunk : )
Alapbol nem zavarna ez a dolog, de munka kozben mikor online meetengjeim vannak, a munkahelyi Outlook a naptarbejegyzeseket prioritassal legfelulre teszi (logikus), de sajnos nagyon agressziv - ahogy elhuzom ujra megjelenik. S amig az van legfelul addig max. az 1-gyel alatta levo reszleteit latom. Es bosszanto hogy korabban tobbet is megmutatott. -
GalaxyS9
tag
válasz
HoldfenyLuna #6605 üzenetére
Tetszik ez az Samsung Experience stílus. Hogy csináltad?
-
Vegha
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #6600 üzenetére
Nem: az elso kepernyofotodon latszik, hogy Neked is csak ketto alkalmazas reszleteit mutatja, ami azok alatt van azok rejtve maradnak.
Puma K: megmutatod ? Csak hogy ugyanarrol beszelunk-e.
-
kalolaci
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #6584 üzenetére
Nem figyeltem meg, sajnos a dolgot.
-
kalolaci
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #6582 üzenetére
Nekem ugyanezek vannak, a beállításaimban.
-
Petyuska111
tag
válasz
HoldfenyLuna #6546 üzenetére
Közben megnéztem, pár napja frissült az AOD Notify Pro, mások is panaszkodnak ugyanerre, az okozza a problémát. Pont onnantól rossz, ahol frissítették.
-
kovy79
őstag
válasz
HoldfenyLuna #6542 üzenetére
Az automata frissítés nálam is mindig ki van kapcsolva.
Ha egy program tökéletesen működik, megbízható, csak az új, ismeretlen funkciókért nem frissítek azonnal. A play értékelések tele vannak problémával az új verziók után.
Mondjuk a Samsung is elég paraszt a Galaxy Store-ral. Nem elég, hogy a Play-ben ki volt kapcsolva a frissítés, a háttérben szépen elkezdett minden telefonon lévő applikációt frissíteni... -
törölt tag
válasz
HoldfenyLuna #6542 üzenetére
Már mindent próbáltam, most a supporttal emailezek.
-
Puma K
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #6533 üzenetére
Gondolom lefrissült a Firefox.
Ilyen húzásokkal terelik az embereket a Youtube Premium-ra... ezeket a funkciókat korábban ingyen meglehetett csinálni... most meg csak ha prémiumod van...
Ha "Asztali oldal lekérése" nézetre váltom a Youtube-ot akkor így tudok zenét hallgatni úgy hogy fut a háttérben a Firefox. Közben a telefon kijelzőjét le tudom zárni, vagy simán kilépni az FF-ből és párhuzamosan futtatni más appokat pl navigációt, e-mailt olvasni vagy egyebet.
Viszont nem működik adott verziótól kezdve... egyszerűen lefrissült FF-el a telefonon kiválasztottam hogy Asztali oldal kérése --> zene indít --> kilépek ahogy szoktam de azonnal leáll.
Mikor először tapasztaltam ezt a jelenséget akkor megszereztem annak a Firefox-nak a telepítőjét amivel még minden úgy ment ahogy akartam: firefox-68-10-1.apk (51,06 MB)
-
törölt tag
válasz
HoldfenyLuna #6523 üzenetére
-
törölt tag
válasz
HoldfenyLuna #6521 üzenetére
Persze. És a jelszóra is, csak küldi az smst egy már nem létező telefonszamra.
-
jambiyya
őstag
válasz
HoldfenyLuna #6484 üzenetére
Szerinte nem csinált semmit. Azóta volt visszaállítás...kínszenvedés.
-
za75
csendes tag
válasz
HoldfenyLuna #6469 üzenetére
Szia! Megvolt minden ezek közül, kivéve az AOD ki-be kapcsolása. Megcsináltam azt is, most majd kiderül az eredmény. Ha nem változik, akkor várok egy javítást (már ha lesz...
).
Üdv!
-
kátú
őstag
válasz
HoldfenyLuna #6462 üzenetére
Én is az almás telókhoz hasonlót használom, mégis ott van jobb és baloldalt egy egy kicsi ideig mindig
-
kátú
őstag
válasz
HoldfenyLuna #6460 üzenetére
Ha nézed a kijelzőt homera lépést követően néha felugrik a két alsó sarokban egy egy kicsi kis fül, hogy ott kell
-
kátú
őstag
válasz
HoldfenyLuna #6457 üzenetére
Igen természetesen!
a kijelző bal/jobb alsó sarkából mintegy 45 fokos szögben a kijelző közepe felé kell suhintanod, és máris a segéd fogad! -
weiss
addikt
válasz
HoldfenyLuna #6424 üzenetére
Azt értem, de hogyan takarítsam ki?
Az a rács elég sűrű. Izopropil alkohol fültisztítón vajon árt neki?
-
weiss
addikt
válasz
HoldfenyLuna #6422 üzenetére
Hogyan? Egy rács van előtte.
-
trialboj
őstag
válasz
HoldfenyLuna #6414 üzenetére
Elméletileg a samsung vagy legalább is ez a készülék nem tudja gyárilag felvillantani a kijelzőt értesítéseknél, fura dolog de ez van. Én a glimpse appot használom, ami remekül működik mióta megvan, ha nem reagálok az értesítésre beállítható hogy x percenként újra felvillanjon és hangjelzést is tud.
-
kalolaci
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #6377 üzenetére
Én is, a Magyar Telekom-tól vettem a telefont. Az első az volt, hogy a szoftvert lecseréltettem.
-
Markizmark
addikt
válasz
HoldfenyLuna #6374 üzenetére
Van pár app, de minden törölhető vagy fagyasztható gyárilag.
Inkább törölhető... Nekem csak a telekom app van fent az ügyintézés és a számla miatt, semmi más szolgáltatós szenny nincs.
Bekapcsolási animáció már nincs, kotta ugyanaz minden mint egy "független" telefonnál. Persze már a szolgáltatósok is függetlenek. Telekomos csengőhang szennyekről se tudok. -
Markizmark
addikt
válasz
HoldfenyLuna #6372 üzenetére
Nincs is semmi gond a TMH-val, egy kis csúszás van a frissítésekkel, de nem hinném hogy ez annyira számítana. Sok éve TMH-s telójaim vannak.
-
Divinity
őstag
válasz
HoldfenyLuna #6365 üzenetére
6 másodperc alatt lehet lecserélni a szolgáltatói rom-ot
-
sBc
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #6324 üzenetére
Egyébként meg: YouTube is a barátod
-
sBc
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #6320 üzenetére
Már nincs két kártyám regisztrálva, de emlékeim szerint fizetés előtt legördülő listából kellett választani.
-
Divinity
őstag
válasz
HoldfenyLuna #6312 üzenetére
Itt a frissítés óta szinte használhatatlan. Töri az animációkat, másik appot indít el meg ilyenek
Reinstall sem segített rajta -
sBc
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #6312 üzenetére
+1
-
válasz
HoldfenyLuna #6267 üzenetére
vicces, 1000% hogy volt, utolsó szoftverben most én sem találom, pedig direkt megpróbáltam megkeresni
-
migabi24
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #6257 üzenetére
A kérdésem az, hogy másnál ez működik hibátlanul?
-
laabom
tag
válasz
HoldfenyLuna #6213 üzenetére
170-190k?
Én 2019 decemberében vettem telekom előfizetéssel szinte a legkisebb csomagban (kb 4000 ft) 125k-ért. Még pont nem akartam váltani de akkor is láttam, hogy kihagyhatatlan volt az ajánlat.
-
Xantal
tag
válasz
Szia. Mindkét telefonom volt. S10e már a második van. Nekem jobban bejött mint a sima S10. Kisebb, kezesebb, meg az akkumulátor idő is jobb vele. Mindet használtan vettem. A mostani áprilisban lesz két éves, független, dual sim, garanciás, szép sárga, szinte karcmentes, 80 ezer volt januárban. Android 11 van rajta. Minden rendben vele. A rendszer szerint 1 nap 8 óra a jellemző akku idő. Kb 6 órát bír ha nyüstölöm.
Megnéztem egy ismert hirdetési oldalon 80-90 ezer körül nagyon jó ajánlatok vannak.
-
kátú
őstag
válasz
A wifivel nincs probléma. Ha a ház lefedettségével van probléma privátban szívesen segítek (hálózati rendszerüzemeltető vagyok)
A telefon 11 el jól működik, nincsenek nálam nyűgjei.
Akkumlátort tekintve gyengébb, mint az S10 egy kicsivel, de nem számottevő. -
w.miki
veterán
válasz
wifi szerint jó. Átlagos lehet, Az otthoni routeredet érdemes erősebbre cserélni.
11 van már a telefonra, nekem nem jött be, visszatettem a 10-est, de lehet, hogy 9 lesz belőle.
Akkuidő nálam szörnyű, fél nap, de van aki dicséri... -
sBc
aktív tag
válasz
Hali! Én most váltottam S8-ról mert koppant egy nagyot így a kijelző eltört és érintésre nem működik. (egérrel és Dex-el tudom még használni)
Én használtan veszem a telefonokat, mert már mindenki tokban és fóliával vigyáz a készülékre ezért kiváló állapotú telókat is lehet találni sőt még garanciálist is százezer alatt. Eddig nem csalódtam a használt felsőkategóriás telefonokban.
S10e-nek nincs lehajló edge kijelzője így masszívabban fogható, de van egy rossz helyre rakott gyors ujjlenyomat-olvasója amivel képernyőfotókat lősz, mert akaratlanul megnyomod nyitáskor másik oldalt a hangerőgombot is. Kicsit lejjebb rakhatták volna a szenzort, vagy kikapcsolhatóvá a képernyőmentést.(van rá alkalmazás) Volt Sony-m azon jobb helyen volt oldalt, szerettem. Android 11 már kijött rá, legalábbis a függetlenekre OneUi 3-al amit szokni kell, mert máshol vannak egyes megszokott beállítások. Vannak alkalmazásokkal kompatibilis problémák is és pár bugot is javíthatnának szoftveresen. Wifi-vel, hardverrel nincs gondom. Eddig ezek az észrevételeim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest