Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
válasz FroZone99 #14919 üzenetére
A bixby beállításai között találtam:
You can also replace a series of commands. For example, instead of “Open Settings and turn on Wi-Fi,” “Open Settings and turn on Bluetooth,” and “Open Settings and turn on Do not disturb,” you could just say “I'm home”
You can add and edit quick commands in My Bixby. -
Kasya
nagyúr
válasz FroZone99 #15343 üzenetére
A Telenor tenyleg leakadt.
Ha ugy erzed, hogy nagyon fontos szamodra, feltehetsz masik regios romot...ha szamodra nem macera. Maskulonben nem erzem, hogy emiatt en raszannek egy napot. Te dontesed.Varj meg ev vegeig, lehet most belehuz a szolgaltatod.
-
nagyúr
válasz FroZone99 #15478 üzenetére
Nekem is az van,az a vékony átlátszó,ami csak a hátlapot védi.Azon sincs egy karc sem.Nekem betegségem,hogy vigyázok a cuccaimra,bármi is az.Egyrészt magam miatt,másrészt ha majd eladásra kerül,értéke is van.
Note 2-3-4,mind karc nélkül adtam el anno 1.5-2 évesen,sosem voltak a kijelzőn fóliák. -
Kasya
nagyúr
-
akooos
veterán
-
Taci
addikt
válasz FroZone99 #16181 üzenetére
Jobb kezesként általában mutatóujjal.
Ebben a videóban láthatod a módjait.
[ Szerkesztve ]
-
-
Capella
senior tag
válasz FroZone99 #16354 üzenetére
Nem emlékszem, hogy bármit is külön álltani kellett volna. A tokban lévő chip intézi amit kell. Ha eredeti a tok.
Ha kiveszem majd visszateszem a tokot, a Samsung témaáruházat javasolja, hogy válasszak a tokhoz témát.A Huaweinél kellett a beálltásokban is engedélyezni a flipes tokot, de itt szerintem nem.
-
Taci
addikt
válasz FroZone99 #16374 üzenetére
Amúgy (azóta?) bekerült a Beállítások alá is:
Beállítások --> Speciális funkciók --> Bixby gomb
Lehet, hogy kellenek előtte azok a lépések is, amit az általad linkelt hozzászólásomban írtam, de valamelyik nap láttam, hogy már a Beállításokban is elérhetőek.
[ Szerkesztve ]
-
MCMLXXXII
tag
válasz FroZone99 #16744 üzenetére
Szia ha nincs neten a másik telo nem fogod elérni semmi vel
A teamviewer a legjobb erre csinálsz egy fiókot a másik telon felteszed a teamviewer host ot és nem is kell engedélyezni semmit felmész és kész2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
MCMLXXXII
tag
válasz FroZone99 #17549 üzenetére
Szia
Próbáld az X-prore fájl kezelőt van wifi tranfer je de ha két teló közt akarsz küldeni ahoz nem kell net csak hotspot csatlakozás2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs