- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyi777
őstag
válasz
guriga1234 #35599 üzenetére
Az sd kártya problémára nagyon régóta van megoldás Xposed modul formájában (KitKat Sd card full access), hibátlanul működik minden sd-ről. A fentebb említett navigáció is, folder mount, én még nem találkoztam olyan app al, aminek gond lett volna az sd.
Azt meg kétlem, hogy ne lehessen majd rootolni az L-t.
-
guriga1234
addikt
válasz
coupegsi #35598 üzenetére
A 4.4.x-szel csak szopás van, semmivel sem jobb, mint a 4.3.
Amit meg a Note4-esek várnak, az 5.x, az sem lesz valami nagy durranás, bár ott részben már orvosolták az SD kártya kezelést, de azért csak részben, mert valami guglis apit kell használnia minden alkalmazásnak, ami el akarja érni az SD kártyát. Amelyik fejlesztő nem alakítja át az alkalmazását, az ugyanúgy nem fogja elérni az SD kártyát, mint 4.4.x alatt. Az a fajta szabadság, ami a 4.3-ig megvolt, többet nem jön vissza.
Állítólag rootolt cuccal el lehet érni az SD-t, de ugrik a KNOX, garinak annyi. 5.0-t meg állítólag még rootolni sem lehet majd, de ez majd elválik. -
coupegsi
csendes tag
válasz
bogarfull27 #35596 üzenetére
Én is amiatt frissitettem.De szinte semmi nem változott az aksi idő a 4.4.2vel.Tényleg gáz, hogy nem kezeli az SD kártyát.Emiatt a navigációt a telefonra kellett feltennem ami majd 5gb.Így 500mb szabad helyem marad csak
Arról nem beszélve, hogy van olyan játék ami akadozik, így ki kell lőni néhány programot...szerintem rosszabb lett mint volt.
-
guriga1234
addikt
válasz
bogarfull27 #35596 üzenetére
Nem lesz jobb, de csak várd.
-
bogarfull27
tag
válasz
guriga1234 #35595 üzenetére
Ohhh! Am a jobb aksiidő miatt!
-
guriga1234
addikt
válasz
bogarfull27 #35594 üzenetére
Szerintem te összekeversz a providenttel.
Nem válaszoltál arra, amit kérdeztem. Addig ne is várj érdemi választ. -
bogarfull27
tag
Ha adsz rá pízt veszek! 8-10 nap? Azt hogy?
-
guriga1234
addikt
Azt sem fogom felrakni. Szerintem undorító az 5.0 felülete, ráadásul SAMOLED kijelzőre nem is praktikus.
Azt meg ne felejtsük már el, hogy a Note4 erősebb vas, a memóriája is nagyobb. A Note2 csak szenvedne, akkor meg minek? Ha egyáltalán váltani fogok, az max. az Edge lesz, vagy majd esetleg Note5, ha az jó lesz. Jelenleg az igényeimet a Note2 is kielégíti. Nincs UHD-s tévém sem monitorom, tehát a kamera része (amit a Note4 nagy előnyének tartanak) nem hoz tűzbe (meg egyébként is van egy félprofi Canon kamerám). Játszani nem telefonon szoktam, jegyzetelni a Note2-n is tudok, a pulzusomat én is meg tudom mérni, a fitnesz funkciók nem izgatnak. Navigálni a Note2 is jól tud, bár ezt a részét is csak ritkán használom. Kihagytam valami lényegeset?
Jut eszembe: az üzemidőm nagyon jó, 8-10 naponta kell csak töltenem. -
hanti
senior tag
válasz
guriga1234 #35590 üzenetére
Majd ha kijön a Note 4 - re a nyalóka és portolják Note 2 -re, azt érdemes lesz felrakni.
-
guriga1234
addikt
válasz
bogarfull27 #35588 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdem, hogy miért várod a 4.4.2-t? Szopni akarsz az SD kártya kezeléssel?
Én akkor sem raknám fel, ha fizetnének érte.
A 4.4.2-től nem lesz jobb a telefonod, csak rosszabb. Ha jobb telefon kell, azt ne az android frissítéstől várd, hanem vegyél egy jobbat (pl: Note4). -
hanti
senior tag
válasz
bogarfull27 #35585 üzenetére
Tegnap az ország vezetője Dél Koreában volt!
-
bogarfull27
tag
Na most hívtam Samuékat! Mondtam hogy kb 1500 User társam nevében beszélek, hogy kivan a kuki azzal hogy a világon mindenki 4.4.2-vel hasìt csak mi nem! Azt mondták, sürgősen orvosolják! Az a baj, hogy ebből már van a padláson! (Havri1! Az, hogy a főnök valószínűleg tegnap jóváhagyta)
-
KTibxx
aktív tag
Helló!
Meg tudjátok mondani, hogyan tudom a könyvjelzőket szinkronizálni a gyári böngészőbe?
A 4.1.2-es romon simán ment, ne értem mi történt.... (jelenleg 4.4.2 van)Köszönöm
-
havri1
félisten
válasz
bogarfull27 #35585 üzenetére
Mármint?
-
Hovi
aktív tag
válasz
havri1 #35579 üzenetére
Ezt az infót tudom én is megerősíteni. Csütörtökön volt nálam a házhozjövős szerviz. Aksi csere volt. A szerelő sráctól kérdeztem lesz é 4.4.2. Ő is azt mondta: " nem lesz erre már semmi sem..."
Nekem sem tetszik a samu hozzáállása, de hát ugye fogyasztói társadalom. Évente vegyél újat....
-
havri1
félisten
És én meg jót mosolyogtam magamban, amikor nyáron a szervizes azt mondta, szerinte nem kapjuk meg, tegyem fel nyugodtan más régiós független 4.4.2-t. Úgyse kap több frissítést, szóval... Garanciát nem befolyásolja.
-
hanti
senior tag
válasz
bogarfull27 #35576 üzenetére
Szerintem most már hamar megjön, miután a főnök valószínüleg tegnap jóváhagyta.
-
bogarfull27
tag
A kukim kivan a magyar samuval! Már a bantuk is 4.4.2-vel hasítanak! Nem tudom elhinni hogy nekünk nincs frissítés! Ez már vicc kategória!
-
xalli
csendes tag
Sziasztok!!
független Note II-re mikor lesz 4.4 ??? -
sergio81
tag
Keresek megvételre szürke Független Note 2-t!Knox számláló 0-n álljon és legyen még gari!Ja és fóliás kijelzős karcmentes érdekel!Ha valaki tud ilyet légyszi keressen privátban!Köszi!
-
$atirka
őstag
Mondja meg valaki, hogy a bluetooth eszközök közül hogyan tudnám kitörölni a használaton kívüli autós kihangosítót, mert folyton jelez a telefon, hogy csatlakozni szeretne, a rádió meg olyankor némít 3-4 mp-re. Tehát a párosítás meg van szüntetve, ráadásul csatlakoztatva van egy bt füles, de még így is zaklat, 2x is, aztán feladja
Köszönöm. -
Mi a véleményetek?
2 éves a Note 2-m, a meghosszabbított prémium gari valamikor 2015 februárig tart a samsung szerint.
Észrevettem a menüsáv beégését (nem tesztábrán, ez nem érdekel, hanem világosabb videón látom, nem feltűnő, de látom).
Hozzáteszem, különösebben nem zavar, használati tárgy, használom és elhasználódik.Kezdjek vele valamit garanciában? Egyáltalán csinálnak vele valami gariban? Feltételezem magától nem lesz jobb. Vagy hagyjam a fenébe, ne bontsák meg sokadszor a telefont? Kétszer volt már szervizben, a kijelzőn meg a házon kívül minden ami benne van, már cserélve volt (félreértés ne essék, elégedett vagyok vele).
-
dancsuri
veterán
válasz
generic #35544 üzenetére
vezetékesről nem tudok de ilyen van
-
generic
senior tag
USB-s gamepadot lehet valahogy használni a note 2-vel? OTG kábelt vettem már, meg van itthon egy hama gamepad.
-
dancsuri
veterán
-
dancsuri
veterán
Na akkor ma elindult az NFC-s "bankkártyás" fizetési lehetőség
-
havri1
félisten
válasz
bogarfull27 #35533 üzenetére
Szerintem nem tudja.
Ezt a funkciót egy sima mágnes látja el.
Nexus 7 tokja ezzel semmit se csinál.
Viszont a Nexus 7 kijelző sarka előtt bármilyen mágnest elhuzva ki bekapcsol a kijelző. -
ka64
tag
Sziasztok!
A Speedshop gyári -csomagolás nélküli- akkumulátorával van valakinek tapasztalata? Meg szabad venni?
ka64
-
Weeman1
veterán
válasz
korcsillio #35534 üzenetére
Hát nem cserélted el az ultrára?
-
havri1
félisten
válasz
bogarfull27 #35531 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy a n2 tudja ezt?
-
bogarfull27
tag
Hali! Kérdésem a következő! Note 2-nél hol kell bekapcsolnom, hogy a mágneses flip tok nyissa éz zárja a képernyőt?
-
Tatu-1981
tag
Note 4-re váltás miatt eladósorba került a Note 2-m, így elköszönök a topictól. Az viszont biztos, hogy eddig a Note 2 volt messze a legjobb telefonom, nem véletlenül tartottam meg 1,5 évig.
-
-
szunyi777
őstag
válasz
scream #35519 üzenetére
Oks.. Köszi!
Látom, hogy ez N7100DDUFND1 >DD---> India ?!
Milyen firmwareből való?A képen ~ 5:30 csak mobilhálózati állapot. Olyan egyenes a grafikon felül, hogy csak csuda!
Semmit nem eszik szinte...
Szerk.:
Megtaláltam közben a ND1-et India... -
-
Koczó93
őstag
Frissült a topic összefoglaló, a régi romok linkjei javítva, illetve frissítve 4.3 és 4.4 gyári romokkal
-
dancsuri
veterán
válasz
guriga1234 #35514 üzenetére
még az a szerencsénk, hogy te itt vagy és figyelmeztetsz ha valamit nem jól csinálunk
bár ennyi építőjellegű hozzászólásod is lenne
-
tomee007007
addikt
válasz
S e t h #35479 üzenetére
Egy másik topikban már én is találkoztam ezzel, sokan azt hiszik hogy ez az eredeti nokiás/ms Here.
Trükkösek ezek a Be-On-Road-nálAzért azt hozzá teszem, hogy ingyenes offline navik közül (ha az eredeti Here-t nem veszzük be) szerintem ez a leghasználhatóbb. De sajnos ez sem túl részletes, főleg a kisebb településeknél. Én mindenesetre már jó ideje Sygic-et használok, nagyon bevált, bár megkérik az árát, de szerencsére kb mindig le van akciózva.
-
deka10
senior tag
válasz
dancsuri #35511 üzenetére
Kiigazításként írtam, pl. ott az aponia gps és még vagy három teljesen más néven ugyan az az alkalmazás felület max más színben. Ami viszont a Here-t illeti kicsit lassú és béta (a lumiákhoz képest) de az egyik legjobban használható szvsz, igaz nincs magyar nyelv de ami késik nem múlik.
-
dancsuri
veterán
válasz
deka10 #35510 üzenetére
ez mit sem változtat azon, hogy nálam hibátlanul működik a házszám is meg minden, de mégegyszer mondom mivel a galaxy appsban most találtam rá ezért bátorkodtam ajánlani azoknak akik esetleg nem ismerik, azt nem tudhattam hogy itt már mindenki ismeri
az meg hogy kinek a térképe meg kit akar utánozni, kinek a nevét lopták el végkép nem érdekel. a lényeg hogy hivatalosan, ingyen,offlájn és jól használható.
-
deka10
senior tag
válasz
guriga1234 #35508 üzenetére
Elnéztem egyel lejjebb szántam volna dancsurinak
-
szunyi777
őstag
válasz
scream #35506 üzenetére
Most nézem a sammobile-on és a Samu update-en a
Hungary (T-mobile)
2014 October
4.4.2
N7100XXUFNE2
N7100TMHFNE1Firmware-t, és ez is még MODEM: N7100XXUFND3 modemet tartalmaz...
Vissza tettem most az ND3-at megint, és hagyom ezt.. Gondolom, hogy nem véletlen van ez a modem a szolgáltató romjában még mindig...
Az XXUFND3 XX---> Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, United Kingdom
Az DXUFNI DX---> Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Vietnam
Az ZSFNJ2 ZS---> China, Hong KongTehát ezek alapján az XXUFND3 ami tartalmazza a magyar régiót...
Taszteltem kb 1 hétig ezeket a modemeket, de a Gsam battery stat Rádió rész (0.9-1.5 %) hozott az ND3-ra, a többire jóval többet... Wifire a Gsam 0.1% hoz.. -
-
scream
veterán
válasz
szunyi777 #35505 üzenetére
Nem, még nem próbáltam. Viszont szolgáltatót váltottam (Vfon->Telenor) és hihetetlen a minőségbeli különbség. Sokkal de sokkal jobb a hangminőség, nem is értem, hogy azért BP-n, ha még külső kerület is ennyire szar legyen a 2/3/3,5G vétel, mint a Vodafone-nál.
Megkeresem neked.
-
szunyi777
őstag
válasz
scream #35391 üzenetére
A legfrissebb Modem_N7100XXUFNJ2_CWM.zip, ezt próbáltad már? most ez van jelenleg.. tesztelem, de ez sem mutat javulást a jel erősségben...
Amit te használsz ND1,van egy linked? Sehol nem találom....
-
deka10
senior tag
válasz
guriga1234 #35494 üzenetére
A NAVTEQ térképeit használja a Nokia Here, a be on road ingyenesen open street maps-ot, fizetősen a NAVTEQ-t, a "be on" (van neki számtalan változata) navigációra a telepítés után 7 napig ingyenesen letölthető, kipróbálható a NAVTEQ térképadatai viszont a próba idő lejárta után már csak az open street map használható ami sokkal egyszerűbb térképadatokat tartalmaz (nincs házszám rengeteg helyen, kevesebb és hibásabb utcanevek stb.). A nokia féle Here alkalmazás ezzel szemben csak a NAVTEQ térképadatait használja (amit ha jól tudom meg is vásárolt korábban) nincs próbaidő és renszeresen frissítik, bár még béta de használható.
-
havri1
félisten
válasz
mackoapo11 #35502 üzenetére
Ha garanciális, akkor sokkal több mindenre.
KNOX számláló 0-n álljon, ez a legfontosabb, meg a papirok rendben legyenek. 1+1 azaz a második év jótállásának feltételen a számla. Csak garipapír nem jó, kéri a szervizes. -
havri1
félisten
válasz
guriga1234 #35500 üzenetére
Persze, több lábon stabilabb az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPad topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest