Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
PA80
tag
Felraktam én is a 12-öt. Első tapasztalat, hogy egy hangyányit még pörgösebb lett az eddig sem lassú rendszer (semmilyen visszállítást nem csináltam). Az eddig kipróbált alkalmazások is rendben működnek. Az üzemidőre leszek még kiváncsi.
-
Kleroo
veterán
Sajnos a kamerateszt elmaradt(elfelejtettem a before képeket)
De az tény, hogy ez az új SW valami mocskosul rohadtjó lett.
Tegye mindenki!
(2019 dec óta gyötröm a rendszert poweruserként, csillió appal. Azóta csak OTA frissítés, semmi dalvik ürítés, semmi hard reset. Csillagos 5ös samunak, hogy ennyire patentek lettek SWben. Ennyi idő, és update alatt sztem még a szifont is kellett volna resetelni....de nem az S10+t)
Atomgyors, remek animációk, ultrapenge. Kicsit öngól is, mert így pláne nem kell S21U. Idén a kora miatt cserélni terveztem, de kb jobb ez...akár csak a jack miatt is. Marad[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
EAndrew
aktív tag
Jó ezt hallani, de ha van eredményed akku fronton, légy szíves írd meg!
De ha már van bárkinek a 12-vel akku tapasztalat az ne tartsa magában!
Ja és még valami, hálózati tároló kezelő még mindig van a saját fájlkezelőben a 12-es alatt is ugye???
Én mindig onnan kezelem a NAS-t.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
bostone
addikt
Mit kellene látni az új szoftverben, ami teljesen más, mint eddig?
Ha nem tudnám, hogy frissítettem, észre sem venném. -
mihail38
aktív tag
válasz bostone #32957 üzenetére
Úgy látom nem vagyok egyedül
Itt-ott csiszoltak egy kicsit és így össze is van foglalva, azt nem mondhatnám, hogy rosszabb vagy lassab lett mert nem, de nagy változások nem történtek, úgyan olyan jó ez a telefon ( S10+) mint eddig volt
Egy darabig nem is cserélem le![ Szerkesztve ]
-
novoszath
senior tag
ennel a telonal is ervenyes az a szabaly mint a regi galaxy teloknal hogy az EFS mappat le kell menteni? ha igen akkor mikent lehet lementeni mert mar eleg reg csinaltam
PSN ID: NOVADA1988 Az élet egy sz@r játék de Qurva jó a grafikája!! Nokia Lumia 640XL, Lumia 650 Windows Phone 10. Xiaomi Mi Max 2, Redmi Note7, Poco X3 NFC, Oneplus Nord 2 5G, Samsung Z fold 2
-
EAndrew
aktív tag
Nem bírtam magammal és én is feltettem. Aki használ Edge panelt az tud segíteni, hogy az ikonok alá hogyan tudom a szövegeket visszahozni, vagy nem lehet és hozzá kell szokni?
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
addikt
Hát az értesítések mutatása szerintem nagyon átláthatatlan lett, igaz több elfér, de ahogy a 11-ben volt, Alerting és Silent felosztás sokkal jobb volt, mint hogy most minden ott van egyben.
Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
-
-
Geo19870322
tag
Sziasztok,
új S10+ tulajdonos vagyok és olyan problémám lenne, hogy este mikor netezek a telefonon hirtelen átvált valamit a teló és fényerő durván erős lesz. Gondolom valami a kékfényszűrős/automatikus fényerő állításos beállításnál lesz... Köszi előre a segítséget.Azt még hozzátenném, hogy nálam még nem volt A12-re frissítés szóval nem az a hunyó a dologban.
-
-
veterán
válasz Geo19870322 #32968 üzenetére
A netezés mit jelent? Böngészőt használsz és közben csinálja? Vagy bármit megnyitsz, ami használ internetet és akkor is megnő a fényerő?
Ha kikapcsolod a netet is csinálja ezt?[ Szerkesztve ]
-
Geo19870322
tag
válasz rothfb #32974 üzenetére
Igen, böngészőt használok (ADBlocker böngésző) közben csinálja.
De amúgy máskor is előfordult, tehát nem netfüggő.
Filmet néztem rajt és akkor is csinálta, online tv nézésnél is csinálja.
Olyan mintha hirtelen lemenne a kijelzőről a kékfényszűrő és közepes fényerőn sárgásan folytatódik. Bixby csinálhat ilyet? Minden esetre kikapcsoltam minden rutint... -
-
karldergroße
senior tag
válasz bostone #32957 üzenetére
Igen. Ha nem használod a Samsung Launchert és egyéb samsungos dolgokat, témákat, semmit sem veszel észre. Nálam egyedül a G-Mail-widget változott meg. De a rendszer jól működik, ez a fő.Ja, és még valami: kisebbek lettek az értesítések, ami nekem egyébként mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
KunEmber
senior tag
válasz Geo19870322 #32968 üzenetére
Arcfelismerésnél is megemelkedhet a fényerő, ha esetleg azt használod a 'maradjon aktív a telefon amíg nézed' beállítással, akkor talán lehet ilyen.
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
rajd
tag
Nekem a frissítéssel előjött egy apró bosszúság, mégpedig hogy eddig a bixby gombot egy appal (bxActions) különböző dolgokra tudtam használni, pl zseblámpa gyors bekapcsolás, böngészés közben "vissza" gomb vagy HOME gomb hosszan nyomva. Megszoktam, szerettem. Jött a frissítés és ez a progi (meg ahogy a Play áruházban néztem, a többi hasonló is) csak android 11-el működött, 12-vel nem. Gyári beállítások között meg már nem találok rá semmit, hogy használhatnám bármire is. Akármire... Így most teljesen feleslegesnek tűnik, mint hajléktalannak a lakcímkártya, de ha van valakinek ötlete, ki vele! Köszi
-
bostone
addikt
Véletlenül rányomtam egy video-ra és azóta csak a samsung videólejátszót ajánlja fel.
Hogyan tudom ezt megváltoztatni? -
sgeza
veterán
válasz bostone #32992 üzenetére
Magának az alkalmazásnak a beállítási lapján, amit legegyszerűbben úgy érsz el, hogy hosszan rányomsz az adott alkalmazás ikonjára, majd az i betűre. Ott a legyen alapértelmezett menün belül töröld az alapértelmezést!
Egyébként beállítások - alkalmazások, majd ott kikeresed a kérdéses alkalmazást, ha netán olyan alkalmazás beállítási lapját akarnád megtekinteni, aminek nincs kint ikonja.[ Szerkesztve ]
-
szaniszlokar
aktív tag
Eddig ha fotóztam akkor felismerte a telefon, hogy ha pl macskát fotózok.
Most A12 alatt nem jelenik meg a macska fej.
Hol tudom bekapcsolni, hogy felismerje a dolgokat?
KösziMinden ellenállás hasztalan.
-
csorbajeno
veterán
válasz szaniszlokar #32995 üzenetére
Kapcsold be a jelenet optimalizálót.
-
Protezis
őstag
válasz szaniszlokar #32995 üzenetére
Nélküle nem tudod, hogy épp macskát fotózol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V2 fél év után
- Parfüm topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest