Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
maldini822
csendes tag
válasz #86973952 #16510 üzenetére
A jogi rèszèről annyit tudok, hogy egy szerelői hiba miatt tönkrement egy motorblokk. Telefonbeszélgetés közben elismerte a hibát, kèsöbb tagadta. Mivel volt felvètel a bíróságon perdöntő lett volna, ès a kárt neki kell megtèríteni ,de polgári peres úton, egy az esettől független eljárásban termèszetesen ő nyer-szemèlyisègi jog megsèrtèse, max 200eft bírság. Ezzel ő is tisztában volt, kifizette a kárt. Nem eltörölni kell a lehetősègèt a hívások rögzítèsènek, hanem előre telepített alkalmazáskènt adni, nagyon sok vitás helyzeten tudna segíteni. Persze ez az èn vèlemènyem ès pont nem èrdekel senkit😊
-
bigkokas
tag
válasz #86973952 #16554 üzenetére
Most probáltam asztali nézetben mobilnettel.vajsimán betölti...szerintem valami méretezésí hiba lehet..de mondom ez csak most Pite óta ilyen..😪na mindegy nem életbevágó és igy asztali módban megoldodott..
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
DarkKarol
tag
válasz #86973952 #16592 üzenetére
Igen, amíg nem bökök bele a mezőbe addig nem jelenik meg a billentyűzet, úgy mint a képen amit csatoltál csak nekem csak számos szokott megjelenni, mivel PIN kell.
Meeeeg eddig volt olyan kisegítő lehetőség, hogy ha ébresztő van vagy naptáras értesítés esetleg telefonhívás, akkor a kis "Bezárom" meg "Felveszem" gombokat nem kellett elhúzni oldalra úgy mint most, elég volt hozzá érni egyszer, azaz megbökni és máris bezárta, szundizta, felvette, kinyomta
Ezt hogy lehet vissza állítani?
Köszi -
bcl
senior tag
válasz #86973952 #16595 üzenetére
Nekem tegnap frissült Pie-ra (ma meg szervízben volt, és ott még újabb ROM-ot húztak rá), és ugyanezt csinálja: ha nem ujjlenyomattal oldom fel, akkor addig nem dobja fel a biilentyűzetet, míg bele nem bökök a mezőbe.
Más kérdés, hogy ez nálam csak percekig volt így, mert éppen a kamera modult cserélték, és nem tudtam ujjlenyomattal oldani.
De ki tudtam próbálni.
FR nem volt, emiatt nem is lesz... -
DarkKarol
tag
válasz #86973952 #16595 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
GBoard billentyűzetet használok, de a Samsungos billentyűzettel is ugyan ez a helyzet, bele kell böknöm sajnos a mezőbe =(
Ezek szerint válasszak más lezárást, ha erre igényt tartok :/"Ha lockolva van, akkor kell elhúzni. Ha fel van nyitva a telefon, akkor van csak az érintéses nyugtázás."
Hát ez is nagyon elszomorító.... Nekem folyton lockolva van, és nem értem miért kell hozzá felnyitva lenni a telefonnak.... de elég zavaró, hogy ez így van sajnos.Köszönöm szépen a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- loup-garou károsultjai
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest