Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz gabor_b #5213 üzenetére
Sziasztok, úgy néz ki cserélek majd note 8ra, s olyanok véleményére vagyok kíváncsi, akik régebb óta követik a samu piaci ár alakulását itthon: a jövő év elején érkező s9 érkezése hatással lehet a note árára? pár hónapot elvagyok a jelenlegi telefonommal is Nem tudom a régebbi szériák esetén hogy alakult a piac? köszi!
-
Madwe
nagyúr
Világos, de az optimális töltöttségi szint (ami átlag 3-5% között van) hogy tarthatna több óráig míg eléri, mikor addigra már csutkára 100%on kellene lennie? itt vagy vmi bug vagy hw probléma lesz, akiket ez érint... egy csutkára lemerült mobil 5-10percen belül ha nem kel fel, ott gond van.
-
Madwe
nagyúr
Éjszakai/sötét módot hol lehet beállítani? csak olyan témákkal megy, vagy lehet ezt máshol is kapcsolgatni?
Mégegy noob kérdés: a névjegyzékben hogy tudom megadni a kijelzés módját? Jelenleg Keresztnév, Vezetéknév van s ezt szeretném Vezetéknév Keresztnévre változtatni. Már vagy 10p azt keresem
-
Madwe
nagyúr
Nana, ha nalam ki van kapcsolva az aod akkor eleve nincs is pin gomb, miert is lenne, hova pinelje? Csak a toll, torles es mentes notesba gomb van ilyenkor
Azt tudom h duplakattra visszajon a note, ettol fuggetlenul orulnek egy olyan beallitasnak, ami engedi a default 10 percet atallitani... -
Madwe
nagyúr
Persze be van, aod nélkül írni tudsz jegyzetet, nem is azt vitattam, hanem h miután írtál, nem tudod az aod-re pinelni, h kikapcsolt állapotban is lásd ami logikus, hiszen nincs aod-d, s szerintem az aod egyetlen értelme az kb ez, ami miatt fájna elhagynom, de ha lenne olyan opció h pinelni lehessen, amúgy full off a kijelző, azt használnám...
(#5513) Ákkk a pinelést hiányoltam ott is
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Igen, pl ukben is szoktak biztosítást kötni lopás ellen is, bejelenti h elloptak, miközben keleteuban meg eladja a készüléket.
De az ilyen nem fizetős dolgot nem ertem, a szolgáltató gondolom eleg nagy követeléssel tud a delikvens ele allni, ami bírságokkal csak tobb mint maga a keszulek, nem? -
Madwe
nagyúr
Tudtok magyar boltot, ahol skineket lehet venni ra?
-
Madwe
nagyúr
válasz apaszka #5767 üzenetére
szavatosság=/=jótállás=/=garancia. Minden termékre itthon 2 év a szavatosság tudtommal, amiből az első általában 1 év az jótállás. A jótállás letelte utáni szavatosság ideje alatt neked kell bizonyítani, h a termék nem a te hibád miatt hibásodott meg. Garanciának általában a jótállást hívjuk, nem a szavatosságot
-
Madwe
nagyúr
válasz Memmaao #5772 üzenetére
Igen, de én pl az egyik legolcsóbb gsm boltban vettem, s ahogy írták is, kaptam áfás számlát meg jótállási jegyet is, ami azért bíztató, nem? szóval nem minden fekete s fehér...
a szavatosság meg nagyon sokat valóban nem ér, a jótállás se mindig sajnos. Pl az i-t a pontra nálam az applementes élet elkezdéséhez (nyilván ipodokkal kezdtem, első laptopom macbook volt akkor még usaból 160as usd mellett amit használtan itthon drágábban tudtam végül eladni... - első okostelefonom is iphone volt... aztán elkezdtek elkurvulni egyre jobban, végül laptopom nem tudtam értelmes pro gépre cserélni, így win based mentem, s nem sokkal késöbb jött az i-re a pont) : a szériahibás garanciális iphone 6+om még gariidőben elkapta a touch diseaset, amit végül apple elismert mint szériahiba, s hajlandó volt gariban javítani - 60k hufért na akkor mondtam azt h eddig s netovább
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Memmaao #5775 üzenetére
ha már ennyire belementünk, az h rendes 27% áfásként kap az ember a gsm boltból telefont jótállási jeggyel, euba gyártott note8ról az mit jelent pontosan? vihető egyből a samsunghoz, vagy az is bolti garis azért? ha samsunghoz vihető, a +1 év is jár, vagy az csak hivatalos partnereknek gondolom?
-
Madwe
nagyúr
Csak az fényviszonyfüggő is, valamint pl nyáron napszemüvegben nem működik A retinával pedig fenntartásaim vannak, sokan panaszkodnak h megfájdul tőle a szemük, erre figyelmeztet is a telefon mikor beállítom, nem szeretnék megvakulni - lehet nincs rossz hatással rá, de nem kockáztatok (igaz iphone x is lézerrel scannel, de az egész fejet, itt pedig koncentráltan csak a szemedbe lövik) szóval én maradi vagyok s maradtam az ujjlenyomatnál, igaz megbízhatónak jelöltem a gear s3-at, így gyk soha nincs is rá szükségem...
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Én az alcantara-t, de maholnap rendelek hozzá dbrand skineket, ha esetleg vki még csatlakozna szállítási ktsg miatt most szóljon (nem félek h elejtem, az elmúlt 15 évben nem ejtettem el okostelefont amióta használok... s egy tok nem sokat számít szvsz... ellenben karcoktól féltem, az ellen nehéz máshogy védekezni, uh ezért csábultam el a matricázáshoz )
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz hdekakas #5920 üzenetére
egyrészt részvétem, másrészt hiba bármilyen csúcskészülék esetében előfordulhat, még szériahiba is, sajnos... ne sokat bosszankodj, gyors gari s meg is vagy
(#5925) akooos na igen. pláne meg se fordult a fejembe, h ott bármi mobil normális minőséget adjon. de végülis a kamerával felvett filmeket is letölti valaki
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Azt ugye jól sejtem olvasom h az edge lightning nem működik kikapcsolt képernyővel...? Oreoban megoldottak már esetleg? Pont úgy lenne csak ertelme
-
Madwe
nagyúr
válasz Aryon87 #5967 üzenetére
Viber megy nekem is, de csak bekapcsolt kijelzővel... Ha nem aktív akkor nem. De pl messenger aktív kijelzővel se működik nálam na mindegy, nyilván kb semmi értelme, de az a kevés is akkor lenne számomra, ha lezárt kijelzővel menne...
(#5970) thebear007 a videoval felvett saját anyagra írta, nem hiszem h az felkerülne spotifyra
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz hackeeeee #5977 üzenetére
nemnem, az eis-ről beszélt, s azt olvastam is reviewknál h az ois bőven elég, az eis sokat ront a képen notenál, csak nem tudtam az alapból bent van ezek szerint, gondolom a videostabilizálás nevű kapcsoló ezt kapcsolja, mert az ois az gyárilag mindig megy... na majd hnap este tesztelem
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
-
Madwe
nagyúr
válasz hackeeeee #6024 üzenetére
Nem azt mondja a cikk sem, h mindenképp ehez tartsd magad s vége a világnak ha nem... csak azt, h célszerű arra törekedni, h lehetőleg 40-80% között használd az akkud.
Vmi felmérést is emleget, ahol 25% alá merített telók 500 ciklussal vesztettek 30% a névleges kapacitásból, még 40% felett ez többezernél se jelentkezett. -
Madwe
nagyúr
válasz hackeeeee #6027 üzenetére
Hát tekintve hogy 4000 a gyári gyorstöltő s nem 30k mint applenél, ja meg gyárilag olyat kapsz... nem olyan nehéz én pl vettem még 2-t, egyet munkahelyemre, egyet meg táskámba... nomeg egy wireless quickchargeot is az otthoni végére, mert miért ne alapon
egyébként nem emiatt, a cikket csak ma olvastam, a töltőket már rég megvettem, egyszerűen csak szeretem ha stabilan van otthon s munkahelyen is töltő meg egy út közben is... így nem lenne nehéz a 40-80 betartása sem
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz hackeeeee #6040 üzenetére
Sőt, és ezt sose értették nekem... bizony a standby time is számít. mert lehet neked 6h a screenon timeod, nekem meg csak 3h, de te ezt 10h alatt toltad a telefonba, én meg másfél napja hajtom, s néha kapom elő s jön össze a 3h sot... ok h a standby nem sokat eszik, de eszik az is bőven.
szóval nemcsak h sot és sot merőben eltér, de ami közte van, az se mindegy mennyi idő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest