- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Remélem ide elfér:
A samsung garanciát hogy lehet átruházni? Ez főleg a kiterjesztett 2 hónap miatt érdekes,ebben az intervallumban ugyanis kell már egy igazolólap is erről. Mi a menet? Korábbi tulaj törölje a készüléket, én pedig vegyem föl, avagy a korábbi tulajnál marad beregizve, és kinyomtatja nekem az igazolólapot előre. -
havri1
félisten
válasz
csalafinta65 #33396 üzenetére
Gyári tarcsazóba beirod:
*#0*#
-
havri1
félisten
válasz
csalafinta65 #33394 üzenetére
Ugyan nem tőlem kérdezted, de nekem most 11 hónapos a készülék, és a felső sáv már a kék teszten látszik.
-
zsoltix
tag
Sziasztok! A kovetkezo problemaval allok szemben. A telefonom egyik naprol a masikra random idokozonlent megnyitja ezt a linket https://admin.appnext.com/ClickUrl.html?id=7fa52fd8-e1e9-4419-9522-6d90badd08bf
Nem telepitettem semmit elotte. Tud valaki valami megoldast ra hogy lehet eltuntetni? -
S e t h
nagyúr
Tegnap én is rákérdeztem a samunál, hogy mikor lesz kitkat, mert példának okádékául vodára már van egy ideje, arról nem is beszélve hogy több mint negyed éve már elérhető note2re. A válaszuk lényege az, hogy gőzük sincs. Érted, mármint a samunak nincs rálátása. Ma megkérdezem a hentest, hátha ő képben van.
-
Liuntin
csendes tag
válasz
csalafinta65 #33367 üzenetére
Ennyi marhaságot összehordani...
EU-s iránymutatásokkal tisztában vagy?
Értesz-e ahhoz, amit így leugatsz?
Fizetik-e ezt az okoskodást?
Miért nem ruccansz el az XDA-ra is hirdetni az igét?
ROFL
-
dancsuri
veterán
válasz
csalafinta65 #33372 üzenetére
csak az LTE csippelt szerelt telókban nincs rádió, a többiben van
(#33376) Kleroo
a világ lehet, de mi Magyarországon élünk. a 4G reklámja megy orrba szájba miközben itthon még térerő sincs. Trémobil. (igaz a vodának van
)
-
Kleroo
veterán
válasz
csalafinta65 #33375 üzenetére
Én sem támogatom a dolgot, de errefelé halad a világ.
NNO de kérnék szépen esetleg még infót a kérdésemre.
-
Kleroo
veterán
válasz
csalafinta65 #33372 üzenetére
Hamarosan a netcsomagok fejlődésével(korlát nélküli) itthon sem lesz probléma. Sőt, nem lesz sistergés a netrádiókon
)
szerk: Pontosabban fejeltet országokban már-már felesleges az "analóg" rádió, érthető ha kihagyják.
-
csalafinta65
senior tag
válasz
Kleroo #33370 üzenetére
Szia! Nálam nagyon fontos dolog az FM rádió! És a Samsung kihagyja 1 éve minden telójából...gondban leszek, ha a 9 hónapos Note2 -öm váltásra kerülne. Amoled kötelező. De FM rádió nélkül, legalábbis nekem nem telefon a telefon....Az Apple-t utánozza a Samu. Minden más márka zászlós hajója is tartalmaz rádiót...Ti hogy vagytok ezzel?
-
Kleroo
veterán
Urak! Ide is bepofátlankodok. Túl jók ezek a samsung kütyük. (note3, S3 topicot már felforgattam)
De úgy néz ki note2 lesz a befutó.
Kell a nagy kijelző, a nagy tempó, jó kamera, és bivaj led.
Kinéztem a Note2-t, de elkezdett a Note3 ára is 100k szintre/alá süllyedni, így léptem is tovább a nextgen 3-re.És úgy nézett ki bele is fér egy Note3... aztán mégsem. Újabb 4-5 hónapot meg nem akarok várni amíg a Note4 befut és elterjed lenyomva az árakat. Kevesebb pénzt szánok rá... jó legyen az S3... sőt LTE, mert az már 2giga ram.... De pentile, meg nem tökéletes, nem elég böszme és nagy ugrás S2-ről; és hiába átmeneti teló lenne cirka 1 évre, annyit S3al nem húznék ki, alaposan be akarom lakni a telót: és visszatértem a note2höz, nem sokkal drágább, és nincs pentile(gyűlölöm), és igazából hasít az. Játszani meg úgyis csak a 2048al szoktam. Lehet le sem akarom cserélni. Note3 annyira nem hiperdúrva, note4 amennyiben qhdval jön, az meg nem igen lesz gyorsabb még 805el sem mint a 3.No: mire érdemes figyelni Notenál? Mi szeret bekreppálni?
-
bostone
addikt
TC-t használ valaki? A frissítés után nem hajlandó semmit végbe vinni. Sem törölni, sem áthelyezni. Nem kompatibilis a csokival?
-
scream
veterán
válasz
csalafinta65 #33364 üzenetére
Ja, ha mashol azt irjak, akkor nyilvan ebben a topicban is ervenyes, nem?
Ha meg esetleg lenne barmennyi tapasztalatod ROMolassal vagy magaval a telefonnal kapcsolatban, de igy tenyleg nem tudom hova tenni ezeket a megnyilvanulasokat.
Nem veletlenul fejlesztik am a kulonbozo ROMokat, nem csak azert, hogy elussek valamivel a sok felesleges idejuket.
-----
Mas, keretkopasra igenyelhetek-e helyszini javitast? Illetve a kerettel egyutt cserelik e az elolapi plexit? Vagy azt milyen okkal cserelik? Kijelzo cserekor az nem lett kicserelve.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
imi314 #33350 üzenetére
Sajnos csak nagyon ritkán vagyok itthon. Csak tanácsnak szántam. Ha megnézed a videót,látni fogod,hogy egy csöpp kreativitással,alapossággal,óvatossággal és elszántsággal,igazán nem bonyolult feladat. Valójában mit tudsz elrontani? Kb 3 rugó egy üveg. A hátlap levétele és az elem,valamint a kártyák eltávolítása. Ennyire kell szétszedni.
-
bostone
addikt
Tegnap érkezett egy frissítés. Mi is változott tulajdonképp a látható jeleken kívül?
-
scream
veterán
válasz
csalafinta65 #33355 üzenetére
LOL, miert ne lehetne hasznalni arra hogy hazimozira kosse?! Sot nem csak hangot, hanem teszem azt, NFCn megy a video is.
Nem mellesleg ROMolas miatt elhalalozott keszulekek ritkasakba mennek, azert mert te nem ertesz hozza, nem jelenti azt hogy rossz vagy hatrannyal jar.
-
madstunt
addikt
hali, van aki miui-t használ ?
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
Barátomnak frissítenénk. Melyik Kitkatet érdemes feltenni? Nordicra gondoltam, azok általában jók szoktak lenni, és mentesek minden szolgáltatói hókuszpókusztól.
Köszi előre is! -
kop8
őstag
Üdv mindenkinek!
Valaki megtudja mondani nekem hogy a note 2-őm miért szól nagyon halkan ha rá van dugva házimozira, pedik maxra fel van nyomva a hangerő?!
S4-el is probáltuk ogyan az, de a régi s2-őmel jól szolt...
Valaki találkozot már ilyen problémával?
-
válasz
Weeman1 #33346 üzenetére
Egyetértek.
A nem gyári akkuk komoly minőségi, ráadásul biztonsági kockázatot jelentenek.Egy barátom tavaly vett egy megbízhatónak minősített, "félnoname" óriásakkut (valami 6 Ah),amitől akkora lett a telefonja, mint egy tégla. Volt nagy ööm meg bódottá, hogy elég hetente egyszer tölteni -- aztán egy év után konkrétan kevesebbet bír, mint a gyári 2 Ah-ás gyári akkumulátor.
Arról nem is beszélve, hogy a vacak elektronika miatt TÉNYLEG kigyulladhat, felrobbanhat az akku.
Üdv: MaCS
-
válasz
csalafinta65 #33351 üzenetére
Legtöbben csak megjavítják,amit szétcsesztek gyárilag
-
imi314
senior tag
válasz
Rabidsnail #33349 üzenetére
esetleg ha szereznék üveget kicserélnéd nekem? (természetesen nem ingyen)
-
fRooStzzZ
senior tag
Nekem is megadta magat a kijelzo a heten.. ~30 centirol leesett, es keresztbe megrepedt az uveg..
(ahogy guggoltam, az olembe volt a telo, es lecsuszott onnan.. azt hittem felrobbanok)
Igaz mar a veget jarja, mert ugy nez ki az alaplap is el van pattanva benne...
Nem tudom, erdemes e foglalkozni vele, de lehet az lesz mukodik amig mukodik, azt repul a kukaba. -
Konflikt
addikt
sziasztok,
milyen akku-t ajanlatok ebay-rol, erdemes a gyarin kivul massal probalkozni?
koszonom szepen -
imi314
senior tag
válasz
korcsillio #33343 üzenetére
Mennyi az annyi ,? Ha 30ba beleférek akk még talán megéri.
-
imi314
senior tag
Tudtok mondani szakit aki olcsón cserél üveget note2-n?
-
ouzohuto
senior tag
Sziasztok!
Sajnos a keresesben nem talaltam, igy irva kerdezem volt e mar olyan problematok, hogy eloszor neha nem ebredt fel a telefon majd mostmar ott tart fel sem tudom eleszteni semmivel :S aksi ki be se segit se tolto...Otletek? -
scream
veterán
Kipróbálnék DN3 helyett másik ROM-ot is, amit szívesen kipróbálnék az DrKetan féle v8, csak az a kérdésem, hogy melyik kernellel ajánlott? Jelenleg DN3 mellett AGNi-t használok, de van 1-2 furcsaság benne.
-
Zsombe
senior tag
Ahogy nézem már csak a magyar, független 4.4.2-es frissítést nem adta még ki a Samsung Európában.
Augusztusban vajon megkapjuk?
-
treker42
tag
Tudtok ajánlani note2-höz kerékpárra szerelhető telefontartót?
Most ilyenem van: http://p1.vatera.hu/photos/7c/9c/bd37_2_big.jpg
Sajnos alul eltört az egyik fele a kormány rögzítőnél. -
nababika
aktív tag
Sziasztok. Tudna valaki segiteni, hogy a legujabb Dr Ketan romba mikent lehet az stk.appot (sim tool kit) belehegeszteni? Az istenert sem indul. Probaltam a system/appba belemasolni, telepiteni de semmi. Lehet nem jo verziot akarok hasznalni?Megoldodott.
-
zsolt501
nagyúr
Használ e valaki MX Player-t ezen a telefonon, mert nekem a 4.4.2-es verzió óta nem enged berakni egyéni codec-et, az előző 4.3-as verziónál még nem volt ilyen gond, mi lehet a probléma, mit lehet csinálni?
-
tyukee
csendes tag
válasz
Scofield007 #33150 üzenetére
Másold át a sygic mappát a belső memóriába és jó lesz... nálam is ez volt a baj.
-
-Gerzson-
aktív tag
válasz
tomee007007 #33318 üzenetére
Köszi. Csalódás ez a rövid élettartam. Naponta egyszer raktam töltőre, nem ezt vártam...
-
-Gerzson-
aktív tag
Sziasztok. A másfél éves készülékemnek betegeskedik az aksija. Ezt cserélik a prémium garanciában, vagy erre már nem vonatkozik?
-
dancsuri
veterán
a samsung apps-bol lett a galaxy apps, vagy ez egy kūlön àruhàz? (most frissūlt)
-
Liuntin
csendes tag
válasz
axlfsi #33308 üzenetére
Azért nevezte el úgy, mert nem várható már frissebb a Samsungtól NII-re.
De már szóba hozta, hogy lehetséges egy 8.1-es ROM.
Bár arra még nem válaszolt, hogy poén volt-e.
Nagyon jó a V8, nem tudom, új alap híján kell-e mókolni, de mint tudjuk, tőle elsőrangú dolgok kerülnek ki.
-
hnyagboy
tag
Sziasztok.
Ha egy DN3 ra szeretnék feltenni egy francia 4.4.2-t akkor ha Odinnal felteszek rá egy MJ5 bootlodert majd szintén Odinnal a romot ott nincs vmi Pit v egyéb amit még be kellene tallóznom az odinba? A DN3 előtt gyári 4.3 volt rajta.
Illetve ezt a romot a Kingoval tudom rootolni? Mert a TB miatt kellene. Illetve a 4.3 alatti TB mentéseket vissza lehet tenni a 4.4.2-re ?
Köszi -
axlfsi
veterán
válasz
korcsillio #33305 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy Ketan az utolsó ROM-ot "Good Bye Edition"-nak nevezte el... azaz, nem hinném
-
korcsillio
addikt
Dr.ketan csinál még a note-ra romot?
-
axlfsi
veterán
válasz
S e t h #33299 üzenetére
Persze, nem titok. Lehetőségem adódott egy EU garanciás OnePlus One készülék megvásárlásához és most Ő lett(lesz?) az új favorit
(gondolkodtam abban is, hogy megtartom másodiknak, de felesleges, mert nem használnám ki, még így is keveset telefonálok (nincs céges kártyám se, amit beletehetnék), viszont annyi extra cuccot megvettem az N2-höz, hogy felmerült bennem egy kis időre ez az opció is...).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Milyen autót vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest