- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bg612
tag
válasz
guriga1234 #6986 üzenetére
Pedig megvettem a pro verziót...
Fizettem érte, erre nem tudom használni. -
bg612
tag
válasz
guriga1234 #6986 üzenetére
Azt hogy csinálod? Az nem Android 9?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
MunezXBK #6988 üzenetére
Nekem is volt s9 plus-szom, annak "elmegy" kategória volt az üzemidő, nem kiemelkedő.
Itt viszont úgy látom, hogy ez közel 40-50 %-kal tud többet, ami már nagyon jól hangzik.Térerő gond, vagy hogy nem jön be a hívás, stb. nem jelentkezik?
(#6995) Cloud Strife!
Nagyon szeretem a miui-t, és a mi 9 szerintem most a legjobb xiaomi. (Volt mi max3-mam is, így van összehasonlítási alapom.)
Ettől függetlenül, valamiért (lehet az iPhone mellett) nem volt olyan minőségérzetem sem külsőre, sem pedig kijelzőben.Most voltam a MM-ban, és az SES-ben is, megnéztem.
Maga a készülék tetszik, viszont a szoftver igen darabos volt. Több helyen érzetem gondolkodást. (NEM a sebességgel volt bajom, mert az remek volt.)
Kérdeztem is az eladót, hogy mi ez, mire elmondta, hogy a kikapcsolhatatlan bemutató szoftver sajnos ezt eredményezi.Igazából összességében váltanék rá, így lehet lesz nálam is csere.
-
-
Marquess
tag
Hali!
Végre hívatalosan is Tagja lettem a csoportnak
S9-.et becseréltem ,kaptam érte 400 eurot és így még ráfizettem az S10 green-re (Saturn)Már most imádom!
még csak 1 napja van nálam,de az Aksija az már most szuper, első nap volt már 4,5 óra SOT és az újjlenyomat olvassó is eszméletlen jó és gyors!! Képeket délután rakok fel,mert per pill niincs mivel lefotoznom -
HUTCHDB
nagyúr
Gondolkodom S10 plus vásárlásán.
Olvasgatom a topikot, de nem nagyon tudok eligazodni.
Nehany pro-kontra véleményt szívesen vennék a telefonnal kapcsolatban. (Uzemido, térerő, bug-ok, stb.)
5 hónapja iPhone xs Max-ot használok, igazából nincs vele bajom, de aki ismer, tudja, hogy elég sűrűn cserélgetem a telefonjaimat.Velemenyeket előre koszonom!
-
bg612
tag
Nem tudtok valami jó hívásrögzítő s10+-ra. Az ACR-t, amit eddig használtam (és kifogástalanul működött) egy frissítés teljesen kinyírta. Most már csak a saját hangomat lehet hallani, a hívó felt szinte egyáltalán nem. Valamit bohóckodott a Google adatvédelmi szolgáltatási szabályzata, ami teljesen meggyilkolta.
-
hanti
senior tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni, rövidebb kábelt (kb. 50cm) gyors töltéshez hol tudok beszerezni. Gyorsan kellene.
-
sgeza
veterán
Ez jó hír, köszi mindenkinek!
Akkor már csak meg kell kapnom pénteken! :-) -
sgeza
veterán
Most nézem az S10 firmware-eket. Jól látom, hogy Magyarországon csak a Telekom tesz rá sajátot? A Vodafone például simán a független romot hagyja rajta? Nem látok ugyanis VDH kódosat. Ha így lenne, annak roppant mód örülnék!
-
Quverto
tag
Sziasztok.
Nem szeretném visszaolvasni a hozzászólásokat nem tudom milyen sok szól erről így megkérdezném ha nem probléma. A májusi frissítés mit tartalmaz? A sammobile.com oldalon elég sok régió megkapta már ezt a frissítést. -
norbeey
tag
Odinnal ha felcsapom a legújabb szoftvert az lenullázza mint a factory reset igaz? Rég csináltam már ilyet de egyre jobban frusztrál hogy már annak is van night mode a kamerába aki előző héten vette csak nekem nem.
-
bg612
tag
Esetleg még annyi segítséget hagy kérjek, hogy hogyan tudok errill lemásolni mindent? Képeket, dokumentumokat, fájlokat, appokat, stb...
-
Teal'C
veterán
Köszi pont ezt akartam írni. Mármint a törlésről.
Bg612: De a hangszórót le tudod takarniAmúgy ha nem menüből akarod törölni az sem bonyolult.
1 kapcsold ki a telefont
2 fordítsd jobbra fogd két kézzel
3 nyomd meg egyszerre a bixby hang fel és bekapcsoló gombot
4 megjelenik a Samsung felirat számolj 2 ig és engedd el
5 bejön egy menü itt a hang le gombal keresd ki ezt Wipe data factory reset majd nyomd meg a bekapcsoló gombot ha kész nyomd meg még egyszer és ujraindul ez kb 5 perc kész. -
KZP
őstag
Egyáltalán nem szégyen, miért lenne az? Ha tudunk, segítünk, ezért van a fórum.
FR=factory reset: gyári visszaállítás.
Ezt a beállítások menüből tudod megcsinálni.
(Szerintem egyébként ez nem fogja megoldani a problémát, de egy próbát szerviz előtt mindenképpen megér, amúgy sem árt letörölni mindent róla, mielőtt szervizes kezekbe kerül.)
De a visszaállítás előtt mentsd le róla a fontos dolgokat, mivel minden törlődni fog!
Teal'C: nincs mit!
-
Teal'C
veterán
Akkor szervíz, de volt ám ilyen hiba valakinek szoftverből is talán s9+ on. Csinálj egy fr-t mielőtt szétszedik. Egyébként pedig rendesen összerakják ha hivatalos Samsung szervízbe szól a garancia. Illetve próbáld ki hogy az alsó hangszórót befogod ujjal miközben zenét játszol le, ha akkor rendesen szól a felső hanszóró akkor nem annak van baja.
-
-
Tesztelik szerviz után. Ha beázik utána az az ő saruk,és kapsz egy újat.
"Ennyi pénzért nekem ne legyen baja!" Plusz félmilliós telefon?Mi köze ennek az árához? Tömegtermelésről hallottál már? A 30 milliós autó is simán kijöhet hibásan a gyárból. És ez csak egy kb 3-4 évre tervezett műszaki "kacat".
-
expander
senior tag
sziasztok,
csak egy visszatalalos hsz., ma csatlakoztam egy zold S10+-el, egy S8 utan
-
Bilux
veterán
Ha halk akkor hibás fölösleges okoskodni.
Vissza kell vinni szervizben bevizsgálják javítják -
Marquess
tag
Érdemes vezetéknélküli töltőpad-ot venni töltésre, vagy inkább maradjak a sima Kábeles verziónál?
-
pepetech
őstag
Szép jó napokat :). Van köztünk olyan szemèly aki leszedte a gyári fóliát? Már az S9+ is fólia nélkül volt nálam 1,5 évig baja nem volt itt sokszor zavarja a fólia a kezemet. Szóval csak tapasztalat miatt kérdezem van e olyan minőségű az üveg mint az S9+ esetén? Esetleg előny származott e belőle (pl gyorsabb feloldás?)
-
julius75
aktív tag
válasz
JockeyEwing #6902 üzenetére
Töltés közben sem melegszik, utána pedig végképp nem. Elalvás előtt ráteszem, reggel le.
Nyugodtan hagyd rajta, semmi baja nem lesz. -
kisbodza
tag
Sziasztok! S9+-ról jöttem, nagyon tetszik eddig az S10. Nekem kicsit nagy volt a 9+, meg a hátsó ujjlenyomatolvasó is kicsit nekem nehézkes volt (előtte S7 edge volt). Egy apró hibát fedeztem fel, mégoedig kihangosított hívás közben azt vettem észre, hogy az értesítési sávban, az akkuszázalék felett villog egy pixel. Megnéztem más sötét háttérrel, de csak hívásnál villog. Ez hiba, vagy fícsör? 😁
-
melan
senior tag
-
bg612
tag
válasz
thedarkfox #6903 üzenetére
Fülessel nem próbáltam. Sima telefonálás közben találom elég halknak. Hiába van teljesen feltekerve. Szerintem sima zenehallgatásnál még elmegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen házat vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest