Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
akooos
üzenetére
Az online radió gondolom kajálja az akksit. Nekem is kevéske tud lenni néha, de ha úgy használom, mint egy mezei user, nem mint egy geek, akkor szerintem simán hozza a kötelezőt. Ha kihűlni sem hagyom, akkor viszont elfogadom, hogy hamar megadja magát. Helyén kell kezelni szerintem és nem kell olyan elvárásokat támasztani "vele" szemben, ami irreális, nem életszerű. Mert egész nap buzulni a kijelzőt, valljuk be nem egészséges és nem is erre van tervezve. Ha valaki erre akarja használni, akkor ne sajnálja etetni!
-
Kasya
nagyúr
válasz
akooos
üzenetére
Lehet a legkondihoz kozel volt a telefon es nem max fenyeron? Sokat segit...sot!
De az alkalmi 8 ora azert teljesitheto beeges nelkul.Nagyon vekony a vonal a beeges elkerulese es a beeges eloidezese kozott, ha az ember nem direkt akarja produkalni. Kicsit olyan ez, mint a SOT. Valakinek 3 ora, valakinek 9 ora...es a ket fel nem tudja megertetni a masikkal, hogy miert annyi az annyi

-
Somatom
veterán
válasz
akooos
üzenetére
Nézőpont kérdése. Tudomásom szerint pl. nem kezeli a CIFS/NFS csatolást, az NTFS fájlrendszert. A SGS2 -mön custom kernellel ezek símán működtek. Mivel, abban nincs KNOX, ezért visszaállítható gariképes állapotra (amíg még volt rá gari). Egy X évvel későbbi csúcsmodell alapból nem képes erre. Hmmmm....
-
james008bond
őstag
válasz
akooos
üzenetére
Pont ez a baj. A gyengébb akksi. Nem kicsit. Egyébként müködik. Nálam a Healt dob időnként egy hátast. De az üzemidő baljósan lecsökkent. És ez gáz. Eredetileg se volt jó, de így kezd katasztrófális lenni és közben meg az akksi is öregszik. Főleg úgy, hogy gyakrabban kell tölteni.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
akooos
üzenetére
Ajánlott.. De van amikor nincs rá "idő". Használva van ateló folyamat.
Annó a Note4-et, amikor 5.x-ről frissítettem 6.x-re, még bő 1 hónapig használtam reset nélkül.. Szó szerint semmi gondom nem volt vele, minden gond nélkül tette a dolgát. Nem volt idő resetelni, folyamat használtam, dolgoztam. Most is ez van.

-
dz1989
senior tag
Közben felhívtam a Samsung-t és azt monták hogy kevés fénynél vissza vált az F1.7 re. Esetleg élőfukusszal lehet rávenni hogy kevés fénynél is használja a F2.4 rekeszüt... De akkor is full automata. Ugyan az a kép 1/33 nál F2.4 nél ISO1250 az F1. 7 nél
ISO640
Legalább Professzionális üzemben engedné.
Mert így kicsit átvágásos a dolog vagy is a 2x optikai zoom csak világosban van. Inkább montákvolna azt hogy csak egy segéd kamera mint a Huawei - knél.

-
w333
félisten
-
kengyel
nagyúr
Az nagyon jó, az repíti a gépet rendesen. Akadásra nem is gondoltam, csak nem volt még, 6GB.rammal szerelt telefonom. Köszönöm hogy megnézted, már ezt is tudom. Elvileg holnap hozzák, lehet megint költöznöm.

6533
Ebben igazad van, mert a 4GB is ezt csinálja.
Köszi az üdvözlést, bíztam benned. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
w333
félisten
-
törölt tag
Srácok, látom, nem ment át teljesen mindenkinek, ami miatt írtam: az S8 minősége tökéletesen megfelelne minden igényünknek, mert az JÓ! Ez pedig meg sem közelíti. Az ilyen "aki mobillal megy koncertre" és hasonló válaszok pont azok, amik miatt vonakodva írok egy fórumra...ugyanis az S8 és az S8+ PONT az a készülék, amivel később is élvezhető felvételt lehet készíteni. A drágább Note8 jelenlegi állapotában pedig nem az. Ennyi.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Azért nem írtam közben, mert...
Kb fél órája egyszer rányomtam a power-re, mielőtt felhívtam volna a Samsung-ot, erre bekapcsolt, azóta próbálgatom, megy rendesen, de nem töltötte addig sem, mert a töltés 13%-ról indult, tehát valószínűleg alig merült az éjjel. Valami gebasz, akkor is van/volt vele, de azt tudom, első körben visszadobom rá a régi rendszert.
Aztán, ha újból eljátssza, akkor eladom a francba (megjavítás után) és veszek egy másikat. Egyelőre minden frankónak tűnik most.
Hát a tkm tele van, de komolyan...---------
(#5385) gyurma888
Hanyagold is egyelőre!
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha lenne valahol, mai napig vennék egyet.
Sose vonzott az S széria...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Veszek egy új kocsit.

Mert így kicsit átvágásos a dolog vagy is a 2x optikai zoom csak világosban van. Inkább montákvolna azt hogy csak egy segéd kamera mint a Huawei - knél.