- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
Markizmark #12798 üzenetére
Szigorú
-
Markizmark
addikt
válasz
Hauptmann #12790 üzenetére
Engem ma az egyik ilyen webáruháznak volt pofája fölhívni, hogy mégis miért nem vettem át az árut.
Mondom azért, mert kedden megrendeltem, és következő hét szombaton jött meg, közben megvettem máshol... persze 4 napot tüntettek föl.
Erre az volt a reakció, hogy "hát de hát de" ... na mondom akkor pitty, és black list. -
-
Impressa
őstag
rátapintottál, már a mennyiséggel is már gondjaik akadtak...
- nem merem leírni a nevüket a többinek, mivel szinte mindenki ismeri, vagy hallott róluk -
Én jobban szeretem, ha meg akarok venni vmit, és bemegyek a boltjukba, akkor ne azt a választ kapjam, hogy 1-2 nap és értesítjük....
-
Impressa
őstag
(#12790) Hauptmann: +1 ennél már csak az MM és a Mtro a rosszabbak.
Mikor nekünk közbeszerzési pályázat volt néhány műszaki cikkre, a három cég közül, csak az Ipon tudta/akarta teljesíteni az "elvárásainkat". ( nem kis összegről volt szó ) ezek után kérdem én mi motiválja a webáruházakat, ha a pénz nem......
-
kisspepe
tag
Én hétfőn rendeltem a mobilbirodalom.hu-n szürke lte-st, azt mondták gyártói garis. Felhívtak egyeztetésre, megbeszéltünk mindent, mondta a csávó, hogy akkor megnézi, hogy van-e a nagykerbe, és visszahív.
Nem hívott. Én kerestem kedden és ma is telefonon, skype-on, de skype-ot kinyomták, telefont nem vették fel. Megpróbáltam munkatársam telefonjáról felhívni öket, mivel azt a számot nem ismerték, de azt se vették fel.
Aztán ma este 6 után végre skype-on sikerült elérnem őket. Elmondtam, hogy hétfön rendeltem Note II LTE sikerült-e beszerezni? Mondta, mingyárt megnézi, van-e raktáron. Volt, szürke 2 év gyártói garis 135 840 Ft-ért. Kérte, hogy agyam már meg újra az adataimat, mert rendszerhiba volt nálluk. Felvette az adatokat, és elvileg pénteken itt lesz a telefon 2 490 szállítási költséggel.
Kíváncsi leszek pénteken hozza-e a futár a telefont. Sajnos azt nem kérdeztem meg, hogy a rendszerhibától a telefont miért nem tudták felbenni.
-
andrisms
aktív tag
válasz
Markizmark #12784 üzenetére
esetleg majd írj ide vagy privátba ha felhívtad őket és tudsz pontosabbat hogy mikor kapod.
Szerk: rendben, köszi. én a személyes átvételt választottam, remélem megkapom még a héten...
-
Markizmark
addikt
válasz
andrisms #12782 üzenetére
Szürkét rendeltem én is, még nem jelentkeztek, csak a visszaigazoló mail jött meg. Holnap fölhívom őket, had halljam én is.
(#12783) ronson88:
Nem igazán bízom benne, hetekre nem akarok megválni tőle, és amúgy is csak 1 évig szerelgetnék, ha gáz lenne vele.
Így meg 2015 júliusig nem lesz gondom. Nyugodtabban alszok majd.
Ráadásul már többen is jelezték itt, hogy az újabb modellek valamivel jobbak, kevesebbet fogyasztanak és egyéb dolgok. Elvileg ebből a boltból csak jófajta chippel szerelt noteok kerülnek ki. Az is ezt támasztja alá, hogy nincs raktáron, tehát úgy veszik frissen, remélhetőleg.
Ha mégis insane a cucc, akkor is nyugisabb vagyok a gyári gari miatt.fdisk:
LTE cucc nem hiszem, hogy lesz gyári garival, de ha neked elég a bolti akkor ámen.
-
andrisms
aktív tag
válasz
Markizmark #12778 üzenetére
Én is onnan rendeltem (elektromarket) 05.06-án, szürkét. Azt mondták nincs raktáron, csütörtök-péntekre várható. Te milyen színt rendeltél és megkaptad már?
-
fdisk
őstag
válasz
Markizmark #12778 üzenetére
Megnéztem.
De az n7100-s.Ráadásul fehér.
Nekem LTE-s kellene és grey.Ott meg ilyen nincs. -
fdisk
őstag
Az Euronicsbe ma néztem,és 199990 HUF-ért lenne.
Nem kértem.
Az iPonba meg csak 7100-s van.Nekem meg 7105-s kellene.
Vmi más webes áruház esetleg?
A mali gpu mennyire számít combos gpu-nak manapság?És kb. mennyi most a valós ára a telónak?
Mert elég tág határok közt van találat a neten.pl.itt -
M.Eriksen
tag
Nem tudja valaki,hogy miért nincs hangja a facebook pop értesítőnek? Hiába állítom be,sosem szólal meg. Ha lejátszom,akkor hallom és még akkor amikor hangerőt állítok az értesítéseknél. Mikor azonban jön egy fb üzenet vagy értesítés akkor kussol.
-
fdisk
őstag
Melyik webes (esetleg műszaki) áruházból érdemes készüléket venni?
Ez a házhoz jövő szerviz csak gyártói garis készülékekre vonatkozik ha jól sejtem.? -
axlfsi
veterán
Erre amugy azt irjak, hogy "Dme1 same change list but build date 06.05.2013"
-
MurdR
veterán
válasz
ZoliM@ster #12768 üzenetére
-
MurdR
veterán
válasz
ZoliM@ster #12766 üzenetére
Én csak azt mondtam hogy kimennek, nem azt hogy mindent meg tudnak kint csinálni
-
ZoliM@ster
aktív tag
ELVILEG,gyakorlatban bizonyos problémák esetén nem tudják ezt biztosítani.Ha ki akarják vizsgálni a problémát,hiába kéred a háznál javítást,be fogják vinni a szervízbe. Pl. ennél az eMMc-bugnál szerintem biztos,hogy beviszik és kivizsgálják...
vebbful:kijelzőt cserélnek háznál, elvileg alaplapot is,de nem tudom milyen hibára jár automatikus alaplapcsere...
-
MurdR
veterán
válasz
Markizmark #12763 üzenetére
Ha beregisztráltad a telót akkor igen
-
Markizmark
addikt
válasz
ZoliM@ster #12760 üzenetére
A gyári garancia magában hordozza a házhoz jövős szerviz dolgot minden esetben?
-
zzola
titán
Újabb rom érkezett - N7100XXDME1 - gondolom várhatóak újabb főzelékek belőle...
-
Nincs név
tag
válasz
ZoliM@ster #12760 üzenetére
Köszi szépen azért kérdeztem itt is hátha van konkrét tapasztalat.
-
ZoliM@ster
aktív tag
válasz
Nincs név #12759 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb a házhozjövős prémiumfutárt kihívni?Persze be is viheted,de akkor tutira ott kell hagynom,és max. kapsz valami ócska cserekészüléket.
Konkrét cserét szerintem max. a 3. javítás után lehet kérni,csak így bemondásra biztosan nem cserélik ki,főleg,hogy lehet semmi komolyabb gondja nincs. Vinni garancialevelet, esetleg számlát kell vinni. De Samsung honlapján le van írva minden szépen -
Nincs név
tag
Nekem mostanában egy egy rosszabb pillanatában lefagy a telefon csak a restart segít úgyhogy azt hiszem be kéne vinni szervizbe (amint vissza kerül a stock ami sosem került le róla psszt!
) ezzel kapcsolatban van tapasztalat? Mit kell vinni mennyit kell esetleg várni, lehet e mindenképp kérni hogy cseréljék a telefont (pl. ahelyett hogy újra húzzák a romot és csókolom).
Most az is kiderül legalább hogy valóban gyári garis-e
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
dtamas8 #12754 üzenetére
Gyári alkalmazás, amit nem te töltesz le Play áruházból, hanem eleve rajta van a telefonon, root nélkül törölni sem tudod, alkalmazáskezelőben az eltávolítás opció helyett, csak letiltást ajánl fel. ChatOn. Az AllShare-t szerintem ne bántsd, feltéve, hogy akarsz tartalmakat megosztani a számítógéped és a telefon között, vezeték nélkül, vagy venni egy Dongle-t, hogy TV-re lődd a Note2 képernyőjét.
Szerintem olvasgass utána a dolgoknak, annyit tudok mondani, hogy Game Hub, Readers Hub-ot soha életemben még csak meg sem nyitottam, ugyanúgy nem használtam a ChatOn-t, és az S Vioce-t sem.Levente: Köszi!
-
TTomax
félisten
válasz
ZoliM@ster #12756 üzenetére
Lehet,mert csekkolja maileket,fb-t,időjárást...
-
ZoliM@ster
aktív tag
-
MurdR
veterán
válasz
Bandita4141 #12749 üzenetére
Ment privát..
-
Bandita4141
tag
Sziasztok!
Moderátort hol találok, aki tudja törölni a hozzászólásomat? -
MurdR
veterán
-
TTomax
félisten
válasz
AliceWake #12746 üzenetére
Valamikor régen nagy telefonbetyár voltam...hmmm.... emlékszem mekkora szám volt,hogy doomot játszottunk a 7650-es nokián...hogy szerettem azt a telefont..aztán jött a P800/P900...email listák,wap hegyek...oldalkészítés...2K korlátlan wap a panonntól..hmm,éjjeleket átdumáltunk konferencia vodás kártyákkal.. aztán ez az egész valahogy elmaradt...most már csak a jó telefon van meg belőle...
Ki emlékszik már ezekre... -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
dtamas8 #12741 üzenetére
Beállítások - Alkalmazáskezelő - Összes - S Vioce (pl) - kényszerleállítod, majd Letiltás. Akkor nem fog újraindulni. De nem javaslom, hogy ezzel a módszerrel nagyon nekiess a gyári alkalmazásoknak. Én speciel nem mindről tudom, hogy kell-e valamelyik funkció vagy program rendeltetésszerű működéséhez.
Apropó, mi tudna történni, ha a különböző "Hub"-okat, ChatOn-t letiltogatnám? Aládolgoznak valaminek, vagy mehetnek aludni?
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
dtamas8 #12737 üzenetére
Én két napról nem is álmodom, ahhoz túl sokat nézzük egymást a képernyővel
(Mai mérleg: 14 és fél óra, ebből 3 és fél kijelző, már csak 21%, de van egy dán szótárprogramom, ami evett ma rendesen.)
Energiatakarékos mód biztos nem árt, szinkronizálás kordában tartása, ha éppen nem függ az életed attól, hogy egy perccel előbb vagy később kapsz meg egy e-mailt, értesítést, etc, fényerő csökkentése, a tényleg soha nem használt alkalmazások tiltása (nálam ilyen pl az S Voice). De én nem szoktam babrálni ezekkel, nem vagyok otthon takarékoskodásban, remélem majd valaki hozzáértő dizájnosabb ötletekkel tud szolgálni a nyilvánvaló lehetőségeken túl -
-
dtamas8
tag
válasz
ZoliM@ster #12730 üzenetére
Automatikus fényerővel, állandó H+, automatikus szinkronizálások
(Gmail, facebook stb..), netezés, meg kb 20 perc telefonálas.... -
fdisk
őstag
MurdR,AliceWake,schawo :köszi a válaszokat.
Azt megtudnátok mondani,h melyik webes boltból érdemes rendelni? -
zzola
titán
válasz
72mviktor #12716 üzenetére
Rosszul gondolod. Teljesen "üres" volt a készülék, én Philz touche recoveryt használtam, abban van külön menü romtelepítés előtti wipe, ami gyalulja a készüléket. User error kizárva. Egyébként azon is gondolkodtam, hogy visszateszem a 15-öst és kipróbálom wipe nélkül, hátha úgy működik a 16-os, de végül elmaradt...
Egyébként ígért a készítő 16.1-es romot, de még nem érkezett meg.
Egyébként elnézést, nem akartalak megbántani, tudom elég xxxx vagyok...
-
axlfsi
veterán
válasz
72mviktor #12716 üzenetére
Eskuszom, nem kell ez a flame (nekem legalabbis), de - ha valakit eppen erdekel es kezdene valamit az infoval - en full wipe-ot csinaltam (meg system is formazva lett) es ugy toltam fel az ARHD16-ot.
Mindegy sracok, ennek az egesznek semmi ertelme es engem nem kell, hogy senki meggozzon; szerencsere nem en fejlesztem a romot (mert egyebkent most fognam a fejem, hogy wtf(!)). -
Sheldon
tag
válasz
M.Eriksen #12708 üzenetére
Üdv!
Amennyiben Adobe Readert használsz, megoldásom a következő:
Megnyitod a PDF dokumentumodat, nyomtató ikonra kattintasz, feljövő ablakban rákattintasz a "Multiple" gombra, "Pages per sheet"-nél pedig be tudod állítani, hogy 1 oldalon hány oldal legyen. Előnézeti képet látod a jobb oldalon, szóval tudsz játszani a beállításokkal, és hogy hány oldal legyen egy A4-es lapon.
-
Nem. Meg se fordult a fejemben. Nem a gyári helyett, hanem az MELLÉ vettem. Ha csak a 80%-t tudja, mint a gyári, már elégedett leszek vele, mert lesz 180%-nyi üzemidőm
(#12714) MurdR
Az enyém is 6-7 órányi kijelzőidőt bír. De nekem ezermillió dolog (email, gmail, naptár, facebook, ebay stb) fut push értesítéssel non stop, folyamatosan működő gps wifi és 3g mellett.(#12712) axlfsi
Magyarországon vagyok, nem tudom, nálad mi lehet a gond. -
válasz
schawo #12706 üzenetére
Szerinted ez a noname akku tud többet, mint a gyári 3100mAh? Szerintem örülj, ha tudja a gyári értékeit majd. Pár noname akku-t, már lemértünk egy komoly akku töltő és merítő cuccal, ami méri mennyi mAh-t tud belepréselni és leszippantani. Általában nem tudják a ráírt adatokat.
-
MurdR
veterán
Nem beszéltem ződeket, értelmezd a mondatot újra. Amit én akartam kifejezni az az, hogy még az sem biztos hogy 5-nek fogják hívni, így felesleges még azon agyalni hogy megkapja e vagy sem.
A 8-10 óra az meg nem urbán legenda, nálam 8órát az esetek 90%ában elmegy a kijelző. (2G netezés, játék, 20-30% fényerő, természetes színbeállítás)Szerk: nem Note2 lenne a kezemben ha az akku 6órát bírna.
-
zzola
titán
válasz
72mviktor #12701 üzenetére
Szeretem az ilyen "okoskákat", akik mindent meg tudnak magyarázni. Lehet menni xda-ra osztani az észt. Mielőtt ilyen badarságokat mondasz, legalább olvass utána, nem kell itt oltani a népet...
A 15-ös rom nálam is tökéletesen fut, de a 16-al nincsen video hang. Én sem ma kezdtem, tehát nem szorulok oktatásra... -
zack
nagyúr
Ne beszélj zőődeket.
Hogyne kapná meg. Az azt következőt is meg fogja. 2 év simán van a support. S2 is megkapta a JB-t. 2015 Q1-ig nincs gondunk support terén sem.
A 8-10 óra erős ferdítés szerintem, főleg ha használva is van. Az se mindegy hogy a kijelző amikor megy, mennyi erőforrást használ közben a hardver. Mert "üresben" persze hogy kevesebbet eszik, de úgy meg minek kell a kijelző. Én azt mondom, 6-7 óra az átlag vegyes használatban.
-
72mviktor
senior tag
válasz
axlfsi #12705 üzenetére
Igen olvastam az xda-án is.Néztem is mint hal a szatyorban.....Kipróbáltam még egyszer és ugyan úgy van hang.Biztos ami biztos alapon kipróbáltam a hangrögzítőt de ott sincs gond.Amúgy csak azért kaptam fel a vizet mert ha egyszer hallom, hogy nekem van hang akkor más ne mondja azt ,hogy nincs mert nem lehet.
De ahogy olvasom Paralixis kollégánál is működik. -
válasz
Markizmark #12707 üzenetére
Nekem fontos a kompakt méret. Ez az aksi elfér a zsebemben, észre sem veszem, hogy nálam van. Korábban az SGS-t is két akkuval használtam, nem vagyok oda a külső töltős megoldásokért. Más meg az újraindítást és a hátlappal való bohóckodást éli meg kellemetlenségként. Ezért van többféle lehetőség
-
Markizmark
addikt
válasz
axlfsi #12705 üzenetére
Ez olyan dolog mint az idióta elektro tanárom műsora. Odaviszem neki a kész, működő, beadandó kapcsolást. Nézi-nézi ... ez így nem működhet. De mondom működik, hát látja ... neeemmmm ez nem működhet.
(#12706) schawo jobban jártál volna egy 20Ah-s külső akkuval, mint amilyet én vettem. Mármint nem árban, hanem kapacitásban. KB 5000Ft a cucc.
-
axlfsi
veterán
válasz
72mviktor #12701 üzenetére
Ideges vagy-e?!
Haggyadmán, elhiszem és kész. Nálad valamiért pont jó - és én elhiszem neked.
Ugyanakkor, csak arra próbáltam felhívni a figyelmed, hogy ez mennyire furcsa, hiszen, velem egyetemben (az xda-n), mindenkinél sz@r és nem vesz fel hangot az ARHD16 (melyet még a fejlesztő is visszaigazolt).
Pont. Lezárhatjuk. -
AliceWake
HÁZIGAZDA
Szerintem a Note2 egyértelműen jobb. Volt nálam S3, ritka lassúnak tűnt a Note után, az üzemidejéről nem is beszélve (gyalázatosnak érződött a 3, 3 és fél óra kijelzőidő). A méret nagyon hamar megszokható, én ugyan Note1-ről váltottam, ahhoz képest nem volt nagy változás, előtte meg tabok voltak, szóval én külön örültem a továbbra is "kompakt" méretnek, erősebb hardver mellett.
N7105 - LTE változat (nincs benne fm rádió)
Akksi nálam gyári rommal max 5, 5 és fél óra kijelzőt bír, 13-14 óra üzemidő alatt, non stop használat mellett (wifi/3G, max. fényerő, folyamatos nyomkodás).
Utángyártott akkuban nem vagyok otthon sajnos.
A kijelző nálam eddig nem mutatja beégés jeleit. (Háttérképem, ikonelrendezésem több, mint fél éve nem változott.)
Van benne nfc.
Szerintem még jó ideig versenyképes készülék marad. -
MurdR
veterán
Én is így voltam, mint Te. S3 vagy Note2.
Akksi az kb 8-10 óra folyamatos kijelzőhasználatot bír.
Négy mag sokmindenre elég lesz szerintem, gondolok itt pl a jövőbeli játékokra, meg az alkalmazásokra. Én 2-3 évig tervezem megtartani, remélem bírni fogja.
7100- Note2; 7105- Note2 LTE.
A soron következő droid verzióról meg még egyelőre az se biztos hogy az 5-ös tipszámot kapja, nemhogy megkapja e a note2.
De szerintem azt még meg fogja kapni. -
fdisk
őstag
Üdv!
Mostanság elkezdtem telefon után nézegetni,és az egyik jelölt lenen a note 2.A másik az s3.
Melyik lenne a jobb választás?
Melyikkel van kevesebb "gond"?
Ma láttam kirakva az auchanban egyet,és elég impozáns méretekkel bír.
A kérdése(ek) a köv. lennének.
A típusszámok mit jelölnek?(7100,7105
Akku időt olvastam,h kb 10 órát bír.Ez milyen terheléssel éri el?
Van itt egy 4000mAh akku.
Ez lehet valós kapacitás?
A kijelző hajlamos a beégésre?
Nem vok gyakori teló váltós típus.Egy ilyen teló kb mennyi ideig venné fel a harcot a jövőbeli alkalmazásokkal,játékokkal stb?
Én elég sokat játszok telefonon,így kb mennyi időt bír ki?
Nfc chip van benne?
Olvastam lehet h megkapja az 5.0 frissítést is.Mekkora változás ez a 4.1-hez képest? -
72mviktor
senior tag
Hát kiscsillag most melléfogtál.
Ha csak telefonálnék valószínű nem Note2-őt vettem volna....
Elég kütyübuzi vagyok ahhoz,hogy ha már ilyen készülékem van akkor ki is használjam.
Gyakorlatilag a fél életem a telón van,a hobbimtól elkezdve a munkámig.Folyamatos net, jegyzet hegyek,szabadkézi műhelyrajzok,excell és acces táblázatok,szerkesztésben lévő AutoCad fájlok.Mi több erről vezérlem az otthoni T-home beltérit és egy rakat más progi,de még jó hogy csak telefonálok és azért nincs hiba...édes istenem....Ha mondjuk én is neki esnék mint tóth az anyjának ész nélkül,minden utánajárás nélkül akkor valószínű lenne nálam is hiba és jöhetnék ide sírni mint sokan teszik,hogy jaj de szar ez a rom meg az a progi de nem teszem,mert megoldom magamnak és nem a számat tépem.A nyitás óta itt vagyok és minden betüt elolvastam úgy hogy nagyjából képben vagyok ki milyen kvalitással bír itt.Elenyésző a létszám aki tudja is mit csinál.Aztán majd ha gebasz van akkor ők azok akik azt mondják, hogy ez húú de szar.
Ki merem jelenti,hogy a hibák 90 százaléka user error!
Ennyit erről kedves Emese
Peace(#12599) axlfsi
Most gondolod hogy,nem tudom milyen romot használok??
ARHD 16 videót felveszek és VAN! hang.Szerinted miért mondanám ha nem így lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest