Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
válasz thebear007 #104 üzenetére
Hát nem tudom te melyik világban élsz, de pl MM 275 vs 335...
Emag 270 n8
Tényleg ugyan annyi... -
seger
addikt
válasz thebear007 #121 üzenetére
Mihez hasonlítanék? Most veszem....
-
S e t h
nagyúr
válasz thebear007 #198 üzenetére
Ne már, most komolyan ? Erre senki sem számított, le is kell iratkozni a csatornáról!
Az ember gyanútlanul nézi, aztán házba döfik.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz thebear007 #202 üzenetére
Most akkor bukod a kedvezményt?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
törölt tag
válasz thebear007 #207 üzenetére
Szvsz hagyd inkább... Ha nem jön be, nem kapott el az "ez kell" érzés, akkor nézd meg a későbbi felhozatalt. Hátha a Huawei Mate20, iXI/11/X2, 1+ 6T, stb jobban megmozgat.
[ Szerkesztve ]
-
válasz thebear007 #328 üzenetére
Sajnálom.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
ForRedGlory
félisten
válasz thebear007 #328 üzenetére
Ha meggondolod magad és kell egy 6/128-as előrendelői áron, nekem van egy át nem vett megrendelésem a Westend MediaMarktban (mivel a Duna Plazában vettem végül meg). Ha jól rémlik 5 napig átvehető.
-
HaliGab23
senior tag
-
Anulu79
addikt
válasz thebear007 #1274 üzenetére
Szerintem plusz gomb nélkül is meg tudnák oldani. Pl. kétszer gyorsan megérinteni az ujjlenyomat olvasót vagy hasonló módon előhozni. De ez a plusz gomb szerintem az egyik legnagyobb baromság ebben a formában. Akkor mondjuk a telefon tetejére ha mindenféleképpen plusz gombot akarnak. Ott legalább senkinem nem lenne útban.
-
törölt tag
válasz thebear007 #1624 üzenetére
5100-as.
-
Anulu79
addikt
válasz thebear007 #1726 üzenetére
Nekem semmi bajom velük. Rendeltem már pár dolgot tőlük de pár nap alatt mindig ott voltak az átvételi ponton. Igaz minden termék raktárról érkezett amit rendeltem.
-
seger
addikt
válasz thebear007 #2455 üzenetére
Az durva. Nekem s7e telekomos még korlátozva volt. Kértem a feloldókódot, este 9kor, másnap 10kor jött sms-be
-
A Note9?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Helltak
őstag
Én a múlt héten vettem hozzá egy jól bevállt helyről, 18$ volt és 15 percen belül megkaptam.
Xiaomi 14t Pro Blue
-
DDA40X
aktív tag
Most jöttem rá, hogy van egy Telenoros ismerősöm. Ő azt mondta, hogy nem kell beküldözgetni, ez hülyeség. És hogy kb 4-5 nap és megjön a kódja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz thebear007 #2756 üzenetére
Attól még vicces, gogy nem adnak hozzá. Egyelőre nem érzem hiányát a vezetékes töltőnek, ha kell, akkor nem tart semmiből átdugni a telefonba.
-
baladam86
aktív tag
válasz thebear007 #3080 üzenetére
No hadd gondolkodjak ezen egy kicsit, ha megveszem, Rád gondolok majd elsőként.
Anulu79: Egyelőre a kártya külön nem vásárolható meg Magyarországon, Alza.hu-n van fent 90.000-ért, de még ott is szállítás alatt van. Amint lehet hivatalosan is kapni több helyen, jobban be lehet majd lőni az árat.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
Tybike81
őstag
válasz thebear007 #3656 üzenetére
Nem válik fel, tapad rendesen?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
baladam86
aktív tag
válasz thebear007 #3870 üzenetére
Én rendeltem már a Spigen honlapjáról, illetve a Speedshopból is különböző Spigen tokokat, mivel évek óta csak ilyeneket használok, plusz a családban is páran, biztos, hogy eredeti a Speedshopos, viszont azt alá tudom támasztani, hogy a mostani Spigen tokok minősége és strapabírása már nem olyan, mint mondjuk 5 éve volt.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
sgery
őstag
A tokot nem tőlük vettem.
Nekem gyárinak tűnik amúgy, csak a stapát nem bírja.Köszönöm a többi választ, a SeS-es 15e-res üvegfólia szerintem drága. Oké, hogy cserélik ha feljön stb... De nekem arra sincs időm hogy egy SeS-be eljussak, nem hogy másodjára is ezért menjek oda :/
(Az s7e-n cseréltek anno akkut egy nagy szervízbe, aztán mint kiderült hiába írták a weblapon hogy minden gyári, hát az akku nem volt az és kb fele volt a gyári teljesítményének. Mondták hogy kicserélik gyárira, de hol van megint 3 órám arra, hogy ezért bevigyem :/ )Szóval inkább rendelnék itthonra ebayről/aliról 4-5db fóliát aztán cserélgetem pár havonta.
De melyiket érdemes rendelni?FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)
-
Ákkk
addikt
Eredetit árul minden esetben.
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Teal'C
veterán
válasz thebear007 #3909 üzenetére
3884-es hozzászólás. Routines
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Próféta
tag
válasz thebear007 #4503 üzenetére
Köszi.
És az intelligens azonosítás mondjuk milyen bonyolult jelszónak felel meg. Vagy hogy lehet becsapni?
Azért érdekel, mert mostanában gyakran használom az intelligens azonosítást, de ha nem elég biztonságos, akkor inkább visszaállok csak ujjlenyomatra. -
Teal'C
veterán
válasz thebear007 #5126 üzenetére
Boyler en pl 3bar os szelep van a cirkókon 3,6 bar de pl az irodaházak kazánjain 6bar a lafuvató. A 10 emeleteseken 3+2 bar van mert kb 30 méterre fel kell tolni a vizet és még ott is kell 1,5-2 bar nyomás így lent lehet 5bar is ha nincs nyomáscsökkentő. Kertvárosi részen 2-3 bar.
[ Szerkesztve ]
-
Hitch
senior tag
válasz thebear007 #5152 üzenetére
Ez szombati üzemidő....
-
félisten
válasz thebear007 #7500 üzenetére
És ezt mivel érted el?
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
HaliGab23
senior tag
válasz thebear007 #7500 üzenetére
25%-on vagyok és 8 óra 1 perc kijelző idő!
8 óra volt nekem a csúcs, de akkor már csak 2% volt az akkuban!Mindenfélét csináltam vele ma, ahogy szoktam.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
Teal'C
veterán
válasz thebear007 #9259 üzenetére
Ez a része nem izgat mert van forrásom ahol jóval olcsóbb lesz.
Jó persze nem várhatunk mást egy vadi új készüléktől mikor a csapból is ez folyik, de az a duma hogy mind1 csak vedd meg jó lesz....[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
válasz thebear007 #9259 üzenetére
Nem mo-n kell venni. En kint vettem az 512-es note 9-et normal garival 255ezer korul karacsony kozepen.
-
legenda
válasz thebear007 #9691 üzenetére
9 -> 8.1 visszaállásról van szó, ott nem javasolt úgy.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TODI1111
veterán
válasz thebear007 #9734 üzenetére
és kali köszi a válaszokat.
-
petymeg
addikt
válasz thebear007 #9882 üzenetére
Rosszul hangzik. Szolgáltatós a telefon? Majd a fejleményekre kíváncsi vagyok, mert magamat ismerve sanszos, hogy én is töröm.
Én is 5 perce frissitettem XEH.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
válasz thebear007 #9924 üzenetére
Gondolom azért, mert legalább kétszer annyiba kerül a kijelzőcsere a Note9-re, mint a Note4-re volt.
-
törölt tag
válasz thebear007 #9988 üzenetére
Nem félsz, hogy a gloryholeból kijön valami? 😂
Sajnálom, hogy ennyi ember veszi, így marad ez az idióta design. Hiába lázadoznak "sokan", tényleg minden le lehet nyomni a felhasználók torkán(vagyis a nagy részén). Kicsit olyan ez nekem, mint amikor kisebb méretű telefont szeretnének egyesek, de ők sincsenek elegen. S10hez még annyit, hogy ha tényleg kávamentes lenne, akkor azt mondom oké a lyuk, de így...
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz thebear007 #9995 üzenetére
Majd az Note 10-el lesz érdemes összehasonlítani, annak az a "párja". Természetes, hogy kevesebbet tud egy tavalyi modell az ideivel összehasonlítva. Kivéve az SPen-t.
Remélem az S10 redesign mellett több innovatív feature lesz a Note10-ben, és nem csak a szokásos kötelező köröket kapjuk!PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
HaliGab23
senior tag
válasz thebear007 #9995 üzenetére
Az enyém is betont kapott
Én azon gondolkozom, hogy ezt törötten eladom, mert főleg a bal felső sarka sérült, meg egy picit az oldala, alig zavaró az egész sérülés (bár a selfie kamerán pont végigfutott egy repedés, ezért néha becsillan a fotón) és veszek egy 512Gb-os Note9-et...
Az 1Tb-s S10 plus az komoly.
Eszembe jut, hogy nagyon régen 20Mbyte volt a vinyó kapacitása a számítógépemben[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest