- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehogyisnem
tag
Szervusztok!
Szeretnék tanácsot kérni tőletek. A beszélgetés rögzítésekor csak a bejövő hangot veszi fel a készülék, bármilyen progit használok. Azt gondoltam ez ilyen és pont. Pedig soxor kellene hogy a teljes beszélgetés hallható legyen. Amióta használom azóta működik így. (Note II Stock 4.4.2)
Tibor -
$atirka
őstag
válasz
grabber #39697 üzenetére
Nekem twrp3 van fent, ott rányomsz a wipe advance-re, kipipálod a cache-t, majd a fájlrendszer módosításra nyomsz és... Stbstb..
Nem tudom mit szólna hozzá, ha csak úgy átváltanád, én rom csere közben tettem meg. Az a sima cm13 nem vált be, vokt baja bőven.
Viszont ez a temasek 55 korrekt, csak annyi a nyűg, hogy agnival nem megy az elforgatás, anélkül jó. Videó is jó. -
Ufoka78
újonc
Valószínűleg megvan a probléma. Amit felraktam a telefonomra az egy N7100-as rom volt, azonban az én telefonom N7105-ös. Valószínűleg a modem más lehet, mivel a kettő között annyi a különbség, hogy a 7105-ös tud 4G-t. Ezért nem ismerhette fel szerintem a hálózatokat gondolom, mivel a modem és a szoftver nem passzolt. De javítsaok ki ha tévedek. Keresek egy olyan rom-ot ami jó 7105-höz és megpróbálom azzal. Ha akkor sem megy, akkor megy vissza a gyári.
-
Ufoka78
újonc
a stock alapú rom 4.4.2-es android, de nekem 5.1.1 fölötti kellene mindenképpen. eddig 2 6ost és 1 5öst raktam fel de eddig mindig az volt hogy nem talál hálózatot. nem tudom mi a gond.
-
Ufoka78
újonc
Note 2 -m van. Frissítettem 6.0.1. android rendszerre, temasekes verzióra, raktam fel agni kernelt, rootoltam. Újra indítom, és nem lát mobilhálózatot: com.android.phone alkalmazás leállt hibaüzenetet kapok. Mi ilyenkor a teendő? valaki segítsen.
-
$atirka
őstag
Megtettem, f2fs van!
Sőt, temaseket leváltottam sima cm marshmallow-ra, amit szintén Trafalgar romol(?).
Semmi extra nincs benne, sima aosp...zéró körítés.(Azé hiányzik ezaz
)
Nem volt sok bajom temasekkel, csak zavaró volt, hogy borzasztó ritkán szinkronizált, a leveleimet, vibereket soxor csak akkor kaptam meg, ha felélesztettem. Talán ez másképp lesz...
A mobilnetem még mindig kiszámíthatatlan, ha úgy indul, hogy nincs, akkor restart. Ez valszeg a droid6.0 hozadéka nekem, előtte sosem volt ilyen. -
$atirka
őstag
Szerintetek érdemes / van értelme f2fs fájlrendszerre váltani ext4-ről? Azt olvasom, hogy gyorsabb és fürgébb vele a rendszer.
Valószínűleg nem vagyok tisztában, hogy igazából hány partíció van a note2-n, konkrétan az xda-n olvastam, hogy hogyan kell átkapcsolni a cache partit f2fs-re.
Azt sem tudtan(ha jól értem), hogy a cache külön partíción van... -
$atirka
őstag
Temasek 5.3 felkerült.
-
Temasekhez kijött újabb frissítés, de nem működik vele a wifi
Le is szedte a ROM-ot a honlapról. Előtte az autorotate nem volt jó. Hiába várok,mindig lesz valami komolyabb bugja.Így sose fogok frissíteni
Szerk: Pedig a mostani rom amin vagyok már használhattalan lesz lassan
-
$atirka
őstag
Próbálta valaki a temasek 5.1-et?
Sokan hisztiznek az xda-n miatta... Vagy az még a 5.0 miatt? -
gt7100
tag
válasz
Koczó93 #39668 üzenetére
Már semmit: végül a használaton kívüli, admin jogú useremmel belépve, kiiktatva minden védelmet, de netet bekapcsolva (
) sikerült legyalulni és újraírni.
Ami érdekelne, hogy akinek csak linuxa van (amint lejár a win7 support, abban a pillanatban felszámolom az itthoni windows-t), az vajon mit tud tenni, ha menteni/karbantartani akarja a mobilját?
Mert ugye a "tisztelt" samsung mossa kezeit, ők csak win és mac supportot adnak, linuxhoz semmit, még annyit se, hogy ott az adb, csináld azzal! -
gt7100
tag
Tudna valaki segíteni, hogy hogyan lehet a telefon firmware-ét újraírni?
Kies nem hajlandó, ahogy elnéztem a kies utód spyware talán nem is tud ilyet.
Mit keressek?
Bár már nem garis, szeretném, ha a knox bit nem változna. -
gt7100
tag
válasz
Massmurderer #39662 üzenetére
És három napja még nem voltak ott?
Mert amikor megvettem az új akkut, akkor még az eredeti, általam összegányolt rendszer volt rajta.
Gányolás alatt értem, hogy a feleslegesnek tartott szemeteket letiltottam és volt néhány általam telepített program rajta.
Most volt egy factory reset, csak az akkut felügyelő program, a chrome és az acroread van rajta.
1 óra 17 perc akkuidő, ebből kb. 18 perc kijelzőidő és már csak 95%-on van.
Pár hete, még az eredeti akksival is úgy ment, hogy 100-ról 90%-ra merüléshez több mint egy óra kijelzőidő kellett vagy kb. 50-55perc bekapcsolt wifi mellett.
Úgyhogy vagy az akku rossz vagy ami egyre valószínűbb, a mobilom.
Így aztán a kérdés továbbra is kérdés: hol találok Budapesten normális, megbízható szervizt?
A két "gyári" szervizt leszámítva. -
gt7100
tag
válasz
Massmurderer #39655 üzenetére
Az utolsó, amit a samsung hivatalosan kiadott.
Talán 4.4.2.Olyan program egyébként létezik droidra, amivel az akku állapotáról lehet infót kapni?
Nem az aktuális töltöttség, meg egyebek, hanem a tényleges kapacitása.
Notebookon láttam már ilyet, de a playen hiába keresek, nem találok e célra alkalmas appot. -
$atirka
őstag
Tudna valaki linket adni, agni kernel kéne ehhez a temasek romhoz!
PSN_pureCM_12+_ANYROM-AROMA-v4.5.0 ezt szedtem le, de telepítés után sehol sincs az app, csak a kernel infóban látom, hogy települt. Rossz verziót szedtem le? -
taranis
addikt
válasz
Massmurderer #39648 üzenetére
Hm, milyen androidot használsz? Nálam is 3 éves az akksi, de 1-2% merülés óránként simán megvan úgy, hogy nem csinálok semmit. DN3 van rajta AGNI kernellel, és nincs sok minden ami futna a háttérben. Ritkán használom a telefont, általában 2 napig bírja, de ebben összesen 1 óra kijelzőidő van. Gondolom ez akkor elég ramatynak számít.
-
Massmurderer
őstag
válasz
gt7100 #39654 üzenetére
én elég sok appot kilötem,mert felesleges inditásnál.pl google +,névjegyzék szinkronizáció meg egyebeket.elég sokat lehet nyeri az ilyen tök feleslegesen futó appok kilövésénél.ha nincsenek kilöve,alapba majdnem 20-25 program indul el,restartnál vagy kikapcsolás után ha visszakapcsolod.ramot is zabálják ezek a felesleges appok.Android Assistant progit használom én erre.na meg agni kernelnél pár beállitás és azzal is elég sokat lehet nyerni
-
gt7100
tag
válasz
Massmurderer #39648 üzenetére
Teljesen biztos nem vagyok benne, hogy akku gond, mert tegnapelőtt még az eredeti akku is normálisan ment, tegnap már nagyon gyorsan merült. Azt hittem, itt a vége, ezért vettem az újat.
Viszont emlékszem rá, hogy a NoteII-nek van egy típushibája: az USB panel tönkremegy, ilyenkor durván megnő a fogyasztása. Még garis volt, amikor ezt először előadta, de akkor a töltésén is látszott, hogy rossz, mert a szokásos 1800 helyett 1000mA körüli árammal töltött.De elmegyek a boltba, hogy szerintem rossz az akku, hozzanak másikat. Viszont utána lehet, hogy mégis szervizbe kell vinni és jó lenne egy normális, megbízható hely. A telemax és az oktogon vagy octogon nálam már eljátszotta a becsületét. Ha nincs más, inkább kidobom a telefont.
-
bizi990
senior tag
válasz
Massmurderer #39649 üzenetére
Semmi életjelet nem ad. Töltőre se, se a gombkombinációkra.
Alaplap szállhatott el? Nem lehet csak kontakt hiba? -
Massmurderer
őstag
válasz
gt7100 #39646 üzenetére
biztos hogy nem az akkuval van gond.amugy én megvettem tavaly az akkut,és semmivel se birja tovább mint a 3 éves gyári akku.nekem melóba,a 8óra alatt szokot 1-2% merülni,úgy hogy csak az idöt nézem meg,meg van 2-3 sms meg hivás.mondjuk ekkora batár nagy kijelzö mellet ne várj 2-3napot vele.samu s6 s5 még jobban merül,és fele annyit bir csak mint a note 2.de ha nagyon akarod,ebay néz körül,van 6-8000mhA akksi hátlappal,nem olyan drágán,na,az birni fogja 2 napig
-
bizi990
senior tag
2-3 éve vásárolt 7105-öm tegnap megadta magát, zsebből kivéve nem kapcsolt be és azóta se ad ki magából semmi életjelt. Akku jó, ki lett próbálva.
Jellemző ez a hiba? Érdemes javításban gondolkodni, ha nem tudom nélkülözni két hétig illetve sokat nem is érdemes rá költeni.
Az akku pár hetes. Most vettem ebayről egy jack dugós fm transmittert, most használtam először. Kb egy órát használtam egyhuzamban úgy hogy az és a teló is be volt dugva ugyanarra a szivargyújtós töltőre (2+1A). Megérkezés után még jó volt egy órát legalább, utána halt meg vmikor. Gondolom ez csak szerencsétlen véletlen lehet, nincs köze hozzá. -
gt7100
tag
Galaxy Note II - GT-7100
A tegnap vásárolt, gyári, 2015 júliusában gyártott akkuval ugyanolyan gyorsan merül, mint a két és fél éves eredetivel.
Például most egy órája, hogy levettem a töltőről, azóta nem használtam. Wifi, mobilnet, NFC, szóval minden felesleges dolog kikapcsolva. Mikor bekapcsoltam a képernyőt, már csak 99%-ot mutatott az akku töltöttsége.
Tegnap négy órával a 100%-ra töltés után, két és fél óra kijelzőidővel 67%-on állt.Mennyi az esélye, hogy az új akku hibás?
Esetleg tudna valaki megbízható, normális, budapesti szervizt ajánlani, ahol nem ülnek rajta két hétig, mint tennék a West Enddel szemben lévő szervizben? -
válasz
szokeherceg #39644 üzenetére
Rakd fel a greenify-t. Szerintem az megoldaná ezt a problémát.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
grabber #39641 üzenetére
Most mondhatni nekem jó..
Volt, mikor már többet is evett a telefon.
Most már ha hívnak, látom is ki hív, mert volt olyan sokszor a 4,1-4,2 környékén, hogy a kijelző sem kapcsolt be.
Igaz fel tudtam (volna) venni, mert gombokra be van állítva ha leteszem meg felveszem, de szeretem tudni ki hív, mert nem mindenkinek veszem fel. -
Milyen a Temasek ennyi nap után? Még mindig sokat fogyaszt készenlétben? Ahogy olvasom a forumát van még egy-két hibája. Gondoltam megvárok még 2 db update-t,de 25-e óta nem volt frissítés
-
Richi78
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki linkelni nekem egy 4 fileos romot pittel, mert az első hozzászólásban levő link nem működik.
Előre is köszönöm a linket. -
szunyi777
őstag
válasz
$atirka #39637 üzenetére
Agni kernel használom, mert nekem valamiért a stock kernel nem megy mélyalvasba! Nem értem, hogy miért, de eddig jó volt a stock kernel. Az utolsó frissítés óta zabálta az akksit a CyanogenMod, és a kernel.. A wifivel volt gondja... Folyamatosan ébren tartotta a készüléket. Agni val most jó!
-
$atirka
őstag
válasz
szunyi777 #39631 üzenetére
Szia. Még mindig baromi jó ez a rom, nagyon hasonlít az RR-re! A frissítés után jó lett a mobilnetem, egy darabig... Aztán egyik bekapcsolás után csak térerő, újra semmi mobil internet. Ugyanaz! Hiába indítom újra, nem javul, csak ha valamit elállítok,pl rendszergazda hozzáférést kikapcs, restart, oszt újra jó.
Amúgy tényleg nagyon pöpec rom! Te agni-val használod? Mert én hagytam a gyárit, nem érzem szükségét a túlhajtásnak, zenét meg ritkán hallgatok ezen,igaz akkor nagyon -
$atirka
őstag
válasz
szokeherceg #39635 üzenetére
Szerintem ebben olyan nincs!
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni.
A telefonom idén lesz 3 éves. Augusztus 8-ig van rajta kiterjesztett garancia amit 10-12 ezer forint körül vásároltam még hozzá. A telefon anno 140 ezer volt, tehát nem olcsó. A telefont akkor úgy is vettem, hogy ezt használom vagy 5 évig. Azért is nem vettem szart.
A telefon mikor 1 éves lett elszállt benne az eMMC chip, akkor házhoz jövő szervíz cserélte az alaplapot előttem. Teljesen meg is voltam elégedve vele. Gondoltam nem is kell soha másik telefon, csak Samsung.
Aztán most hogy 2,5 éves lett a telefon elszállt benne a 2,4 Ghz-es Wifi.
Amennyiben a wifi router vagy AP mellett vagyok, akkor csatlakozik a készülék, bár időnként megszakad a kapcsolat. Ha távolabb megyek, és egy fal vagy ajtó kerül a telefon és wifi közé, van mikor megtartja a kapcsolatot egy darabig, de ha megszakad a kapcsolat, nem tud visszacsatlakozni. 5 Ghz-es wifivel azonban semmi probléma nincs. Ez a probléma fennáll több helyen is. Otthon a szobámban fel megy a wifire. A wifi az ajtóm előtt van a falon. Lemegyek a földszintre, már nem tud csatlakozni. Munkahelyemen szintén itt dolgozok a Wifi AP alatt, itt csatlakozik is. Ha kimegyek a szobából, már nem csatlakozik. Mind a két helyen az ipad-em és más telefonok tökéletesen csatlakoznak. December előtt az enyémmel se volt baj egyik helyen sem. Az egyik kollégámnál is állítottam be egy TP-link routert. A router mellett csatlakozott a telefonom. Átmentünk másik szobába. Ott az LG TV és a Lenovo telefonja is csatlakozott, az enyém nem.
Elküldtem a telefont a problémával szervizbe. Első körben kicseréltek 15 csavart, headset csatlakozót Érintőplexit + szürke LCD-t valamint szürke hátlapot és csináltak egy szoftverfrissítést.
A telefon továbbra sem csatlakozik a wifihez.
Visszaküldtem a telót a szervizbe. A jegyzőkönyvre ráírták, hogy
A készülék műszeres és üzemszerű körülmények között történt vizsgálata során a jelzett hibát nem tapasztaltuk.Szerintetek most mit csináljak. Hogyan tudnám bebizonyítani, hogy nálam pedig nem működik a wifi?
Hozzáteszem, hogy a házhoz jövő szervizes embernek mikor elmondtam a hibát, ő azt mondta, hogy a wifi chippel lehet valami gond, és valószínűleg alaplap csere lesz.
Jelenleg arra nincs pénzem, hogy vegyek egy új a Note II-nek megfelelő szintű telefont. Így viszont a mobilnetem fogy el hamarabb.
-
aicon
senior tag
Eredeti, új akkumulátor beszerzésére megbízható forrásból még mindig a speedshop az ajánlott?
-
Massmurderer
őstag
én még mindig rr 5.5.8 használom hiba és gond nélkül
-
Felraktam a CM 12.1-et. Iszonyat jól működik! Újra kapott 1 évet legalább a telefon a hátralévő életéből nálunk!
Köszönöm a megerősítést és a topicban talált infókat.
-
.
-
CM12.1-hez melyik gapps javasolt? Annyi féle verziót találtam, hogy már nem tudom melyik kell nekem.
-
szunyi777
őstag
Cm12.1 beton stabil, minden rendben működik! Cm13 Tamasek használom jelenleg.. Stabil, minden rendben működi, de eerős fejlesztésre szorul még!
kis@tis
Igen, sajnos elmaradt.. De a Tamasek et azért gyakrabban frissítik, mint a cm13at.
Minek neked az Odin? Vissza akarsz menni Stock? -
Sziasztok! Melyik AOSP ROM-ot ajanljatok? Lehetoleg stabil ROM erdekelne, mert parom telefonjaro hegesztenem fel es o nem egy nagy szaki. De stock ROM szeruseget szeretnek, csak kicsit mar elavult a Samsung utolso updatje. CM 12-bol lattam stabilat, esetleg van jobb? Minel frissebb es stabilabb erdekelne. Semmi extra progi, funkcio nem mozgatna. N7100
Koszi!
-
$atirka
őstag
-
Bailey
senior tag
válasz
Massmurderer #39616 üzenetére
És Grabber!
Köszönöm!
-
Bailey
senior tag
Sziasztok!
Létezik valami megoldás hogy cm 12.1-en legyen fm rádió?
-
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok!
Brikett? :
Leejtettem (kéz-magasságból) telefonom (GT-N7105) - fém háza van, belül tömítőések:
semmi (külső?) károsodás nem érte, de az SD kártya kiugrott.
Fel is hívta a figyelmem hogy "ne így távolítsam el".
Szétszedtem, visszatettem a kártyát: nem látta.
Lekapcsoltam és úgy tettem vissza kártyát. Úgy tűnt, így sem látja.
Kikapcsoltam megint: ettől kezdve már se kép se hang. SD kártyát, majd SIM-et eltávolítva sem.
Akksit kikaptam és vártam egy jó ideig, semmi
Akksit cseréltem, semmi. Töltőre dugva semmi LED jelzés.
Gépre dugva semmi hangjelzés.Ki mit mond? Esetleg korrekt (!) szervizes?
Készülék nemrég már nem garos, root-olt.
Ha lehet magánban (is)!!!
Köszi. -
$atirka
őstag
Egy nagy bajom mégis csak van!
A mobilnet hol van, hol nincs...
Érdekes, mert a telepítés után volt, egy újraindítás után már semmi. Beállítottam az apn-t és jó lett, majd egy következő restart után már nincs net. Aztán megy a móka... Ki-bekapcs net, hozzáférési pont visszaallitas, és ha szerencsém van, akkor vissza jön, de van, hogy csak negyedik újraindítás után megy újra, de ha megjavul, következő restartnál már rossz! Jelzem, ezzel eddig sosem volt gond, csak a temasek telepítés után.
Mondjon nekem valaki valami okosat, nagyon bejövős minden más, nem raknám vissza a cm12-t.
Köszi. -
Érdemes a Temaseket felrakni?
CM12.1 sokszor képes másodpercekig gondolkodni,nem nagyon lehet használni normálisan -
alec.cs
tag
Sziasztok!
Mi a teendő, hogy használni tudjam?
Note 2 bekapcsolása után, indul és kiírja, hogy Samsung Note II, majd a SAMSUNG kiírása után lefagy!
Kéken, folyamatosan világít a jelző Led a tetején. Nem indul be a telefon.Idáig működött szépen, nem volt vele gond. Este leraktam, majd mikor használni akartam volna, akkor már le volt fagyva.
Próbáltam újra indítani többször is. Az akkumulátort is kivettem már.
Mi lehet a gond?
Hogy tudnám életre kelteni a telefont?
-
$atirka
őstag
Valaki segítség sos!
A tamasekhez melyik gapps-t használjátok???
Nálam teljes befagyás az open gapps-tól és a gapps slimtől is...köszi
-
Massmurderer
őstag
válasz
MaciLaci1970 #39601 üzenetére
nincsmit.de még van jópár üzlet ahol van hozzá.én anno külföldröl hozatam,teljes komplet ház,plexi,még szétszedéshez cucc is volt
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz
Massmurderer #39600 üzenetére
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest