Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulitshady
csendes tag
Szeretnék venni egy powerbankot. Qi vezetéknélküli pb-kről mik a vélemények? Konkrétan ezt a típust néztem ki: Quazar Qi Charge. Nem tesz kárt a telefonban? Netán jobb lenne valami Samsung márkàjut keresni?
-
McReay
aktív tag
A kamera hangot kép készítésekor ki lehet valahogy kapcsolni?
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
Kasya
nagyúr
válasz McReay #10206 üzenetére
Root nelkul ket lehetoseget emlitenek:
Bixby - parancs "turn off camera shutter sound" (lehet csak US modellen mukodik)
3rd party app telepitese...de valaki Taskerrel oldotta meg, hogy camera inditasakor a rendszert nemitsa. -
akooos
veterán
válasz bulitshady #10205 üzenetére
Szerintem nincs QI Powerbankja a Samsungnak. Én egy Yoobaot használok, 20.000 mah és 2 amperrel tölt. Pont jó. Nem is tudom, hohy milyen helyzetben tudnám használni a QI powerbanket
-
Ákkk
addikt
Hosszab távon a vezetéknélküli gyorstöltés hütés nélkűl nem biztos,hogy jót tesz neki ha ezt a funkcióját akarod használni. De amúgy mint powerbank nem hiszem, hogy bajt okoz.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
cent11
csendes tag
Sziasztok!
Eltűnt kb 30-40zeneszám a telefonomról , igy ahogy mondom köddé vált.
Szombaton eggyet kettot halgattam belole ma meg eggyiket se talalom a telefonon....kérdés : mi a f@sz ez?
valaki találkozott már ilyennel?megőrülök komolyan...
szerk.: az eggyik számbol vagtam ki csengohangot erdekes modon az meg van
[ Szerkesztve ]
XBO GT:G Mike97 Steam : G Mike97 Oculus: GMike9704
-
cent11
csendes tag
keresok nem talaljak( samsung music, saját fájlok) , mindjart toltok le egy fajlkezelot megnezem abba is.
A tárhelyetq néztem énis elsonek csak az a baj fogalmam sincs mennyi volt korábban
köszi a segitséget!szerk: leszedtem ES File explorert az se talal semmit
hihetlen de komolyan -.-
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
-
cent11
csendes tag
Downloadba volt ami amugy szinten erdekes mert egy csomo zene meg kep ott maradt viszont a legutóbbiakat mind torolte
-
cent11
csendes tag
Igaz is!
Gyári Samsung Internet Browser!( A béta is!)
Tegnap láttam egy cikket h az új samsung browser milyen jó stb
de csak a béta (7.2) gondoltam átállok akkor arra...csak ma reggel vonatom mikor halgattom volna akkor tunt fel hogy amit az elmúlt kb. 3 hónapba szedtem le( vagy talán még többet is) mindent letörölt.
Illetve ma mikor feltunt leszedtem az eggyik zenet ujra bétával, beis rakta a kedvencekne ahol volt, de ahogy letoroltem a bétát törölte a zenét is.Szóval mind2 gyári böngésző érintett (Samsung Internet Browser)
-
-
C-max
kezdő
Ilyet találtam
http://www.ebay.com.au/itm/132487768845
De nincs az ilyen dolgokhoz sok bizadalmam... Töltőből, és ilyesmi tartozékokból inkább többet fizetek minthogy baj legyen -
veterán
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Kasya
nagyúr
válasz gyuri81 #10226 üzenetére
Csak ezt hasznalom, de a mostani (utolso ) frissites jol negszivatott.
A jelszokat elfelejtette, valamint valamiert mar enged be ujjlenyomat azonositassal, hanem mindig ra kell klikkelni a weblapokon a belepes gombra. Apro kenyelmi funkcio volt, nem tudom miert nem megy mar. -
hackeeeee
Jómunkásember
IconX-el van valakinek tapasztalata?
Véleményem szubjektív...
-
Ákkk
addikt
válasz hackeeeee #10233 üzenetére
Nekem van volt az első verzió és az új is nem túl jó eszköz a hangminősége még a gyári fejest se éri el a doboznak amiben tölteni lehet pár nyitás után letörik a tartópöcke.
Ennyi pénzért már normális fejest is lehet venni sőt már elég jó vesztességmentes zenelejátszót is.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem mindenképp csak BT jöhet szóba, nem fogok szórakozni a vezetékkel, meguntam. Sehogy sem kényelmes.
Most egy LG HBS-900-at használok, de lassan kell valami új, mert ez is használódik. De ezek alapján ebből valszeg megpróbálom megszerezni az újabbat, csak a gond az, hogy nem kapható itthon.
Ez az agybadugós dizánj bejött, de ha tényleg ennyire "gyenge", akkor nem erőltetem.
Véleményem szubjektív...
-
senior tag
Sziasztok!
Az összefoglalóban nem találtam róla infót és visszaolvasgatva sem.
Milyen fóliát ajánlotok, ami strapabíró és minőségi?
-
baha1986
csendes tag
Sziasztok! A Vodafone-nál levő note8 az nem dual simmes?
-
C-max
kezdő
válasz Oposzumtoszó #10236 üzenetére
Nekem screenknight van fent, kicsit tapadós, de ha a fiam tud rajzolni rajta nem gyűri fel
-
bigkokas
tag
Remélem tud valaki segíteni:bixby gombot hol tudom kikapcsolni..idáig nem reagált rá.főoldal balra ki van kapcsolva de nem emlékszem hol van a másik lehetőség.. ???
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 6 512& watch 5Pro& buds2Pro
-
thebear007
aktív tag
válasz hackeeeee #10233 üzenetére
Nekem az első gen. volt, elajàndèkoztam, vacak,dràgàn. Most egy Monster Victoryt nyúzok, ez kibír 6 óràt is, au Icon X 40 percet.
Isten a saját képére teremtette meg az embert. Majd megadta a számára a választás szabadságáét, így mindannyian úgy csesszük el az életünket, ahogyan akarjuk.
-
bandi0000
nagyúr
egy valamit nagyon irígylek az s9 párostól, mégpedig hogy a lassított videót ki tudják rakni zárolt képernyőre, ezt meg mi nem kapjuk meg
Xbox One: bandymnc
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest