Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Dual sim Note8-at szeretnék, mi most a legkedvezőbb beszerzési hely 2év Samsung garanciával és nem pink színben ???
Köszönöm
"So say we all"
-
zzola
titán
A 2 éves harmad ennyibe került Honor 8-ra ma megérkezett a februári patch. Samsung mi a fszt csinál?
[ Szerkesztve ]
-
Gomez86
őstag
válasz tucsok. #10301 üzenetére
Szia,
Én itt vettem kb két hete http://www.digipartner.hu/
Pecsételt aláírt samsung garancialevéllel jön a készülék. Felszaladsz a samsung.hu-ra regisztrálod és tied a 2. év gari.
Ahogy megrendeltem egyből hívtak a szállításról. Korrekt cégnek tűnik...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
SkyTrancer
senior tag
Zsír újonnan függetlenül 206- ezer a Note 8
-
zzola
titán
válasz SkyTrancer #10321 üzenetére
Hivatalos viszonteladónál biztosan nem...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
unicumnext
aktív tag
Sziasztok!
a Live focus képeket PC-n mivel tudom megnyitni?
Next
-
Ákkk
addikt
válasz unicumnext #10325 üzenetére
Amíg telefonon nem választod ki és mented másként semmivel.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz kengyel #10328 üzenetére
Szerintem csak videónézés, semmi több. Alapjában véve simán összehozható.
Érdekes ez a fekete téma is, mert eddigi tapasztalataim alapján lényegében semmi különbség nincs a világos témához képest. Vagyis, talán van, de, elhanyagolható.
Hiei11: Miért? Attól függ milyen tartalmat néztél. Ha valami olyat, aminek lényegében szinte 0 hw felhasználása volt, akkor lényegében nem tekerte a telefont.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
BeastMode
őstag
-
Teal'C
veterán
válasz hackeeeee #10329 üzenetére
Kijelző full fényerő, 2sim bent, wifi, gps bár ezek et ha épp nem használod akkor 0-a.
MX Player-rel néztem videót avi, mkv formátumban 1.5-2.5gb méretekben a készülék memóriából de ezt leírtam nem olvastad?De ebből ismét kitunik milyen jó a fogyasztása az AMOLED kijelzőnek. Szerintem a legjobban a mobilnet zabál a telókban. Ezzel kezdhetnének valamit.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz kengyel #10332 üzenetére
Ez érdekes, pedig jobban szeretem a sötét témákat, főként pl. pc-n is, de mobilon valahogy mindig visszatérek a világosra, nem tudom miért.
Az üzemidő témához pedig. Érdemes csak elkezdeni only böngészni.. Elég gyorsan elrepül 4-5 óra kijelzőidő, és még marad kakaó a telóban.
Hiei11: Itt már a többi mellékes, hacsak nem neten keresztül stream-eltél. Ezért a legnagyobb fogyasztó maga a kijelző, és a többi. Az lényegében HW gyorsítás nélkül ment, mármint a tartalom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
Izlaber
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Hol tudom azt beállítani, hogyha egy smsnél hosszabbat írok ne mmsként akarja elküldeni a telefon, hanem több szöveges üzenetben? Sajnos nem jövök rá, hol keressem. Első androidos telefonom...
IzlaBer
-
BeastMode
őstag
-
T0rnad0
addikt
-
robi19940121
csendes tag
sziasztok.
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy olyan esetben mit tudok csinálni, ha XEH rom-ról nem áll át XEF-re pl? sim kártya kivéve, úgy próbálom flashelni.
köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest