- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
En feltettem az AOE majd pár nap alatt lecsengett. Rohadtul nem.is hasznalom, sztem teljesen hanyagolhato. Ha valakinek annyira szuksege ra akkor millio kulső szoftver van erre. Gondolom azert vették ki, mert nem volt egetverően nagy szükség rá.
-
akooos
veterán
Ja, baszom is a kukába, mert nincs benne egy 2 filléres led, hanem az amoled kijelző jelez, amit amúgy is bámulok
Nem értem miért jön föl mindig, hogy ennyi pénzért ez, ennyi pénzért az is belefért volna. Mindenki tudta mit vesz és mit kap ennyi pénzért.
Van megoldás a led helyettesítésére, több is. Mégis csak a sírás megy.
-
Valkűr
addikt
Ott az AOE tökéletesen működik...Attol jobb a Samsunge sem lesz
-
Dani46
tag
Mikor lesz gyári értesítési led?nem tudom ki felelős ezért a Samsungnál,én vezetném az összes vízszintesen repülne,2 hónap alatt nem sikerült megcsinálni,több millás havi fizetésért......
-
gusthy
veterán
Na csak hogy egyszerűbb legyen az élet, a bulgárok nem ASD5, hanem ASD6 verziót kaptak, vajon mi lehet a különbség?
-
akooos
veterán
Én úgy vettem észre, hogy ezzel az április updattel elég jó lett az akkuidő. Nekem is a svájci van fent, napi 18 óra készenléti időből 5 és fél óra a minimum SOT, estig 25%-ra merül kb, ha sok a facebook és a messenger, akkor 15-ig is képes merülni, de este 11-kor feldugom tölteni.
-
melan
senior tag
válasz
metrion #6150 üzenetére
Nálam is gubancot okoz. Bekapcsoltam pár napja, és azt veszem észre, hogy az AOD-t kikapcsolja. Már azt hittem elromlott
Aztán látom, hogy a felbontás is visszavéve FHD+ra... Biztosan ez a ludas, mert semmi más módosítás nem volt, és ez épp ma is előfordult... pedig jó lenne, ha igyekezne optimalizálni az erőforrásokat, csak ne így.
Most vagy kikapcsolom a fenébe, vagy alaphelyzetbe kellene állítani a tanítását. -
-
ronson88
aktív tag
Íme egy fotó, amire nem számítottam, hogy ez teló tud ilyet is :-)
(A jobb oldalon látható törést/repedést akartam dokumentálni.)
Nevezzük makro módnak, mivel a képen látható tárgy átmérője 13 mm.
Ez a kamera nagyon nem gyenge. (S10)Ja, mindezt persze úgy, hogy a "téma" az egyik kezemben, a teló a másikban, kézben tartva.
-
Teal'C
veterán
Semmi mókolás, 1sim,wifi,mobilnet,bluetooth,helyadatok,helymegosztás,kb 80-85% fényerő(kivéve film mert akkor 100%) kizárólag pár app lett letörölve/tiltva, csak viber, duo,gmail, mozgó háttér időjárással 15perces frissítéssel, upc 3g/21mbit max(ami mindenre elég mellesleg) 512gb sd felpakolva 50%ra.
Svájci áprilisi frissítés odinnal törlés nélkül. Éjjelente töltöm vezetékes gyorstöltéssel(egész éjjel)
Éjszakai mód mindíg, appokban ahol van sötét téma.
Szerintem szuper! S10+ -
metrion
aktív tag
válasz
marquuard #6155 üzenetére
Igen, mert nálad jól működik. Írtam, hogy nekem kezdettől (múlt hét csütörtök) be volt kapcsolva és tegnapig jó volt. Ma reggel frissítettem és szerintem az rontotta el. Kár, hogy az AI adatokat nem lehet törölni és arra a pár napos tanulásra alapoz, ez az otthoni mód volt, keddtől dolgozom és ami plusz az a hálózati változás és Spotify használata. Itt a nagyobb baj akkor van, ha valakinek egy rossz szokást vesz fel akkor ott is csak az FR segít. Ez egy elég rossz megoldás, ugyanúgy kellene megoldani, mint az Adaptív fényerőnél.
-
Laki
tag
Üdv skacok,p30pro-t váltottam 10+ra volna 1-2 kérdésem ha lehet,gomdolom valaki már vágja a témát
Ha smst kapok miért nem mutatja a záróképernyön mikor felvillan a tartalmát.Csak egy kis boritékot tesz csak ki
-
kengyel
nagyúr
Srácok !
Az adaptív energiatakarékosság funkciót, érdemes bekapcsolni ? -
metrion
aktív tag
válasz
thedarkfox #6146 üzenetére
Nincsen, nem használom. Megbízható ügynököknél ma kapcsoltam ki a Smart Lockal együtt. Eszközasszisztensnél is nincsre van állítva.
-
metrion
aktív tag
Küzdök ezzel a random energiaséma változással, de semmi. Clear cache megvolt, gondoltam, hogy a Spotify okozza ezért letöröltem majd újra beállítottam. Akkor találtam ilyet, hogy Device Health Services alkalmazásba kell az adatokat törölni, de nem törölte ki az akksi statisztikát.
Most azon agyalok, hogy nem-e az áprilisi frissítés, mivel eddig nem volt ilyen problémám. -
mSchumi87
senior tag
Ha mar betutipus lessetek meg a Foros es Bauhaus-t is. Nagyon jok szerintem
-
Quverto
tag
válasz
TheBikerider #6132 üzenetére
Orulok, hogy nem csak engem erdekelne ez, remelem valaki megmondja majd , mert en nem talalom az akkumulator beallitasaiban.
nagyj74: nincs mit, en nem tudom milyen lehetett hasznalni, de biztos hasznos lehetett. Par hete kerdezte valaki ugyan ezt, de sajnos nincs mar benne.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Quverto #6129 üzenetére
Én sem találtam, de hogy nálam annyinál visszaveszi a képernyőfelbontást és átállítja az energiafelhasználást optimalizáltról közepesen energiatakarékosra, az tuti. Tehát valamelyik adaptív akku mód vagy valamelyik ehhez kapcsolódó beállítás lehetővé teszi. Nemrég leengedtem 4%-ra és levette a fényerőtől kezdve egy csomó beállításomat.
-
metrion
aktív tag
Az akkumulátor kezelésének újra tanulására van valami reset?
Clear cache mennyire drasztikus? Adatok, beállítások megmaradnak?
Ez a random berakja magát közepes energiasémára kiakaszt. -
-
nagyj74
senior tag
Sziasztok!
Nem tálalom azt a funkciót, ami hívást indított automatikusan a fülhöz emelve a telót. S10-ben már nem lenne? -
metrion
aktív tag
Megint én.
Most olyat csinál a telóm amit eddig soha, hogy átrakja közepes energiatakarékosra magától, beállítás nem változott. Most ez mi? Nagyon zavar.
-
Endr00
aktív tag
Bocs, nem volt egyértelmű. Én erre gondoltam, hogy az 5G-vel lehet megcsinálni:
"With the Galaxy S10 5G, you can make speedy assessments of an object’s dimensions without frantically searching for the tape measure. Using the 3D Depth Camera on the Galaxy S10 5G, the Quick Measure app shows you the height, width and length of the object captured by your camera. This feature makes it easier for you to buy a mattress that fits your bed frame, or a set of chairs that are the right height for your kitchen table."
-
GaS-
aktív tag
Az S10 5G TOF szenzorával a méreteket tudod meghatározni, a többi funkció alapból működik az S10 -eken is. Itt konkrétan írják is:
More fun & convenient life with AR experiences.Explore new possibilities with AR Experiences, where fun meets practicality. Find new looks for yourself and your home interior – all on your phone screen.
* The actual product size, image and color may vary from the virtual try-on results.
* Currently available with Galaxy S10/S10+/S10e. -
GaS-
aktív tag
How to Use AR on the Galaxy S10 to Find the Perfect Appliances for Your Home
Ez a Bixby Vision Home Decor cuccos vajon csak az USA -ban elérhető?
-
rkgergo
csendes tag
Rendben. Köszönöm a válaszokat!
-
Quverto
tag
En ilyet nem tapasztaltam meg sose, hogy a zsebemben probalna feloldani stb a keszulek. De kivancsi vagyok ez masnal is ismert problema-e.
A regi telefonomnal ami egy umi super volt annak hatul van az ujjlenyomat olvasoja , na annal en is eszrevettem ezt, de csak a mostani honapokban, tenyleg irritalo amikor rezeg egyfolytaban,hogy helytelen stb.
-
Quverto
tag
válasz
TheBikerider #6107 üzenetére
Megnyugodtam amikor az utolso par sort olvastam. Konkretan szerintem most a piacon a mi9 ami a legvadabb telefon, abbol is a mi9 pro az szerintem egy alom. Hiaba, hogy s10+ om van de az a telefont nagyon eltalaltak.
-
válasz
rkgergo #6101 üzenetére
Laggolás?
Nekem volt Mate 10pro-m,laggolt az is.Volt iphone összes XS-ig bezárólag,azok is laggoltak,....Mi9,Lg Vszéria,OP,Satöbbi...
Szerintem olyan telefont nem találsz,ami nem laggol.Nem találták még fel
Véleményem szerint ne ez alapján válassz,mert akkor soha nem leszel elégedett.
Talán a Mi9 az,ami most nagyon gyors és fluid...használtam és csak ámultam milyen szépen teszi a dolgát. -
jeni
félisten
válasz
rkgergo #6101 üzenetére
amennyit kiadnál érte szerintem nem érné meg a váltást arról az S10 valamelyikére.
A Mate 10 Pro ma sem elavult mobil. -
Endr00
aktív tag
Feltettem én is a frissítést. AOD nem kapcsol be zsebben. Ez jó. Viszont, azt nem értem, hogy miért nem lehet bekapcsolni, hogy kikapcsolt kijelzőnél ne lehessen feloldani ujjlenyomattal. Rohadt idegesítő mikor érzem, hogy a combom próbálja feloldani a telót. Van esetleg erre valami?
-
metrion
aktív tag
válasz
ForRedGlory #6083 üzenetére
Teszteltem az áprilisi frissítéssel, de semmi, csak elsötétül az AOD mint eddig. Kiváncsi leszek a májusi frissítésre, de ahogy látom régiónként eltérnek a Changelogok...
-
rkgergo
csendes tag
Sziasztok! Mate 10 Pro-m van és S10-ben vagy S10+-ban gondolkodom. Mennyire jellemző ezeknél a modelleknél illetve a One UI-nál az akadás, laggolás? Mert korábban ami volt még az S6 idejében Touchwizes felület az hajlamos volt rá és a rendszer is meglassult pár hét után. Huaweihez képest milyen fluid, folyamatos a rendszer? Volt aki esetleg ugyanígy Mate 10 Pro-ról váltott?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest