Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:19:26

LOGOUT.hu

Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1044) andrew01 válasza Tippmix46 (#1043) üzenetére


andrew01
tag

7 éve nem nézek tv-t nem vagyok jártas a témában..

De az kétségtelen, hogy az android csúcsán csücsül ez a gép, igazi erőmű! Ebből kifolyólag reggelire megeszi a fullHD-t legyen az egy letöltött film avagy böngészőben fullHd-ra tuningolt video! De igazából ezt már 2 éve a SII is tudta !!
Lejátszani meg úgy tudod, hogy megnyomod a play gombot :) de tényleg.. ráadásul a Samsung ebben is az élen jár, hisz a gyári filmlejátszója rendesen föl van tuningolva (pl. codec téren) képarányok,teljes kijelző hogyne, ráadásul 16:9, meg hover funkció a videóban-szintén egyedülálló, felirat simán! De ha ez mind nem elég.. tegyük fel a felirat színét is megszeretné változtatni az ember, még jó, hogy andriod van rajt.. bármilyen filmlejátszó progi lerántható a Playről ingyenest.. Ezen a téren MX Player jár az élen szerintem, mérhetetlen funkcióval és opcióval. A tv-re kötés Samsung Smart tv esetén meglehet, hogy wireless is müködnének az általad igényelt szolgáltatások, de spec kábellel amúgy is. Mondom nem tudom, sosem használtam, de 99% sure.. De hát ott a gugli a jóbarát!
Továbbá telobeszélgetés fölvét - androidon sokáig nem volt lehetséges.. aztán 1éve találtam egy appot ami remekül föltudta venni mindkét fél hangját csipogásokat nélkülözve.. de letöröltem mert nem használtam sűrűn.. de gugliba beirnád 'callrec' jellegű programok androidra ami működik pl. working call rec for android.. biztos kidob jó párat.. amiből valószínű több nem jó.. de lehet megtalálod azt az egyet..
Amúgy az új MUI romban ez alap lesz.. mármint nem erre a telóra :) hanem pl. Xiaomi phone 2, MUI rommal jön a piacra, beágyazott call rec-cel.. hm nem rossz..
Amúgy filmnézés epic rajta.. hogy egy kolegát idézzek, és nézz csak rajta majd FullHd-t szerintem bátran, mert érezni/látni rajta hogy az FullHd!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.