Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
LoGeN90
aktív tag
válasz
Buba1984
üzenetére
Itt a bibi.. az emag csak forgalmazói garanciát biztosít 2 évre, tehát van 1 db emagos számlám meg 1 emagos garancianyomtatványom... 2 hete vettem kb.. ha tudom ,hogy 2 hét múlva az MM-ben is ilyen árakon lesz, akkor vártam volna....
Mind1, elengedem.. bízom benne, hogy semmi gond nem lesz vele, eddig jól teszi a dolgát.
-
válasz
Buba1984
üzenetére
igen.. én is köztük voltam.
szerencsére Budaörsön jobb fejek voltak, illetve a samsung jól állt hozzá a dologhoz és visszakaptam a pénzt.(#14427) Buba1984
"vizes ne legyen, mert ahol a fény ki jut, ott a víz be jut."ugyan ez volt nekem a problémám, csak hátlap illesztése volt silány, víz érte és beázott. mivel a javítás minősége értékelhetetlen volt, visszakaptam a készülék árát.
és itt kérdeznélek titeket, hogy ne járjak megint így hogy hetekig kelljen futkosnom az igazamért kötött itt valaki valamilyen biztosítást?
bárkinek bármi tapasztalata? érdeklődtem a samsungban ott van 1 év 53e/2 év 94e/3 év 119e és az önrész 50e Ft. edigitalban allianzt látok, de nincs sok információ.. (telekomos nem érdekelne) valakinek egyéb tipp? (esetleg van másik topic erre?!)(#14441) gyuri81
tényleg, MM! az eszembe se jutott, na megkéredzem náluk mi hogy van! köszi -
-
Taci
addikt
válasz
Buba1984
üzenetére
"Értesítjük továbbá arról, hogy hogy azon termékek esetében, amelyek 2 éves jótállása (1 év jogszabályon alapuló és a Samsung által önként vállalt + 1 év jótállása) eddig termékregisztrációhoz kötött volt, mostantól regisztráció nélkül biztosítjuk a második évre vonatkozó Samsung által önként vállalt jótállást. Ezt a kedvezményt minden, 2016. május 26-t követően vásárolt termékekre is nyújtjuk, így amennyiben Önnek a Samsung Zrt. által forgalomba hozott ilyen készüléke van, úgy ezzel további teendője nincs."
Forrás: https://www.samsung.com/hu/GDPR/
-
akooos
veterán
válasz
Buba1984
üzenetére
Ha a hisztit nem olvasom, csak a puszta tényeket. 3 javítás után van jogod csereutalványt kérni, amely a telefon vásárláskori értékéről szól.
Ha megtagadják, akkor nyugodtan mehetsz a fogyasztóvédelemhez, erről nem a telefon tehet, hogy a magyarországi képviselet ilyen szakértő.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest