- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
-
LOGOUT
Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheldon
tag
Köszönöm.
Próbáltam jó készülékeket választani, és azokkal hosszabb távra tervezni, bár ahogy azt írtam, az első mobilommal nem voltam elégedett, de valahol el kellett indulni... )
Azóta már jobban beleástam magamat a mobilos témába is, így rossz telefont már nem fogok venni, ebben biztos vagyok.Ha meg mégsem, a Mobilarénán tudok teszteket olvasni, és kérdezni a szakértőket.
oceanrush:
Hát igen, az én K750i-m is jól működik, bár a joystick nem mindig akarja az igazságot.
De ahhoz képest, hogy 3-4 alkalommal is sikerült leejteni (karcolások a képernyőn), működésében nem esett kár, csak a megjelenésében, az évek alatt szépen elkopott a festék az oldaláról...
-
Sheldon
tag
válasz
ricshard444 #18010 üzenetére
Durva!!
Ekkora értékű telefont (vagy bármi mást) csakis megbízható helyről/embertől szabad beszerezni, ezek a hamisítványok manapság igen profik.
-
Sheldon
tag
Sziasztok!
Írtam egy kis szösszenetet a blogomra az eddigi telefonjaimról, és a mostaniról, a Note 2-ről. Nem teszt, inkább csak amolyan bemutató. -
Sheldon
tag
válasz
ricshard444 #17172 üzenetére
Üdv a klubban!
-
Sheldon
tag
válasz
Davzone #16684 üzenetére
Mint írtam, kijelzőt nem nagyon használtam 2 napig, ekkor leginkább zenét hallgattam, esetleg játszottam rajta fél órákat. Wifit leginkább otthon használom, az internetre annyira nem vagyok "rászorulva", ha valami fontos kell netről, csak akkor kapcsolok wifit, már ahol van...
Ha lenne időm/okom
egész nap nyúzni, egy nap alatt én is le tudnám meríteni. Múltkor 3-4 órát Plants vs. Zombies-t játszottam rajta, akkor azért szépen merült a telefon, no meg melegedett is a felső része.
-
Sheldon
tag
válasz
Davzone #16670 üzenetére
Én is egyedi hangot használok (kakaskukorékolás
- még a K750i-n használtam hasonlót), ahogy írtam, eddig nálam sem volt gond az ébresztéssel.
--------------
--------------Amúgy akksi ügyben csak pozitívan tudok nyilatkozni.
Bár a 3 nap alatt nem izzasztottam meg, de azért több mint 6 órás kijelzőidő így is összejött...
Leginkább zenét hallgatok rajta, vagy játszok, esetleg netezek, valamint most rákattantam az e-bookokra is (4-5 órát olvastam rajta, nem volt látványos merülés), szóval tényleg egy mindenes!Bár ha negatívumot kell mondani a készülékről, akkor a kamerára szavaznék, bár a makrók kiválóak, de a távolabbi objektumokról készített képekkel barátkoznom kellett, de igazából szerintem azokkal sincsen gond. Amire nekem kell, arra tökéletesen megfelel.
Itt van a makrós kép, valamint a 3 napos üzemidő:
-
Sheldon
tag
válasz
HUNPSP #16663 üzenetére
Szerk.: Nem neked szántam, bocsánat!
Na, ma hazafelé a buszon bekapcsoltam a wifit, erre jelzi is a Mindenes (én csak így hívom), hogy ő bizony letölt egy rendszerfrissítést. Na, mondom, azt azért mégsem kéne, főleg, hogy mindjárt le kell szállnom...
Itthon viszont szépen települt a frissítés. Ahogy olvastam, stabilitási problémákat javít.
Más: Szerdán lesz meg két hete a készülék, azóta problémamentesen ébreszt, nem értem, másnál mi lehet a gond...
Én gyári rendszert és gyári ébresztőt használok, és eddig semmi gondom nem volt vele. -
Sheldon
tag
válasz
AliceWake #15708 üzenetére
Néha nálam is idétlenkedik a telefon, de lehet csak én bénáztam vele, mert ma PDF olvasás és netezés közben nem volt gondom a forgatással.
Első napokban viszont fordult minden össze vissza, már azt hittem, hogy ez is olyan telefon, mint apám Nokiája...
De persze egy lapon sem említhető a kettő, csak annyira, hogy mind a kettő érintőképernyős.
(Ja, és a Nokia kihangosítva valahogy jobban szól, mint a Note... Pedig csak egy olcsó telefon (C5-03). A még puritánabb céges Nokiáról nem is beszélve, mind a kettő ugyan olyan jól szól.
Persze a Note 2 sem rossz, de valahogy érzem a különbséget.)
Ha nem fordul el úgy, ahogy én akarom, akkor magam felé meg szoktam dönteni a készüléket, akkor általában reagál, és teszi a dolgát.
Ami nekem meglepő ebben a forgolódásban, az az, hogy nem csak 2-féle forgatási iránya van, hanem 3 (ugye van az álló, és lehet jobbra-balra is fektetni).
-
Sheldon
tag
válasz
Gergőke88 #15693 üzenetére
Tudomásom szerint nincs benne szövegtördelés, de nekem ezzel nem volt gondom, bár olyan sokat nem netezek a készüléken, de az oldalak többségét fekve simán tudom olvasni normális távolságból...
(kb. 30 centi, fekete betűs, fehér hátterű oldalaknál no problem)
De pl. PDF dokumentumot olvastam ma rajta, ott sincs szövegtördelés (Adobe Reader), de nagyítanom nem kellett.
-
Sheldon
tag
válasz
Markizmark #15598 üzenetére
Igazad van, ezt elnéztem, itt a jó link: KATT
Nekem is ez van meg. -
Sheldon
tag
válasz
bostone #15596 üzenetére
Tudom ajánlani a letölthető kézikönyvet, 199 oldalas, mindent meg lehet tudni a telefonról belőle.
Én még a Jelly Bean-es dokumentációt olvasgattam, de most megnézve a Samsung oldalát, már az Ice Cream Sandwich-hez készített manual tölthető le. (Nem tudom, hogy tartalmilag mennyi eltérés van a két kiadás között, de nem hinném, hogy lényegesen sok lenne. Szerk.: Utóbbi 51 oldallal több, szóval valamennyi újdonság biztosan van benne
) KATT
Jómagam már a telefon megvétele előtt pár hónappal olvasgatni kezdtem.
-
Sheldon
tag
válasz
Intel q8200 #15262 üzenetére
Nekem eddig csak a röpke pillantás romlott el egyszer (vagyis nem működött, pedig be volt kapcsolva), de egy telefon újraindítás megoldotta...
-
Sheldon
tag
válasz
Bandita4141 #15219 üzenetére
Én is meg vagyok elégedve a gyári cuccal, de aki kotyvasztani akar (és ért is hozzá), az tegye!
-
Sheldon
tag
Tegnap beregisztráltam a telefont, így megvan a +2 hónap garancia.
Bár az adatokat nem az akksiról/nál néztem le, de a Beállítások menüponton belül megtaláltam a szükséges sorozatszámot és IMEI számot.
Garancialevelekről csináltam képet, én ilyeneket kaptam:
A felső az iPon által kitöltött, az alsó a készülék bontatlan csomagolásában volt benne. -
Sheldon
tag
Üdv újra!
Most is a Note 2-ről Írok, S-Pent Használva.
A ceruza jól használható, kb. 1,5cm-es magasságba emelve is érzékek a telefon.
Mindezt úgy, hogy a kijelzőn van egy Cellular line típusú fóliai és egy Otterbox Defender védőtok is.
Utóbbinak a képernyővédő alkalmatossága merev műanyag, így talán jól le van védve a képernyő a karcok ellen.
Bára szöszöket bőszen gyűjti.A merev tokot levenni róla eléggé nehéz, és macerás, szóval csak akkor szedem szét, ha muszály...
Bár most van alatta egy 2mm-es piros szösz, de az elfér a képernyő alján.
Eddig meg vagyok elégedve a készülékkel, de azért ezt a kommentet megírni éppen elég volt ahhoz, hogy most egy időre a toll visszamenjen a Note hátsójába...
Nem bántam meg, hogy megvettem, ez egy igazi mindenes.
-
Sheldon
tag
Sziasztok!
Most jött .eg a telefon, nagyon jó.!
Ezt az üzenetet is a Note 2-ről írom, bár a gépelést még tanulni kell...
-
Sheldon
tag
Na, nincs visszaút, megrendeltem a "kicsikét".
iPontól rendeltem, számításaim szerint csütörtökön hozza a futár.
Már alig várom!
-
Sheldon
tag
válasz
ZoliM@ster #12839 üzenetére
És leszámítva a SIM cserét, melyik érné meg jobban?
Főleg a frissítések miatt kérdezem, mert ahogy olvastam a kártyafüggetlen telefonra hamarabb jönnek (ez logikus), a szolgáltatónál vett készülékekre viszont később. Na de mennyivel?
-
Sheldon
tag
Üdv újra!
Úgy néz ki célegyenesbe érek, és megveszem a telefont.
T-Mobilnál érdeklődtem, Partner3 csomaggal a telefont odaadnák 5000 Ft kezdővel + 24*6100 Ft-ért, plusz mivel kell microSIM, azt ingyen csinálnák, egyébként 4000 Ft a csere.
Szóval ez így összesen lenne 151400 Ft.Ha viszont iPontól rendelek, ott a telefon 147989 Ft, és kellene microSIM csere is, ami 4000 Ft plusz. (szállítási költség nem lényeg, rendelnék a telefonnal együtt mást is).
Ez összesen 151989 Ft.Utóbbi kicsivel többre jönne ki, viszont kártyafüggetlen lenne a telefon, amire gyorsabban jönnek a frissítések, nem?
Most ezen agyalok, ki melyiket választaná?
-
Sheldon
tag
válasz
M.Eriksen #12708 üzenetére
Üdv!
Amennyiben Adobe Readert használsz, megoldásom a következő:
Megnyitod a PDF dokumentumodat, nyomtató ikonra kattintasz, feljövő ablakban rákattintasz a "Multiple" gombra, "Pages per sheet"-nél pedig be tudod állítani, hogy 1 oldalon hány oldal legyen. Előnézeti képet látod a jobb oldalon, szóval tudsz játszani a beállításokkal, és hogy hány oldal legyen egy A4-es lapon.
-
Sheldon
tag
válasz
schawo #11984 üzenetére
nagyito88:
"Én használtam One x-et, kb 2 hétig. Hoztak javitásra, és teszt időszak alatt ugye ezt használtam. Pont a note előtt volt nálam egy razr xt910 után. Jó persze a note 2 melette kicsit egy szteroidos vadállatnak tünik, de ugye ezt tudja mindenki. Ha nem vagy sense imádó, akkor nem fogod megbánni, hogy lecseréled." -
Sheldon
tag
Ami, hozzáteszem egész jó ár (2 év gyári garanciát ír), iPon-nal pedig soha nem volt problémám, csak telefon vásárlásától tartok kissé...
Akkor jönnek "vidékre" is? - Most találtam meg, nem írják külön, hogy csak "városlakókra" vonatkozik.
Hát igen, a mostani telóm (K750i
) is elvan vagy 2 hétig, bár azon már szinte semmit sem csinálok, csak telefonálok/fényképezek meg néha a vakut használom lámpának...
-
Sheldon
tag
Telefonról olvasgatva, vásárlói vélemények a Note 2 aksijáról:
Egyik: "Akkumulátor nagyon gyenge benne, vásároltam bele egy kétszer akkora kapacitásút, de azzal se vagyok megelégedve. Bosszantó, hogy kétnaponta tölteni kell."
Másik: "Az aksiról: ez a második legnyagyobb aksi jelenleg mobilban tudtommal, nálam 8 óra masszív képernyő ébrenlétet bírt max fényerővel, wifi végig be volt kapcsolva, és az eszköz ébrenéte még több volt, mint 8 óra ez allat. ez egyedülálló, főleg ilyen hardver mellet."
A 2 nap bőven jó szerintem az okostelefonoknál, főleg ezért emelkedik ki a Note 2 a mezőnyből. No meg persze a méretével...
----
Amúgy továbbra is erősen gondolkozok a megvételén, ipon.hu-s vásárlást tervezek (vett tőlük itt valaki már mobilt?), ott elvileg 2 év gyári garancia van rá. Veszprémben a Samsung szervizzel (Kéktürkiz Kft.) volt már valakinek dolga? Nem városban lakok, garanciális gondok esetén nem hinném, hogy házhoz jönnek.
-
Sheldon
tag
Üdv újra!
Egy gyors kérdés: iPon-tól rendelt valaki Note II-t?
Tapasztalatok az itt vásárolt készülékkel kapcsolatban?
iPontól már rendeltem sokféle dolgot, megbízhatónak tartom őket, csak telefont még nem vettem tőlük, ezért kérdezném, hogy ott milyen régiós (van valami kód, ami alapján meg lehet nézni, ehhez nem értek - itt a fórumon is sokan beszéltek valami kódról, ami alapján meg lehet tudni, hogy honnan jött a telefon) készüléket árulnak, és hogy a samsung szervizekbe elfogadják az ott kapott garanciás papírokat?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Sheldon
tag
válasz
ZoliM@ster #7430 üzenetére
Értem.
De a garancián kívül azért is akarom a T-nél venni, mert őket ismerem leginkább, a kisebb gsm boltokban valahogy nem bízok meg ekkora értékű telefon vásárlásánál, a T-mobile pedig mégis csak egy nagy cég...
(Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden GSM bolt rossz, csak én magam jobban szeretek egy általam ismert cégnél vásárolni, főleg ekkora értékben, És én nem fél-1 évre tervezek a telefonnal, szóval ha előjönne valami hiba, akkor a garival ne legyen gond biztosan. De mint mondtam, ez csak a személyes véleményem/agymenésem)
-
Sheldon
tag
válasz
72mviktor #7426 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
És ha esetleg (de inkább ne) valami probléma lenne a készülékkel, akkor az nem számít, hogy nem használom a hozzá kapott kártyát? Tehát ez semmilyen szerződésszegésnek (bár domino csomagban venném) nem minősül?
Szóval hátrányom nem származhat belőle, ha nem a telefonhoz kapott SIM-et használom hozzá?
És amikor az lejár, akkor sem fognak zaklatni? Vagy esetleg leadhatom a T-nél, persze bontatlanul?Lehet (sőt biztos) túlreagálom a dolgokat, csak biztosra szeretnék menni...
(Elnézést mindenkitől a láma kérdésekért...
)
A beballagós, sim cserés részt már mondták a másik topikban is, és mivel 7 éves a mostani sim kártyám, így valószínűleg ingyen cserélik majd.
Akit zavar, attól elnézést az offért, de nekem ezek a dolgok a telefonhoz tartoznak, és a T-s topikban erre nem adtak választ/nem tudtak válaszolni.
-
Sheldon
tag
válasz
szaszabee #7421 üzenetére
Expansysnál kapható, két változata is van, bár csak színben/kialakításban mások, amúgy ugyan az a termék.
Látom megelőztek...
Amúgy már hosszú ideje szemezgetek a telefonnal, már a Note is tetszett, de abból végül nem lett semmi, viszont a Note II lehet, hogy befutó lesz...
Én a T-mobilnál venném meg (garancia miatt könnyebb hozzájuk futkározni), Domino csomagban, csak azt nem tudom, hogy ha online megrendelem, akkor az ahhoz kapott SIM-et ha nem használom fel, az gond-e? Én a jelenlegi telefonszámomat megtartom, az biztos, bár most sima SIM kártyám van, szóval cseréltetni kellene amúgy is microSIM-re... Üzletben viszont telefon majd' 20.000-rel drágább, mint online rendelve...
Szóval olyat lehet, hogy megrendelem online, de nem a kapott SIM-mel használom?
T-s topikba is feltettem a kérdést, de választ nem kaptam, gondoltam, hátha itt valaki tud valamit/van tapasztalata/T-től rendelte a Note II-t.. -
Sheldon
tag
---
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ha valaki azt hitte, hogy a Galaxy S III nagy, akkor most le fog esni az álla. A Note 2 ugyanis óriási, ugyanakkor finom szolgáltatásokkal rendelkezik.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest