Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbsofficial
aktív tag
Sziasztok!
Feltűnt 3 dolog, ami nekem hiányzik a pitéből:
1. Nem tudom lehúzni az ujjlenyomatolvasóval az értesítési sávot.
2. A naptár remindere már nem pipálgatós, így mindig bele kell kattintani ha kész van, és nem is mutatja áthúzva.
3. Sötét képernyőnél a homegombot megnyomva rögtön a pinpad jön elő, nem látom az órát. Pin után mindig OK-ot kell nyomni.Ti találtatok valamelyikre megoldást?
-
Dr V
őstag
válasz bbsofficial #16402 üzenetére
Beállítások, speciális funkciók, kéz és egyéb mozdulatok, ujjlenyomat érzékelős mozdulatok
A frissítés után az összes beállításon végigmentem, azért tudom, hogy hol volt.
Cserébe a smart lockot javítsd még, a frissítés óta nem megy[ Szerkesztve ]
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
veterán
Valami még mindig nem oké a telefonommal, este wifi és mobilnet nélkül megint megevett 6%-ot az akksiból.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
Tökéletesen igazad van!
Amúgy szerintem semmi innováció nincs évek óta. Reszelnek ezen-azon, de igazi nagy áttörés nincs, csak inkább amolyan tökéletesítés illetve a fogyasztói társadalom visszajelzéseit kezdik meghallgatni (gondolok itt az egykezes használatra vagy pl amit a Samu kitalált a Good Lock app-okkal) illetve sötét volt anno a droid aztán kivilágosították és most rájöttek, hogy a sötét mód milyen milyen menő- persze mivel amoled panelek kevesebbet esznek.
Igazi nagy áttörés egy új akkumulátor lenne pl a grafén alapú, de nyilván ez is csak a telefon egy szegmense....
-
bobace
addikt
válasz ktamas55 #16398 üzenetére
Ezt még senki nem próbálta ki???
Én még nem vagyok Pitén (kivárom mások tapasztalatait), de ezt találtam XDA-n:
Easy and without root:run this adb instruction to enable call recorder:
adb shell settings put global op_voice_recording_supported_by_mcc 1
if you reboot your phone you will need to run adb from step 1 again. To prevent this, install jOnePlus Tools from Play Store:
3)After install jOnePlus Tools, run this adb command to let the app change security settings, enabling it to turn call recorder on after reboot:
adb shell pm grant net.jroot3d.joneplustools android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS
A lényeg, hogy adb-n futtatni kell a fenti parancsot, de sajnos csak a következő rebootig érvényes. Ehhez kell egy külön app, aminek jogot kell adni, hogy átírja ezt a beállítást magától újrainduláskor.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
TarMaster
csendes tag
Hali! Felraktam én is a Pie-t dual SIM-es XEH telómra. Kellett egy kis idő, amíg megszoktam az Oreo után
Már tetszik a Pie, de két dolog nagyon zavar:
Az egyik, hogy nincs a "Hely" beállításnál "energiatakarékos" mód, ezért a GPS vevő mindig be van kapcsolva, így gyorsabban merül az akku. Bár bekapcsolt GPS mellett a Pie jobb akkuidőt produkál nálam, mint az Oreo.
A másik zavaró dolog az, hogy amikor valakit hívok (tárcsázok), akkor a hívóképernyőn a kör alakú hívókép alatt vízszintesen össze-vissza ugrál, vibrál, szaladgál a hívott fél telefonszáma és hívott szám telefonszámtípusa. Biztosan azért, mert híváskor nemcsak a számot írja ki, hanem kiírja a telefonszám előtt (a névjegyzék bejegyzése alapján) azt is, hogy milyen telefonszámtípus a hívott szám: mobil, stb.
Csak akkor áll le az ugrálás, amikor a másik fél felveszi a telefont. Nem tudom, hogy másnál is van ilyen bibi, vagy ez csak az én problémám? És mi lehet rá a megoldás? Hogy lehet kikapcsolni, hogy a telefonszámtípust ne írja ki? Esetleg valami "build.prop" módosítás? -
bordi10
senior tag
válasz Massmurderer #16412 üzenetére
Nálam semmi ilyen, bár nem dual sim
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
Massmurderer
őstag
[link] szombaton vettem a fülest Hát gyerekek,batár jól szól 5 órát bir ki 1 töltéssel.
-
TarMaster
csendes tag
válasz Massmurderer #16412 üzenetére
Köszi a választ! Akkor nem vagyok egyedül DE! Megvan a megoldás! Mert Google a barátom Egy külföldi fórumon megtaláltam a megoldást.
A fejlesztői beállításoknál az animációk beállításánál én minden animációt kikapcsoltam, hogy pörgősebb legyen a teló. Az ugrálás oka és megoldása itt keresendő. A megoldás:
Az "Animáció tempója" beállítást 0,5x -re kell állítani. A többi animáció maradhat kikapcsolva. Eredmény: nem ugrál többé a hívószám híváskor, szépen működik a call screen, ahogyan kell.[ Szerkesztve ]
-
mateus
senior tag
Nekem komolyabb bajom nincs a Pie-al, akku időt is hozza, viszont ami zavar az az automata fényerő-állítás összevisszasága esetemben. Van, hogy minimumra veszi a fényt, van hogy túltolja és kiég a szemem, az előző rendszeren meg jól működött, fura. Próbálom szabályozni, hogy tanuljon, de még nem tökéletes...
-
veterán
-
veterán
Nálam épp most szed ota-n valamit, csak azt nem tudom hogy XEH vagy OXR Mindegy...nagy jelentősége nincs is....
Remélem a készenléten reszeltek valamit, mert éjszaka megint megvett 4-5%-ot a semmire.
Amúgy nekem olyan szeptember körül volt a legjobb az üzemidőm, épp tegnap nézegettem vissza a képernyőfotókat. Volt hogy 2 nap üzemidő alatt elment 5 óra kijelzőt az ÉN felhasználó szokásaimhoz mérten. Fogalmam sincs hogy tudott annyit.
-
tixem
addikt
Hogyan tudom bekapcsoloni azt, hogy zárolt képernyőn a kékkel bekarikázott értesítéseknek ne csak az ikonját mutassa, hanem a teljes értesítést. Eddig láttam az email tárgyát és a feladót, messengernél azt, hogy ki írt és mit stb
Ez nekem nagyon nagy hülyeség, hogy rá kell nyomni és legördíti az értesítési sávot WTF
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
bordi10
senior tag
-
haxiboy
veterán
-
total90
veterán
Nektek a Pie frissítés után mekkora a maximális felbontás videónál?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Dr V
őstag
Úgy tűnik, h megvan a smart lock hibára a megoldás. A GPSnél engedélyezni kell a bluetooth eszközöket is.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
james008bond
őstag
válasz Massmurderer #16438 üzenetére
Ahogy olvasom, ez csak egy szimpla biztonsági frissítés.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
bordi10
senior tag
válasz Massmurderer #16438 üzenetére
Semmi különös változás...
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
S e t h
nagyúr
Volt pár percem mozi előtt megfogdosni az S10+ samut és ha nem nézem, hogy ugye a legfőbb szempont, az s-pen is hiányozna, ami számomra inkább megdöbbentő volt, hogy a pie-t olyan szintűvé rakta össze a samu, hogy nagyjából ha a gyorsaságot veszem alapul, részemről nincs alapja a váltásnak.
Nálam az utóbbi időben az oreo elég gyengén muzsikált, energiatakarékos üzemmódban konkrétan szenvedés volt, ahhoz képest, amikor megvettem, nagyon akadozott.
Kiváncsi vagyok mit hoz majd az android 10-es verziója és ezzel együtt mit kap majd meg a note 10 is.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
boksz
senior tag
Jól látom, hogy a frissítéssel eltűnt a wifi automatikus kikapcsolásának lehetősége ha a telefon képernyője kikapcsol ?
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
surda96
csendes tag
Hol tudom azt beállítani PIE alatt, hogy ne húzással tudjam felvenni, vagy elutasítani a hívást, hanem csak érintéssel? Nem találom a beállítások között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest