- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Narxis: Problémák, problémák, problémák
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz
nababika #36899 üzenetére
Igen, van egy .zip amit flashalni kell, és ott van az Xposed installer apk fájl, amit telepíteni kell. Utána működni fog.
official Xposed lollipop -
szunyi777
őstag
válasz
Ayse19 #36897 üzenetére
Én is "használtan" vettem 3-4 hónapja és nem bántam meg !
"használtan" A készüléken és a Home gombon is fólia, füles bontatlan, töltő kábel gyári hajtogatás még erősen meglátszott, hibátlan állapotban, független, 2014 / ~áprilisi gyártású, Knox 0x0, stbb... Mgayarán szinte vadi új...Eladó elmondása szerint kintről való (Rom alapján az is volt)
Azóta is tökéletesen, problémamentesen működik kopp-koppMielőtt megveszed az IMEIT ellenőrizd az akksi alattival, Knox 0x0 legyen, papirok stb...
62-t szerintem megér.. Nagyon jó vas!
Én féltem, hogy nagy kijelző és merülni fog az akksi mint vadmalac, de kellemesen csalódtam!
Előző készülékeim ilyen 2-3 max 4 órákat birtak... ez bakker 5-6 hozza szinte mindig.. persze ha néha egy kicsit játszom, akkor az zabálja, és a youtube!!
Készenléti idő nekem wifi-mobilnet nélkül ~1-3% / 8 óra. -
Ayse19
csendes tag
válasz
szunyi777 #36886 üzenetére
Most veszek de használtan a telefon még nincs 1 éves. Beszélgettem egy samsungos eladóval és azt mondta, nem számít mennyi idős a telefon ha gyönyörű állapotban van. Mert a samsungok nagyon jó telefonok főleg ez és jól bírják + bővíthető 64 GB-ig. Amit én veszek garancia nincs már rá, de szép állapotban van és minden tartozékával eladó. Méghozzá 62.000 ftért ami kiváló ár és diákként megtudom venni. Vélemény erről, hogy használt telefon? Beszélgettem a "tulajjal" meggyőző és nagyon tiszta!
-
szunyi777
őstag
STOCK Romohoz
CMRomokhoz
CM Direct link.
PSN_pureCM_11 = CM11-hez és főzelékeihez
PSN_pureCM_11-12 = Cm11 és 12 és főzelékeihez
PSN_pureCM_12 = Cm12-höz és ami CM12-re épül (UB reom, Remix rom, stb..)babicsbalu
Van LS LP?!
Nem találkoztam még vele... Mindjárt rákeresek -
djzoy
tag
sziasztok! csak érdeklődnék h az , Agni kernel jo mindegyik 5.0 romhoz?,
-
szunyi777
őstag
-
Ayse19
csendes tag
Sziasztok!
Most gondolkodom egy Samsung Galaxy Note II.-ben. Nektek mi a véleményetek a készülékről? Akkumulátor mennyit bír? Tényleg jó telefon? Milyen képeket csinál? Érdemes megvenni? Sajnos a pénztárcám egy Note II. engedd csak meg
ezért kérdezem, hogy mik a tapasztalataitok erről? Köszönöm a válaszokat!!!!!!!!!
-
bgabesz75
tag
Sziasztok!
S3-at cseréltem Note 2-re. Sony Ericsson Blue tooth fülhallgatóból kettő is van és egyiket sem látja a note 2. Valamit kell állítani a gyári beállításokon kívül? S3-on működtek simán.
-
t.imi
addikt
Urak, egy kérdés.
4.3 van a gépen. Download módban ott van a knox, de szürke, nem fehér. Mintha nem lenne még aktív.
Az alkalmazáskezelőben ott szerepel a KMLS agent, KNOX, KNOX store
Kicsit lemaradtam Samsung terén, 4.2-nél kiszálltam.
Erre most lehet pl miui-t pakolni gar vesztés nélkül vagy sem?
Köszönöm. -
szunyi777
őstag
-
bacus
őstag
válasz
zho-lee #36870 üzenetére
Itt néztem, 2.801 a legfrissebb, ami odinos, az ajánlott marketes telepités le van tiltva.
Na még egy kérdés. Van mindenről backup ami elengedhetetlen, (névjegyek, sms, tasker, dwp, stb), de azért van egy csomó amiről nincs, pl játékok.
Flashalés után mi marad meg? Vagy kell/érdemes még egy factory reset is neki, és kezdjem előlről belakni, visszaállitani? Testvérem nem rootolt a telefonjaink egyidősek, ő megkapta 4.3-t is, most a 4.4.2-t, neki semmi ilyet nem kellett csinálni.
-
zho-lee
addikt
Szia!
Nézd meg itt: teamwin projectnézted már pl a gravitybox működik lollipop alatt?
-
bacus
őstag
Egy kis segitséget szeretnék kérni, hogy pontosan mit kellene csinálnom. (a 0 hozzászólás picit elavultnak tűnik, még régi rom van csak, illetve a root leirás is gondolom megváltozott)
Leszedtem a 4.4.2-es független magyar romot, odint. Ez az (egyetlen) üzleti telefonom, nem igen szeretnék vele napokig szarakodni, jó lenne mondjuk este 8 után elkezdve is éjfélig minden használt dolgom működne.
A mostani állapot, 4.12 es gyári ROM, telenornál vettem, azonnal rootoltam, az akkori leirás szerint twrp recovery van rajta. (és legfőképpen ezért kérdezem, hogy mi lenne a pontos lépésenkénti teendő)
A kivánt állapot a gyári 4.4.2-es ROM lenne rootolva. (elvileg még 4 hónap gari van rá, de ez eddig sem tartott vissza
, a knox számláló ugrik sem zavar. A telefonom mostanában kezdett veszteni az üzemidejéből, reggel 8 kor lehúzva az elején este még 60-70% volt, manapság csak ritkán van 50% nál, de jellemzőbb, hogy este 9 körül már 20% alatt vagyok és kéri az etetést) A leszedett zip fájlban (N7100XXUFNL1_N7100OXXFNL3_XEH.zip) két darab fájl van, egy SS_DL.dll és N7100XXUFNL1_N7100OXXFNL3_N7100XXUFNG1_HOME.tar.md5 nevű fájl.
Előre is köszi.
-
t.imi
addikt
válasz
havri1 #36859 üzenetére
Nagyon köszönöm, megnyugtattál. G3, 625, Z2 nem ajánlott fel ilyet. Számla az gsm boltos, elvileg nem lehetne baj.
tony7 samu.hu-n már voltam, azt írja, ha küldök mailt 24h belűl intézkednek.Annyit még, ezen most 4.3 van, a knox
ikon ott figyel. Ezt lehet még mókolni vagy ha miui-t v bármi mást rátolok, annyi a garinak?
-
havri1
félisten
A választást azért ajánlja fel, mert valószínűleg ugyanúgy van (mint Vodafonenál), hogy a t adja a bluemobilet is.
Semmi jelentősége nincs.Kódról nem tudok, de a számla elarulhatja.
Ha nem t, Vodafone, pannon az eladó..
Sőt, Vodafone nem is ad számlát, és vodas a garanciapapír is. -
t.imi
addikt
Sziasztok.
Vettem ma egy kicsikét.
Elvileg magyar garis, mo-i készülék, szla, samu garpapír. N7100XXUEMJ9 rom, JSS15J.N7100XXUEMK9 build van rajta, de bekapcsolásnál mindig megkérdezi, hogy Bluemobil v tmobile -t használnám-e.
Itt akadtam meg.
Samsungnál már be van regisztrálva, ezt megnéztem..
Ez mi ez, mert anno nem találkoztam ilyennel a note2 lte-n?Illetve valami kódot tudnátok mondani, amit felfedné, hogy gyári független v szolgáltatós, kiütött telefon-e? Amit én találtam secret code, az nem működik.
-
-
zsolt1129
addikt
Történt monap egy kis baleset. Note 2 leesett es azota nem ad képet. Kicsit a kijelző is megrepedt. Visszaolvastam a régi hszeket, és láttam, hogy komplett kijelző csere a megoldás. Foglalkozik valaki itt ilyennel? Esetleg tudtok ajánlani konkrét helyet? Köszi.
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Használja valaki Lollipoppot? Van már belőle bugmentes ? Most olvastam, hogy megy már alatta az xposed és tennék vele még egy próbát, csak nem tudom melyik jó.
-
GtCaT
tag
Van itt vki, akinek gyári 4.3 alatt futott az NDrive navi bármelyik verziója?
-
GtCaT
tag
Rootolt gyári 4.3 ROM -hoz tennék fel CWM -et, hogy tudjak csinálni Nandroid mentést.
Szerintetek Rom-Manager -rel vagy Odinnal lenne célszerűbb felrakni? -
*Mukeey*
addikt
Én is eladnám enyémet,nem is piszkálom meg.Ha esetleg rajtam marad akkor lesz root stb.
De gyári lolli azért várós,hátha jó sül ki belőle és maradhatna még egy fél évig -
havri1
félisten
válasz
Markizmark #36840 üzenetére
Ha lejár a gari, persze, de nekem még van vastagon, és el is adnám majd
-
taranis
addikt
válasz
Markizmark #36840 üzenetére
Ennyi amúgy.
-
Markizmark
addikt
-
Petyyyyy
addikt
-
Stevenstyle
senior tag
-
zho-lee
addikt
válasz
Stevenstyle #36834 üzenetére
Hasonlóképp jártam én is, de én rom telepítés után.
(LS-KK-Milestone-3.2)
Full wipe, kivéve sd kártya, és úgy telepítettem.
Akkor is csak másodikra ment fel rendesen, hiba nélkül.
Mivel ugyanazt csináltam, nem tudom miért.
De most jó.Ja, a lényeg, nálam a gapps nem volt jó, de szunyi777 tárhelyén ott vannak a jó gapps-ok!
-
Stevenstyle
senior tag
Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. S3 óta nem volt Samsungom, de most hozzám került egy Note 2 második telónak. Kicsit olvasgattam majd belefogtam a rootba. Root megtörtént, Xposed keretrendszer működik is frankón, viszont a play és a Gmail kliens nem, egyik sem tudott kapcsolódni. Play esetében először töröltem a gyorsítótárat, de semmi. Végül töröltem az adatokat is, megint semmi. Frissítések eltávolítása is megvolt mondom hátha az a ludas, most a következő hibaüzenetet kapo: "jogosulatlan módon módosították az operációs rendszert, kérem forduljon a rendszergazdához" Ez most mi? Találkozott valaki már hasonlóval? Zömében SONY és HTC telóim vannak /voltak eddig illetve még egy Nexus, de soha még csak hasonlóval sem találkoztam. Minden egyéb tökéletesen működik, gyári 4.4.2 "csak" root volt. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
-
szunyi777
őstag
válasz
fRooStzzZ #36832 üzenetére
Szia, melyik 1-2 funkcióra gondolsz?
Működik a toll, semmi gond nincs vele. Ez nem Touchwiz rom, így kiegészítésre szorul. Cm SPen Add-on, Notebuddy, stb appok.
Snap kamerát használom, nincs vele semmi gond.
Ha a Gapps nem telepszik normálisan, akkor alapvető gondok vannak. Használd a legfrissebb twrp, és full wipe ajánlott.. Belső tarhelyet is!
Akksi jó 5-6 óra, Agni kernel, zzmoove yank battery governor. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
szunyi777 #36825 üzenetére
Udv!
Jol sejtem, hogy nincs benne 1-2 funkcio?
Mert a tollal nem csinal semmit, mozgas is kicsit hianyos az 5.3.3-ban.
Hianyoznak a pen funkciok..
Illetve a kamera sem tetszik, nem lep at a galeriara, meg a kep torlesenel is akadtak problemaim..
Valahogy lapoztam, es torolte a kepet minden megerosites nelkul.
Azt hittem, foldoz vagom..
Elso nekifutasra nem akarta normalisan telepiteni, a gapps mindig hibat talalt.
Akkor feltettem azt a kernelt, ami a ytb-s videoban szerepel, es minnya jo lett.
Addig minden G-s cucc fc-zett.
A masik, hogy szerintem merul eleg rendesen.
Lehet csak a fc hianyzott a telepites utan, vagy nem tudom..
De orankent 10% korul merul.
A masik, a feladat kezelot hol talalom, ahol be tudom zarni a futo folyamatokat?
Mert eddig hosszan a home gomb, majd ott az aktiv folyamatok.. De most mar az sincs..
Ha neha nem felejtem el, akkor beallitottam a vissza gombra ha hosszan nyomjuk az app kill-t, de hat az nem megoldas mindig.
Most hirtelen ennyi lenne... -
Konflikt
addikt
válasz
szunyi777 #36829 üzenetére
nem a legfrissebb (letoltes alapjan v4.2.5, 2014 okt). akkor felteszem az ujabbat, koszonom.
nem neztem hogy maxon megy-e, vagy csak nem hagyja sleepelni. (kozben mar masik akksirol megy, igy resetelodott a WLD stat)
vagy milyen egyeb romot, kernelt javasolnatok, ha gyari 4.4.2 deknoxed alaput szeretnek, es mondjuk cserelnem a mostanit?
-
Konflikt
addikt
Sziasztok
nem gyakran fordul elo, de ha igen akkor baromi bosszanto es csak a mobil reboot segit rajta.
WLD-el latszik hogy a jelenlegi 14:30 ora uzemidombol 14:15 ot toltott ki a mdm_hsic_pm0 kernel wakelock. eszeveszettul leaszivta az akksit. (most 3%, ilyenkor meg 60+ szokott lenni).4.4.2, gyari rootolt, deknoxed, agni kernel.
lehet ezzel valamit kezdeni?
koszonom. -
szunyi777
őstag
válasz
zho-lee #36824 üzenetére
Üdv
Az RR 5.3.4 igencsak jó már! Javitották az idegesitő hivás közbeni proximity bugot is!
Ajánlom kipróbálni Agni kernellel.
Magyaritás a megszokott helyen -
zho-lee
addikt
Üdv mindenkinek!
Kicsit megkésve bejelentkeznék én is ide, átnyergeltem Note II-re.
(egy hete hajtom már, mostmár a root meg van, és custom rom)
Látom, lesz mit olvasgatnom.. -
Hitch
senior tag
Jól értelmezem ez alapján, hogy mi is kapunk Lollipop-ot?
http://samsung.youmobile.org/
-
szunyi777
őstag
válasz
Markizmark #36818 üzenetére
Nem! Az cm kernel.
Van Agni Stock kernel is, azt tedd fel,az a jó a TW romokhoz. -
havri1
félisten
válasz
Kisfarkas77 #36816 üzenetére
Volt olyan állapot, hogy láttad működni? Tudtál vele telefonálni?
Lehet csak rosszul ment fel a rom. -
havri1
félisten
válasz
osvatharon #36814 üzenetére
Próbáld ki, hogy kizard a szoftveres hibát.
Farkas, nem tudok segíteni, túl komplikált, keresd nggabit.
-
havri1
félisten
válasz
osvatharon #36812 üzenetére
Viberrel is halk?
-
havri1
félisten
válasz
Kisfarkas77 #36806 üzenetére
Általában itt kezdődnek a gondok..
-
Tulku
veterán
Üdv 4.4.2-n nem találom azt az opciót beállításoknál hogy ha lefelé fordítom a telefont elhallgat a csengetés....eltűnt?
-
havri1
félisten
válasz
Kisfarkas77 #36804 üzenetére
Oké, habár én nem sokat segítettem
Milyen romot tettél fel? FR volt a végén?
Ilyenkor érdemes repartos rommal pucolni. -
havri1
félisten
válasz
Kisfarkas77 #36801 üzenetére
Sikerült már megoldani?
-
Xanax88
tag
Fórumon felülről lenyitod a topic összefoglalót.
Ott minden ifót és progit megtalálsz.Más. Mx player mindenkinek megy rendesen lolli alatt?
Ha beletekerek vagy kilép, vagy nem tölt tovább, néha csak a hangba teker a képbe nem.
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest