Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Na akkor elmondom, én hogy látom:
FR nem szükséges alapesetben. Lehet, hogy valami megzakkantja, ez ritka, de ilyenkor nem árt az fr. Aki elébe akar menni, az kezdje fr-el.Azt szerintem kár idekeverni, hogy van aki tech analfabéta, nagy verzióváltás után vacakol, s meg se próbálja az fr-t hanem szarozza a samsungot/googlet akárkit. Van ilyen persze, de az legyen az ő baja

Egyébként ITban dolgozom devops mérnökként, bár nem tudom az mit számít

-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Attól még nem biztos, hogy szívás lesz.. Mint mondtam, korábban az S7E-m 6->7 frissítést túlélt minden gond nélkül, pedig azon volt ~100 app.
Kollégám S8-a is frissült Oreo-ra, pedig be van lakva elég rendesen, és megy neki gond nélkül.
Az, hogy az app rossz egy újabb rendszerrel, az nem a rendszer hibája.
-
Rabidsnail
senior tag
-
Capella
senior tag
Én pár napja tértem át a SABS-ra a BlockThis-ről.
Kicsit macerás felrakni, meg 3 havonta frissíteni kell majd a Knox Enterprise kulcsot. Ezzel együtt megéri!
Megszabadultam a számomra felesleges kulcs ikontól a helyi VPN miatt, és persze ezzel az értesítések között sincs ott.
Emellett van letiltási lehetőség az appokra és elmenti, hogy melyik alkalmazásnál melyik reklám weboldalt blokkolta. Utóbbi exportálható is.
Erre a reklám oldal mentésre nem biztos, hogy mindenkinek szüksége van. -
hackeeeee
Jómunkásember
Hmm, értem. Köszi!

Csak azért merült fel a kérdés, mert ugye nagyon március végére mondogatják az Oreo update-et, így lényegében majdnem felesleges, és jöhetne az Oreo-val a márciusi.
gyuri81: Szerintem hasonló lehet, mint a kezdetekkor az S8.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem mindenképp csak BT jöhet szóba, nem fogok szórakozni a vezetékkel, meguntam. Sehogy sem kényelmes.
Most egy LG HBS-900-at használok, de lassan kell valami új, mert ez is használódik. De ezek alapján ebből valszeg megpróbálom megszerezni az újabbat, csak a gond az, hogy nem kapható itthon.
Ez az agybadugós dizánj bejött, de ha tényleg ennyire "gyenge", akkor nem erőltetem.
-
bigkokas
tag
Ezt én is megerősítem..valahogy itt minden simábban fut minden..és ez csak a váltás útán tünt fel nekem..s8 nál csak a telefonálás végén vettem észre csak 5x rányomtam mire leraktam..itt minden olyan természetessen fút mint hegyi patak a medrében.én mindenkinek csak dicsérem azóta hogy eladtam az s8 am..egy ami zavaró kicsit hogy nehezebb zsebre vágni..
És milyen érdekes az élet: aki megvette majdnem az s8 am..azzal azóta emailen néha beszélünk és szerintem Samsung fan lett ő is és jó véleményel van a segítőkész forumtársakról..😁 na ezt jól megaszontam..😁😀
-
-
Capella
senior tag
Nem igazán tudom vagy értem, mi különbség lenne a BlockThis és az AdGuard használata között. Azon túl, hogy az AdGuardért fizetni kell, és ahogy írjátok látványosabban zabálja az akkut.
Mindkettő helyi VPN-t futtat, és egyiknél sem tüntethető el a kulcs ikon az értesítési sávból.
A programokban a reklámok és azok helye a BlockThis mellett sem jelenik meg. Ez a lényeg rootolatlan telefonnál.
Őszintén szólva, hogy a böngészőben csinál-e és milyen http szűrést az abszolút nem érdekel. A böngésző reklám szűrése nem egy akkora truváj, az megy root nélküli telefonokon is az Adblock kiegészítőkkel. Akár a Samsung Internet, akár a Firefox, amelyeket én használok. Utóbbihoz jócskán vannak egyéb kiegészítők még.
Egyébként úgy emlékszem Kasya szerint is gyakorlatilag dettó ugyanaz az AdGuard és BlockThis.
Természetesen mindenki azt használ, amit kedvel, ismer, megvett, amiben megbízik.
-
Ákkk
addikt
-
S e t h
nagyúr
Nem igaz, nem visszalépés, csak te hiszed azt.
Neki a mobilfotózás az elsődleges preferencia, én nyomon követtem a fejlődését és örülök neki, hogy boldoggá teszi a hobbija, amiből akár mi is tanulhatunk.
Szóval még mindig nem értem mi ez a mértéktelen kritikai megnyilvánulás a részedről az irányába. -
james008bond
őstag
Az első program amit telepítettem beüzemelés során és 99.99%-ban bekapcsolva töltöm. Eddig 2 alkalommal merült le csutkára és kezdtem tölteni, de később már bekapcsoltam.
Hol van leírva az, hogy akksira is 2 év a garancia ( Speedshop, hivatalos magyar gari+1 év regisztráció )? -
TODI1111
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Diablo 3
- Battlefield 6
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Igaz 5 órája töltöttem és 88 %-on áll az akku.