- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thlaca
csendes tag
válasz
sergio81 #39999 üzenetére
Köszönöm.
Es ez hanyas android? Gyári 4.4.2esem van full gyári nem volt belenyulva, erre mehet ez a rom?
Modok mit tartalmaznak pontosan?
Bocsi, a tudatlansagomért de már regen voltam ebben a témában jártas, még a htc sensationomat romoltam ezer evvel ezelott azota nem foglalkoztam vele -
sergio81
tag
Flasheld fel hozzá twrp-ből ebből a Romból a boot img-t [link] és menni fog a Gps is! Egy két hétig "szenvedtem" én is ezekkel a nougat romokkal! Egész jól mennek meg minden +nagyon bejön a pixel launcher, de megint rá kellett hogy jöjjek a Note-ra TW rom kell! Ezekbe a romokba a kamera gagyi, ha videóra váltasz szétnyomja a képet plusz nagyon alap a tudása is, a galéria szintén full alap! Ráadásul a Messengeren belül is hol jó hol nem a fotó készítés ill megosztás! A Gps-t is mókolni kell ugye! Plussz ohne Spen! :-( Ment vissza a TW ezen legalább minden működik és ez se sokkal lassabb, persze nem is nougat!
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Kb 1 hete kezdte a telefonom Gyári 4.4.2 rom, hogy ha hosszan nyomom a Home gombot, hogy bezárjam az alkalmazásokat, akkor a következő hibaüzenetet kapom: "A(z) com.android.systemui folyamat leállt" Majd újraindítja a kezelőfelületet.
Most csináltam egy gyári beállítást, és ugyan az a probléma.
Mi lehet a gond?
-
thlaca
csendes tag
Sziasztok!
Már 3 éve használom a Note 2esem és nagyon szeretem. Csak ugye 4.4.2 es android felett már elment az idő.
Azt szeretném kérdezni hogy milyen ROMot ajánlotok? Valami olyan kene ami hasonló a gyárihoz, gyári funkciók legyenek rajta, stabil, működő BT, GPS.
Nem muszáj hogy Nougat legyen nyilvan, de azért mindenkepp 4.4.2esnel jobb legyen.
Köszönöm a válaszaitokat -
D@nny
csendes tag
Sziasztok,
sok évnyi gyári Note2-es állapot után tegnap feltettem egy rr romot (RR-N-v5.8.0-20170123-n7100-Official).
Eddig nagyon tetszik, kivéve, hogy nem működik a GPS
Van ötletetek, hogy mi okozhatja? Esetleg valakinek van tapasztalata, hogy melyik verzióval működik minden simán? -
fRooStzzZ
senior tag
Üdv itt.
Mivel már Note3 tulaj lettem, mert kihalt a N2-m, nem tudok itt érdemben hozzá szólni már semmihez sem..
RR 7.1.1 kijött oda is, de még nem mertem feltenni, mert sokat volt beta állapotban, és jókat nem olvastam róla eddig. Pedig van kint stable verzió is.
Megvárom a következő frissítést, és meglátom, hátha már ott is javul a helyzet. -
$atirka
őstag
Na rászántam magam és nem bántam meg, feltettem az 5.8.0. Resurrection Remix Nougat romot!
Ötről hatra nem volt szinte semmi látványos változás, itt annál inkább. Azt hittem, hogy nincs tovább, de még tudták fokozni, még több beállítás, még több csicsa és okosság...
Egyelőre egy bajom van vele, hogy a bluetooth szétkapcsol egy idő után, ami talán váló ok is lehet, ha rövid időn belül nem javítják. Gps-t még nem próbáltam, de holnap utazom 1et, majd kiderül.
Amúgy stabil és gyors, semmi panasz, ajánlható szerintem... -
fdisk
őstag
Eladóvá vált a telefonom. Részletek az aláírásomban.
-
akos86
aktív tag
Üdv az Uraknak!
Galaxy note 2 újratelepítés után nem lehet hívást fogadni sem indítani, azt írja ki a telefon hogy nincs regisztrálva a hálózaton mikor bekapcsolom a telefont kéri a pin kódot amit el is fogad. Mi lehet a gond?
-
brsdnl92
tag
Sziasztok!A Note 2-m mostanában nem reagál a feloldógomb használatára. Az akksit ki kell venni, úgy tudom újraundítani. 4.2.2 android van rajta, teljesen gyári. Egy gyári adatok visszaállítása segítene, vagy mi lehet a gond? Köszi.
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Van nekem egy Note II LTE (N7105) telóm. Tudtok rá egy fasza kis stabil marshmalow romot?
-
fdisk
őstag
Most egy ilyen telót mennyiért lehet eladni kb?
Májusban lesz 4 éves.
Tavaly még garanciálisan lett benne kicserélve a kijelző, usb port, keret, kamera. -
kisspepe
tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy olyan alkalmazás GT-N7105-re Android 4.4.2 amivel tudok gömbpanorámaképet csinálni. Tehát nem csak egy sima egy vonalban körbefotózni, hanem gömbbe, hogy utána VR-al lehessen nézelődni.
Feltettem APK Mirror-ról a google camera egy régebbi verzióját, újraindította a telót, azóta el sem indul a progi.
Milyen kamera alkalmazást tudnátok ajánlani, amivel lehet ilye gömb panorámát készíteni?
-
$atirka
őstag
Boldog karácsonyt és új évet kívánok Nektek!
Próbálta már valaki a nugátot?
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
zsolt501 #39810 üzenetére
Régebben mi (s)írtunk még erről
:
ROM & root:
Nekem azóta elszállt az alaplap, cseréltettem.
Megérte, főleg hogy visszakaptam a 4.3 gyári ROM-t!!! Root-oltam és örültem.
Ennél jobb nincsen, ha vki használja rendszeresen a tollat mint én (rajz, írás, stb.) - én (régebben) még nem láttam "főzött" ROM-ot ami jól kezelte volna ezt a funkciót! Pedig ezért Note ugye...Headset:
Az eredeti gyári "agybadugósat" nem használom mert
- nem olyan jó a hangminősége / nem lehet tőle hallani:
1. ha nyugiban zenét hallgatok akkor Sony-jaim vannak:
- "agybadugósak": régebbi Xperia-ákkal jöttek és elégedett vagyok velük
- "nagyméretűek": MDR-ZX...AP
... = pl. 310-es, MDR-ZX310AP (MDR-ZX310, ZX310AP) - ezt nagyon olcsón kaptam vmi akció keretében, benzinkúton
2. bringázás közben és amikor a háttérzajt is hallani kell / akarom,
akkor egy alap, "szokásos" kialakítású Samsung headset-et használok, aminek meglepően jó a hangminősége, gumírozott és nagyon régóta bírja a strapát.
(Típust nem tudom sry, de L alakú a dugasz... sokszor láttam a kül. online "helyeken" még mostanában is...)
mindegyikhez van hívás felvétel / szám léptetés gombUSB kábel:
nekem az eredeti gyárinál (!) jobban bevált egy Galaxy Tab 3 Lite (SM-T113) -hoz kapott vékonyabb, teljesen jó kis kábel! Gyorsabban tölt, komolyan.
Számítógépnél, asztalon pedig régi rövid Nokia kábellel kötöm össze.Akksik:
a gyárin kívül nagyon bevált egy 3.7 V 4200 mAh-esVan még 3500 mAh Li-ion,,, cserére volt.
-
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok!
"Ugye jól gondolom" hogy egy "N7100-ba" "tökéletesen passzol" az N7105-öm kijelzője?
( Ha igen, akkor ha valakit érdekel, eladó lesz egy N7105 kijelző nélkül
)
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
zho-lee #39962 üzenetére
Megpróbálom.
Butausertől vettem, full gyári állapot.
Azt sem tudta, van e élet stock romon túl is.
Tegnap este hoztam el, adtam neki 1 napot, de már le van töltve pár custom rom, most indul a tesztelgetés.dabgergo
Én Temasek V10.4-et (emlékeim szerint az az utolsó romja) használtam, mióta megjelent.
Mondhatni nem volt problémám vele, de szerintem RR rom-ot is kipróbálhatsz.
Volt egy idő, mikor nem volt épp stabil nekik, de most állítólag megint belejöttek a srácok. -
dabgergo
őstag
Nagyon szeretem még mindig a Note II-esmet, de újra kéne raknom mert egyre lassabb.
Már nincs rá garancia. Mit érdmes felrakni rá, ami stabil és jó? Valami jó kis custom rom? Vagy valahogy fel lehet rakni Lollipop-ot? -
-Gerzson-
aktív tag
válasz
$atirka #39958 üzenetére
Egy jó tok van rajta, igy nem lóg ki a lencse. A kollégámnak másfél éves note4-e van és már érzi a lassulást és döglődik az aksija. Mindez egy prémium negyed millás telefontól...
Szerettem a note-omat de most azt érzem, hogy 100000Ft-al olcsóbban kb. Ugyanazt a minőséget kaptam meg. Az pedig, hogy egy közzel vegytiszta vanilla droidot kaptam egy számomra feleslegesen teleszemetelt TW helyett az maga az áldás. -
$atirka
őstag
válasz
-Gerzson- #39956 üzenetére
Azért a két telefon között legalább 4 év különbség van, kár lenne összetenni a 2t... Mondjuk én nem várok a tárcsázóra(pixelphone, imádom)!
Szemből nem tűnik szépnek az a telefon, olyan note1 kb... Vagy csak képen tűnik olyannak? A hátsó lencse meg nem lóg ki nagyon?
Amúgy biztos jó, nem volt még htc-m...
Sok sikert hozzá! -
-Gerzson-
aktív tag
válasz
grabber #39946 üzenetére
Megjött az OP3T, már egy hete használom. Összehasonlíthatatlanul gyorsabb. Most látom mennyi időt csesztem el várakozással pl. Tárcsázás vagy böngészés közben. A fényképek minősége is egy más világ az új gépen. Aksi aktív használattal nekem 50% felett van nap végére. Viszont volt már olyan hogy a megszokott mozdulattal húztam volna ki a cerkát.... RIP
-
Csaby25
őstag
válasz
$atirka #39953 üzenetére
Köszi!
Hol van ez a CM Nougat???
Galaxy Note II (GSM Non-LTE) -
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Tud valaki stabil custom rom-ot? Minél újabbat ha lehet, úgy látom a Cyanogenmod a KitKat-nél megállt
Köszi! -
kisspepe
tag
válasz
zsolt501 #39950 üzenetére
Köszi én is így emlékeztem, csak az ismerősöm azt állítja, hogy emlékszik, hogy 5.0-ás volt már a régi Note II-mön.
Akkor a második kérdésre ha esetleg valakinek van tapasztalata Pokemon Go és a Note II-vel kapcsolatban.
A Niantic oldalon a rendszerkövetelmények:
Android 4.4+
Rooted devices are not supported
Preferred resolution of 720x1280 pixels (Not optimized for tablet)
Strong internet connection (Wi-Fi, 3G, or 4G)
GPS and Location ServicesEnnek szerintem megfelel a telefon, mégis a play áruház nem támogatottnak írja.
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Tavaly januárban tönkrement a Note II-m (GT-N7100) wifije. A Samsung adott csereutalványt májusban. Tegnap végre a bolt beváltotta a csereutalványt és kaptam egy GT-N7105-öt.
A telefon független. Frissítettem a telefont és 4.4.2-es androidra frissült. Úgy emlékszek mintha a régi Note II-ön már az 5.0-ás android lett volna. Jelenleg Note II-re melyik a legfrissebb gyári android?
Másik kérdésem, én játszok a Pokemon Go-val. A Poke Go rendszerkövetelményei szerint Android 4.4+ kell neki. Azonban nálam a Play-ben azt írja, hogy nem támogatott eszköz. Másnak mi ezzel a tapasztalata?
-
fRooStzzZ
senior tag
Nekem is érik már a csere, én is N7re pályáztam volna.
Az a baj, lövésem sincs mit vegyek.. Sogorka vett egy P9+ -t, filó van a N5 kapcsán is, de ezeket a kínai cuccokat is nézem.. Igaz hol ez nem tetszik benne, hol az..
Meglátom tavasszal mivel jön elő a Samu, azt majd meglátjuk.
De maradtam volna szívesen a Note szériánál. -
-Gerzson-
aktív tag
Itt a vég
Meghirdettem a majd 4 éves Note-omat. Holnap jön helyette egy OnePlus3T.
Note7 lett volna de az elfüstölt.
A cerka hiányozni fog.... -
deka10
senior tag
Nem ment fel az amit linkeltél, de telepítettem egy másikat az működik úgy ahogy még küzdök vele nem tudom hol lehet a probléma.
-
deka10
senior tag
Sziasztok!
Felraktam sikeresen a RR rom-ot, ahogy kell el si indult a készülék, de a kezdeti beállításoknál a kapcsolat ellenőrzésénél ki írja, hogy ez eltarthat egy darabig és tart is már fél órája ez normális? A wifi minden rendben ott nem lehet gond -
-
Konflikt
addikt
válasz
Lordc0re #39932 üzenetére
en ezt ketszer megkaptam, ugyanugy boot utan. es nyilvan semmit nem titkositottam, veletulenul sem.
allitolag vmi andorid bug, csak a format data segitett nekem recovery-bol. -
Lordc0re
csendes tag
Sziasztok!
Lemerult a telom, feltoltottem, ujrainditottam majd ez fogadott: Encryption unsuccessful. TWRP-be probaltam menni, de az meg szegeny bootloop-ba kerult. Felulirtam Odin-nal egy ujabb verziora, utana mar sikerult eljutnom a recovery menube dalvik/cache torlesert. Sajnos zsakutca volt, igy vegul leformaztam az egeszet.
Mi okozhatta vajon ezt a jelenseget?OS: RR 5.7.4
-
zsolt501
nagyúr
Nekem nem volt ilyen gondom eddig egyik akkuval sem sem azzal amit eredetileg a telefonhoz adtak, sem azzal amit a szervizes illető hozott, és azzal sem amit a Samsung márkaboltban vettem, és remélem ezután sem lesz ilyen gond.
Arról hallottam pár esetben, hogy intenzív töltés és használat közben az megtörténhet, hogy a telefonban lévő akku a magas hőmérséklettől károsodik, szóval az esély megvan erre de túl nagy esélye nincs max ha a hőmérséklet szabályzás nem működik megfelelően, és ebben az esetben viszont már megtörténhet ez, és ennél csúnyább dolog is lásd Note7 esete ott is volt probléma.
-
fRooStzzZ
senior tag
Én épp ezért nem akarom lecserélni a gyári aksit..
4. éve megy, van hogy 2 napot is elvagyok vele.
Ha kicsit jobban el kezdek netezni, akkor este már felteszem a töltőre, mert nem szeretném ha másnap megmakacsolná magát, és kikapcsolna..
Ha nem bírná ki estig, persze én is cserélnék.. De amíg elvan simán 1,5 napig, addig eszem ágában sincs lecserélni, mert tuti nem járnék jól vele..
Úgy is össze van törve már a kijelző, színe már mindenre hasonlít, de a gyárira nem, szóval addig fog élni, míg megy (gyári állapotban). Költeni már nem szívesen költenék rá, majd jön a N4 vagy a N7. Addig meg dolgozzon ez nekem.
Kocsiban is addig jók a cuccok, míg gyáriak.
Most cseréltem le a gyári 11 éves akksit, amit most vettem, szerintem össze teszem a 2 kezem ha 3 évet kibír.. Nem 11-et.
Kollega vett egy aksit a skoda fabia-ba, 1,5 év és kuka. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
$atirka #39922 üzenetére
De most őszintén.
Mi köze van a Samsungnak az aksihoz? Pont semmi.
Mert Te elmész a MOL-hoz tankolni 95s benzint, és 3 év múlva a Pistabá'-tól veszel bizonytalan eredetű benzint mitől a kocsi nem épp úgy megy ahogy kellene, ne a kocsi gyártó legyen már a hibás.
4+év eltelt aksi bajok nélkül gyári állapotban lényeges hibák nélkül. Az, ha púpos lesz vagy kiég az szerintem nem a samsung hibája.
Nekik sincs 5 év tesztelni mindent, és utána kiadni, vajon hogy fog viselkedni x év múlva egy készülék ki tudja milyen forrásból származó alkatrészekkel összerakott állapotban.
A N7 bibije sem a Samsung hibája szerintem, bár mindenki őket szidja.A válasz nem neked ment.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
fRooStzzZ #39920 üzenetére
Nálam is már 4. éves a készülék, igaz már a 3. gyári akkuval hajtom, de nagyobb bajom nem volt még.
Mindenesetre az tény, hogy ha az akku a készülékben nagyon elöregszik akkor instabillá tud válni, és ehhez nem kell után gyártottnak lennie.
Sajnos semmiképpen nem veszi ki túl jól magát, az hogy a Samsungnak már megint problémás a készüléke, még annak ellenére sem, hogy nem a készülék már több éves, mert ugye sokaknak csak a gyártó nevéig terjed a figyelme tovább nem. -
zsolt501
nagyúr
Az utóbbi időben a sajtó a Note 7 akkujától volt hangos, erre most a Note2 is színre lépett...
Szikrázó mobil hozta a frászt egy repülő utasaira -
zsolt501
nagyúr
Nincs SD???? akkor te a készülék belső memóriáján tárolsz mindent?
Rakj bele egy SD-t és másolj át rá mindent, vagy kábelen másolj mindent át PC-re.
A progik természetesen újra települnek persze azok amik nem virágboltiakAksi és rendszer figyelő progiból rengeteg létezik nem tudom melyik a legjobb, szerencsére eddig 1x volt hasonló hibám, de a rendszer újratelepítés megoldott mindent.
-
zsolt501
nagyúr
A gyári akku progi csak alap tájékoztatásra jó, rendszer szinten nem jelzi az elakadt beragadt folyamatot, erre léteznek külön appok amik részletezik a folyamatokat.
A gyári visszaállítás csak a készülék belső memóriáját érinti az SD-t nem max akkor ha az titkosítva van, szóval ha az SD-n tárolod a dolgaidat akkor nem fogja érinteni, csak akkor ha a tároló titkosított.
-
Z_A_P
addikt
válasz
zsolt501 #39912 üzenetére
Semmilyen extra programot nem jelez a Battery, hogy az hasznalna. Gondolom ott lenne ilyenkor.
Ugye az mutatja hogy melyik program mennyit hasznalt akksibol. Es itt valaki megevett 80%-ot par perc(?) alatt, szoval mutatnia kene valamit, de semmit.
Amugy van ez is meg a mai napig: Note 2 fagyas.
Azzal a kulonbseggel, hogy arra mar rajottunk, hogy nem kikapcsol, hanem lefagy. Azaz pl ilyenkor hivom, a hivo fel ugy hallja kicsorog, de a telefonon semmi. Nem is lehet vele mit csinalni reset-ig (sokaig nyomni bekapcsolo gombot), csak tegla addig sotet kepernyovel. Utana par napig (oraig neha) ujra jo.
Lehet a 2 osszefugg...akksi leszivas + fagyas neha.Egy factory reset-et ki kene probalni az igaz.
Olyankor torlodnek a kepek, videok, lementett file-ok (pdf,stb) is? Vagy csak a programok? -
zsolt501
nagyúr
Beragadt, kiakadt program szokott ilyet csinálni, ezt ki lehet szűrni, vannak erre alkalmazások, és bizony érdemes is kiszűrni, mert magának a telefonnak sem használ az ilyen széthajtás, pláne az akkunak.
Viszont én tegnap újrapakoltam a telefont (2 év után) és meglepően megtáltosodott, illetve látványosan javult az üzemidő is ugyanolyan használat mellett.
-
Z_A_P
addikt
Szerintetek az mitol van, hogy idonkent (par naponta?) valami megeszi az akksit rovid ido alatt?
Pl tegnap este, olyan 80%-on volt mikor leraktam, bekapcsolva hagytam, reggel mar nem lehetett bekapcsolni.
Semmi extra progi nem fut, logikat nem talalni benne mitol van. Egyszer csak valami bumm. De maskor meg napokig elo se jon. -
BigT
senior tag
Ha valaki találkozna egy hirdetéssel, benne működő alaplapos, de rommá tört n7100 al, irjon mar nekem pliiiiz egy privatot. Nem talaltam csak egy ilyet, azt is elvittek az orrom elol.
Sajna az en tok jo allapotu telom fogta es egy hibauzenet utan kikapcsolt es tegla lett. Jo lenne backup telonak rendbe rakni.Elore is koszi
-
Koczó93
őstag
3.5 év után, fájó szívvel de megválok a Note-tól
Nagyon jó telefon a mai napig szvsz. Mindenkinek további jó forumozást!
-
Koczó93
őstag
Srácok, volt már itt valakinek BlackBerry-je?
Mostanában túl gyakran nézem meg a Passport hirdetéseket
Jöhetne 1-2 érv, ellenérv privátban, akinek van BB tapasztalata
-
$atirka
őstag
válasz
szunyi777 #39900 üzenetére
Így van, nem találok hibát mostanság!
Ez így lett volna pár éve, milyen unalmas lett volna az életünk...
Ha fel akarnám forgatni az életem, egy új telefont kéne vennem... Most újítottam fel a telót (gyári kamera, speaker, hátlap, keret csere), még egy kis időt adtam neki, aztán ha lemegy az S7 ára, már jöhet is...
Ott hagytad a szervizt?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest