- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
aktív tag
válasz
DanielLong #6090 üzenetére
Természetesen ez csak egy telefon.
".. tehát plusz egy érintés az egész láncban eléggé irritál..."
Ezt nem teljesen értem, mikor/hogyan szeretnéd kiválasztani, melyik kártyáról hívjon?
Azt sem igazán értem, a kolléga hívásproblémájához hogyan kapcsolódik a facebook vagy a whatsapp.
Én teljesen jól tudom használni a két simet, nemigazán hiányzik semmi plusz opció.
SMS-t nem használok, adathasználatot meg csak akkor váltok, ha nem működik a voda hálózata.
Egyre jobban azt érzem, nemigazán akarjátok átnézni a beállításokat/lehetőségeketSzerk.: jahogyja, közben szerkesztetted...én mindig a 'jobbra húzással' szoktam hívni mindenkit
-
-
gabyka
aktív tag
válasz
andriska413 #5052 üzenetére
Beállítások - Speciális funkciók - Kéz- és egyébb mozdulatok - Ujjlenyomat-érzékelős mozdulatok
Közben kolléga beelőzött
Illetve a kezdőképernyő beállításai között van a lehúzós megoldás
-
-
gabyka
aktív tag
Azért gondolom visszaolvastál, mennyi embernek van hasonló problémája a telefonnal. Te ekézed itt egy app problémáit a telefon problémáira fogva. Szerintem...
szerk.: a messenger eddig sem volt probléma mentes, de ezért kár egy adott készüléket vagy rendszert szídni. Félre ne érts, nem védem az s10e-t...vannak hibái, de korántsem ezek azok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest