Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
Azt nyomkodom elégszer, nem kell rá még egy funkció
Így meg kaptunk kvázi egy dedikált kamera gombot...[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
Gomez86
őstag
Van ilyen jó néhány helyen. Tudják hogy nem végeznek a rollout-al februárban, ezért inkább a 8-ra kiadják a security patch-et.
Igazából ha belegondolsz ez egy jó dolog, mert így nincs patch nélkül egy régió több mint egy hónapig.
(az meg hogy a rollout miért nem jut el most hozzájuk ezer +1 oka lehet. pl helyi támogatás hiánya, jogi háttér nem tisztázott, etc)
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
pittbaba
aktív tag
2017 karacsonyara vettem egy Note 8 keszuleket hivatalosan Media Markt-bol, Amsterdamban (akkoriban ott eltem). A telefonnal elsore nagyon meg voltam elegedre (ugy emlekszem irtam is egy pozitiv posztot rola), rendesen beleszerettem, de sajnos egy ev utan azt kell mondjam, barmennyire faj is, meg kell fontoljam, hogy elhagyom a Samsung brand-et (ez lett volna az utolso probalkozasom az S4 csalodottsagot kovetoen), mert 300 000 Ft-ert ezt a hardware minoseget produkalni botranyos:
Ugy vigyaztam a telefonomra, mint a gyerekemre (inkabb jobban), kulon protokollom van arra is, hogy hogy rakom el zsebre. Tokot is vettem ra, olyat amivel ha hasra esik sem erheti el semmi a kijelzot.
Minden egyes probalkozasom ellenere azt vettem eszre a kepernyon mini karcok jelennek meg, mindenfele ok nelkul, leteszem a telefonomat, reggel felkelek es mar ott van rajta egy ujabb karc. Mindig agyaltam, mi a fenetol lehetett biztos en csinalok valamit rosszul, de barmit is tettem ezek a mini 1-2 mm hosszu total egyenes karcok rendre szaporodtak a kijelzon. Mint ha attol is karcolodna hogy egy porszem gyorsabban repul a levegoben... vagy mint ha csak ugy magatol oregedne a kijelzo (mint az ember ahogy rancosodik).
Kiprobaltam vagy 15 fele kulonbozo kepernyovedo uveget es foliat, vegul a legolcsobb folia volt az egyetlen, amivel rendesen tudtam hasznalni, tollal egyutt, megnyugodtam, hogy ez a problemat megoldottam es boldog tulajdonosa leszek a keszuleknek a karcok ellenere.Aztan jott a kovetkezo baj:
Eloszor azt tudni kell, home-officebol dolgozom, kb soha nem hasznalom a telefonomat, a nap 99%-ban standby-ban van lezart kepernyovel, csak akkor veszem magamhoz ha valamiert ki kell menjek az utcara, akkor sem nagyon veszem elo, tenyleg csak arra van ha uton vagyok es veszhelyzet van akkor tudjak cselekedni (amerikai startupnal vagyok lead developer, neha hirtelen be kell avatkozni).
Mult heten eszrevettem, hogy a billentyuzet akkor is a kepernyon van, ha nincs felnyitva, hosszas ketkedes utan be kellett ismerjem: beegett a billentyuzet a kepernyombe. De hogyan? Alig hasznalom a telefonomat, gepelni aztan tenyleg kb soha nem gepelek, egyszeruen lehetetlen, hogy beegett, csak azt tudom elkepzelni, hogy a display annyira silany minosegu, hogy valami rossz pillanataban beegett a billentyuzet (pl mikor beolvassak a QR kodot es fel kell nyomni egy pillanatra fullra a fenyerot).
A tovabbi bajom, hogy mindez kb az utan tortent egy hettel, hogy lejart a garancia, ami nekem mar enyhen szolva, gyanus... tenyleg nagyon figyeltem ra, a beegest is azonnal eszleltem, es tenyleg szo szerint kozvetlenul a gyari gari lejarta utan jelent meg a beeges.
Ennyire agressziv lenne a Samsung es probaljak az ugyfelet ebbe a keszulek upgrade akcioba kenyszeriteni? En nem kivanom megjobban szennyezni a kornyezetemet, koszonom, de ezt a keszuleket en 3-5 evre vettem, nem 13 honapra
Elkepesztoen csalodott vagyok, mert segitseget sem kapok igy egy picivel a warranty lejarta utan.
Esetleg barmilyen tanacsot tudtok adni? Inditsak fogasztovedelmi ugyet hibas teljesitesre vonatkozoan? Bebizonyithato valahogy hogy ez a keszulek gyarilag rossz mivel beegett a kijelzo ugy, hogy alig hasznaltam azt? Hol tudok pontos hasznalati oraszmamot/statisztikat huzni ehhez? Nagyon fel vagyok haborodva, es csalodott is vagyok, hogy kidobtam ennyi penzt es mar a hanyinger kerulget ha a kijelzore nezek ennyi penzert cserebe. Jo hogy mar nem vizben oldodik a telefonKerlek benneteket amennyiben lehetseges adjatok tanacsot hogyan lehetne ezt gariztatni, mert nem birok ezzel a latvannyal es gondolattal egyutt elni
Koszonom elore is a segitseget,
Peter
PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM
-
bigkokas
tag
válasz pittbaba #16155 üzenetére
Hollandiában csak egy év lenne a garancia..Media Markt nem hivatalos viszonteladó ?? Vagy már nem élsz kint ?? Itthon a mediában tudomásom szerint 2 év a garancia..bár szerintem sokan fognak segíteni akik jártassabak ebben..
Én is felháborítonak tartom ha ez igy van ahogy irtad..[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
bandi0000
nagyúr
Egyrészt az összes üveg karcolódik, nyilván nem a levegőben lévő porszemtől, hanem a zsebedben, ha azt hiszed, hogy más telefonon nem lesz karc akkor ki fogsz ábrándulni
Semmit nem trükközik a samu, ha beéget a billentyűzet ott valami user error volt, amikor is több órán keresztül látszódhatott a billentyű
Semmit nem tudsz tenni, hivatalosan 2 êv van a telefonra mindenhol, persze ha Magyarországon laksz, és küföldön vetted a telefont, akkor ez egy baki volt, ellenkező esetben elvileg 2 év garinak kellene szerepelnie a gari papírokn
Xbox One: bandymnc
-
bigkokas
tag
Én a kijelző beégést tartottam felháborítonak..de én sem gondolnám hogy teljessen igy gondolta a nindennél jobban vigyázok rá..én is igy gondolom,hogy előbb vigyázok a gyerekemre mint a telefonomra..az csak egy használati tárgy..
Pittbaba:Én azért futnék egy kört a media marktal..a 2 év az 2 év..ha meg kell küld vissza hollandiába valakivel..[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
törölt tag
Rákerestem a Holland MM weboldalán az egyik Note8 -ra, ami véletlenül sem szolgáltatós. Csak hogy lássam mennyi a tiszta garancia. 24 hónapot ír.
Nem valamilyen csökkentett garanciás felújított terméket vettél az MM -től? Esetleg kiállított darabot? Mert akkor érthető lenne a sok hiba.
Lényeges pont lenne a kérdésed szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok !
sammobil szerint 26. óta kintvan a telekomos Pie de a telo nem találja most akkor van vagy nincs?
+milyen hdmi adapterrel működik a dex ?2000 ---> Alkatel Max ; Siemens m35i ; Motorola v3i ; Samsung Omnia ; Samsung Note 3 ; Samsung Note 8+Dex-Pad helyett Melopow m002;. Note 10
-
ribarszki
őstag
Srácok, telenoros függő a telefonom. Ma frissítettem 9-re. Előtte utána factory reset. Viszont azóta minden bejövő hívást elutasít! Egyet kicseng a hívó félenek, nekem meg annyit mutat a híváslistában, hogy a telefonjel mellett egy kék kör van áthúzva. Én telefonálni tudok, netezni, fullon van a 4g, de engem nem lehet hívni. Mit tudok tenni??
-
ribarszki
őstag
Semmilyen idegen appom nincs ami kezelné a hívásokat. A hívásbeállításokat már ötödjére nézem át.
- számok blokkolása kikapcsolva
- hívóazonosító és spam védelmet is kikapcsoltam már. Mindegy ki vagy be van, akkor sem csörög ki.Automatikus híváselutasítás menüpontot viszont nem találok, csak hívás blokkolást.
Teljes a tanácstalanság..
[ Szerkesztve ]
-
ribarszki
őstag
Ok, azt hiszem megvan a hiba. Van egy auto silent appom, ami annyit csinál, hogy ha kell lenémítja a telefont x időponttől y időpontig. De nem blokkol! Viszont valami itt a 9es androidon összeakadt benne. Most, hogy letöröltem, azóta tudnak hívni. Remélem így is marad..
Köszönöm a segítséget a híváskezelő appokkal kapcsolatban! (Igaz ez csak néma üzemmódot kapcsol, de mégis megszivatott..)[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz ribarszki #16169 üzenetére
Esetleg próbáld meg ezt, hátha segít:
Beállítások --> Értesítések --> Speciális --> Három pötty jobb felül --> Rendszeralkalmazások megjelenítése --> Telefon (nekem a 3. Telefon-bejegyzés) --> Ne zavarjanak - egyéni engedély --> Bekapcsolás
Valahol olvastam, egy próbát megér.
Na közben olvasom, hogy mégis egy app volt. Örülök, hogy megvan.
[ Szerkesztve ]
-
pittbaba
aktív tag
Sracok, nagyon szepen koszonom a sok sok hozzaszolast!
Utana fogok jarni, mivel total hivatalosan vettem, es nem volt csokkentett verzio, arra emlekszem, hogy heteket telefonalgattam mielott megvettem mert utaztam el az USA-ba honapokra es regio unlockolnom kellett. Most Parizsban elek, es az vezetett felre, hogy nekem a Samsung ugyfelszolgalaton valamiert egy evvel jottek, ezert mar nem neztem jobban utana.Mivel itt mindenki azt irja, ketto ev garanciarol van szo, amikor lesz pici idom a heten utana jarok es megprobalok futni egy kort a beeges problemaval. Koszonom szepen!
bandi0000:
Picit helyesbitenek, mire gondoltam:
Ez asszem a nyolcadik erintokepernyos telefonom (de ki szamolja), es messze-messze a legserulekenyebb. Ertem en ha kulcs, penz melle teszem vagy kessel karistolom, asztalon porgetem akkor karcos lesz, de az, hogy ha erosebbet lehelek is serul az sajnos minosegbeli problema, amirol beszelni kell, foleg ilyen arkategorianal.User error ide vagy-oda a beegesre is ugyanezt tudom mondani, hosszu idokre nem maradt a telefon kijelzoje bekapcsolva rajta a billentyuzettel, mar csak azert sem mert magatol lekapcsol a kepernyo. Lehet volt user error, lehet nem, de akarmi is okozta, normalis esetben nem kellett volna beeges keletkezzen ilyen hasznalat mellett. Amire en gondolni tudok az az, hogy Californiaban voltam honapokig es ott a sok napsutesben gondolom felnyomta a fenyerot amikor hasznaltam a telot, de ez akkor is sima mindennapi hasznalatnak kellene szamitson.
Elnezest kerek, ha barkinek megsertettem az erzeseit, de legyunk oszintek (ha meg nincs gyerek akkor pedig varj amig lesz), a gyerekre soha nem tudsz ugy vigyazni, mint ahogy a telefonodra kell A gyerek ha gazdag gyermekkora van, ahogy aktiv ugy esik-bukik, betori az orrat, ketszer eltori a kezet tizen nyolc eves koraig, mint ahogy en is tettem. Nem hordom zsebben a szegeny gyereket Peace sracok
[ Szerkesztve ]
PH Konfigom: Gigabyte GA-H97M-D3H, i7 4790K,GTX 960, Seasonic SS-620GM
-
Ákkk
addikt
válasz pittbaba #16173 üzenetére
Hát érdekes nekem elég jól bírja mondjuk első nap kapott fóliát előre hátra és egy tokot a note 9 ugyanígy.
A 2 év garancia csak abban az országban ahol vetted itthon 1 év.
Régió unlock ezt szoftveres úton oldottad meg?
Remélem nem ugrott a knox mert akkor a garit bárhol megtagadhatják.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
bordi10
senior tag
válasz bbsofficial #16164 üzenetére
Bixby névjegyében milyen verziót látsz?
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
-
Ákkk
addikt
válasz bbsofficial #16176 üzenetére
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
bbsofficial
aktív tag
jaahogy 9-es android kell hozzá!! Hát miért nem ezzel kezdtétetek Én meg várhatok az osztrák Pie-ra...
-
bordi10
senior tag
válasz bbsofficial #16176 üzenetére
Látom meg is van a megoldás.
-
Taci
addikt
válasz FroZone99 #16181 üzenetére
Jobb kezesként általában mutatóujjal.
Ebben a videóban láthatod a módjait.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Megfogdostam ma az S10+-t. Iszonyat meggyőző és szuper készülék. A kamera amennyire zavaró a képeken, annyira nem a gyakorlatban.
Ezek alapján bizakodva várom a Note10et.
-
LalaApo
csendes tag
Tegnap felraktam a 9-es TMH-t.
Ma elkezdet panaszkodni, hogy kevés a tárhely, meg néztem és a 64-ből csak 16-ot lát, hogy a fenébe? -
Kasya
nagyúr
válasz gyuri81 #16186 üzenetére
Igazából két dologban kellett meggyőznie, az pedig a dizajn és hogy 5 perc nyomkodás után érzem e hogy a Note10 is elfogadható lesz ezen a téren.
A kamera kiálló kicsit, amit ugyan nem kedvelek. A kamera viszont, amitől a legjobban féltem, egyáltalán nem volt zavaró. A Note8 mellett azonos a mérete, de a szélek miatt kompaktabb.
Lehet placebo, de a kijelző szebbnek tűnt. -
California1
őstag
Üdv mindenkinek!
Kíváncsiságból megnéztem van e frissítés (Pie) de semmit nem dob fel. Normális ez igy? Olvasom itt,hogy sokan megkapták már azért kérdem. Amúgy Simán rendben van az Oreo nálam hál isten. Csupán érdeklődőm:-) -
MrM94
addikt
válasz California1 #16192 üzenetére
nekem sem dobta fel OTA-n.
Dugd rá gépre,smartswitch indít és ott tuti kifogja dobni!Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
S e t h
nagyúr
válasz bandi0000 #16190 üzenetére
Vmi újdonságra, amiből nem könyököl ki profitéhség, hogy nesztek, megint kaptok előre ujjnyom scannert, meg vmi bóvliságot az s-penre.
Egy felszakadó sóhajra várok, egy must have feelingre.
Persze én is beszopom majd a marketinget és venni fogok, csak a viszkető érzés nem fog elmúlni, hogy megint megvakartam, de nem változott semmi.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz bandi0000 #16195 üzenetére
A hülyítés univerzális, nem gyártóhoz között specifikum.
Én is várom ezeket az újdonságokat de pl. s10 esetén komolyabb bummot vártam volna, csak jubilál a széria, de érezhetően nagyon lelassult a fejlődés, mondhatni nincs új a nap alatt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Taci
addikt
válasz California1 #16192 üzenetére
Sajnos még a magyar függetlenre nem jött ki. Nekem Smart Switch sem hozza - nyilván mert még nincs kint. Hátha már jövő héten.
@bandi0000: Motoros szelfi kamera helyett én inkább a kijelző mögé építettre szavaznék. Jól van ez így ahogy van, (nagyobb) mozgó alkatrészek nélkül, egyben. (Számomra csak, persze.)
A széles látószögű kamerát én viszont nagyon szeretném, szóval emiatt tetszik igazán az S10. A szoftveres dolgokon kívül mást én sem igazán találtam benne, ami ellenállhatatlanná tenné. A nagyobb akksi jó, mindig jól jön, de úgy nagyjából ennyi. Számomra.
[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
Nagyon jó.... ACR NEM tudja Oreon sem rögzíteni a híváshoz a nevet...állítólag az új Google házirend miatt. Hívást még rögzíti, de nem fér hozzá a névjegyekhez..
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Capella
senior tag
válasz james008bond #16199 üzenetére
Rakd vissza a 30.2 veziót, abban még jó volt. ACR 30.2
APK Exporttal mentettem. Utána ne frissítsd.
A 31.1 verzió frissítési infójában írták, hogy ez lesz a Google Play policy miatt, és "unknown" névvel menti a hvást, amit neked kellene majd átnevezni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- Autós kamerák
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest