- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
migabi24 #8713 üzenetére
Hirtelen azt olvastam, hogy a halottak alapján
Az euronics most 239 ezerért kínálja az S22 -őt, az S21FE -vel szemben, ami 250 ezer. Akción kívül egy árban van a kettő. Még mindig túlárazottak, az árszínvonalat sem igazán értem. Persze vannak olcsóbb ajánlatok is, de ennyiért egyiket sem venném. Ennyiért már majdnem S23 -at veszek a kisebb gsm boltokban, ha merném
Nem értem egyébként ezeket a hatalmas árkülönbségeket a boltoknál, valahol az S23 súrolja a 400 -at, valahol meg a 300 -at sem éri el.
-
Nimda
addikt
-
Nimda
addikt
-
Nimda
addikt
válasz
DanielLong #7951 üzenetére
Nálam már a wifi-mobilnet váltás sem mindig sikerül neki. Van, hogy "leragad" 3G -n. Néha csak egy újraindítás után lesz 4G.
badacsony Az én telóm is kb. ennyi idős, nem bír már egy napot, csak ha alig használom. Töltőről levéve, reggel, elolvasva a híreket, üzeneteket, -8% a százból.
-
Nimda
addikt
Te leszarod a kijelzőt? Akkor nem csoda hogy nem látsz semmit
Zárolt képernyő -> Always on display -> Zene adatainak mutatása. Majd kétszer kopp az aktuális zenére a lezárt képernyőn.
Még annyit, hogy ez a Samsung Musicra vonatkozik, azt nem tudom, hogy mással műxik e. Itt még érdemes lehet bekapcsolni a Zene a kikapcsolt képernyőn -t.
-
Nimda
addikt
Nálam minden alkalmazás rendesen fut. Ha ilyen jellegű problémát tapasztal valaki, inkább az alkalmazás frissítéseiben keresendő az oka.
A kamera sajnos valóban nem a régi, de javaslom a pro módot, ott azért lehet finomítani a beállításokon. -
Nimda
addikt
válasz
RetepNyaraB #6768 üzenetére
Szvsz még nem lesz gond a teljesítményével, míg az akku ki nem purcan. 160 ezerért újonnan, csak mert kicsi, elgondolkodtató. + folyamatosan kapja a frissítéseket is. Az enyém lassan 2 éves, de jövőre már lehet cserélni fogom.
A pixel4a se rossz, de teljesítményben picit gyengébb.
-
Nimda
addikt
válasz
RetepNyaraB #6765 üzenetére
Ha most kéne telefont vennem, a kisméretű telók között vagy a csúcs Zenfone8, vagy a nem éppen kicsi A52 5G lenne. Árban is nagy a különbség, de mindkettő újabb az S10e -nél. Viszont ez utóbbiban is van még kakaó rendesen.
-
Nimda
addikt
válasz
DanielLong #6096 üzenetére
Értem, akkor más a téma. Nálam full fekete minden, sötétmóddal. Én csak így tudtam megoldani.
-
Nimda
addikt
válasz
DanielLong #6094 üzenetére
A témaáruházban kettő is van, én is használom. Pure black a neve.
-
Nimda
addikt
Szerintem csodát már ne várjunk, az akkuidő annyi amennyi, jobb nem hiszem, hogy lesz a jövőben sem. Én nem vettem észre javulást egyik verziónál sem, pedig a főverzió váltásoknál tiszta lappal indultam. Nem használok közösségi oldalakat, csevegéseket, játékokat, filmeket sem nézek telefonon. Az alap böngészés, telefonhívás, sms, mail, néha fotó, zenehallgatás, kb. ennyi a fő terület. Naponta töltőre teszem. Az első 10-20% gyorsan lemegy, utána lassúl, majd a nap végére 30-20% körül marad.
Ha hirtelen lemerül nem árt recoveryben egy cache törlés, vagy végső esetben reset.
-
Nimda
addikt
Megkaptuk a korábbi 11 frissítés frissítését. Még mindig nem lehet tudni miért vonták vissza? Csupán a kamera miatt? stabilitás, wifi kapcsolat? Ezek miatt nem értem miért vonták vissza, persze a többi log csak a szokásos, valami komolyabb probléma lehetett.
Sötét módban, pure black háttérnél még mindig nem fekete az alkalmazás kezelő, hanem szürke. Korábban 10 -nél az is fekete volt.
-
Nimda
addikt
Frissítés után, az alkalmazások képernyőn, a beállított fekete háttér szürke marad
sötét mód bekapcsolva, korábban ez is teljesen fekete volt.
Mintha nem működne a recocery sem, hangerő fel + be + bixby gomb
-
Nimda
addikt
válasz
ozeviktor92 #5591 üzenetére
Nálam egyáltalán nem lötyög, stabilan ül a helyén. Kb. 1 éves a készülék.
-
Nimda
addikt
Az elsőre megoldás lehet: alkalmazások - speciális hozzáférés - akkuhasználat optimalizálása, és itt keresd ki a gmailt és kapcsold ki.
A második nálam is akkor müxik mikor kedve van, de próbáld ellenőrizni, a zárolt képernyő - smart lock beállításokat, hogy a megbízható helyek hozzá vannak e rendelve. -
Nimda
addikt
Jó kis teló, én alapvetően nem bántam meg. Nevezhetjük full extrásnak is, már akinek ez a fontos. Egyetlen baja van, amivel szerintem sokan egyetértenek, az az akku idő. Ebben sajnos gyenge. Nálam, aki nem használ közösségi alkalmazásokat, sem játékokat és navigációt, a nap végén már tölteni kell. Ha valaki intenzívebben használja, fél nap után mehet a töltőre. Persze autóban ez nem feltűnő, ott általában mindig töltőn lóg.
A kamera részéről, a pro mód egész jó, de sajnos nem mindig van az embernek ideje ezzel bíbelődnie.
-
-
-
Nimda
addikt
-
Nimda
addikt
válasz
milespress #5190 üzenetére
Nálam az egyik hó elején, a másik kb. a közepén érkezett. Mondjuk nekem XEH.
-
Nimda
addikt
válasz
andriska413 #5071 üzenetére
A jelszó/pin csak az ujjlenyomat generáláshoz kell. Nagyon ritkán kéri csak a telefon feloldásnál, ez is amolyan biztonsági protokoll. Szvsz elég csak a ujjlenyomat, biztonságosabb mint az arc és gyors is. Hozzárendelhető bizonyos alkalmazásokhoz, vásárlásokhoz, tranzakciókhoz is.
-
Nimda
addikt
Másnál is picit "idegesen remeg" az iránytű mikor egy helyben tartja a telefont? A kalibrálása is nehéz, a nyolcas mozgatásra sem igazán akar magas lenni a pontossága a gmaps szerint. Néha viszont sikerül, de sokszor elállítódik. Hibás lenne?
-
-
Nimda
addikt
válasz
kaciokos #4813 üzenetére
A S10e kicsit túlélesít és a zajszűrést is túltolja az S7-hez képest. Az optika torzítása is jelentősebb a sarkoknál, mindez normál látószög mellett, autoexp. módban. A széles látószöget én nem igazán használom. Nem látok előrelépést a minőségben, csak látószögekben és funkcionalitásban.
SteveL akkor valószínűleg a szolgáltatói simhez lövi be az opciókat.
-
Nimda
addikt
válasz
migabi24 #4799 üzenetére
Nem mondom, hogy megbántam, csak többet vártam volna. Nézőpont kérdése, ha van valakinek összehasonlítási alapja. Nekünk van, és ezzel a véleménnyel nem vagyunk egyedül. Aki más véleményen van, az más szempontok alapján teszi, de attól ez még tény marad. Aki pl. a telefonját nagyrészt csak közösségi vagy navigációs céllal fogyasztja, az az optika apró minőségi eltéréseit nem fogja észrevenni, (főleg, aki nem gyakran használta az elődöket fotózás céljából).
-
Nimda
addikt
válasz
migabi24 #4797 üzenetére
Hát esetleg várd meg a következő frissítést, hátha ott már javítanak valamit, amin kesereg a nép
Szándékosan hagytam ki anno a S8, S9 verziókat. Szomorú, hogy az S7 óta nem sokat változott pl. a kamera minősége, csak featurek, ill. a látószög. Van olyan kényelmi funkció amit kivettek, van olyan ami felesleges. Összehasonlítva a kettőt, az S7 még mindig szebb fotókat kreál és gyakorlatilag bugmentes. A SoC erősebb nyilván, de ez önmagában még kevés. Valahogy (a designt kivéve) nem érzem, hogy sokkal többet kaptam volna a pénzemért. A mérete miatt ugrottam rá, no meg annak reményében, hogy mégiscsak eltelt azóta két generáció.
-
Nimda
addikt
Sajnos ezzel a frissítéssel bevittek néhány hibát. Nálam pl. az auto fényerő szarakodik. Néha nem tudja milyen a fényviszony, vagy beragad és nem változtatja, csak ha lezárom a képernyőt és újra megnyitom. Az akku merülés ugyanolyan, a kamera sem változott képminőségileg, csak újabb funkciókat kapott. Remélem a kövi frissítés a bugok javításából fog állni. Bár az S20-at elnézve inkább arra koncentrálnak. Van ott is hiba bőven.
-
Nimda
addikt
válasz
zolikaDB #4724 üzenetére
Nálam gyors, hibát nem tapasztaltam*, a kamera az, amit jobbat várt az ember az előző széria után. Pár napon belül megkapjuk az S20 featureket, hátha picit dob a képminőségen, már akinek ez a fontos. Összességében nem panaszkodhatok, igaz a 9-es droid csak pár órát volt fent, de ott sem láttam egetverő hibákat. Az üzemidő felhasználás függő, (kiherélés után) nálam másfél nap simán, de nem jobb mint pl. egy S7-é. Qi töltőt használok, lassú töltésen éjszaka, mert a gyorstöltésnek ára van, gyorsabban is merül a teló.
*egyedül talán az email értesítések késlekedése, ami orvosolható, az alvó alkalmazásokból/akkuhasználat optimalizálásából való kivétele.
-
Nimda
addikt
válasz
trialboj #4711 üzenetére
Én ez ellen úgy védekezem, hogy elő sem veszem a telefont az utcán, tömegközlekedésen, vagy ha igen, ügyelek arra, hogy mást ne érintsek meg azzal a kezemmel. Hazaérve (vagy a munkahelyen) első a kézmosás és utána lehet telefonhoz nyúlkálni. Szerintem kibírható és megoldható, hogy ne telefonozzunk a fontosabb dolgok idejére (előtte otthon minden ilyen jellegű dolgot elintézek). Persze ha valaki autóval közlekedik, az más helyzet, ott mindent összetapicskolunk, de az ember leleményes, mindenre van ideiglenes, de hatékony megoldás. Pl. Bt headset, ha már nagyon kell telefonhívást fogadnunk.
-
Nimda
addikt
válasz
trialboj #4708 üzenetére
Sok függ attól is, h milyen alkohol és mekkora az alkoholtartalma. De legyen bármilyen alkohol, én nem áztatnám el a telefont, csak minimálisan nedvesen, hogy a gomboknál, nyílásoknál nehogy beszivárogjon. Érdemesebb volna, erre a célra gyártott tisztítófolyadékot vagy kendőt venni.
-
Nimda
addikt
válasz
milespress #4703 üzenetére
Nagyszerű köszi, igazából a pro videot vártam leginkább
-
Nimda
addikt
válasz
trialboj #4662 üzenetére
Teló kikapcs és utána bixby + hangerő fel + bekapcs gombot egyszerre nyomni, míg bejön a logó. A logó után bejön a recovery menü, ahol kiválasztod a hangerőgombokkal a megfelelő almenüt, majd a bekapcs gomb nyugtáz. A data partition vagy wipe data/factory reset-t kerüld el, mert az töröl mindent a telefonról. Amit írtam, az a rendszer cache -t törli, nem az app cachet. Ezt nem árt néha tisztába rakni, eme jótanácsot még az S7 topikjából vettem. Ártani nem ártasz vele, ellenben használ.
Az app cachet csak akkor kell törölni, ha gebasz van vele, de ezt csak az alkalmazás kezelőből lehet. A másik amit mondasz az a memória vagy háttérfolyamatok törlése, ezt igen nem kell törölni, hiszen van jó sok ramunk. -
Nimda
addikt
-
Nimda
addikt
válasz
Poonkie #4622 üzenetére
Téves a kép, én majdnem be is szptam mikor megrendeltem és elmentem érte. Közölték, hogy sajnos összekeverték a képeket (a cover az), de mivel ők hibáztak, kiadták a flip LED tokot nekem ezen az áron (ráadásul kettőt). Ha nem tették volna, azt is megértem, de így egy nagy respect a Samsungnak
-
Nimda
addikt
Én most nem térnék ki arra, hogy milyen telefonokat használtam, de a Samsung, az S6 óta lett számomra szimpatikus. Sajnos azt az ára miatt nem tudtam megvenni, de az S7 -nél már elgondolkoztam, hogy ha leesik az ára, akkor beszerzek egyet.
Ez az S10e pedig, mikor megjelentek az első tesztek, borzasztó nagy csalódás volt számomra. A kameralyuk, a hátsó kamerák elrendezése, valahogy az egész telefon snassz, nem éreztem azt a bizonyos kell érzést. Aztán ahogy telt az idő, és öregedett az S7, valami hasonló méretű, de erősebb telefonra szerettem volna váltani. Újra elővettem a gondolatot és megnéztem élőben is a kis samsungot. Ráadásul az ára sem volt már vészes, de ha közel 200k-s telefont veszek, gondoltam akkor hivatalos helyről szerzem be (egészen pontosan 179 ezer volt a store -ban). Jól is tettem, és időben is, mert pár nap után, miután bejelentették az S20 szériát, ~250 ezerre emelték az árát.
Nem bántam meg, a külsőségei ellenére, ami ma már csöppet sem szempont, kivéve a méretei, számomra tökéletes.
A bixby gomb sajnos idegesítő, de szerencsére sosem nyomom meg, ha csak valaki nem említi, szinte már fel sem tűnik, hogy létezik.
A kamerája és az üzemideje sajnos nem jobb mint az S7 -é volt, minden másban jobb annál.
Szerethető kis készülék, én azt mondom hozzá kell szokni és akkor rájön az ember, hogy vannak ennél "idegesítőbb" telefonok. Ebben a méretben sajnos a közeljövőben nem látok esélyt arra, hogy valaha kiadnak csúcshardverrel telefont. Biztosan örülni fog neki anyukád, használja egészséggel! -
Nimda
addikt
Saját elgondolás, szerencsére nem most kezdtem foglalkozni az android lelkivilágával
Példának okáért: android auto, ar-emoji, briefing, dictionary, facebook, game launcher, google play services for AR, onedrive, bixby cuccai és a samsung checkout ami nálam tiltva van. Valamint a google egyes alkalmazásai törölve. Ezek persze felhasználónként változik, kinek mire van szüksége. Ezenkívül persze van még sok más is, amitől el lehet búcsúzni, ami nem feltétlenül okoz többlet fogyasztást. Ennél többet csak root birtokában tehetnénk, de azt senki nem fogja a garancia miatt kockáztatni. Lényegében finomhangolni kell, a sok (apró) felesleges opció kikapcsolásával, ami lehet akár a lényegtelen értesítések szelektálása. A fentieket amúgy minden telefonon érdemes meglépni. Nem biztos pl. hogy a gyári adaptív tulajdonságok mindenkinek előnyösek.
-
Nimda
addikt
Az S20 topikban leírtakra is válaszolnék.
Napi szinten használom, telefonálás (csak 1 sim, voda), whatsapp, chrome, mail, néha fotó és megy a háttérben egy barométer app is, widgettel. A lehető legjobban próbáltam kiherélni, kikapcsolni, a számomra felesleges alkalmazásokat, widgeteket. Az akku kezelés nem adaptív, a felesleges alkalmazások altatva, sötét téma, bt és a gps állandó, volte off, 4G+. Este töltőre teszem, szigorúan lassú töltésen, reggelig szép kényelmesen csurig tölt. A nap végén kb. 60% körül rakom újra töltőre.
A telefon 1 hete van meg, a legfrissebb szoft, (néha a recoveryben csinálok egy cache partition törlést) és ennyi.
Nyilván ez a telefon nem SoT bajnok, de szerintem hozza azt a minimumot, amit elvár az ember egy csúcskészüléktől.Az appokat nem szabad bezárni, hagyni kell csücsülni a memóriában (van jó sok), mert az újbóli megnyitásuk is energiába kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- iPhone 13 Pro 128GB
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest