- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantal
tag
Sziasztok. A hétvégen alaposan megnéztem az új S22-t. Szinte nincs méretbeli különbség. A kameralyuk a kijelző közepén van, felül. Kicsit talán "élesebb" a keret és a kijelző, ill. a hátlap találkozása. A kameracsoport is más helyen van. Nekem az S10e kicsit szebb, de ha a 22-es ára kicsit korrigál, akkor mindenképpen lehet az utódja. Majd kiderül mire lesz képes a midennapokban a közel 20 %-al nagyobb akku.
-
Xantal
tag
Szia. Elöl a kijelző villan ha szükséges, talán inkább az első kameralyukra gondolsz? Az akku ideje szerintem teljesen vállalható. Még 2 éves korában is több mint egy nap. Persze a több mint 5 óra kijelző idő azt jelenti, hogy ha valaki 8-kor kézbe veszi, akkor 13 óra körül keresnie kell a töltőt. Most kapta meg az utolsó főverziót, még egy évig biztosan kapja a biztonsági frissítéseket. Ezek eddig havonta jöttek. Lehet még jövőre is kap, csak már ritkábban.
-
omg
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, kinéztem magamnak az S10e-t. Méretre pont megfelelő lenne,ennél nagyobb már nem kellene. Facebook, Messenger, Youtube, Skype, Viber - re használnám a telefont, csupa "alap" dolgokra, játékra abszolút nem.
Olvastam itt a fórumon,hogy az Android 12 telepítése után adódtak "gondok" a telefonokkal, gyorsabban merülnek,stb.. Mennyire kell ezzel számolni, új telefon vásárlása, frissítése után?Mennyire lenne jó vétel most az S10e ?
Válaszokat előre is Köszönöm !
-
-
ovoid
tag
"Meguszni nem fogod igy sem, csak kesobb szembesulsz vele mikor itt mar mindenki tultette magat rajta es lenyelte a gombocot : ( "
Ez azt jelentené, hogy egyszercsak leáll, amíg nem frissítek, vagy mi?
Mert akkor az nagyon faxa lenne!
Figyelve a hsz.-kat, nekem a büdös életbe nem kell a 12-es, amíg ennyi gond van vele.
Hihetetlen, mennyi időt elku.nak emberek tízmilliói azzal, hogy az újabb kiadások marhaságait megfejtsék, megtalálják stb..
Gyanítom, ha összeadnánk többszáz év is kijönne! Joga van ehhez bárkinek is, ilyen szarokat kiadni?
Vagy ez már egy mazochista klub? És itt gondolok az akku kapacitásra is. Félnap után sasolni, hogy jajj, kell e már tölteni? Vicc! És ezt adták valamikor 200000 felett, mert hogy S széria, röhej.... -
#TOTTI
őstag
Én a bluetooth hangerejét nem tudom szabályozni egy Edifier hangszórón, autókban jó. Ugyanez volt A11 első frissítésnél is, most jött a februári patch, nem lett jobb.
-
Grillo
őstag
válasz
csabbymtc #7778 üzenetére
Nekem most azt játsza egy ideje, hogy néha lehal az érintőkijelző szoftveresen, a navi gombok mennek, de nem tudok semmi másra kattintani. Pl. ha hívnak, akkor nem tudom felvenni, de a tálcát le tudom gördíteni, és ott tudok nyomni a felvételre. Lerakás ugyan így, a főképernyőn nem érzékel, de pl. a power gombbal le tudom rakni. Reboot segít csak.
-
csabbymtc
tag
Nálam a wipe cache nem segített, alkalmazás törlése és újratelepítése oldotta csak meg a gondot.
Más kérdés:
Mióta felment a frissítés, a csengőhang és az ébresztőhang is mindig maximum hangerőn szólal meg.. Pedig kb. 25%-ra van beállítva a hangerő.
Láttam, hogy más is panaszkodott hangerővel kapcsolatos gondokra, van már bármi megoldás? -
ovoid
tag
Urak!
Az mitől lehet, hogy akár fogadott, akár kezdeményezett a hívás, mindig max hangerővel szól a hangszóró? Ha le is veszem, pl. a felére, a következő alkalommal ismét tök hangerővel szól, ha kihangosítom, vagy a fülnél levő is.
Még 11 van rajta. -
csabbymtc
tag
válasz
PofaJenö #7767 üzenetére
Nekem is megjött az új frissítés, Februári biztonsági csomag, nagyjából 150MB.
Érdekes módon nekem ez az új menü nem jelent meg, bár nem is hiányzik.Viszont a Messenger probléma most már nálam is jelentkezik: csak akkor kapom meg az üzeneteket, akkor ugranak fel a chat-fejek, ha megnyitom az alkalmazást.
-
kaciokos
őstag
válasz
trialboj #7764 üzenetére
Én még nem olvastam olyan telefon tesztet, ami ne tért volna ki az üzemidőre.
Az iPhone-ok hatalmas előnye, hogy a hardver és az oprendszer tervezése egy kézben van, ami egy nagyságrenddel jobb optimalizálást tesz lehetővé, ami gyorsaságban és/vagy üzemidőben megjelenik. Ez tény és pont, nem lesz máshogy.
Azért nem "jár" mindenkinek Snapdragon, mert nincs annyi, még a chip-hiány előtt sem volt. Volt olyan év, amikor az Exynos köröket vert a Snapdragonra, mostanában nincs nagy különbség a kettő között, apró eltérések persze mindig vannak.
-
trialboj
őstag
válasz
milespress #7734 üzenetére
"
Mindkét modell megkapta a változó képfrissítést, csak az ultrában 1 az alap, nem 10 Hz."Bocs akkor tévedtem, viszont most olvastam róla [link] hogy a 10Hz, nem igaz, 48 a minimum amit tud.
"Unfortunately, Samsung has not confirmed why it continues to advertise 10 Hz capabilities for the Galaxy S22 and Galaxy S22+ when neither can operate at lower than 48 Hz."
-
Minden cpu tesztelésen azt vetik össze hogy több pontot ért-e el mint az előző modell, megveri-e az almás chipet, de arra miért nincs teszt, hogy mennyit bírja az akksi az új procival? Az apple csoda chipjei, nem csak bivaly erősek, de rendkívül keveset fogyasztanak és nem melegednek, sem a telefonban sem a laptopokban.Ha már választani kell android fronton inkább a samura bíznám az adataimat, de nem tetszik az üzletpolitikájuk, sosem fogom megérteni miért nem jár mindenkinek snapi proci, vagy legalább választási lehetőség.
Idén már dél koreában is snapi jár hozzá, tehát saját hazájában sem használja az általa fejlesztett chipet a gyártó, ez mennyire biztató? -
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! A 12-es Androidot felrakva, brutál mód merül a telefonom, találkozott más is ilyennel, és ha igen, mit tudok tenni ellene? Érdemes valami resetet ilyenkor csinálni frissítés után?! Sajnos nem nagyon vagyok benne ezekben a dolgokban, csak átlag user vagyok...
-
Vegha
senior tag
Nem mennek bele a reszletekbe, fotok mutogatasaval. Nem vagyok profi fotos, de egy szepen megfestett, kicsit felhos naplementenel eszreveszem hogy nem azokat a szineket adja vissza, mint amit eloben latok es nem hiszem hogy a kijelzo csalna. Masok is szova tettek mar itt.
A HDR-en kivul szinte mindent kikapcsoltam, de igy sem vagyok elegedett vele.
Persze, tudom, ott a Pro mod, de azzal nem tudom mit nyerek: mire beallitom addigra mar egy fenykepezot is eloveszek egy taskabol. Marpedig a mobilos fotozas szamomra az azonnali pillanatok megorokiteset jelenti leginkabb. -
Vegha
senior tag
válasz
trialboj #7731 üzenetére
Nekem ceges az S10e es a 22 is az lenne, szoval mondanam hogy mindegy, de lehet hogy keresek inkabb mas alternativat.
Az S10e akkuideje mar igy is a hataron van (/volt ujkoraban is). Ami viszont nagyon taszito az a brutalis mennyisegu AI amit a fotozassal lenyom a torkomon. A legpuritanabb Lumiammal imadtam fotozni, pedig az optikaja sehol sem volt a kis Samsunghoz kepest, viszont miota S10e van teljesen leszoktam a fotozasrol, mert egyszeruen undoritoan mestersegesek a fotok, foleg a szinhuseg. (Ez kivaltkepp szar erzes miutan megszuletett az elso gyerekem es alig keszulnek rola fotok.) Jollehet, sokszor eltalalja es szebb a kep mint nelkule (belter), de ez inkabb a kisebb hanyad (odakint a termeszetben szebbek a szinek). Szoval okkal tartok tole, hogy az S22-ben ez meg tovabb lesz huzva.
Bar eddig a meretet tartottam kritikusnak, de lehet hogy ideje kompromisszumot kotnom azert, hogy az ne a fotozasi elmeny/minoseg rovasara menjen. -
trialboj
őstag
Tudnátok segíteni, valami sikeresen eltekerődött, talán az utolsó frissítés óta. Még nincs fent a 12. Hiába megy egy podcast a Yt-ról az értesítő sávban nem jelenik meg semmi, ha rámegyek a mediára akkor is inkatív.
De ha spotit vagy Yt music-ot indítok egyből felismeri hogy mi megy és ott vannak a gombok, a cím stb.
Mit kellene átállítsak, hogy a Youtube-ot is odarakja nekem az értesítő sávba?
Köszi -
za75
csendes tag
Sziasztok!
12-re frissítés után valaki nem tapasztalt olyan bug-ot, hogy ha beállít egy Bixby rutint arra, hogy amikor bluetooth fülessel rácsatlakozol a telefonra, akkor elindítson feltételeket? A frissítés óta ezt nem tudom használni, mert egyszerűen nem indítja el a rutint (11 alatt működött hibátlanul), de a fülest látja a telefon, mert tudom használni. Abban bízok, hogy ez mást is frusztrálni fog és talán kijavítják, csak az a kérdés, hogy mikor...
-
sfefe
addikt
Igen így 3 sor de így eltűnt a SIM választási lehetőség ha váltani akarnék mondjuk a saját és céges kártya között.
(Nem értem miért nem lehet például eltüntetni az időt meg napot, az tök felesleges ott felül és maradhatna a SIM.)Meg 12es előtt nem úgy volt , hogy egy le húzásnál is annyi sorban volt mintha kétszer húzza le az ember? Most egy lehúzás 5 sorban van 2xi lehúzás 4 sorban van..
-
ovoid
tag
Nekem úgy sikerült 3 sorossá tenni, hogy kétszer lehúz, és a 3 pötty/Gyorspanel elrendezése alatt csak a két felsőt engedélyeztem a 4 lehetőségből.
Ha itt variálsz a négy lehetőséggel, akkor lehet akár 4 soros is amit akarsz....
Direktbe nem találtam lehetőséget a sorok számának manipulálására. -
sfefe
addikt
Sziasztok!
Mikor lehúzzátok felülről az értesítési panelt most a 12-es droid alatt nekem 2 sor van csak. De néztem mm-ben az S22-t ott 3 sorban voltak. Ezt hol lehet beállítani?
-
Optika01
tag
Van olyan funkció, hogy a wifi hotspot funkciót automatikusan bekapcsolja a készülék? Esetleg mikor érzékeli, hogy egy bizonyos készülék (tablet) wifi hálózatot keres, vagy közelébe kerül?
-
jack982
senior tag
Na, visszatért a laggolás, úgy néz ki a wipe cache partition csak ideiglenesen segít. Várom a februári szoftot.
Ha sokáig tart ez a bénázás, eladó lesz egy S10E...
-
KoryHu
aktív tag
Igen, volt az értesítéses probléma, az a Messengernél teljesen megszűnt, Facebook 70%os.
Ezen felül számos program bekerült "a hibás listára," ami most már végre törölhető lett 12 alatt, de ez most mellékes.
Már csak egy program szokott szórakozni, a Galaxy Fit Plugin "váratlanul nem válaszol", ez kb 2 naponta. A lépésszámok szinkronizációja nem igazán okés. -
trialboj
őstag
De a cache nem arra való hogy gyorsabban töltsön be az app? Tehát igazából csak akkor van értelme ha olyan appból törli amit nagyon ritkán használsz, mert a többi app az első indításnál visszatölti.
---
Láttátok az új samukat? Számomra elég nagy csalódás mind, az s22 tényleg elég kicsire sikerült 6.1", de megint nevetségesen kicsi akkut kapott, ráadásul sem ez sem a + nem kapta meg a változó képfrissítést, csak az ultra modellben van, tehát nem várható komoly fogyasztás javulás, nekünk megint nem jut snapi gen 1 proci viszont már India is csatlakozott a kiváltságosak listájához (Exynos 2200 (4 nm) - International | Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm) - USA/China/India) továbbra is ultrasonic olvasó van benne, ami biztos hogy még mindig lassú(a miénkhez képest), tehát az egyetlen dolog amiben javultak, hogy megint üveg a hátlap, nagyjából pont ugyan az a felejthető széria mint az s21.Én nem értem hogy gondolja a samsung hogy ez kell az embereknek, miért nem lett vastagabb a legkisebb teló, hogy beleférjen egy nagyobb akksi, és leteszteljék mit szólnak hozzá az emberek? Megint franc se fogja venni, mert keveset bírja az aksi, és ebből arra következtetnek, hogy az embereknek nem kell kis telefon.
-
KoryHu
aktív tag
Azért tökéletesen nem működött... Ráadásul azt hiszem az első szoftver változatban lehetett egy kattintással is törölni. Más telefonokban is van ilyen lehetőség, a felesleges gyorsítótár, rég nem nézett dolgok, képek, adatok, meg zavart is 6 GB felesleges halmaz, az ezer fotó tárhelynyi méret.
-
KoryHu
aktív tag
válasz
Oldman2 #7712 üzenetére
Azt értem, de akkor az alkalmazásoknál, miért nincs változás? 600-800 MB gyorsítótárt ír ez után is, néhány nagynál, (nyilván meg az összes többinél is), amit gombbal egyenként kell/lehet törölni a tárhelynél, s akkor bizony változik a szabad hely. A két cache nem ugyanaz? Mi értelme akkor a másiknak? Arról nem beszélve, hogy régebbi androidban (9-esnél még biztos) egyben lehetett törölni az összes alkalmazásét, ez eltűnt.
-
KoryHu
aktív tag
Én megcsináltam a wipe cache partíciót recoveryben Android 12 alól, de nektek egyáltalán ez csinál valamit?
0 tárhely szabadult fel, és az alkalmazásoknál ugyanúgy 400-500 Mb gyorsítótárt mutat, pl Chrome, Face nézzétek meg.szerintem ez fake.
-
ovoid
tag
Egy másik fórumban, A40, valaki feltette ezt a hívásrögzítő programot [link] , mondván, hogy működik Android 11-en.
Feltettem, működik az S10e-n is, amin Android 11 van.
Megkérnék valakit, hogy S10e-n tesztelje le legyenszives, amin már a 12-van fennt, hogy megy e tökéletesen a mienken is. Gondolom mást is érdekel a dolog.
Köszönöm! -
emiki6
veterán
válasz
zolikaDB #7706 üzenetére
Fb liteban nincs hsz struktúra. A fő verzió meg nem tud értesítéseket frissíteni, csak ha bezárom és újra megnyitom, cserébe agyig van haszontalan funkciókkal.
Az mondjun előny, hogy a messengerhez nem kell aktív fb acc és azt lehet törölni, ha sikerül leválni róla.
A messenger litenak nincs valami zavaró hátránya? -
zolikaDB
veterán
En minden foverzio valtasnal csinalok egy wipe cache-et. (Nexus 7 tablet ota...)
Az Android 12-vel semmi bajom, 1 hete van fent.
Messenger/fb magaban alapbol sz.r. Nem kell szepiteni, jobban is merul veluk a telefon.
En a lite verziokat hasznalom, ezekkel nincs jelenleg gond. Es bosegesen elegendoek a metaverzum szemetét prezentalni.
A csak PC-re dugva bejovo recovery meg igy van egy ideje, DIREKT. Mit nem lehet ezen elfogadni?
Neked valaszoltam, de ugye csak megerositem, amit irtal -
Puma K
nagyúr
válasz
trialboj #7699 üzenetére
Az Android maga még mindig hiba mentes.
A szöveges dokumentumok fotózása és "szkennelése" még okosabb lett. Most már ha az irat széleit akarod bejelölni akkor a pontosság érdekében egy extra nagyító jelenik meg ha a sarkokat jelölöd meg.
A gond az Android-on futó szoftverrel-szoftverekkel van ami nem az Android hibája. Jellemzően a Messenger szarakodott mindenkinél. De ezt egy mezei mindenki által egyszerűen elvégezhető Gyorsító tár törlés megold.
De linkeld azt a sok dolgot amit olvastál a "külföldön".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest