Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz TODI1111 #15198 üzenetére
Köszönöm az infót. Ez az Adhell 3 ahogy látom a SABS mintájára készült, vagy annak valamiféle továbbfejlesztésének tűnik.
Annyiban egyszerűbb a SABS-nál, hogy nem kell semmit átnevezni telepítéskor az Apk Editorral, továbbá elfogadja a KLM kezdetű Knox kulcsot, nem kell a visszafelé kompatibilis ELM Development kulcs.
A kezelőfelületen is kicsivel több lehetőség van.
És ingyenes, ellentétben mondjuk az Adguarddal.
Én át fogok erre térni a SABS-ról, amit már nem fejlesztenek. -
Ákkk
addikt
válasz Capella #15205 üzenetére
A sabshoz simán lehet tizen kulcsot is generálni elfogadja
Vpn és reklámszűrésben meg az adguard köröket ver rá....
Fizetős.(az öröklicensz nem drága szerintem)
Nekem amúgy ez soha nem okozott problémát főként egy nem olcsó készülék topikjába ezek kicsit furák....A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Capella
senior tag
Persze, lehet a SABS-hoz is kulcsot generálni, nekem is az van most. Az nüansznyi különbség az Adhell 3-nál, hogy nem kell a régi típusú kulcsra is figyelni, hanem jó a KLM-es.
Az se nagy difi, hogy nem kell telepítéskor átnevezni semmit, de mégis csak egyszerűbb ennyivel is.Ami a VPN-t illeti, használtam ilyen helyi VPN-es megoldást, de a Samsung telefonnál ez nálam azért nem nyerő, mert a kulcs ikont nem jobb, hanem bal oldalra pakolja. Így pedig, ha magával a kulcs ikonnal még nem is lenne sok bajom, noha adott esetben nekem mégis felesleges, viszont ezzel a bal oldali megjelenítéssel lesz egy kikapcsolhatatlan, törölhetetlen értesítés a VPN használatáról, ami a készülék feloldásakor engem már zavar, bosszant.
Úgy tudom az Adguard ilyen VPN ikon kipakolós.
Huawei telefonnál jobb oldalra kerül az ikon, és nincs külön értesítés, de ez lehet Android verzió függő is.
Amint találtam olyan megoldást, ami nem értesít feleslegesen, áttértem arra.
Lehet, hogy szűrésben az Adgard űberelné az összes létező megoldást, de ezt nem tudom, és annyira nem is érdekel, amikor szűrésben nekem tökéletesen megfelelt a SABS is, vagy korábban a Block This is, pláne, hogy nem a böngésző, hanem csak az ingyenes appok reklámszűrésére kell.Ami pedig az ingyenességet illeti. Természetesen tolerálható hozzáállás, vélemény, hogy aki ilyen drága telefont vesz, az ne fukarkodjon pár száz, pár ezer forintos programok megvételével.
Ahogy az is, ha elkerülhető, akkor minek.
Időnként felmerült nálam is már, hogy megvásárolhatnék néhány fizetős appot. Ennek eddig mindig akadálya volt, hogy nem akartam a Google-nak is megadni a bankkártyám adatait, noha az sem lenne tragédia. De eddig mégsem. PayPallal meg nem lehet fizetni.
Lehetne még a telefonszámla terhére, de azt sem tettem, mert inkább szívesen fizettem volna a feltöltőkártyás egyenlegem terhére, hogy az fogyjon, de arra nem ajánlott fel ilyen lehetőséget. Valósznűleg csak a havi előfizetésesnél lehet, vagy esetleg szolgáltatófüggő.
Lehet, hogy speciális a hozzáállásom, de ez van. -
bordi10
senior tag
Aki a Samsung Email-t részesíti előnyben készülékén, érdemes a legfrissebb, 6-os verziót lekapni az APK mirror-ról. Teljes mértékben már One UI design-t kapott
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
szokel16
csendes tag
Sziasztok
Lenne néhány kérdésem.
Vannak-e tapasztalatok garanciás szervizelésben ? Bevittem a Note 8-at a Váci úton lévő Samsung márka szervizbe ami az Oktogon szerviz. Volt gazdagon mondva hiba nekik, így elkerűlhetetlen, hogy szétszedjék a telefont.
Olvastam olyant már, hogy hátlap cserénél pl nem a gyári üveg került vissza, hanem valami gagyibb, ami jobban karcolódik. Szintén hasonlót a kijelzőnél, hogy nem gorilla glass 5 üveg került vissza. Ezek valósak lehetnek ?
Továbbá kérdeztem, hogy a vízállóság az maradni fog ? Papírt kapok róla ? Igen persze, meg nekik is benne lesz a rendszerben. Gondolom erre nem vállalnak felelőséget, ha beázna. Vagy sikerül akkor vagy nem ?
Mikor a samsung központtal beszéltem, azt mondta az ügyfélszolgálatos, hogy lehet jobban járok ha a TMX szervízbe viszem, mert úgyis oda küldik, ha nagyobb javítás van. Ehhez képest a Váci úton azt mondták, ott csinálják helyben.
Akkor most a samsung szerződésben van a TMX-el és ők szervizelnek ? Ezt azért is kérdezem mert sok jót nem hallottam róluk.Továbbá lenne egy olyan kérdésem is, hogy nekem a T-mobileon keresztül van készülék biztosításom. Ha bármi meghibásodásom lenne akkor kivel szervizelnek ? Maga a samsung csinálja vagy valami külső szerviz? És egy ilyen szervizelés után, ha véletlen más csinálja és én vinném a telefont biztosításos szervizelés után garanciába a samsunghoz akkor nem csinálnak vele semmit ?
Ez után telefonáltam jó párszor, de nem kaptam rá választ. Azt mondták csak akkor adhatnak ki információt, ha felveszik a káromat.Előre ia köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat.
Üdv.
Laci -
Ákkk
addikt
válasz szokel16 #15210 üzenetére
Hivatalos samsung szervíz csak eredeti alkatrészt rak be ezen ne gondolkodj...
A tmx a hivatalos szervíz és az ő alvállalkozóik itthon és egy pár szomszédos országban is.
A biztosítás esetén a biztosító intéz mindent lehet a samsung (hivatalos szervíz) ezt nem fogja elfogadni ha a biztosító más céggel vagy helyről szerzi be az alkatrészeket vagy a csere készülékeket.
Ez esetben a biztosítót kell megkérdezned de elvileg a velük kötött szerződésednek tartalmazni kell minden szükséges infót ezzel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
A notSABS alá szeretnék egy új SEAP kulcsot generálni. A Get license gombra kattintva már csak KPE kulcsot enged generálni. Ez a kulcs is jó az aktiváláshoz? KLM előtag nincs benne.
-
Ákkk
addikt
válasz bwin.party #15213 üzenetére
Tizen kulcsot generálj.
-
bordi10
senior tag
Galériában megnyitottam egy fotót, bedobta, hogy akarom-e frissíteni a Fényképszerkesztő Pro-t, siettem, nyomtam egy "később-et", na azóta az Istennek sem akarja feljdobni a kérdést Ötlet esetleg valakinek?
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
addikt
Pár napig egy csere note 8 volt nálam, amíg a mostaniban kijelzőt cseréltek. Azon minden hívás HD hívásként ment ki. A saját telefonomon nem tálalom, hogy ezt hol kell beállítani. Valaki?
My name is Bond, James... Dean.
-
bobace
addikt
válasz gyuri81 #15223 üzenetére
Ez körülbelül az elérhető maximum, ha minden csillag összeáll.
Nekem úgy van két nap (egyik nap reggeltől, másik nap estig), hogy kb 3,5-4 óra a SOT. AOD van(!), blokkolva van pár progi, reklámok is blokkolva. Böngészés, Messenger, Insta, CoC és pár perces egyéb prog használatokkal. És még 7.1.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
e-newsee
addikt
Sziasztok,
Gondolkodom ilyen telefonban, de van pár kérdésem.
Hallom, az akksi itt elég kritikus pont. Kb mire lehetne számítani az alábbi használattal?
kb egy óra játék, nap közben kis fb, néha yt, de az ritka, messenger, 1 óra chrome biztosan, és outlook is fent lenne céges email miatt. Ahogy én sejtem, kissé átlag alatti a telefonhasználatom, viszonylag keveset beszélek rajta. Fotózás nem jellemző, hébe-hóba, ha olyan alkalom van.
Jelenleg egy Asus ZF2 van (ZE551ML), ami új korában a fenti használattal (bár Outlook nélkül) kb 60-70%-ot merült kora reggeltől késő estig. Ez hozható a Note-tal?Aztán a másik a beszerzés. Vannak ezek az árukeresős boltok, ahol 160-180k körül beszerezhető. Ezeknél mire kell számítani? Lehet, hogy nem EU régiós? Vagy mennyire megbízható, ha azt írják, hogy N950F?
Gondolom, nagyrészt bolti a gari. Ilyenkor, ha vásárlás után regisztrálom a kütyüt a Samsungnál, akkor az RMA-t (ha esetleg gariztatni kell) közvetlenül náluk is indíthatom? Vagy ilyenkor eleve a boltnál kell kezdeni? (Tapasztalataim szerint mehet a gyártóhoz is közvetlenül az igény, az úgyis átirányít a helyi hivatalos partnerhez, így ki lehet hagyni a boltot, max a számla kell.)Bocsi, ha kicsit sok a kérdés, csak kíváncsi vagyok, mert 160-tól 260-ig terjed az ára, és nehéz eligazodni, hogy mennyi is most a reális érte.
És úgy általános tapasztalatok is érdekelnek, esetleg típushibák/negatívumok (az üzemidőn kívül), akár a hardverrel, akár az oreoval kapcsolatban.
Ezer köszi előre is![ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Kasya
nagyúr
válasz e-newsee #15226 üzenetére
Nekem is ez az atlagos hetkoznapi hasznalat jelenleg. Asus ZF2-hoz hasonlo tapasztalatod lesz aksi teren.
Ha a jatekot Game Tunerrel 45%-ra visszaveszed + cpu limit, akkor akar jobban is birhatja az aksi...jatek teren durvan 50% fogyasztast tud megsporolni (jatektol fuggoen).Tipushiba, vagy barmi mas nincs. Ami eleg meglepo, mert tobbnyire minden telefonos topikban a korabbi tapasztalataim alapjan voltak hibak. E teren a telefon iszonyat jol atgondolt es kiforrott modell.
-
e-newsee
addikt
válasz csucsreg #15228 üzenetére
Az oké, csak azt hogyan tudom előre kideríteni, hogy milyen garancialevelet tesznek majd a csomagba?
Mert ugye telefonon is mondhatnak akármit, csak hogy megvegyem.(#15227) Kasya:
Ez mondjuk megnyugtató, köszi.
Visszaolvastam pár oldalnyi hozzászólást, és én sem akadtam komolyabb gondra a leírtak alapján.
A kezdeti Oreós gondok (akadozás, hasonlók), azért megoldódtak közben, remélem.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
Locsi
senior tag
Kint van az új samsung böngésző az apkmirroron.
-
bordi10
senior tag
válasz james008bond #15231 üzenetére
Parancsolj
One UI új design szerint van már utánhúzva...Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
blu79
addikt
Sziasztok, a héten megérkezett hozzám is a dualsim-es független note 8 (vadi új ) , így elsőre nagyon tetszik a teló mint külsőleg mint a rendszer. Ahhoz képest h sokan írják h az akku az nem valami erős és én is tartottam ettől , így elsőre megfelelőnek találom aztán majd az idő eldönti hogy mennyire gyenge
Szeretném kérdezni hogy mit érdemes tiltani (esetleg van e egy lista) vagy mit érdemes beállítani így elsőre és konfigurálni a telefont hogy a legtöbbet hozzam ki belőle, esetleg van e egy írás erről, megköszönöm nagyon¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
zack
nagyúr
Búcsúzni jöttem. Note9-re váltottam. Ha esetleg igény van rá, leírom az első benyomásaimat, érdemes e cserélni rá, illetve azokat a dolgokat, amiben változott a 9 a 8-hoz képest.
Ami fontosabb, lett egy szép állapotú, fekete, gyári Note8 Alcantara hátlap, ami feleslegessé vált. Akit esetleg érdekel keressen meg privátban. 2mm híja, hogy nem jó a Note9-hez. Gondolom direkt.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz bandi0000 #15235 üzenetére
Erre tokot se fogok venni, inkább kötöttem rá egy havi 3k-s biztosítást törésre. Olyan gyönyörű kékben, hogy nem akarom eltakarni, még átlátszó tokkal sem.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
őstag
Persze, hogy érdekel, várjuk !
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
zack
nagyúr
Note 8 6GB / 128GB vs Note 9 összehasonlítás
Túl régóta nincs meg, tehát csak arról tudok véleményt alkotni, amit tapasztaltam. Külsőben eget rengető nagy különbségek nincsenek, talán annyi, hogy a kicsit jobban lefordul oldalt, ami azt eredményezi, hogy keskenyebb a keret. Nekem ez jó pont, mert stabilabbnak érzem a fogását, aminek köze van az alu keret matt festésének is.
Tartozékok u.a. mint Note 8-nál, annyi különbséggel, hogy bár az AKG füles egyformának tűnik, más a kiosztása. Note 8 fülese nem jó a 9-hez.
Mivel ez az Exynos variáns, elég combos zenében. Első szembetűnő változás a külső sztereó hangszóró. Bitang jól szól, erőteljes, és tiszta. Jó fülessel pedig minőségi zenehallgatás érhető el (Nem a gyárival ). Dolby Atmos nem csak fülessel működik.Talán az egyik legnagyobb előrelépés az intelligens feloldás. Ilyenkor az írisz + arcfelismerő együtt dolgozik, és olyan sebességgel és pontossággal, hogy ha bekapcsolom a kijelzőt, és látja az arcomat, nem látom mi van lezárt képernyőn, mert azonnal feloldja a zárat. Ez a rész sokkal kiforrottabb mint amit Note 8-nál tapasztaltam. Sötétebb környezetben is működik, egész kis fény elég neki.
Kijelzőben nagy változást eddig nem tapasztaltam, biztos van, de nem akkora, hogy az elsőre feltűnjön.
Aksija érezhetően jobb, de ehhez nyilván több idő kell, mire beáll a végleges szintre.A rendszer sebesség jobb lett, de mivel a Note8-nak se volt rossz, így itt sem érzek nagy változást. Antutuban elég jelentős a különbség, talán 160k vs 230k. Tehát a hardver jóval erősebb, csak nyilván ez nem mindenhol érződik.
Az Spen funkciók a bluetooth funkciókkal kibővültek, amik elég hasznosak. Az S Pen hegye is fejlődött, puhább, kifinomultabb lett.
A csere Note8-ról elég nehéz kérdés. Azt gondolom, hogy egy "Note fan"-nak megéri. Aki racionálisabb, és számításba veszi az árkülönbséget, és hogy ezért mit kap pluszban, még ha nagyon hasznos dolgok is ezek, bizonyára azt fogja mondani, hogy nem éri meg.
S10 innovációiból kiindulva, amit minden bizonnyal a Note10 is megkap majd kibővítve, érdemesebb várni rá, és a Note8 2 éves ciklusa végén cserélni. Ettől függetlenül nem beszélek le senkit a cseréről, mert pl számomra fontos dolgokban fejlődött, így nekem megérte. De ez nagyon szubjektív, hiszen mindenkinek más a fontos.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
őstag
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Ákkk
addikt
Antutuban a note 8 is 200 felett van , aksiban kb 30%-al tud többet a 9.
A többiben nincs egetrengető különbség annyit még a 8.1 jobb rendszer mint 8 és jobban is optimizálta a samsung egyébbként érdemes megvárni a 9-et akuidőben a note8-on is javítani fog.
Az írisz+arcal való feloldást a note 8 esetén is meg tudnák oldani csak a samsung nem foglalkozik vele.[ Szerkesztve ]
-
Capella
senior tag
válasz Somatom #15242 üzenetére
Volt egy olyan találgatós hírmorzsa, hogy az S10-ben még lesz jack, de a Note10-ben már nem, ott elhagyják. Persze ki tudja, ez csak olyan mondjunk valamit, vagy bejön, vagy nem kategória egyelőre. Főképp a későbbi Note10-re nézve.
Engem a jack egyáltalán nem érdekel, mert csak Bluetoothon keresztül hallgatok a telón zenét aktív zajcsökkentős fülessel.
A nagy többséggel ki lesz szúrva, a Type C adapter azért macerásabb, mint direktben a 3,5"-os jack. -
-
őstag
válasz Somatom #15242 üzenetére
Ha biztonságos eszköznek beviszed az autód (BT rendszerét),akkor nem kell újlenyomattal nyitni a 8-at sem.
-
őstag
válasz Somatom #15246 üzenetére
Igen, ez a legnagyobb gondom nekem is 2 sim-es 8-al, hogy csak 64GB-os. A 9-es egyedül ezért vonzó számomra, mert 128-tól indul.
-
Somatom
veterán
válasz Maxximus #15248 üzenetére
Érdekelne ennek a működése. A mostani telómon (Moto Z Play) ez úgy működik, hogy ha van biztonságos eszköz és valahogy bekapcsolom a kijelzőt, akkor a zárképernyő jelenik meg. Ezt még fel kell húznom ahhoz, hogy a home -on legyek. Ezzel szemben, ha kikapcsolt kijelzőnél az ujjnyomatolvasóra tapicskolok, akkor ezzel az egyetlen mozdulattal aktiválódik a kijelző és egyből a home nyílik meg. Nagy különbség. Note 8 -on ez hogy megy?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs