Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Sirandrish
legenda
válasz rbertkrl #14966 üzenetére
Nekem azt mondták a szervízben hogy van, ad a Samsung, csak keveset..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
dkovizoli
addikt
válasz rbertkrl #14966 üzenetére
Egyelőre még nem sikerült elérnem a béta programot, pedig DBT CSC-n vagyok. Olyan , mintha ott sem terítenék még. Az xda-n sincs még zip sem. Amúgy csak a német rom nem elég, a telefon régiójának is át kell állni németre. Ahhoz meg ha nem azon vagy, kell német sim is. Plusz régióváltás fr-el jár.
[ Szerkesztve ]
-
-
Almonen
aktív tag
-
Keem1
veterán
válasz rbertkrl #17100 üzenetére
"volte meg eszi az akksit"
Szerintem a 2G óta nem volt semmi a 4G+VoLTE kombináción kívül, ami ilyen energiatakarékos lett volna.
Épp az a lényege a VoLTE-nek, hogy a szuperül sikerült 4G-t kiegészíti azzal, hogy nem vált vissza 3G-re híváskor (a hálózatváltás rendkívül sok időt és energiát felemészt). Maga a VoLTE külön nem fogyaszt áramot, hiszen a 4G-re épül, azt egészíti ki. Ha ebben az esetben nálad mégis ez történik, akkor inkább a gyenge 4G lefedettség játszhat közre (pl. folyamatosan küzd a 4G hálózaton maradásért a készülék).Szóval szerintem ha a kávé az istenek itala, akkor a 4G+VoLTE pedig az istenek mobilszolgáltatása
-
addikt
válasz rbertkrl #25821 üzenetére
Azóta rájöttem, hogy az Edge Panel okozza, azon belül is a Tools fülön az iránytű, ha a Tools-ot kiszeded, akkor megszünik.
Valamiért az iránytű fut a háttérben és ha pont észak vagy dél fele fordítod a telefont, akkor picit rezeg.Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest