Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
csocsoszán
őstag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Melegtől függ. Kb. 25 perc. (Kifújkálva.)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Akkor jó lehet.
Én csak próbából néztem meg, mert elég bosszantó volt, hogy nem tölti az álló pad. De ugye a protective cover csomagolásán szerepel, hogy le kell venni, amennyiben wless szeretnénk tölteni a telefont. De, úgy néz ki, hogy azzal megy. Korábban itt még említettek pár töltőt, ami még tölti protective cover-rel is. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Hát őszinte leszek a nótával nem használtam, az S7E-vel igen, mivel 1A-t tud a pad, így azért eltöltögette pár órát. 3-4-et biztos. szerintem a note sem lenne meg sokkal hamarabb.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Mivel nem megy rendesen a wless töltés ezzel a tokkal, így polcon áll. Igaz, olcsón jutottam hozzá, így nem bánom, de sajna nekem nem jó, mivel szinte csak is kizárólag wless töltök itthon.
Dex-be biztosan nem megy bele, a Clear view tokkal pont belefér, ezzel már nem.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Ezzel nem fog menni,ahogy írták is,csak az átlátszó gyári tokkal.Nekem az van,azt nem kell leszedni,simán belemegy.
-
BeastMode
őstag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Nem hiszem, de ha jól emlékszem, volt itt már ez téma, ha utánanézel, akkor biztos találsz megfelelő vételt itt

-
BeastMode
őstag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Ezzel a tokkal nem fog belemenni, hacsak nem veszel egy kis hosszabbító "pöcköt" hozzá.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Én azzal használom,hibátlan.
-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Sziasztok!
Visszavittem a rózsaszín kijelzős Note-ot a Telekomba, hála az égnek kicserélték.
Azért elsütöttem egy poént az ügyintézőnek, hogy remélem nem azért rózsaszín a kijelző, mert a Telekomnál vettem.

Nem tetszett neki.
-
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Mutatsz róla egy képet? Mióta olyan?
-
C-max
kezdő
válasz
Oposzumtoszó
üzenetére
Nekem screenknight van fent, kicsit tapadós, de ha a fiam tud rajzolni rajta nem gyűri fel
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Direct One (műholdas és online TV)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én csak próbából néztem meg, mert elég bosszantó volt, hogy nem tölti az álló pad. De ugye a protective cover csomagolásán szerepel, hogy le kell venni, amennyiben wless szeretnénk tölteni a telefont. De, úgy néz ki, hogy azzal megy. Korábban itt még említettek pár töltőt, ami még tölti protective cover-rel is.