- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyito88
aktív tag
Egy szóval nem mondtam, hogy nagy durranás, csak azt ecseteltem, hogy van akinek az fm rádió kell! Szóval van olyan réteg aki emiatt veszi meg a n7100 at, a másik réteg aki átviteli sebességet néz az meg ugye N7105-re teszi a voksot. Így fölösleges olyan dologgal operálni, melyiknek lesz jobb ára 15 hónap mulva eladás terén. De ahogy más is mondta, sima vonalat jobban odafigyelnek frissitések terén, mint lte vonalon. Bár ez lehet válltozni fog a következő években.
-
nggabi
félisten
válasz
andrisms #13797 üzenetére
én a teszkós 5000ft alatti mobillal nfc-vel fizetésre kerestem rá tegnap... elszomorító, lesz ez még vagy 5 év mire megoldják
pedig a kasszáknál a terminálok tudják...
más: kicsit szívtam a fogam az mtp mód miatt, de a total commanderes MediaAudio plugin valami eszméletlen jó
-
andrisms
aktív tag
Sziasztok. Valaki használ NFC matricát? Anno a Sony Xperia S-emhez vettem ilyen NFC tag-eket, amiket azon be is tudtam állítani akár több funkcióra. Nótánál is be tudom valahogy? Kerestem alkalmazásokat de nem találtam olyat ami pl.: BT/3g/wifit be/kikapcsolná. Tudtok ilyen programot? Köszi
-
nagyito88
aktív tag
válasz
Drughi #13794 üzenetére
Kivéve ha nem rádiós telót keres a kedves leendő vevőd. Mert nem egyszer találkoztam azzal, hogy huuu kell nekem a telo pl xt910-em, erre jobban utánna olvas, és szépen felteszi eme költői kérdsét, fm rádió tényleg nincs benne? Szóval vevője válogatja. Igazából engem nem nagyon hat meg, hogy van-e fm rádió, és az hogy lte képes-e a másik. Jelen esetmeben az ár ami motiválna a választáskor, amelyik olcsóbb azt venném meg. LTE képesség olyan mint az fm rádió, kihasználatlan extra, ha nem használja az ember. Ezért kell mindenkinek eldönteni, hogy mi is kell neki.
-
-
Fradipuma
tag
[link]
Egy kis friss infó a note 3ról (persze nem biztos h igaz) -
MurdR
veterán
válasz
Markizmark #13788 üzenetére
Esetleg egy ext partícióval.. na mindegy, ha meglesz a 32es vagy a 64es kártya, akkor azzal majd bűvészkedek
-
pufi35
csendes tag
Sziasztok, Miért nem látja háttértárként a Note 2 .met a rendszer mióta frissítettem ? Csak mint fényképezőt látja
-
MurdR
veterán
válasz
Markizmark #13785 üzenetére
Már régebben kérdeztem, de akkor most Tőled is.
Ha a GTA VC mappáját u.olyan mappafelépítéssel áttenném az SD-re akkor nem menne? Ez a progi kell hozzá? -
Stimpy001
aktív tag
Most hogy megvan a nagyobb SD kártya, játszottam kicsit a DirectoryBind-al. Használja valaki? Úgy ahogy sikerült működésre bírni, de elég furán működik. A progin belül beállítom a path-eket, kilépek a progiból, visszalépek és tök üres a lista, eltűnnek a beállítások.
Ennek ellenére a bind-ok működnek, egészen egy újrainditásig.
Ekkor újra meg kell adnom a progik elérési útvoalait...a legtöbb amit tenni tudtam, hogy csináltam egy mentést a beáll0tásokról, és azt restart után visszatöltöm. Jó lenne ha működne rendesen ha már van a settigsbe olyan opció hogy "autorebind after boot" (vagy valami hasonló).
Másnál műxik normálisan? Melyik a legfrisebb verzió? 0.2.0k van telepitve nálam.
Köszi! -
birq
tag
Szevasztok!
Note 2 LTE verzióm van cirka 1 hónapja és tegnap óta nem lehet rendesen tölteni. ha bekapcsolt állapotban dugom a töltőre akkor a touchscreen nem működik és a készülék se töltődik. néha kiírja hogy dokkoló csatlakoztatva. kikapcsolt állapotban viszont tölt. a teló nem lett rootolva, se frissítve. gyári töltővel tölteném. találkozott már valaki ezzel a hibával?
-
Frozzy
őstag
sziasztok srácok!
lenne egy kérdésem, hogy note 2 és note 2 lte között van valami külömbség ?
illetve romok ugyan úgy vannak mind 2 verzióra ?
-
Koczó93
őstag
válasz
Markizmark #13771 üzenetére
A keret és az üveg közé nekem nem megy be a por mint SIII-nál. De a home gomb körül elég dzsuvás. Másnak is porosodik körülötte? Bàr ez legyen a legnagyobb baja
-
Markizmark
addikt
Újabb észrevétel: az új noteom kerete és az üveg között kisebb a hézag, nem gyűjti annyira a koszt. A francia valamivel hézagosabb volt.
-
72mviktor
senior tag
válasz
Markizmark #13769 üzenetére
Akkkóó nem szóltam.
-
72mviktor
senior tag
válasz
Markizmark #13654 üzenetére
Ha mindjárt pdf-et szeretnél ajánlom ezt Nekem nagyon bevált.
-
Markizmark
addikt
válasz
titanium011 #13745 üzenetére
Jó kérdés. Attól függ megjön-e amit rendeltem ...
-
komarci
tag
Samsung plus MB-MPAGC/EU 16GB kártyát vettem 5290-ért madarasteszkóban,a 32gb 9900ft. 10év gari.
-
S e t h
nagyúr
Ma szembesültem vele ,hogy a note 1-en működik a gyári időjárás(accuweather ) widget még nova alatt is, amit én nagyon hiányolok, mert nálunk meg nem.
Nem tudom ennek mi az oka, de fájt érte a szívem, amikor láttam a havernál.A kijelző valóban árnyalatnyival élesebb, viszont kezelés közben érezhetően laggosabb mint a kettő.
-
nggabi
félisten
válasz
Hauptmann #13753 üzenetére
a kamerát leszámítva kb mindenben 2x jobb a note2
most hosszabbra nem nagyon van lelkesedésem
MurdR: neked még pár szó:
akku kb 2xese
kijelző homályosabb a n2ben de megszokható
sebességben valóban jobb az n2, 2 giga ram über
kinézetben (bár ez szubjektív) és kamerában az n1 a jobb
több mókusvakító fícsör az n2ben mint az n1 JB-benazt nem tudom h mennyit ér meg az n1>n2 váltás kpban számolva
-
tipuka
addikt
válasz
Ferenczi Áko #13755 üzenetére
Köszönöm, de világosban fogok, azért csak holnap nyúzom szét!
-
tipuka
addikt
válasz
Ferenczi Áko #13751 üzenetére
Majd holnap letesztelem, hogy 100%-ról mennyi idő alatt megy le 5%-ra full fényerővel, ha játszok. A 2 napos ünnepet ugye mivel mással tölteném el.
-
nggabi
félisten
végre sikerült viszonylag normális képeket csinálnom [link] persze utána vettem észre h nem volt rápattintva az akkufedél
egyébként facebookon is azt mondták a többiek akik n1ről váltottak h az bizony jobb képeket lőtt...
a samsungnak valahogy mesteri érzéke van hozzá h egy egyébként kva jó telót 1 valamivel elb@sszon
-
tipuka
addikt
sziasztok!
most már én is boldog szürke Nóta 2 tulajdonos vagyok
Ez a telefon hihetetlen állat!!Nem lehet letenni, folyton nyomkodnom kell, mert olyan jó.
(Ha már így, most már én is tulaja vagyok ennek a szépségnek, csatlakozom a korommal, 21 vagyok.) -
titanium011
tag
válasz
Markizmark #13690 üzenetére
és ha eladod a micro sd-t mennyiért válasz meg tőle?
-
MurdR
veterán
Beszart a töltőm is és a kábelem is.
Update: A fülesem is -
titanium011
tag
nah megrendeltem 4g-s változatban, elveikben már 05.22-05-23.án hozza is a futár. már alig várom, hogy a kezemben foghassam
-
MurdR
veterán
válasz
Markizmark #13737 üzenetére
Én is így vagyok vele. Még egy 30 rongyot rá fogok szánni. Valami komoly tok, dokk, meg 64gb msd.
Ha már ferrarink van, ne a belső sávban közlekedjünk.
-
MurdR
veterán
válasz
Markizmark #13735 üzenetére
Köszi. Elég húzós, de a telefon árához képest nem vészes
-
MurdR
veterán
válasz
Markizmark #13732 üzenetére
Mennyi volt a dokkoló? (Bocsi lusta vagyok megkeresni az iponon).
És a joy?Kékbéka oszt te mire használod a noteot? Progik meg net?
-
nggabi
félisten
válasz
Markizmark #13721 üzenetére
nekem valami kőkori genius joy van, a menüben tudtam is lépkedni vele, de a need for speed nem szereti valamiért. mind1, úgyse játszok
-
Markizmark
addikt
-
MurdR
veterán
válasz
Markizmark #13730 üzenetére
Dokkolót vettél hozzá hogy tvre tegyed, vagy MTP kábelt (vagy hogyishíják)?
Mekkora tévén játszol vele? Szerinted 107esen is élvezhető a grafika? -
zenke
aktív tag
Elnézést, ezt lehet nem itt kéne...
-
MurdR
veterán
válasz
Markizmark #13726 üzenetére
Ja értelek!
Megérte megvenni akúgy a joyt? Nem bántad meg, jobb vele a játék? -
MurdR
veterán
válasz
Nincs erre egy progi amivel be lehet állítani a funkciókat?
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
Vess még egy pillantást nggabi avatarjára
-
Markizmark
addikt
válasz
nggabi #13717 üzenetére
Próbáltam noname, vagyis márkátlanabb gamepadot, de nem működött rendesen, vagyis kb sehogy, szóval fölment a cukrom és vettem egy PS3 joy-t, azzal bluetoothon keresztül nagyon jól megy a GTA VC és a Modern Combat 4. Autós sajnos nem, kivéve ha átteszed a játékot tapi módra, de akkor meg elég nehéz irányítani. Van a joyban gyroszenzor, csak valahogy működésre kéne bírni.
Mi ez a kékbéka dolog? Lehet, hogy nem értem ...
-
nggabi
félisten
válasz
Markizmark #13711 üzenetére
úgy h "puncsolsz a kékbékánál"
más: próbált már valaki usb otg + usb gamepaddal játszani? felismeri a teló, csak ugye pl autós játékoknál a mozgással irányítod ezért nem megy.
-
Markizmark
addikt
válasz
Markizmark #13711 üzenetére
Annyit tudok, hogy az akku 2013.04.02. csak ez kevés nekem... mi az az apró szám az akku fölött beütve? Nálam az 05.
Szóval? Ötlet? Hogy derül ki mikori gyártmány a teló?
-
zenke
aktív tag
-
Markizmark
addikt
Hogy lehet megállapítani a telefon gyártási idejét az emmc checker progin kívül?
-
gyuri2008
veterán
Bocsi
Samsung I9250 re kellene -
gyuri2008
veterán
Tudtok valami jó mobiltartót kerékpárra?
(samsung galaxy s-re)a fiamnak kéne... -
Titana
tag
[link]
Na lehet így jobb lesz. -
Titana
tag
A férfi bemegy a kocsmába sörözni és minden korsó sör után belenyúl a
zsebébe, előveszi a felesége fényképét és hosszan nézegeti. Barátja kíváncsian megkérdezi, miért nézi azt a képet annyit. - Hát... mikor már kezd tetszeni, elindulok haza - feleli a férfi.
Ime a bizonyíték! - kattints az alábbi linkre és a kép alatt a sörös
poharat húzd el lassan jobbra.
http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00622/beer_goggles_622180a.swf -
Titana
tag
válasz
Markizmark #13701 üzenetére
Bakker,szegény teló és persze Te is.Nem csodálom,hogy szét b.szott az ideg.Én annyira féltem,hogy eredeti Protective Cover+ teljessen lezárható tokba is be pakolom,biztos ami ziher.Hátránya,hogy hívásnál mire kihámozom belőle ,lejár a gergely naptár,bár most már elég gyorsan tudom kezelni,gyakorlat teszi a Mestert
-
Markizmark
addikt
válasz
Titana #13700 üzenetére
Októberben 1. héten vettem rá Protective Cover cuccot, de 1-2 hónapja inkább elkezdtem bőr tokot használni. 1. héten kiesett a kezemből a teló amikor kint volt a tokból. Kb derék magasságból esett le, a lábfejemen gellert kapott és a szobám parkettáján landolt. Leverődött a jobb felső sarkán kb 2*1 mm-es részen a bevonat.
Azt hittem megb**z az ideg... szerencsére így is el tudtam adni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest