Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani70
aktív tag
Beálltam én is a sorba, lecseréltem az OP5!
Pedig nemrég azt mondtam soha többet Samsung,de miután élőben is meg nyomkodtam, visszatértem az erő sötét oldalára 😂
Már csak egy jó tok kellene! -
jani70
aktív tag
Pénteken vettem a Telekomnál,az enyém dual sim-es😁
-
jani70
aktív tag
válasz james008bond #3913 üzenetére
Van olyan program amivel meg lehet nézni mennyi ciklus van az akkumulátorban,vagy hogy hány százalékos, akár pc-re is?
-
jani70
aktív tag
Smartphone Awards 2017!
[link] -
jani70
aktív tag
Nekem tegnapi frissítés óta az üzenetek nem mindig jelennek meg a zárolt képernyőn,illetve nem mindig van hangjelzés😁
Vipe cache megvolt többször is -
jani70
aktív tag
Letöltöttem a play áruházból a bxaction appot, beállítottam hogy semmi műveletet ne csináljon ha megnyomom a gombot!
Így nem kell tartani attól,hogy zsebben is véletlenül megnyomva bekapcsoljon bármilyen alkalmazás! -
jani70
aktív tag
Bixby button remapper,a neve pontosabban!
Ingyenes![ Szerkesztve ]
-
jani70
aktív tag
Ezt az aksi mizériát lehozta a HVG is most nemrég, miszerint ha teljesen lemerül a telefon akkor nem lehet bekapcsolni!
Ma teszteltem én is, nálam gond nélkül vissza kapcsol,ha lemerül teljesen!
Másnak volt gondja ezzel kapcsolatban?[ Szerkesztve ]
-
jani70
aktív tag
válasz Memmaao #5893 üzenetére
Én a speedshopból akartam rendelni a spigen liquid air tokot,de több mint 3 hét van folyamatosan ki írva,írtam nekik emailt de nem tudják pontosan mikor lesz készleten!
Így még tavaly megrendeltem eBayről,nagyon jó kis tok!
Tegnap megvolt az első teszt is,kb másfél méter magasból le esett sarkára és pofára,és semmi baja nincs a telefonnak!Nulla karc a kijelzőn, semmilyen fóliát nem használok!
A tok nagyon passzentos, vékony és a sarkokat is tökéletesen védi,és az érdekessen kialakított hátulja miatt nem csúszik kézbe!
Amióta megjelent ez a típusú tok(Kb 2 éve) sok telefon típushoz,azóta csak ezt használom.Ujjlenyomatot abszolút nem gyűjti,akár zsíros koszos kézzel is foghatod😆 -
jani70
aktív tag
válasz kengyel #6630 üzenetére
Ugyan ilyen tokom van,kb 2 hónapja,minden szempontból tökéletes!Nem csúszik a kézben, eléggé vékony és masszív!Ejtettem már le kétszer ebbe a tokban,semmi baja nem lett pedig nem sima felületre esett le!Volt már ilyen tokom csak más típusú telefonom volt,de ennél jobbat nem találtam!
-
jani70
aktív tag
válasz kengyel #6633 üzenetére
Az egyik legjobb tok a spigetől, szerintem!
De én nem a speedshopból rendeltem,hanem külföldi oldalról
A speedshoppal emaileztünk és azt a választ kaptam hogy nem valószínű hogy mostanában lesz náluk készleten, kintről rendelik ők is és nem tudják mikor várható szállítás! Ez kb 1 hónapja volt,de ahogy nézem azóta se érkezett készletre!Itthon nem is nagyon láttam még sehol webshopban -
jani70
aktív tag
válasz Memmaao #6640 üzenetére
Én is eBayről vettem a liquid airt, megbízható eladótól, több mint egy hónapja!Most ugyan attól rendeltem egy Neo Hybrid (gunmetal)!De ez ami most van air, tökéletes erre a telefon típusra is,én üvegfólia nélkül használom kezdetek óta,le ejtettem kétszer de semmi baja a telefonnak
-
jani70
aktív tag
Videózás közbe nincs megoldás, fotókat lőni,vagy csak én nem találom azt a beállítást?
Vagy esetleg az Oreoba lesz majd ilyen lehetőség? -
jani70
aktív tag
Mikor várható a oreo?
Csak mert mindenki arra tippelt hogy a s9 és S9+ megjelenésekor megkapja a note 8 is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest